Президентът за момичето с 400 шева: Институциите най-сетне реагираха адекватно

Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов подариха легитимацията на Борисов, както и възможността отново да говори, заяви държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Президентът за момичето с 400 шева: Институциите най-сетне реагираха адекватно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев първо трябва де се извини на хората, че докара на власт с ала-бала тия от ПП, а те на свой ред легитимираха банския толуп!

готина снимка! трима дебили с еднакви костюмчета, дори вратовръзките еднакви! кой селтак какъв е 99.99% от световното население няма как да познае!

Даааа! А за проганда в полза на Русия, КОГА??????

Адекватно ще е и на изрода да му направят 400 шева

Днес е 31 юли Днес всички майки трябва да благодарят на Бог за здравето на децата си, тъй като Бог ги пази. Амин!

РУМЕН РАДЕВ КОКАРДЖАТА, Е ВИНОВЕН И ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ. ТОЙ ОТСТРАНИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯТ СЪД И ПРОКУРАТУРА. И ТЪЙ МЕСТНИТЕ ПРОКУРОРИ СТАНАХА ЗАВИСИМИ ОТ МЕСТНИТЕ ДЕРИБЕИ, САДИСТИ РЕЦИДИВИСТИ.НЯМА КОЙ ДА ЗАЩИТИ ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ, НЯМА!!!!! И ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ МАЗНЯТ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. КАЗВАТ О, ТОЯ Е НАШО МОМЧЕ И ВЕДНАГА ГО ПОКРИВАТ ОТ ЗАТВОРА. ЕТО ТОВА НАПРАВИ РАДЕВ. СЕГА СЕ РАЗБРА СЛЕД 1 МЕСЕЦ ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ. ИМА ОЩЕ ,КОИТО НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ. ТОВА Е РАДЕВ. ВЪН РАДЕВ МУХЛЬОО

Я СЕГА ДА ВИДЯТ ЖУРНАЛИСТИТЕ КОЛКО САДИСТА РЕЦИДИВИСТИ Е ПУСНАЛА НА СВОБОДА ИЛИЯНА ЙОТОВА С РАДЕВ , ВИЖТЕ НЕ МЪЛЧЕТЕ!!!!!! ЗА 7 ГОДИНИ ВИЖТЕ КОЛКО СА. ПРИ ПЪРВАНОВ С АНГЕЛ МАРИН БЯХА 78 САДИСТА СВОБОДНИ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПРОВЕРИ?????

Както винаги, Радев тълкува ситуацията според личния си интерес, който изобщо не е в унисон с обществото Кой разбрал-разбрал!

Не пропусна да яхне и тая вълна...Това го може

Нищо не е яхнал, само се излага, с това излага и цяла България.

беше тази билярдна топка с брадавица по средата?

А кога ще дойде моментът, в който т.нар. "президент" ще реагира адекватно??? Той/ тя няма работа да коментира Конституцията, той/тя просто трябва да я изпълнява!

Деба шапкара... да си ходи в изтребителя...

им избива пяна на устата, щом чуят или прочетат името Радев. А това е политикът избран мажоритаррно с невероятен брой гласове. Не е случайно, че рейтинга му е най-висок, а останалите шарлатани му дишат праха. Радев е българофил, а това безродниците евро-алабалисти мразят.

Няма спор, че охранителят е действал садистично. Но протестът налива вода във воденицата на ПП ДБ, че и ГЕРБ, които го яхнаха и сега ще реват, че Истанбулската конвенция едва ли не е панацея срещу насилието над жени и деца. А що се отнася за конвенциите, припомнете си, че има такава и срещу касетъчните бомби, но не пречи на Биг Брадъра отвъд океана да не спазва тая конвенция. То и НК има и други закони против насилието, но като не ги спазват все едно ги няма.

което става в БГ е пример в каква посока трябва поемат младите във своя житейски път.Кашата е огромна.Тя е забъркана със стара дата.Младите ако искат да живеят трябва да намерят своя път.

Е,да видим колко "адекватно",защото с времето "страстите улягат"............ Сиреч момчето може да се окаже "жертва"...!?!?!?!?!?

Брей, питат го за насилието, а той...Де го чукаш, де се пука. Изобщо Радев, където и да го чукаш, все откъм Путин се пука...

Бойко Борисов е изпратил оферта до НАСА , ако искат да пътуват по-удобно до геостационарна орбита , да им асфалтира пътя ! И до Луната ако искат път , няма проблеми , плащат и го правя !

Извършена е садистична и жестока гавра с едно младо момиче-дете, засрами се!

А колко хора умряха по Бойковите магистрали , деца умряха !?

Мълчанието на КЪСОпейкин, К¥рнела и #ZеленЧорап, за садизма на КАСАПИНА-патрЕот, говори много. Те са неговите МЕНТОРИ. Те са ЗА традиционно християнско насилие в семейството.

Какво ТРАДИЦИОННО ХРИСТИЯНСКО НАСИЛИЕ булнуваш ти ??? Не си ли чела Библията, че да знаеш, че Християнството е против насилието, а? Или просто не си християнка, може би си мюсюлманка и не знаеш, че в християнскот семейство НЯМА насилие, а само обич към ближния! Толкова прости, зли и нагли хора има като тебе, само манипулираш общественото мнение с неверни твърдения и лъжи

"Както под силата на обществения натиск правораздавателните органи най-сетне реагираха адекватно на недопустимото варварско деяние в Стара Загора." Реагираха, ама след натиск от обществото. А защо трябва да е така? За да получим справедливост всеки път ли трябва да организираме протестни шествия? За какъв дявол ни е съдебна система, която не работи и е потънала в корупция?

Oт ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП хир НЕ чакайте той е БУШОН БОКО и ПЪТЯ на КОПРИНКАТА го държат със СЕКС компромати с олизани млади циганки за да могат да КРАДАТ и ВЪТЯТ КОНТРАБАНДНИ КАНАЛИ

Ами че ББ говори много по ясно и разбираемо от президента, фатмака изрича куп слова и не казва нищо, сигурно е че друг му пише речите и той даже не ги разбира.

Ей деди, ти направо изтрепа рибата. Бойко Борисов и Кирил Петков постоянно ходят с преводач, който обяснява какво са искали да кажат. Композирането на изречения е голям проблем и за двамата.

Фатмакът-шпакловчик - Фигурана на Божков Мунчо Коремното пак на всяка манджа мерудия! Абе, Муньо пъпчив, само ти ли трябва да имаш възможността да говориш????!!!!

Нима като офицер от БНА/БА, Радев не знае за извръщенията в армията - издевателствата на "стари" над "младите" войници? Какво направи той, за да не се случва? Сега на изненадан ли се прави? Той, който с години е толерирал, (а вероятно и участвал), най-малкото си е затварял очите за извръщенията? Той ли е изненадан от ставащото? Та нима бащата на този дебил не е вършил същите извращения в казармата и не е научил сина си на "бабаитския патрЕотизъм" по възрожденско атакистки маниер? Не, Радев, ти си една от причините, в тази страна да растат подобни изроди!!!

За престъпление от битов характер начи пускат куки на стадото.

Тоя дали разбира колко е опротивял на хората ?

... и умират хора на Бойковите "магистрали" ! От хората крият , но Господ вижда и Той съди !

Излишен продукт на природата си резиденте!

Както винаги, Радев тълкува ситуацията според личния си интерес, който изобщо не е в унисон с обществото Кой разбрал-разбрал!

За да има мир, както знаем от Радев, че жертвата трябва да се скрие и да бъдат прекратени всички дела срещу агресора Г Георгиев! Това е мир по радевски - обезоръжаваш жертвата, тя не може да се защити от агресора, той я смазва, и когато не останат повече жертви, няма кого да насилваш и настава мир! Мир по радевски/руски!

Само като се даде гласност на нещо ,а на колко хора душите им са изгорени от такива кретенчета,сега аз се боря да докажа че двама с едно БМВ,убиха съпруга ми на пътя,и понеже само двете коли са били на пътя по това време,той отрича че го е хвърлил в банкета и съпруга ми на място умира.А те са живи и здрави,че той им е спасил живота,,не ги интересува.Важното е че БМВ е дрифтило.Ако това се беше случило в Германия шофьора на БМВ веднага щеше да бъде обявен за причиниване на смърт на другия водач.Което е очевидно,само в БГ,е по измислен за престъпника начин.Другото доказателство на 3 ден веднага продава БМВ,полицията случайно било.явно някои го закриля от полицията,И на другият ден веднага сутринта бянме следени. Но от вселената няма кои да го закрили,всеки си отговаря за сторенот зло.а това е причинена смърт.

А Копейкин няма ли да направи един протест, да подкрепи своя човек Георги Георгиев?

Ами да им видя татуировката в действие. Там в Затвора свобода няма. Стиска ли им да си изпълнят другата част от татуировката - смърт! Има чаршафи за бесене. Лайна.! Татуиран като селски плакат, а не му стиска да се обеси!

Я виж ти - Мунчо с големия нос се появи...

Но още не му е минало за дето му дръпнаха черджето из под краката

На въпроса на журналисти - "Как ще коментирате домашното насилие", серсемина изчете лекция по антифашизъм и отправи язвителни бележки към Борисов.... Всеки народ си заслужава държавната тиква!

Ако не включи Борисов в мънкането си - никой няма и да му обърне внимание. Който иска да изпъкне - задъвква дъвката Борисов

A същите институции как реагираха, като ти даде апартамент на любовницата си, а?

Ти пък ... намери какво да питаш сега!

За Барселона ли говориш?

Ох колко злоба го тресе Радко Пиратко от село Славяново! Още не е дошъл на себе си след като му дръпнаха кокала от устата! Радев Брадавицата от Президентството управлява 2 години и видяхме, че освен да среже лентичка на построеното от Борисов - друго не успя да направи. Аааа, да, успя - да ни зароби с неизгоден договор за 13 години с Боташ! И вместо да се изказва като махленска клюкарка за чували с пари - да каже къде отидоха милиардите, изтеглени през 2021! Да каже, след като Борисов е крадял по 10 млрд на година при управлението си, защо за 3 години без Борисов затънахме с 15млрд... То трябваше, уж, да изплуваме поне с 10... Радев Невнятното ма'а в гарнизонната трапезария на Бояна. Цял живот чака някой да му сипе за ядене - първо по военните поделения, сега в Президентството... Навиците умират трудно

И КОГА Е ТОВА НАЙ-СЕТНЕ!???!!!! Когато го огласиха. Така ли трябва да работят институциите? След като журналисти и народ преценяват тежеста на престъпленията за КАКВО СА НИ ИНСТИТУЦИИТЕ? ДА ХРАНТУТИМ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ!

Колко трябва да си зле, за да гласуваш за ППДБ и да не ти плащат за това предателство? Платените поне ги разбирам, тези дето цвъркат в тяхна подкрепа например, ама другите са с мозъчен фалит!

Как е киселата краставица на пачата от посолството на руската терористична кочина?

Не знам как е майка ти! Звънни и я питай консомилче!

Тия дето защитават момичето са военнолюбци

В Щвейцария се намира Големиот Андонов Холендър там у една голема Тръба пропускат неизвестни бизони с голяма скорост и ако някой пробие тръбата ши изскачат сичкити у тъмното и ши направят цръни дупки оти са като цръни малачета

РР е два пъти по - вреден за България от Копейкин и Корни взети заедно.

Единственият, който защитава интересите на България. Да, вреден е, но за соросоидите, ппдб+ и другите отрепки-предатели. Радев е най-доброто за България в момента. Браво Радев!

Институциите реагират адекватно на битово престъпление,а кога ще започнат да реагират адекватно на кражбите и корупцията в големи размери,кога ще реагират срещу политици,олигарси,съдии и прокурори,които изпраха големите дела в държавата?!? Сега решиха само за това момиче да говорят,като прикриват,какво става в държавата!

За да спре КОНФЛИКТЪТ , това момиче трябва да се извини и да поиска мир и прошка от Георги - Макетното ножче !!!

И да се остави да я доубие, защото тя няма право да съществува без неговото позволение. Ма как всичко си идва на мястото - тези, които оправдават кремълския плъх и плюят по украинския народ, че се брани, са същите които извършват ей такива зверства и същите, които ги оправдават. Копейки, сър - 2 мозъчни клетки.

Внимание! С тази политика ще ни вгорчат хлебеца! Ако, ще го има!Защото ПеПитата се взеха за големи гуверняори и вечер се дрънкат без необходимата осторожност по кремълски!Вероятно скоро ще им го нахлузят ,защото румето бъчи-потомък на бкп трегери и както я пишат дипломатка поиска смяна на името на голямата църква.А, някой скоро ще й поиска показания за имоти на МВР за много милиони дарени чрез куха фирма на частен бизнесмен.Напр. почивната станция на МВР в Стрелча- мин. вода и въздух за милиони, сгради, басейни с олимпийски размери- румчето му каза " ще ги вземеш, на нас не ни трябват".

избиратели на ПП-ДБ и на ГЕРБ - - - ВИЕ СТЕ ЕДНИ ПРОСТИ МАЛОУМНИЦИ И ПРОДАЖНИЦИ, ПРОДАЛИ ДУШИТЕ СИ НА ЗАПАДА НА АМЕРИКАНОФИЛИТЕ! НЕ СТЕ ЛИ РАЗБРАЛИ ВЕЧЕ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ БЪЛГАРИН БЕЗ ДА ОБИЧАШ БРАТСКАТА РУСИЯ, ТОВА Е В СЪРЦЕТО НА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ БЪЛГАРИН!!! АКО ДАВАТЕ МИНУСЧЕТА, ЗНАЧИ ИЛИ СТЕ УКРАИНЦИ, ДОШЛИ ТУК В БЪЛГАРИЯ, ИЛИ НЯКОЙ НАРКОМАН ИЛИ ПРОПАДНАЛ ЧОВЕЧЕЦ, КОЙТО СЕ ОСМЕЛЯВА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ВЕЛИКА РУСИЯ!!!

ДОТУК ИМА 5-ма продажника ДА ВИДЯ КОЛКО СА ОЩЕ ТЪПАЦИТЕ ТУК В КОМЕНТАРИТЕ

Изпусни вакума, че ще ти се сплеска главата. :) Русия може да е всякаква, а Путин е КГБ джендър Фашист.

Ако не се беше разчуло по медиите нямаше и да го задържат камоли да бъде осъден ефективно..Както онова пернишко копеле прокурорския син където ги биел и тормозил с години..

Някой да не е натопил Радев и да са го сложили в списъка?

Абе тоя нещо дава все повече фира... Може пък да е от топлината...

Ако сънуваш Костя Копейкин покрит с пера и набучил в гъза си лулата на мира значи че на сборището на язовир Копринка Волгин ще дойде с Москвич

Как да съобщиш, че еврейн е крадец без да те погнат, че си антисемит и без Моссад да ти прати дрон. Става въпрос за престъпление срещу собствеността, не за език на омразата. Ама Радев е много вътре, дори може да се окаже съучастник....За Цюрих става въпрос и за изкуствен интелект, за институт в парка на плевньо и тн

ППДБ са абсолютни лъжци и предатели. Толкова много съжалявам, че гласувах за тях първият път, но станалото станало. Не разбирам защо толкова много хора гласуваха за тях и след това? Не им пука за нищо, съюзиха се с Б.Б който тероризираше малкият и среден бизнес, докопа се до най-малките и смучеше от тях като пиявица. А сега ППДБ го върнаха обратно заради Украйна… Дреме ми за Украйна, тук е България! ППДБ нещо добро можете ли да направите и за нас българите, защото до момента сте пълна скръб във всичко?

Явно се ръководи при избора си от това, което ти нашепва вакума в главата.

А ти си разхеметизиран навсякъде, най - вече отзад! Едно е сигурно, текущите симпатизнати на ППДБ са изключително тъпи хора, а ти го доказваш!

Вярно ли е, че съдийката и извършителя на това деяние са фенове на Копейкин?