Президентството: Спазена е конституционната процедура при връчване на мандата

С Решение на парламентарната група на "Има такъв народ" се посочва г-н Пламен Николов за кандидат за министър-председател

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орел и рак и щука, не зная по каква сполука, такваз им работа дошла да теглят наедно кола. И ето те са впрягат, напъват са, напрягат, ей тъй, че ще са пукнат чак, а пустите кола не мръдват пак. Те можаха покара най-лесничко товара, но на, орелът кат крилат все теглял нависоко, кир Рачо - теглял наназад, а щуката - в дълбоко. Кой крив, кой прав - не знам, Товарът и до нине там. Несговорна дружина - не могат си почина Петко Рачев СЛАВЕЙКОВ

Спазена или сгазена?

Някoй

някакъв си Николай Близнаков казал нещо и всички хукват да опровергават глупостите му. Той пък ни чул, ни видял си плещи квото му дойде наум. Някакъв безименен седесар се прави на интересен, за да прави черен пиар на Слави и на Президента. Да си спомняте да е посочвал незаконни действия на Тулупа или на Роско!?

Някoй

"Според Близнаков решението за издигането на Пламен Николов за кандидат за премиер от "Има такъв народ" не е взето от парламентарната група на партията, както изисква Конституцията." той да не би да е член на тази група и да знае кой е взел решението?

Точно за закоността за връчване на мъдата, трябва се произнесе КС

бъде попитан.

Рундю и сега се чуди,как да ги покрие,за да ,не миришат...

Забавно е точно Хаджигенов да плюе! Не е забавно, че той само това може.

Тия от Резидентстеото винаги са прави...засега!!!

Славчо чалгаря се оплете в собствените си лъжи

Хаджигенчо все повече и пове ми прилича на ония от ПИКливия сайт.

Стига се занимавахте с тая политическа еднодневка. До петък ще е. На ход ще е пак Президента Радев и шкембето на Бойко ще трепери от страх.

"Според Близнаков решението за издигането на Пламен Николов за кандидат за премиер от "Има такъв народ" не е взето от парламентарната група на партията, както изисква Конституцията." Някой търси под вола теле...

още преди предишните избори от ИТН масово се отказаха маса хора, след като разбрали, че в ИТН листите им се редят от вън.

Чалгопитеците сами си счупиха държавата. А идва зима.

Мутрите се надяват, че пак ще крадат. Ама всъщност тяхната вече е изпята.

Братя българи, какво става с вас, бе? Ми вие озверяхте и загубихте човешки образ, бе! Хора ли сте, канибали ли сте, вепъри ли станахте или тикви "цацарки" ? Демокрацията ли ви дойде вповече, или ваксините нещо объркаха в главите ви ? Ми като чета коментарите ви, оставам с впечатлението, че държавата ни е Авгиеви обори, и търсим някой Херкулес, който да забенти Дунава при Силистър - Кълъраш и да прекара водата през тази клоака, наречена РБ.То хубаво, може и да се намери някой такъв Херкулес, но не се ли сещате, че и вие, барабар с цялото народонеселение и хайваните, ще бъдем изметени и издавени в морето. Май тази държава "Шъ съ упраи", когато всички ние, родените при комунизЪма изпукаме като гниди и престанем да си правим кал един на друг, като за кирпич ( в което занятие нямаме равни) а си довършим АЕЦ-а в Белене, извадим нефта от черноморския си шелф и изскубем бурените от нивите си и гнилите ябълки от овощните си градини !!!!

Тази държава "я упраат" хората които не са живели при цоциализъма. Само те вЕрват на розови обещания. Но всяко поколение само си носи кръста. Каквото са си избрали, така ще живеят. Ние нашето сме го изживяли.

Те добре, че са тези, които са родени през комунизма, че като гледам новото поколение ми се реве

Дрогираната банда на пазарджишко наркоманче,синче на полицейски големец снощи потроши дискотека и обвини невинни български охранители ,защото зад гърба на баща му е Пламен торбичката,съветника на Резила Радев!

И тази седмица ще е политически импотентна. Идват пак избори. Президентът Радев да не губи време, а да прави партия за изборите.

И да яде дървото барабар с партийката си. Хахахахаха

Родът на Пламен Николов е от Поповските села, районът е заселен с татари от Крим, заселени през 1859 година и черкези заселени през 1864 г. Той е от татарите, защото черкезите са руси със сини очи. Дядо му е комунист счетоводител на ТКЗС в село Сушица. Баща му завършва руска филология и става даскал по руски език в Горна Ореховица. За този човек мога само да ви кажа че ще е лоялен към началниците си и много стриктен. Татарската жилка в гените и сациализма в ума на този човек ще доведат до такива протести, дето българите не са виждали. Пра Прадядото на този човек е служил в Османската орда.

Тъп президент предател, прост премиер продавач, да го духа инфатилното население.

И много умен и учен бивш министър-председател.

Буклук не буклук ще ви изчегъркваме, мамицата ви крадлива!

у районното

Недейте така, бе, другари - наш'то шефче ги разбира законите...

Славито се оплете като пиле в калчища!

УШКО тези дето заедно вдигахте юмруци сега ти го давреха във каунсия въшлив гъз

Руският посланик в Северна Македония Сергей Баздникин отново показа своето въпиещо историческо невежество и отявлено българомразие. В свой коментар на фейсбук страницата на посолството се изцепи, че "От 1916 до 1918 година на Солунския фронт са загинали 5 хиляди руски войници и офицери, освободили македонската държава"? Чета и се чудя, този посланик нормален ли е, пиян ли е или е изпълнен само с злоба и омраза към българския народ, както всички негови предшественици от турско време насам! Защото историята казва: 1. През периода 1916 -1918 година НЯМА ОТДЕЛНА МАКЕДОНСКА ДЪРЖАВА. След няколко години на руско и гръцко иго ,по голямата част от Македония е освободена от българските войски ,подпомогнати от германската армия. 2. Руските войски тогава на солунския фронт са типични АГРЕСОРИ, дошли НА ЧУЖДА, ВЕКОВНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, за да помагат на поробителите на Македония, в която както казва митрополит Методий Кусев „САМО СЪРБИ Е НЯМАЛО“!!! 3. Руските войски на Солунския фронт през този период помагат на НЕСЛАВЯНСКИТЕ ДЪРЖАВИ ОТ АНТАНТАТА във войната им срещу "СЛАВЯНСКАТА, ПАВОСЛАВНО-ХРИСТИЯНСКАТА БЪЛГАРИЯ", която се мъчи да освободи поробените си чеда, над които тегне омразното сръбско робство(Справка Карнегиевата анкета и историческите свидетелства на един голям руски учен - проф. Павел Милюков). 4. По същото време Русия напада България на Северния Добруджанския фронт с над 200 хилядна войска, пак в помощ на румънските поробители. 5. Русия излиза унизена от войната на 03.03.1918 година и няма реално участие в крайната победа на Съглашението на Македонския фронт. 6. Както и в Добруджа, така и на Солунския фронт руските войски понасят тежки поражения от българските войски. 7. Победата на Съглашението през Първата световна война носи на българите в Македония НАЙ ЖЕСТОКОТО И ВАРВАРСКО ИГО, прекрасно описано от френския журналист Анри Пози в репортажа му от мястото на събитието "Войната се връща". Робство, което предизвиква само отвращение и погнуса във всеки нормален човек. И с тази ли помощ на поробителите се гордее г-н Баздникин? В същото време посланикът на Русия в България г-жа Митрофанова призовава във взаимоотношенията на Русия и България да има повече прагматизъм и взаимно уважение? Затова се чудя ,изцепката на г-н Баздникин част от руската политика за взаимно уважение ли е или е поредният опит за насаждане на омраза, недоверие и отблъскване.

Иво не се крий под псевдоними да ръсиш поредната русофилска простотия! “ Журналистът-арабист Иво Инджев и бил в картотеките на Първо главно като секретен сътрудник също под псевдоним Ивайло и е снет от отчет през паметната 1989-а.”

Тошко Малкия събра парламентарната група в моя ресторант и взеха решението. Слави плати сметката.

Не вярвам. Славчо не обича да плаща!

този псевдо адвокат Хаджигенов е най голямото недоразумение в Народното събрание. Тоя келеш не знае къде се намира. Като коментира юридически казуси без да е нясно с всички писмени доказателства показва само колко слаб юрист е.

А ти къде си учил правопис?

Николай Близнаков го кава адвокат Хаджигенов само го цитира

що за юрист си като нямаш собствено мнение, а цитирташ други юристи и то калпави...

Много си прав. Келеш и половина.

не бил го избрала групата ... дребни дразнещи манипулации без абсолютно никакъв смисъл освен да дразнят. Дори не вършат работа да губят време ... творение на псевдо-юристи, които може да са получили образованието и опита си само в някое мазно кафене.

Като не знаеш, замълчи

Еми като знаеш толкова бързо една жалба до конституционния съд и от там да ви набият канчетата. Ама май не е като да знаеш.