При "спринта" на заразата САЩ оставиха зад гърба си Италия и Китай

Бурното нарастване на броя на вирусоносителите президентът Тръмп отдаде на масовото тестуване

Обратно в новината

Коментари - При "спринта" на заразата САЩ оставиха зад гърба си Италия и Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ отново са първи в света , дори и по зарази

Вчера казаха че заразата експоадира в Луизиана. Не затворили Марди Грас фестивала преди около месец, който е едно улично пиянско сборище инак безценно постижение на американската култура ... Стигне ли във вътрешните щати става яко. Там е беднотия и простотия - страната на Тръмп . Жалко че номинацията на демократите е ясна, защото идеите на Бърни Сандърс стават все по значими , за общо медицинско осигуряване за по справедливо разпределение на продукта на икономиката от тук нататък американците има да ядат доста гомна за дето си избират корпоративни демократи ала Байдън или чисто зло от републиканците ... Така както се изврати капитализма май идва края на пътя!

Показали снимка на медицински сестри принудени да се облекат в черни чували за смет поне така да се предпазят от вируса при липса на предпазните облекла. Болните се раполагат в коридори, тъй като липсат достатъчно легла. Нямат достатъчно апарати за командно дишане.

Тръмпчо, има значение колко тествате, но по -голямо значение има колко трупа ще преброите. За съжаление. Когато се правехте на пичове всъщност бяхте глупаци. Но бързо се учите все пак.

САЩ са номер едно !!! .......по зараза с вируси

Отлично работещата система в америк?! за здравна система ли им говорим?! Та какви са тия шитни ?! Тия краварски шитни и кой вярва изобщо в тях, само нашите малоумни козяци може би ,но никой друг ! Вчера вечерта имаше постнато видео на един блогър в америка който това обясняваше че тестове за коронавирус се правят на тези които вече умират !!! защото нямало достатъчно бройки и поради това човек ако иска ПРЕВАНТИВНО да се изследва болниците му казват не може! ИЗСЛЕДВАНЕТО СТРУВА НАД 1000 ДОЛАРА НАД 1000 ДОЛАРА. ЕДИНСТВЕНИТЕ СЪВЕТИ КОИТО ДАВАТ МЕДИЦИНСКИТЕ ЛИЦА КОГАТО ИЗОБЩО РЕШАТ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК, СА СЛЕДНИТЕ:прибирайте се в къщи, не излизайте! Ние не можем да ви приемем или изследваме! и което е най-интересното резултатите от този тест са обработвали за една седмица за една седмица ! през това време човек може 100 пъти да издъхне ! Та човека живее във флорида и това обясняваше че там има огромно количество пенсионери и до момента още пристигали хора от чужбина от други щати нямам никакъв контрол нямам никакви ограничения хората си ходили по заведения по дискотеки по клубове където искат .та това обясняваше че там ще пламне заразата с невероятна сила отделно говореше за това че огромна част от населението остава на улицатабез работа и препитание защото затварят все повече и повече бизнес и храна тоалетна хартия лекарства ръкавици маски всичко това е изчезнало и никъде го няма!!! дори постваш човека молби на хора от фейсбук които молят да им бъде предоставена храна да им бъде предоставена вода и някои медицински лица искаха дори ако може да им бъдат дадени как във вид на донати маски ръкавици антисептични материали!! друг един блогър обясняваше точно това как в Америка Дори вече оръжията изчезнали от магазините всичко било разпродадено автомати пистолети боеприпаси всичко и самите американци се готвили за това да се избиват помежду си за ресурсите които са останали ако до някоя друга седмица amerikan ското правителство не въведе военно положение всичките пасмина там ще започна да се избива за храна и вода дори вода нямат вече! Така че това което дават по холивудските бози Как веднага се предприемат мерки Как веднага се прави всичко за населението може вярват само пълните тъпаци и дебили реалността е коренно различна ! Всички си спомнят при наводнението в Ню Йорк С какво беше станало мародери убийство изнасилване грабежи а на стадиона който беше цивилното население бяха сложили затворници имаше освен убийства изнасилвания дори случаи на канибализъм! Та Америка не е най-великата страна в света !А най-голямата лайняна дупка където всичко се прави само с една цел правене на пари нищо повече. И хората които живеят там в прав текст си го казват как нещата там.

Рядко се съгласявам с теб но тука си изстрел в десятката. В АМЕРИКА ЩЕ БЪДЕ СТРАШНО!

В САЩ няма бум на заболяването..На 12 Февруари,2020, Нанси Месионер, медицински директор на Центъра законтрол и превенция на заболяванията, заяви че използват тестове които дават грешни резултати, на 25 допълни че 12 лаборатори в 5 Щата правят тестове а и те са са претоварени, на на 3 Март на изслушване в Сената представител на Центъра каза че голяма част от заболелите с Ковид са били грешно диагностицирани като болни от грип.

Няма да жалим щатите. Те създадоха вируса. Може лесно да намерите статията от американското авторитетно списание Нейчър от 2015 година. Там пише как американски учени са комбинирали корона вурус САРС от прилепи и са заразили успешно човешки клетки. Сега кой го е изпуснал и дали е нарочно е друга тема, но е лицемерно да обвиняваме Китай за вирус създаден от американците!

Дончо да не слуша хиларитата ами да вземе да удари едно коляно на шефа си да прати илове с оборудване и хора и при него.

БУМЕРАНГА ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА!!!

Що ли си мисля, че и ние ако направим масов тест ведно с новопристигналите от Европа "съграждани" ще счупим всички рекорди по заразени ?

Ало, платените безмозъчни троляци на аЗъБъ, какво става с лозунга за "съветския болен"? На първо място в печалната класация излезе фащ. И това е само върха на айсберга. Ще гледаме на живо "Игри на оцеляването" с тежък привкус на глад.

съветските болни са най-здравите болни!

Саш били тествани най много!? Ми как няма да имат много тестове, като ги откраднаха от другите държави с военни и цру самолети! И за каква здравна система говорите там? Там има само здравна застраховка. И тук има такива. В общите им условия пише, че нови вируси не се покриват! Системата им е - имаш много пари, плащаш, нямаш умираш. Балъци за роби бол!

американците са вече номер 1 и в това. Стискам им палци! Те са надежда за цялото човечество, за справяне с заразата.

Те са с надписа на 9-я кръг на ада.НАДЕЖДА ВСЯКА ТУКА ОСТАВЕТЕ.

Пропадна версията че американците са пуснали заразата . Направете си сами съпоставка колко са заразените в Щатите и колко са в Русия . Хиляди богати и известни личности са вече вирусоносители в Западния свят , а никой не е чул за заразен руски олигарх или висш руски политик ! Случаенос !?

Или неточни данни

Горд педи пак спами.

ico_all

Случаенос!!!!! Правописа ти е случайност драги.

нарочно е така написано, бе, пич...

Защо ли има много заразените в САЩ, ако те пуснали заразата.Първо - никой не твърди, че тя е изкуствено създадена макар,че има заявление на обозревател на изследовательския център Global Research Лэрри. Второ - ако тя е ръкотворна, то създателите могат да изпуснат контрол и да пострадат сами.

Щатите за съжаление ще страдат най-много и най-дълго време заради толерастията спрямо джендърите и неграта с латиносите, които са 200 милиона от 330 милионното население и на които хигиенната култура е по-ниска от тази на китайците на пазара в Ухан.

А според мен ще излязат най-бързо и печеливши от ситуацията.

аба като нямат никаква реална икономика е абсурдно.Фондовите им борси -единстевата икономика там се пукат мното лесно и отвън.На всичкото отгоре имат огромна армия от социално слаби/заявления за купони -50 млн.-, здравно неосигрени -101 млн. и бездомни +загубили жилищата си още от предходната криза -15-16 млн./

САЩ приемат модела, който Англия предприе в началото: докато 60-70 % от населението не хване коронавируса и не изгради имунитет, болестта ще си върви и ще блокира икономиката, живота , всичко. Ако си богата страна с добра медицина и нмого пари се стремиш това да стане бързо, ще има много нови случаи, много болни в един момент, но за няколко месеца ще го преодолееш. Ако си бедна страна, с лоша медицина ( без тестове, без предпазни средства, без медицински персонал, без респиратори предприемаш извънредно -военно положение, блокираш всичко и заразата се точи с много месеци и години, икономиката се разрушава с тежки икономически и финансови последици.

Моделът на Великобритания е формиран през вековете и това е един кастов класов модел. Всичко се прави за оцеляване на висшата каста от аристократи и класата на богатите, а за долните класи важи принципът на естествения подбор на Дарвин за оцеляването на животните.

повече да четете отколкото да пишете. Няма очевидно страна, която може да си позволи да не вземе противоепидемични мерки. Като ги халоса епидемията на пожар затягат положението всички. Ей пише и че бедна Швейцария си е мобилизирала армията за пръв път от ВСВ насам. Няма държава в света със здравеопазване което да може да поеме толкова голям процент от населението за толкова кратко време. И няма икономика която да издържи без сериозни последствия на такава епидемия. Няма нужда да мъдрувате, просто гледайте какво става, примери всякакви.

вируса има повече човещина от вас! Възприема всички просто като хора. Засрамете се, че се радвате на нещастието на някакви хора, които и да са и не мислете, че на вас ще се размине само защото не харесвате някого. Пука му на вируса какво ви харесва. И колкото и да са наистина основателни съмненията в точноста на информацията от Китай се вижда че няма как да се реши проблема регионално. Цялото човечество е в един кюп както никога до сега. Колкото по-бързо се осъзнае това толкова повече хора ще бъдат спасени и толкова по- бързо ще се освободим от това бреме.

Най-покварените и най-големите отФорковци - най- ги мори! Да се видят 1:1 какво представляват...

ни занимавате с най корупмиранат олигархо мафиоска страна -ФАЩ където борбата с вируса е спасявай се сам -ударна покупкао на оръжия от клетниите да имат предимство в магазините за храна итоалета хартия.Не ми пука за тия самоубийци , 20 млн.бездомници,50 млн. накупони и 102 млн.без здравни осигуровки.Стрелят се всеки ден от " хубавия си животец"

А що гнусните ви отрочета все натам гледат с влажен поглед. Изпращайте ги в тайгата да търсят щастие.

всеки гледа да избяга от там, освет настоящото им население -африканци ,араби и латиноси без образование и под мостовете -60% от населетнието им е такова.Отдаовн

Животът е РАЗВИТИЕ!

В комунистическа страна като Китай истинска статистика не може да има. Така че не ми ги давайте за пример. Просто там чисълцата са били намалени 100 пъти, за да излизат добре за пред хората ;)

Нека напомним, че цяла Европа е на китайски компютри, защото компютри не се произвеждат в Европа, както и мобилни телефони...Подобно е положението в САЩ, сега там чакат 3 месеца за нов iPhone заради коронавирусната пандемия в Китай. Забрави да споменеш, че в списъка на милиардерите на "комунистически" Китай според Forbes са над 400 китайци - потърси за China's Richest 2017: The Full List Of 400 Billionaires (https://www.forbes.com/sites/russellflannery/2017/11/15/chinas-richest-2017-the-full-list-of-400-billionaires/) Колко ли са милиардерите в Европа, английската кралица не е между тях, май ще трябва да броим първо "комунистите"-руснаци милиардери? Държавите по света се управляват от безумно богати елити и няма разлика дали държавата е САЩ, Китай, Русия... България... освен в нивото на корупция (в Китай ги разстрелват на площада за корупция). САЩ не могат да спрат Китай, просто защото Китай е ядрена държава и военните заплахи на САЩ вече не вървят даже срещу Северна Корея, а Китай си е научил урока и вече не може да бъде изнудван с военни заплахи за блокиране на Южнокитайско море където минават 30% от потоците в световната търговия. Затова понастоящем при "търговски преговори" с Китай, САЩ прилага биологично оръжие... САЩ правят биолаборатории за биологично оръжие по целия свят, знаем например за лабораториите в Украйна Грузия, Армения.... само през 2016 в Одеса умират от тези амер зарази 400 деца... за свински грип дошъл оттам да не говорим... Просто потърси за "Discovery and Characterization of Novel Bat Coronavirus Lineages from Kazakhstan". Защо са изучавали американски биолози коронавирус по прилепи в Казахстан (които не се срещат в САЩ), каквато болест липсва там, и защо са задействани местни биологични служби в район с китайски села в Казахстан, които често се занимават с нелегална търговия с Китай? Според местните био-изследователи, цитирания вирус е съвсем същия геном както получен по-късно образец от Covid-19.... Не става ли въпрос за биотероризъм? (https://rusvesna.su/news/1584128140) Също така се появиха съобщения в амер медии за изпуснат коронавирус от биолаборатории в САЩ още от юли-август-септември и стотици хора заразени там. Колкото до появата на вируса в Ухан, Китай - след световното военно спортно първенство там 18-27 октомври 2019 (със странно амер участие от 369 души отбор, класирал се на 35 място след Намибия, България е на 31 мяато с един златен медал), след точно две седмици на рибния пазар в Ухан, където са обикаляли амер военни, се появява и Covid-19... според непотвърдени данни 67 от амер военни "атлети" на военните игри в Китай са умрели от коронавирус, а беше цитиран американски журналист, че Пациент№0 в Ухан е амер колоездачка Мате Бенасси с роднина Матю Бенаси работещ в най-голямата амер лаб за биохимично оръжие във Форт Детрик, щат Мериленд, която е затворена на 5-08-2019 след изпускане на вирус убил 5 американци. (www.veteranstoday.com/2020/03/25/us-athlete-intelligence-officer-in-china-games-named-as-patient-zero-for-covid-debunking-trump-rhetoric-updating/). Многократно в Китай бяха пускани вируси на птич грип, свинска чума, и т.н., само през 2017-18 имаше такива акции 6 пъти, като дори се плащаше на криминали да разнасят вирусите по китайски ферми с дронове). След поредното избиване на млн домашни животни Китай се принуждаваше да внася месо от САЩ.

Там да си седи вируса !

Сигурен съм, че на 50 % от населението в БГ или го е изкарало или го кара в момента. Изводът е много прост. Помислете кога тръгна вирусът: Декември, а кога започна паниката и тестването - Март. Каква е смъртността до момента 3 човека в БГ. И преди да го е имало, кой щеше да обърне внимание ако не се беше вдигнала алармата в цяла Европа. Вие мислите ли, че за 3 месеца ни един Китаец не е дошъл в БГ. Виждате каква е скоростта на разпространение - един самолет стига с 2 човека и държавата пламва за дни.

Абе страх лозе пази. Надлъгването започна.

въпросният "Грип Б" си е бил чиста проба Коронавирус, а между другото той и сега си продължава...Само дето преди месец нямаше тестове за Короната , така че никой не го е търсил ! А за пневмонии следствие грипа се чуваше доста често, но твърдяха, че просто грипа е по-опасен тази година !

А защо тогава не се оплакваха лекарите, бяха ли пълни отделенията с болни и как до сега нито един лекар не твърди това.

само 3ма са починали от бронхопневмония през този период? Малко са починали, защото на малко починали се прави тест.

Както винаги "братушките" са неубиваеми. Хвала на краля-слънце, а наш Боку само дрънка: https://faktor.bg/bg/articles/v-rusiya-zapochnaha-legendi-s-putin-patsient-razgovaryal-s-prezidenta-ozdravyal-na-sledvashtiya-den

честно казано,не ми пука за САЩ,колко години ме краднат с американските централи и то най нагло,изработиха ни с едни самолети ,които някога ще дойдат.Смешно е но богатият български пенсионер спонсорира бедният американски.Отделно са нацията избила най много земни жители на земята,та кажете защо да им съчувствам.Евреите да им съчувстват,но аз защо.

Може и така да е, но се чудя: След като има такива прозорливи българи, защо живеят в кочината. Ей го къде е Сибир.

тъпанар къде съм споменал сибир.радва те че спонсорираш американският пенсионер,а не българският

Подсказвам ти къде ти е мястото, смотльо.

и ти си верваш, че тези централи са американски....боже божеее, колко мъка има на тоя свят боже....а пък аз си мисля, че са на наши другарЕ!!! и това е по-верното!!!

А твоето място е в един самолет с другият идиот плевньо да бомбандирате крим

на български бе, пенсионер нещастен!

да попитам, защо САЩ досега не дават нито един (!!??) излекуван от Короната ? Ама нито един ?! Епидемията върви вече месец при тях , така ли не излекуваха нито един пациент?!

пресмятах леталитета като теб и получавах големи числа! Но като се замисли човек, тези болни, със започнало лечение и които най-вероятно ще оздравеят и в момента се лекуват, а аз не ги включвах в пресмятането на леталитета, а само реално оздравелите. Затова тозипоказател е силно плаващо число. Най-точно е при приключване на епидемията - като в Китай. Но аз на техните данни хич не се уповавам. Затова, остави големите числа, които плашат нереално и излишно! Повтарям - най-точен е показателят на края на епидемията!

Ванга го казва, ще дойде време, когато Европа ще опустее. По този повод тя казва, че българите да се преборят, защото в САЩ ще стане страшно. Това го пише в книгата й и то първата. Май е дошло това време!

А дали не е време да се замислиш да свършиш нещо полезно.

тя и за цената на петрола позна . аз направих едни бързи 100 хил. лева

Един прост факт - първите заразени с коронавирус в Япония са ходили само до Хаваите, САЩ. Още един факт - през 2017-18 имаше грипна епидемия в САЩ, която зарази 45 млн души и 61 000 починаха от вируса. Никой не обяви пандемия тогава, докато сега при 112 000 заразени беше обявена пандемия в целия свят. Каква е целта на обявената Covid-19 пандемия? Икономическа криза и закриване на всеки малък и среден бизнес, всичко да мине към електронно разплащане с фиктивни пари, под управлението на глобални кооперации? Да преминем към Hunger Games Society??? Да си спомним, че 6 седмици преди пандемията с Covid-19, в Давос, през октомври 2019, по инициатива на СЗО, фондацията на Бил и Мелинда Гейтс показа симулация на световна пандемия на вирусна инфекция в света... Откъде те са знаели за пандемията с Covid-19? Нека да си спомним кой е Tedros Adhanom (предишен здравен министър на Етиопия, без медицинско образование, който 3 пъти беше хванат в подрпавяне на данни за холера пандемия в Етиопия), сегашния шеф на СЗО, който наскоро обяви световна Covid-19 пандемия: https://youtu.be/IWOnqxKDfKo Световната Здравна Организация е създадена от Рокфелер и се ръководи от Сорос и неговото семейство. Според Бенджамин Фулфорд, Fort Detrick (https://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick) е вече затворен и създателите на Covid-19 от Fort Detrick са арестувани. Ще последва и разправа с цялата престъпна световна еврейска шайка, узурпирала световната финансова система и подложила хората в целия свят на геноцид. Световната Здравна Организация е част от тази шайка. Нека да напомним, че през 1918 милиони хора в света са умрели от прилагането на отровна ваксина срещу т.нар. испански грип. Подобна съдба се готвеше за хората след прилагането на новото био-терористично оръжие.

10000000000000000000+

тъпите антиваксъри пак изпълзяха

Е да ама сега са 20 000 умрели при 500 000 болни. Ако станат 45 милиона умрелите ще минат милион и няма да може да го сравните с грипа. Да коронавирусите са познати на човечеството от много години и на всички вирусолози беше ясно че от там ще дойде нова епидемия. Коронавируси са Ебола, Спин, Малария и др.

Бай Дончо си търси оправдание. Китайците ги обвиниха вече, сигурно скоро и доказателства ще представят и сега той ще каже: "Нима бихме го пуснали и при нас?" И овцете пак ще му повярват.

Сега проверих данните, не искам да се смеете или да злорадствате, но докато смъртността в Китай е 4% то в САЩ е над 40%.

Ей, аман от тролове или слаби по математика русенци: към момента данните за САЩ: общ брой заразени 85604, починали 1301, което е 2%

Гледа се съотношението между окончателно излекуваните и починалите, а не между заразените и починалите. За тези, които са все още заразени не се знае какъв ще е финалния изход. Така че, съотношението за САЩ е 1868 окончателно излекувани към 1301 починали или 70% !

не е вярна! ПО ПРИНЦИП НЕ МОЖЕ ДА ИМА ТНОЧНО ЧИСЛО ЗА ЛЕТАЛИТЕТА В НАЧАЛОТО НА ЕПИДЕМИЯТА! Ако се пресмята като теб, този показател с течение на епидемията ще се намалява, докато стигне точната си стойност накрая. А по начина, по който докторите (епидемиолозите) го пресмятат, техният показател ЩЕ РАСТЕ, до края на епидемията!

... да дава повече пари Тръмп на учените и да намерят лекарството - ТАКОВА НЕ МОЖЕ ДА НЯМА...!!!!!!

Като си си избрал русо за управник - така е. На другия блондинчо поне има някой над него да му набива канчето. Но хамериканеца ще си ги затрие без чужда намеса. Жалко за обикновените хорица.

Интересно наистина каква ще да е тази нова инициатива на Макрон и Тръмп. Ако ще да е за някакво ново ниво на научно-техническо сътрудничество по повод да речем намиране на ваксина и нейното производство, защо тогава в "инициативата" не са включени други страни. Хайде, не Русия (като се спомене името и и двамата получават тикове) но други страни, които също са напреднали в търсенето на ваксина - Германия, Израел. Ако инициативата е нещо за подобряване на търговските комуникации между ЕС и САЩ (които пострадаха силно), пак защо не се споменава Германия. Ако е нещо наистина голямо, беше редно на срещата на Г-20, кято току-що отмина, то да се обсъди. Страх ме е, че ще бъде някаква пиар акция без значение и двамата просто ще се тупат в гърдите, както и досега...

Поздрави на САЩ, а ние имаме българска поговорка ,"който прави зло другимо, зло него настига''Българи , прибирайте се, няма по хубаво от родината ви, дано най после го осъзнаете.

Тия не мога да ги мисля тях ги мисли Монсандо ,лабораторията Форт Детрих в град Фредерик щат Мериленд, и други като тях

Лъсна великолепното американско здравеопазване. А вие искате като при тях. Преди това махнете розовите очила, защото САЩ отдавна не е това което някога беше, или каквото ни го показва Холивуд.

Едно раждане в САЩ струва повече от 25000$. За лечение от коронавирус, ако не си милионер, защо да те лекуват?

Виждам, че съветските копелета се радват при такива новини, което е нормално. Все пак, тази сган от цигани и олигофрени никога не е била част от човечеството. Интересно ми е как ли ще реагира същата сган, когато от Кочината започнат да валят съобщения за лавинообразно увеличение на болните, чийто реален брой засега хазарското джудже в Кремъл успява да прикрие?

Ганьо, пак си ползвал калпакя за цукало и си го нахлупил на главоча си

Копеле е сина на майка ти!

Китай се справи с вируса за момента без да даде трилиони за тестове. Преставете си как се тестват 1.5 млрд души по два пъти с тестове за по 100$ всеки? Дистрибутурите на тестове и рекламните агенти на лаборатории да си посмалят малко претенциите. Вируса ще бъде победен, когато се намери фективно лечение. Мвеждувременно топлото време ще изчисти епидемията, но тя може да се върне през октомври. Ако мислите че света може да се издържа години без да работи - бъркате се.

Точно топлото време едва ли ще го спре, ако в комбинация с жеги има и влажност. Само сухо време мори тия вируси, а у нас това е невъзможно на практика.

Вируса е обвит от предпазен мазен слой, казват. Сухото време не го касае. Но жегата може да го изпържи... Дано имаме жегава пролет

ico_all

Американците не са научени на дисциплина. За тях да им забраниш шоутата, веселбите и събиранията е все едно да ги застреляш и затова ще страдат много от вируса. И тогава наистина ще стане много актуален израза "Бог да пази Америка" . А най-големият им шут и шоумен разбира се е техният Президент и затова последиците са такива.

Браво, гус’ин Тръмп, Спазихте отново предизборното си обещание - America First (Америка на Първо място)! Бъдете Здрави!

А управниците на НЮ Йорк с техните халтави мигрантски закони и нулев контрол. От местните власти зависи справянето със заразата по места. Трябва да ги изолират, за да не тръгне по другите щати.

Възрастните са били винаги в тяжест,даже за собствените си деца понякогя.Да не говорим за пенсионната система ,социалните и т.н. Не вярвам такива тържави (САЩ,Германия,Англия....) да са подценили действията си при борбата с вируса.

Да изпукат всичките света ще бъде по мирен от всякога от както съществува.Там Тръмп ги лекува по рецептата на Баце който случайно е видял патента .Но в патента е дадено лекарството ,,хлорохин,, но за бели хора т.е за някой видове американци не може да лекува всички защото се оказа че на другите им липсва ,,Генът G6PD е отговорен за преработката на въглехидрати и защитата на клетките от вредното въздействие на свободните кислородни радикали.ТЕ ЗА ТОВА СА И ТОЛКО ШАШАВИ.Та като го няма този ген , на когото е даден хлорохин, може да получи разкъсване на червените кръвни клетки, които са отговорни за пренасянето на кислород в телесните тъкани. Разкъсването на червените кръвни клетки е основно нападение върху тялото, камо ли да има и COVID-19.ТЕ умират от задушаване от колкото от болеста .Тоест патента и лекарството са правени за нормални хора а там 90 процента са генно повредени малоумници от Монсандо.Така че Тръм е на прав път тоя път сам си го вкара дълбоко умрелите американци трябва да стигнат по брой избитите от тях хора през войните за да е мирен света.

Хак да им е!

Като напечатат 4 трилиона и ще оправят положението

Китайците са шампиони в дезинформацията - лъжат, та се късат!

За цялата си, малко повече от 200 годишна история, САЩ не са воювал само 16 години, което я прави най- войнствуващата държава в света

А Китай са 1,5 милиарда хора там!

Явно в Америка тестват цялото население и така броя на заразените е реален. Така ще докажат,че вирусът е мн малко смъртоносена и ще могат много бързо да отделят заразените от здравите! Такя ще победят по бързо заразата,стига да хванат и хората без симптоми,които също сеят заразата. В САЩ заразата доказва отново,че смъртността от нея е под 1%!

Където се правят много тестове е ниска. Където се фиксират основно хората на легло - висока. Това означава, че САЩ правят много повече тестове от други държави.

Отмъкнаха 500 000 теста от Италия преди няколко дни.

Явно прекаляваш с холивудските филми.

На 10 умрели 14 оздравели, това колко прави 1%?

Имаш ли представа щой туй 1% смъртност?! Ниска, а?

САЩ доскоро имаха по малко тествани съотнесени към милион население от другите държави, включително България. Сега може и да са започнали да тестват , но колко масово може да е за една седмица ?

Вай,вай,вай! Какво да измисля сега, за да оправдая краварите?

Какво има да им оправдаваш по-точно. Оправдавай жалкото джудже, което обикаля като помиар да му свалят санкциите.