Президентски подпис затвърди приятелството между България и Армения (снимки)

Направихме преглед на двустранните отношения и сме убедени, че можем и трябва да направим много повече, заяви Румен Радев, който посрещна президента на Армения Вахагн Хачатурян

Обратно в новината

Коментари - Президентски подпис затвърди приятелството между България и Армения (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама как така прителство... та Азербайджан ни продава окървъванеия си газ с арменска кръв... Не може така...

За да излезе България от Конституционната криза, трябва сегашното НС да промени Конституцията. По примера на Гърция партията, която печели първо място, следва да получава бонус от допълнителен брой депутатски места. Иначе никога няма да бъде съставено редовно правителство и България ще бъде управлявана еднолично и безконтролно от президента като абсолютна монархия.

Сегашното народно събрание няма правомощия да променя конституцията. Трябва ВеликоНС с 400 депутати.

Тъпак! Точно сега ли, бе! Това е ярка демоснтрация на пренебрежение към Аезрбайджан, от който искаме да получим горива, вместо от Русия! Баси буквалния политик, никаква мисъл и такт в ситуацията! Армения се кативизрала към външнополитическа активност, че има нуда от такава по време на кофликта, а нашият блжон като ученичка веднага вдига рокличката. Бе това ли остана от българската нация?! Колко поколения ще повтарят глупостта и суетата на Фердинант?!

Г-н президент, внимавай къде и какво подписваш, че ще вземеш да ни вкараш в някаква война. Те нали Армения и Азербайджан водят война. Да не стане някоя патаклама ей. Ти сам го каза оня ден - нямаме оръжие.

То и със СССР бяхме братски държави , а днес сме твърдо против наследника му Русия. Станахме големи натовци , еврогейове и джендъри. С други думи - мръсни курви сме .

ДИР .РУ ИЗТРИ коментар че всеки АРМЕНЕЦ=КГБ РУСКИ агент за влияние А Армения е клон на КГБ Россия

тъпака прави всичко възможно да не получим гориво от азерите! мина времето за имнийчмъндосване, ще трябва направо да го тричаме!!