Прибраха се част от огнеборците, включили се в гасенето на пожарите в Гърция (снимки)

В южната ни съседка остават още около 50 български пожарникари, които бяха разпределени в различни части на страната

Обратно в новината

Коментари - Прибраха се част от огнеборците, включили се в гасенето на пожарите в Гърция (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво момчета! Гордеем се с вас. Шнур за руските и американските подлоги. Молете се, да не се налага да идват византийците и турците да ни помагат. Да не цапаме едно добро дело. И аз съм от части шувинист и родолюбец, но предпочитам да отчета добрата работа на нашите момчета. Респект!

Кога са идвали гръцки пожарникари да помагат в България? Дали ще помогнат украинците на българин някога? Дали някой ще ни помогне, когато еничарите, възпитавани десетилетия против България в Македония ни нападнат с нашите танкове? Изобщо с дупедавство приятели не се печелят.

Виждал съм как гори суха трева 1 метър при силен вятър пламъци 3-4 метра и викока температура . Тревата се коси зелена като стане 25 см - пожари няма ! За градове села говоря .

Една възрастна жена от Гърция разказваше . - Не чистят . ( разбирай кметовете не дават пари тревата да се коси и извозва )

В Испания им забраниха да правят просеки против пожари.

Затова ли им плащаме,за да ходят да гасят пожари в Гърция.

На момчетата

За какво браво? Изпълняват заповеди.

Никога на нас не са ни помагали ни гърци , ни турци , ни сърби , ни румънци , ни македонци !

И слава Богу че не са ни помагали да гасим пожари. Ако разбираш какво означава това и осъзнаваш какво пишеш. Помага се при тежки ситуации, когато не можеш да се справиш сам. Важно е да поддържаме добри отношения със съседите, това е и най-нормалното нещо. Да не ни се налага да ни помагат, но винаги е добре да има кой при нужда.

И при нужда никой не доди ..... Провери сам !

Преди две години имаше тежка ситуация в Родопите, до Лъки. Никой не дойде, защото нивото на аларма им било оранжево.

Уважавам тая тежка професия.Браво на нашите огнеборци.Но не съм чувал гръцки,турски пожарникари да помагат при бедствия у нас.

Някой да е чул грък да гаси пожар в България?

А ти да си чул, че доброто като цяло се прави безкористно?! Стига с това примитивно идиотско мислене! Недай си боже, ако тук стане нещо - бъди сигурен, че ще дойдат и гърци и турци и румънци. В беди сме доказали, че последните години на балканите знаем как да си помагаме! Ако някога си бил извън селото си, щеше да знеш, че има добри и лоши хора и всеки ти отвръща с това, което дадеш и покажеш. Стига с това малоумно делене!

Gaco Bacov

Никой не е идвал ,няма и да дойде! А ние ще си счупим краката за гърци и турци!

За македонците вече си ги счупихме.

В днешно време който е безкористен е просто будала. САЩ да е "помагал" безкористно? Израел да ни е помогнал с нещо?

Предполагам защо гърците не идват да гасят пожари в България . През първата световна англофренски армии и гръцки части атакуват българските позиции. Нашите запалват тревата и в Беласица изгарят 10 000 гръцки войници .