Президентските избори в Русия започнаха предсрочно в най-северната територия на страната

Президентските избори в Русия започнаха предсрочно днес в най-северната територия на страната

Обратно в новината

Коментари - Президентските избори в Русия започнаха предсрочно в най-северната територия на страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избори ! ?

Залагам 1 000 000:1 че Путин ще спечели. Дайте да преброим русоробите! Ако 4% заложат по едно Евро ще спечеля доста пари!

Аляска ли?

Раята гласува!

белите мечки са впрегнати да гласуват за Путев :)

Що, тукашните демократични избори как цяха, че се сдобихме с евроатлантическа сглобка, за която масово не са гласували, хи хи хи!

Надбягване с един кон. Като "изборите" за Бай Тошо. Робска територия

В Русия никога не е имало робовладелство, да разлика от западните нации, хи хи хи!

98% от селяните са роби и се търгуват като добитък. Някакви права им дава Александър 2, за което е наречен "освободител". Чети историята, копейко глупава

Да не се казва роб а се казва крепостен.да не се продават с кораби а се продават в комплект с кравата или с цели села.докато бившите роби се сдобиват с паспорти и права за пътуване и живот където решаът руснака още ги няма тези права. А да не говорим за поробените народи.но пета че вече има въоръжени сблъсъци в някой републики така че види се края

ХИ ХИ ХА ХО ХИ ХИ На 3 март (19 февруари стар стил) 1861 г. император Александър ІІ издава „Манифест за всемилостиво даряване на крепостните с правото да бъдат свободни селски жители и за устройството на техния бит“, както и „Положение на селяните, излизащи от крепостни зависимости“.Данните за цените на крепостни изнася капитан Иван Иванов Зиновиев, направил подробен списък как се продават душите на крепостните селяни в енория Великая пустиня: „В тази енория живеят крепостните селяни: Леонти Никитин – на 40 години, оценен на 30 рубли; съпругата му Марина Степанова – на 25 години, оценена на 10 рубли; деца: Гориян – на 4 години, оценен на 5 рубли; Василиса – момиче на 9 години, оценено на 3 рубли; Матрона – на една година, оценена на 50 копейки ...." НА ТАКИВА ЦЕНИ ВЪРВЯЛ РУСКИЯ КРЕПОСТЕН ЗЕЛЕНЧУК..ХА.ХА

В Русия никога не е имало робовладелство, да разлика от западните нации и САЩ, но е имало закрепостяване на селяните до 1860 г. към едрите земевладелци наречени помещици. Тези крепостни селяни са били закрепостени към земята на помещика, работили са без заплащане и не са имали право да е напускат без негово позволение даже той е определял кой за кого да се ожени

Изборите отдавна са завършили на територията на цялата кочина

...и Тръмп спечели, хи хи хи!

Ruslan

Там няма избори . И почти никога не е имало. Всеки го знае.

Откъде го знае? Колко време си живял "там"?

"Жертвите в южния украински град Одеса на руската атака с дрон, поразил многоетажен жилищен блок станаха 12, след като спасителните екипи откриха под развалините телата на още една жена с трите й деца - на 7 месеца, на 8 г. и 9 г." За този убиец на жени и деца гласуват руснаците, а нашите нещастни русофили воглаве с Радев му се възхваляват.

Това този дрон ли, който украинската ПВО свали точно над града и той падна върху жилищен блок?

че аз не познавам никой в България да е гласувал за Радев.същата работа в руската губерня

И аз не познавам някой в Западна Украйна да е гласувал за Зелю, хи хи хи!

театрални постановки от Болшой тетр - Кремля..ха.ха.ха ха

Постановката "Майдан" повече ли ти хареса, хи хи хи!

от тия 296 ако за путлер сагласували само 295 - ще разстрелят всички :)

Като че ли центаджиите на Пеевски никак не ви се иска Путин да продължи да управлява Русия, хи хи хи!

А у нас гласуват за Кирчо, за Пеевски и Бойко... НЕ, вие сериозно ли го мислите?

Да ти кажя изключително съм щастлив, че приключихме със СССР и Русия преди 35 години. Защото това, което живеят болшинството руснаци не е живот. Дори и с Кирчо, Боко и Пеевски тук е значително по-добре. Най-малкото, защото не е нужно хиляди млади хора да умират заради прищевките на Путин и сие.

Прищевката на Путин се нарича "Алеята на ангелите" в Донецк. Явно не си запознат с нещата...

Всички българи, които изчезнаха откакто приключихме със СССР, положително също са много щастливи. Важното е обаче русофобите да си обичате фалиралия и източил за собствена печалба няколко грамадни български компании Пеевски, по това веднага се познава чии интереси обслужвате и защо България е на този хал, хи хи хи!

На нашето общо погребение ще дойдат повече, отколкото на Навални...за да ни заплюят.

Да ви направя ли една прогноза кой ще спечели? Народа го обича!

Избори в Рассията?Виц ли е?

И президента на Русия

е вече пътник. В Башкирия се стреля по улиците. Нявальная ще е следващия президент на русия. Трети ден не спира поклонението пред Навални.

Нека затаим дъх и да пожелаем успех на най добрия кандидат !

ама само че никой в света вече не го интересува този цирк наречен избори в русия. Докато не пукне путин никой никога няма да управлява там

А нашият цирк да не би да е по-малък?7

Нашият цирк е по-малък, но затова пък е много интересен и интригуващ

Дали ще спечели Путин ? А може би Шаломов ? Най вероятно изборите ще спечели Владимир Владимирович

Някой гласуват по два други по три и повече пъти за единствения кандидат Изборно време е Всички празнуват ?! Водка сельодка и портокали има на корем А утре пак ще е същото Дерзайте Мужики !!!

Ъъъ, само да вметна, че даже и Навални ако си беше жив и здрав още и участваше в изборите, това нямаше да са свободни избори. Когато дадена кукла на конци е на заплата отвън, подкрепяна от грантаджиите с пари пак отвън - това не е свободен избор за населението на дадената страна.

днес нормалните руснаци продължават да се преклоняват на Навални и поднасят цветя. Вече минаха ТРИ ДНИ и потокът от хора не спира.

егати свободните избори...

88888

Изобщо не ми дреме кога започва гласуването в приморския окръг в русия- интересува ме какво по принцип се случва / и защо/, в район Приморски на гр. Варна, България. В русия има еднолична диктатура на путлер и при отстраняване или изтребване на опозиционните й лидери, е ясно кой ще ''спечели'' изборите. Така, че статията не съобщава някаква кой знае каква важна или извънредна новина...

и като не те интерсува защо четеш и коментираш 'едноличната диктатура на Путин"? хахаха

Ах,че смешно.Хахаха.

Кой ли ще спечели. Ох, направа да падладееш!!!