Коментари - Президентският съветник Илия Милушев беше докаран във Военната прокуратура, чувствал се идеално | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом се движи с торбичка БИЛА нивото на този съветник напълно отговаря на така наречената президентска институция. Жалко, че такива мишоци дърпат конците на др. Румен Радев.

"Милушев доброволно предал четири документа, които са били нерегламентирано изнесени от Държавна агенция "Разузнаване", и които съдържат информация, представляваща държавна тайна". Ахааа, значи все пак димът не е без огън. Ами ако от Прокуратурата не бяха направили обиск, дали щеше да ги извади тия документи? А г-н Радев размахва юмрук и призовава "да изхвърлим мафията от изпълнителната власт", докато в Президенството един от съветниците му търгува с влияние и се договаря за назначения, а друг краде секретни документи, представляващи държавна тайна, сигурно от колекционерска страст. Абе цялата работа лошо намирисва и все повече напомня онази българска поговорка за сламката в чуждото око и за гредата в собственото.

Този белокос другар с BILLA-торбичката хубаво си е взел малко багаж за из път, ама дали се е запасил достатъчно и с вазелинец.Там където отива ще му трябва.

Защо всички са с чантички Била? Това да не е някава завера ?

Знаци към Русия, че Билла каквато Билла - Бойко ни подгони.

¯\_(ツ)_/¯

Ще разбереш скоро

Сега като го бутнат у кафеза ,ще бъде още по-идеално !

Президентството и Министерски съвет и всяка държавна служба си има служител по сигурността на информацията!! В президентството има цял отдел в който се приемат и обработват всички документи! Същите документи се съхраняват по определени правила и се използват по определени правила! Едва ли така просто на някой в чекмеджето стоят секретни документи както еврото и кюлчетата стоят в Бояна , особено ако същия секретар е бил военен или е работил в службите! Навика да се работи с тоя род документи прави хората доста стриктни към спазването на правилата.

Абе, слагайте надпис рекламно съобщение. Само реклами на Била гледам. Метро и Лидл да заведат дела вече за нелоялна реклама от страна на държавните служители.

Добре, де, скъпи червенотиквеничета! Ако се окаже, че съветник на Президента и Най-велик в тази Галактика и три съседни Румен Радев е изнасял секретна информация към руското посолство, каква ще бъде тезата ви? Че сме братя с братушките и няма проблем? Че нищо важно не е изнесъл? Че само 50 хиляди евро са му дали, което е нищо?

Не знам на червените, каква ще е тезата, защото не мога да ги дишам, но начина и показността по която стават нещата в тази страна последните години лично мен ме вбесява. Нека имаме осъдителна присъда и тогава да се излезе пред медии и народ и гордо се каже, този е престъпник и отива в затвора, всичко друго е разчистване на междуполитически сметки, днес тия утре ония.

ако ги имаше тия доказателства до сега Гешеф щеше да ги е извадил нещо не се чува и за НАП и хакерите бе, нали имаше 100% доказателства за онзи Малинов също 100% доказателства

Тъпак

ако се докаже , че кайметата са истински , айде за уискито няма как да не е истинско тогава кво прайм а?

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори. Писано преди повече от 70 години, но звучи актуално и днес!

Хайде, хайде- тук не става въпрос за обикновен човек, а за човек, упражняващ публична власт, от висшите етажи на властта.

само където се явява съветник на президента! Та тия съветници освен да направят опит да лобират друго не може да правят! Само да си припомним за Мишо Бирата и Вано Тонов лека им пръст и става страшно, а и 500 евра и кюлчетата!

Когато дойдоха на Баневи - аз мълчах. Когато дойдоха за Вълчо - аз мълчах. Но когато Дойдоха за Черепа - вече не издържах!

А когато дойдоха за твоя любим Бенчо с "Ролс Ройс"-а, ти ко каза ма, Корнело??

Ах вие мръсни гадове. Арестувате всички които се докоснат да президента, но и вашето командване ще свърши. Вижда ви се края

Тоя клепоухия колко "съветници" има бе? Какво толкова извършва?

Всеки който има контакти с руската хибридна война срещу България трябва да лежи в затвора. Без значение дали е президент или обикновен интернет трол.

аз лично съм рредоставил айпи адресите на дузина червени платени тролове тука на службите и гарантирано ще има последствия с проверка на банкови сметки и арести за антидържавна дейност

Прокуратурата да провери и дали са декларирали в ГДД за 2019 г. всичките си приходи за 2019 г. и дали са си платили данъците и ежемесечните осигуровки.

когато прокуратурата настъпа плъховете на румен потника те се развикаха ама чекмеджето на бойко е пълно с пачки що гледате нашите далавери с боклуците ...добре де какво лошо има да се гледа и боко и румен

Тази снимка реклама на BILLA ли е?

Да се оправят. Но- ЗАКОННОТО и КОНСТИТУЦИОННО преминаване на България към президентска република, НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА по нелегален И НЕЗАКОНЕН начин- това трябва да е ясно на кръжеца около президента.

друг герой на румен потника Димитър Стоянов : "Класифицирани документи не са излизали по нерегламентиран начин от Президентството"

И преди това и след това, ти си бил и си оставаш един анонимен НИКОЙ!

само че фактите говорят и истината боли

Пазарувайте от билла. Е как да пазарувам, като утре могат да ме арестуват?

Бойко Борисов наистина е тъпо парче. Като хванаха шефа на ГДБОП да взима пари от нарко-дилъри, или като вкараха в ареста Министъра на ОСВ заради кризата в Перник, трябваше да излезе и да каже: "Това е съшито с бели конци, целта е да ме дискредитират" и просто да остави шефът и Министъра на мястото му. Ето, Президентът го прави и работи чудесно.

Ама онези хванаха с парите, а Перник остана без вода. Този съветник, нещо сгафил с документ. Да не би, да е документа-указание, с който преди време други обвиняеми са хакнали пръскачките пред Народното събрание? Нещо за тях да си чул, тролче? Това ГЕРБ стана нова религия. Само в религия, основна е вярата, не логика и доказателста.

тоя сух плъх с торбичка на Била бил съветник по сигурността на клепоухия пингвин

Мръсна, немита кола. Полицаи, облечени като продавачи на Илиянци. Президентски съветник с визия на изпостелял амбулантен търговец и абитуриентско костюмче модел '88-ма. Мила, родна картинка. Потурите...

Чудесен разказ по картинка! Охраненото момче отзад с Rock&Punk фланелка също кърти. Моментално фото на съвременна България, емблематично! Да не сме били срутили държавата, вика Бойко. Къде я видя въобще?

Протестираме срещу черния пиар, който се води от няколко месеца срещу нас. Много молим арестанти и хора с наднормено тегло да ходят с торбички от лидл или фантастико.

Поддържам ви Билла, свежи сте. Все от вас ще купувам!

Абе бунаци не виждате ли самата мафия как ви използва, луди ли сте, вървите рамо до рамо с БСП о под ръководството на Божков, ще се усетите, но ще е късно, престанете да защитавате олигарсите, слепи ли сте или глупави

секретните документи са кадастриални карти с незаконни сметища където бизнес партньорите на румен потника да заравят отровни отпадъци а жената на тоя глист Жени Милушева защо не е задържана за съучастничество

Президенството е гнездото на мафията и корупцията

къде са пиленцата? Отсреща.

Правилно ли разбрах? В телефона си има документи представляващи държавна тайна, които нямат място в телефона си и доброволно е предал документи представляващи държавна тайна, който не трябва да са в него? Т.е. си е виновен, но това било атака срещу Радев от прокуратурата? Значи всички в президентството могат да правят каквото си искат и прокуратурата не трябва да ги закача, защото е атака срещу Радев? Това ли му е разбирането за правова държава на Грипена?!?

Явно всичко се е извършвало под неговия взор?

Поне на този етап никой не казва това. Но това не дава право на Радев да обвинява прокуратурата и да организира протести с Черепа! Щом човека му е сгафил да си признае и да мълчи, не да се прави че е жертва

Съветник по сигурността на Президента разполагал с Държавни тайини дървено желязо , ами ако той съветника на Главнокомандващия не разполага , аз ли да разполагам, обвинението изглежда така, шофьора има шофьорска книжка.

Респективно и ти щеше да ги продаваш на раша?

Едно е да разполагаш, друго е да ги разнасяш в телефона и във вътрешния джоб на сакото!!! Има си определени изисквания за достъп и съхранение на тези данни! Всичко различно от тях е нарушение на закона

Към гост Не те познавам господине но моляви говорета на български Казва се мнозинство

Пак се убеждавам че Радев е основната фигура на руската хибридна война срещу България. Когато стане дума за него, Костя копейкин остава много на заден план . Освен това плоскоземните групи с фалшиви новини в Фейсбук само Радев рекламират

_stankow

Къде е нарушението на режима (изнасянето на документи извън офиса), къде е разгласяване на държавна тайна ... Това правото вече за нищо го нямат ...

Отмъщението на гешефт за поруганите доганови сараи.

Матрьошките в президентството изкачат една по една ;-)

На ниво началото на 20-ти век в САЩ сме, когато мафиотите са подкупвали държавни служители да им предават тайни за разследвания. Грозна история да хванат човек толкова високо в администрацията да прави мизерии за пари - БГ в 2020 просто!

Че те за какво друго допълзяват до политиката, освен за пари? За чест, от патриотизъм? хахахахах.....

Деса, само секретни рога и прашки.

Докаран?! Обикновено хората ги водят, но явно журналистическите стандарти се променят-с цел още заглавието да те откаже да четеш!

цялото ято на предатели и шпиони си е свило гнездо около путиноидното президентче . За държавна измяна само разстрел в тила за тези две руски шпиончета

... за онази работа...

Мафията не прощава.

И така 10-15 години...

Реално погледнато за абсолютно всеки чиновник може да се намери основателна причина да бъде разследван, обвинен и съден. Въпрос на желание. Може би това е начина да се намали държавната администрация?

пак ли Billa :D...хаха

Скрита реклама на “ BILLA “ :))

Взимам си торбичката от билла и отивам във фитнеса. Сега всички батки носят такава. Едни на кръста, други като диагоналка.

Извънредна новина. Официална Радев. Манолова. Копейкин и Трифонов основават нова партия ДЦЗП Да Цунем Задника на Путин

Мечтаеш си явно, че то след този на Доган или Д.П. всеки си е за предпочитане.

Тия торбички Била са предпочитани от властимащите. И аз ще почна да нося.

Някъде прочетох, че кабинета на този висш чиновник бил тарашен, защото доброволно предал 4 секретни документа. Защо ли ги е предал? Защо ли се е пообъркал в обясненията (както пишеше в друга статия) от къде ги е взел? Как ли се приема служебна каса на такова управленско ниво?

Дир, щом триете, значи е истина, това, че: Охраната на Сокола и Слона е от НСО, но назначена пряко от ДПС Затова Бьлг. знаме.... погугано

Ние доставяме дори и до ареста. Скоро и на Марс...

Къде е петата колона?

Всеки който има контакти с руската хибридна война срещу България трябва да лежи в затвора. Без значение дали е президент или обикновен интернет трол.

Много си тъп бе човек, нещо друго освен комунисти и руснаци знаеш ли, или това ти е опорна точка по всички въпроси. Срамота да си толкова ограничен.

Аз си мисля, че всеки, който работи против интересите на България, трябва да е в затвора. Независимо дали има контакти с Ф-16, лот 70, къща в Барселона, 700 милиона не събрани данъци или преференции за Лукойл. Иначе му викат Кириак Стефчов. Да не би 5G да е съкращение на К.С.?

Иначе е с маска. Каракачанката му даде торбичката на заем. Ама вчера бяха събрали дежурните протестъри и повечето нито спазваха дистанция, нито имаха маски. Пише им се едно леко грипче. От онова лекото дето те държи по 2 седмици с 39 градуса температура.

Към ТГТ (нерегистриран), Може да смяташ само в час по аритметика, а в случая можеш само да предполагаш. Що се касае за защитата , съмнителните личности не се защитават от никой. А обвинените се защитават от адвокати. Сега разбираш ли за какво иде реч. Но ти не си виновен. Болшинството българи живеят с презумпцията, че са сведущи по всички въпроси и имат право да обвиняват който си искат.

Всеки има право на мнение Легай си

Ще им кажа Браво, когато докарат с белезници лайното от НСО дето захвърли знамето. Но май ще има да чакаме...

Ако Радев кандиса може и да го доведат. Но Радев не търси сговор с останалите институции - той е Жана д’арк

Кой да го доведе, бе, гешеф ли? Той е назначен от доганя.

Какво й е лошото на Жана д' Арк?

@,АМИ ДА ГО ПРИБЕРАТ

Белезници, пранги и качулка! Тия " служители" от НСО са назнаени фактически от ДПС. Защо смятате, че охраняват Сокола и Слона??? Верни са! Кьде е ЛЮТВИТО???? Гешев, имаш да образуваш дела по глава Пьрва от НК, дано не си пропуснал тези лекции?!