17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквата въртя, сука, остави народа да мре и пак си изигра картите както искаше. Доживотен затвор за тоя българоубиец!

Радев мисли първосигнално. Избра Първата възможна дата, която не е в противоречие с конституцията. Личната му война с министър-председателя Борисов го подтикна да посочи тази безумно стряскаща дата. Да, ама всички значими политически сили си замълчаха и казаха-добреее,, готови сме, както кажеш, Радев. Чак тогава Радев се усети че има нещо нередно и търси сега как да се измъкне. Александър Малинов ,понеже има акъл ,сега се опитва да оправи нещата, намеква ,че може и да се преосмисли датата. И чрез консултации, съвещания, може и арменския поп да питат ,по-умните около Радев ще направят опит да загладят или да прехвърлят на други сили отговорността от лудото предложение на Радев. Аз лично предпочитам да се видим на избори както го предложи Радев,че и червените да осъзнаят какво недоразумение имаме за президент. Той си мислеше да натресе цялата отговорност на правителството -за купуване на машини, софтуер,мерки за дезинфекция,спазване на дистанция ,комисии , преброители и каквото ти дойде наум... и това да стане в невъзможно кратък срок.Сега ,когато получи информация, че правителството ще се справи, но ще има нарочно предизвикана вълна от заразени с ковид, се чуди как да се измъкне. При това даже да извлече дивиденти,че го е грижа за безопасно провеждане на избори.Да си извика руски здравни консултанти да му кажат какво да прави с тая луда дата за парламентарни избори.

Ушко какво пак се тика, където не му е работата?

Щерев чети добре "Държавният глава Румен Радев започва консултации за провеждането на справедливи, прозрачни и безопасни за здравето на гражданите парламентарни избори,"Радем се среша с министъра,представители на щаба и други лекари. Ей анонивно нещожестно, с президинта се сращат умни достойни хора.Не анонимници като теб.Т.Познавам и теб и баща ти.И двамата сте страхливи доносници и клеветници.Събрали се достойни ,образовани хора да обсъдят проблемите на обществото.Ако имаш пипе и дупе отиди и кажи мнението си.Да ,ама си нещожество-Страхлимишка ,която не заслужава да я заплюя

Аз не съм виновен че баща ми оправя майка ти.. От де тая злоба. Нямам ли право на мнение като гражданин. Бойко е обичан от народа си и хората по света. Къде го канят Радев дето има събиране на световни лидери?!?-НИКЪДЕ!!!!

Какво се крие под анонимния знак L? L Като любов 55? И ли като лайно? И тази отрепка има наглостта да твълди ,че Щерев е анонимник.Лайното си е лайно и доpи и написано с главно латинско L ,пак мирише гадно

Нали щеше юмручето да насрочи пресрочени избори..ха.ха Що тъй..ха.ха Видя се че народа не излиза на протести против г-н Борисов.

Някакъв анонимник ,налекъл себе со "ХМ+задава тъпи въпроси.Не бих седнал да му обръщам вимание защото просто е един анонимен даносник ,клеветник ,дрънкало без аргументи.Изобщо Президента не е давал на заден.Постъпва много точно , умно е и демократично като се консултира с образовани и достойно хора.Не пита такива посерковци като теб.Президента е достоен български генепал и гланокомандаш Българската армия избран пряко от народа.мнението на разни гниди не ме интерисува

Нещо май си от прецедентската партия! И какви са му достайнствата не само като генерал а и преди. Да не би да го сравняваш с генерал Хр. Луков или с генерал Заимов, а може би и с генерал Владимир Вазов!. А ако не беше балотажа с Цачева -на муки щеше да стане прецедент! Хайде скривай се, тролчико!

Изнервен си нещо и многословен, като за човек, който не се интересува от мнението на гниди. Що се отнася до великия главнокомандващ, аз също гласувах за него и поне от три години се чувствам особено глупав. Не го знам това мрънкало как изобщо е станало офицер. Сигурно е бил връзкар -комсомолец, пък после бързо е станал пръв фен на НАТО. Нямам друго обяснение за кариерата му.

Объркан си момче, личи ти по писането, Мунчо е бита карта и глупак за какви генерали говориш?

И защо така взе да дава назад великият генерал с глава на ряпа? А преди 5 дни какво хубаво новогодишно поздравление дръпна! Революционно някакси даже ...

Току що научих добрата новина че ДПС няма да подкрепи Мунчо за втори мандат. Значи това недоразумение си отива със 100 % сигурност и Маса народ го чака да го опраши, Честито Мунчо и както казваме ние българите дупе да ти е яко.

Този си мисли, че прави нещо. Преди избора за главен прокурор прави консултации. И какво стана? Нищо!

Засега президентът не е отстъпвал публично от позицията си да насрочи парламентарните избори за 28 март Това може да му изиграе много лоша шега. На президентът му трябва враг като ГЕРБ за да продължи да бъде релевантен. Ако ГЕРБ изчезне от управлението и Руменчо бързо ще изчезне от полезрението на хората защото освен с изказванията си за мафията не предлага нищо. Нека не забравяме че хората го избраха само защото мисълта Цецка Цачева да е президент беше ужасна.