Президентката на Тайван направи преглед на военни части преди деликатна визита в САЩ

Китай осъди решението на Вашингтон да допусне Цай на своя територия, макар да става дума само за транзитно преминаване

Обратно в новината

Коментари - Президентката на Тайван направи преглед на военни части преди деликатна визита в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чуя - в името на защита на демокрацията.... и ми става ясно, че приготвят овцете да мрат.

И когато думне войната, кой ще бъде агресорът? Разбира се в никакъв случай световните демократи и миротворци САЩ. А война ще думне. Бъте сигурни. Защото затъналата икономика на САЩ може да се надява на спасение само в една война. Не е ясно обаче дали след това ще има САЩ, защото вече не сме 1945-та.

време е да наричате тази държава с истинското и име! държавата се казва република китай! разположена е на остров тайланд! а онова другото дето го ръководи си дсинпин е китайска народна република унитарна марксистко-ленинска еднопартийна социалистическа република джунхуа рънмин гунхъгуо

Тайван не Тайланд

Ситоацията наподобява като таза , на Украйна с Русия.

заблуждаваш се! ситуацията няма нищо общо, понеже в република китай и китайската народна република живеят едни и същи хора, китайци!

Кое е това маймуноподобно същество на фотото горе?

Ако американците не се бъркаха, може би щяха да се разберат Китай и Тайван да не си пречат. Уви, изглежда такова "ако" никога досега не се е сбъдвало. Вашингтон отчаяно иска да продължава да доминира навсякъде.

Всички очакваме, че тайванската армия е гола вода, малка, слаба, зле въоръжена и неподготвена! Според мен война ще има до няколко години и очаквам изненада!

Какво разбираш пък ти от тайванската армия?!