17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във едно семейство бащата редовно тормозел синът си...момчето Станало на 2о маика му починала синът не отронил грам сълза ....Момчето Станало на 30 починал бащата синът не предтанал да ридае и плаче....поуката е че,смисълът на живота на момчето бил изпълнен със мъст и злоба.във момента във които починал бащата живота на момчето загубило смисъл....Та и вашето присъствие със другите 2 партии нямат смисъл ..нали сложихте Бойко на мястото му....Така вие приключихте ..

Тери, би ли споделил/а каква оценка имаш по български език в дипломата си? Просто ми е любопитно. виждам, че си голям филологичен талант.

Ушко почна да кука нещо и законите обърка лизача тъп а какво погледче вади къто уличен плъх Лиижи Уше лиже белким нещо ти светне

А на дубайсият посланик орден "руцко послушко" кога ?

Чисти и неопетнени хора без зависимости. Нали това вчера каза Тошко, че търсят? Какво ще каже за тия неща за Петър Илиев? Или е важно да мине проверката на Доган? От няколко политически централи пък дадоха са се разбере, че връзката на Петър Илиев с БСП има и по-личен характер. Адвокатът е зет на едно от най-емблематичните имена на “Позитано” 20 - Пламен Червеняков, който в момента е нещо като шеф на организационни отдел на Корнелия Нинова. Сега обаче опоненти и критици изкараха като минус факта, че е почетен консул на островната държава Барбадос. Дестинацията беше включена преди две години в черния списък на ЕС заради славата си на “данъчно убежище” и бе извадена от там едва на 22 февруари 2021 година. Още по-любопитна подробност, че кантората на Петър Илиев е била дълго време консултант на ПГ на БСП в 44-ото Народно събрание. Член на Асоциацията на Почетните консули в България – пълноправен член на Световната федерация на консулите (FICAC) – най-престижната, авторитетна и призната от ООН организация на консули от цял свят; Основател на Счетоводно дружество „Легамакс Акаунтинг“ – водеща и високоуважавана счетоводна къща.

Да не го дава на никой

От сега да ви кажа, да си знаете - нищо няма да стане! Та се гответе за избори на есен и победа на ГЕРБ (колкото и да се плюе, все още това е единствената читава партия).

и най страшния хаос,в който сме живели , какъвто президентът такова му е и назначението !

чорапа в затвора!

Петър Илиев ще е кандидатът за премиер на "Има такъв народ", обявиха източниците на "Дневник" в парламента. В 17.00 часа днес той ще отиде да получи мандата за съставяне на правителство от президента Румен Радев. Срокъ за изпълнението му е седем дни.

Очаквано беше. Хем е счетоводител на офшорки, хем е зет на Пламен Червеняков. Наше момче от всякъде и грам без връзка със сараи, олигарси и БСП.

Шпаклата Ушата пак не е във час този кабинет ако се направи ще е за 3месеца после Фелдфебела долен ще гледа пак да остане президент

Бърза мутрата Радев,защото ИТН му разкрива всеки ден престъпниците де е назначил в служебното правителство!

Според лапсуса на Т.Йорданов, ИТН за вбъдеще работят за да стане отново президент Първанов, затова не одобряват служебното правителство на Радев, а ДБ и ИБГНИ - за Радев!

А имената чак на края иначе избори...;)

А дали не е по-добре първо да гласуват правителството в НС и чак след това президентът да връчи мандата?!?!....

А имената на премиера и министрите изобщо да не ги обявяват! Така де! Каква е тази подкрепа иначе!

Тошко да доведе Чък Норис за премиер, и гледайте как всичко тръгва по часовник

Направо да прави нови избори и тва е, тъкмо Няма Такъв Прост Чалгар Като Славуца няма да минат 4%

Значи в края на работният ден преди уикенда ще разберем дали ще има кабинет или пак ще трябва да се насрочва дата за избори!? "като отново подчерта, че държавата има нужда от нов редовен кабинет" Ама всички искат кабинет и са съгласни че трябва да има час по скоро, просто на пред всички все се появяват някакви пречки. Било то различни политики които в последният момент се оказаха напълно еднакви, било то как ще правят тези политики пък се оказа че ще имат еднакъв подход, било то че всички чакат някой да им предложи да бъдат част от кабинет защото никой освен от ИТН не искат да се занимават с това, НО иначе всички искат да има кабинет!!!

Защото президента и неговите слуги са на джамия до обед

На вас, гробарите, като почна да ви стяга примката около врата, много остроумни станахте ! А на вас специално , мандатът ще ви го връчат в неделя , на площада, в 12 часа през деня и то с един час закъснение !

Кой е фризьорът и бръснарят на Тошко Африкански, за да не ходя при него? Щели да купят таблети на учениците. Учениците таблети, компютри или телефони имат, но тези нямат самобръсначки.

Точно в петък и то късния следобед. Що не го връчи в събота, в 6 сутринта?

И защо да не е в петък, в 17 часа вечерта ? Или си мислиш, че в събота, в 6 часа сутринта трябва да дадат отговор ?

когато той реши . Ти може и да си зает по това време, но това е без значение, защото не си поканен.

Фатмака с зелените чорапи и червени галоши е проруска подлога.

Има ли политик с по-висок рейтинг? Или просто си пишеш простотии.

На изборите за президент ще разберем

Това ли измислихте? Американски възпитаник ,проруска подлога.Е да САЩ ги разпространяват тези неща,за да се вържат българите и да гласуват за него.Като се каже ,че е русофил е по-лесно избираем.Ако се разкрие ,че е американска подлога няма да го изберат

За ИТН е очевидно защо няма да гласувам-аматьори, случайни, може би нечий дърварски проект, няма значение. За ДБ не мога да гласувам поради силно либералните им залитания, нещо, което ме плаши повече от всичко. Също лъхат на случайности и аматьорски странности освен това. БСП е в насипно състояние, за тях нищо не можем да кажем освен че отсъстват. ИБНИ на Мая е аматьорски кръжок като горните. ГЕРБ не се коментира изобщо. Така че очевидно няма политическа сила способна да управлява. Освен престъпни кланове с "опит" другото е негодно. Стигам до очевидният извод че демокрацията у нас е напълно несъстоятелна и безплодна. Поради което просто няма да гласувам. Защото е безсмислено, а може би вредно. Ще се радвам да ме оборите но не с минуси а с разумни аргументи.

Ако след 4 години управление на ИТН видиш напредък, повече такива постове няма да пишеш....

Гласуваш за себе си и спасяваш демокрацията.

От всичко горенаписано,изглежда, че герб е най-малкото зло!

Ще ви се пак да крадете, а ? Никога повече ГРОБ !!!

Прецедента нещо се разбърза с мандата. Явно е, че партиите на протеста се изпокараха за постове и дял от баницата а това най-вероятно ще доведе до нови избори 2в1 наесен а това ще доведе до завръщане на ГЕРБ и края на Радев.

Из "Мокрите сънища на един плужек".

Бачо, слънчасал си ! Борисов вече е бита карта, а Радев е с най-високо доверие ! Само за едно се моля - Борисов да се кандидатира за Президент, за да му гледаме резила докрай !

Кой Радев, бае, е с най-висок рейтинг? пРезидента - Фигурант ли бае или руската подлога и разединител на българската нация? За него ли говориш бае? Е от кого му е рейтинга и кога го мери?

По-скоро от ИТН му орязаха мераците за тримата министри, които ДБ му обещаха да запазят...

Ей Слави! Давай коалиция с Герб! Стобилно мнозиство и 4 години мандат! Пък после......кво ти пука

Който се е хванал с Борисо хубаво не е видял... Атака, ДПС, патреоте... все са на бунището!

За 15 000 лв заплата , фигуранта толкова си може

Мандата май трябва да се връчи на кандидата за министър председател. А, името кога? Може би пред Президентството?

Не позна! На партия или коалиция се връчва. И обикновено се приема от кандидата. Но не е задължително... Та поредна греда, де...

Вашият чорап, кога ще връща едни комисионни за едни грипени ?

Когато докарат боклуците Ф16

Ми, хайййде де, находи ли се Бай Ганьо на опера?? Дон Джовани!

Под вдигнатия юмрук на разединителя ,толкоз ! Нула ! Но имаме увеличени цени ток парно мигранти престъпност контрабанда ! Подръчни пликчета лично за мунчо ! Министри престъпници нап шефове престъпници ! Имотни крале с по 12 кенефа ! ........

Ех Мунчо, Мунчо, разби я тая държава, а скоро и ще я дозатриеш!!! Българската история не познава такова недуразумение!!!

Когато се правиш, че много играеш се наиграваш! Това важи, както за ИТН, така и за президента. Разигравате ни вече 4 месъчен цирк и най-лошото е, че за толкова много време не успяхте да се разберете. Единственото, което правеха всичките е да плюят по ГЕРБ и да чегъртат изгорял тиган.... Еми логично е докъде ще доведе това. Били умни и красиви, с дипломи от Харвард.... Излагате се!

Айде, да дава мандата, че да го върнат. На есен пак избори и този път всички ще гласуваме за ГЕРБ!

Всички ще гласувате за герб. 5%.

хи-хи-хи ~~~○~~~ Вие не разбирате нещо. Тройна хеката теа Рея, казва, че не признава изборите за легитимни. Вие нямате нито вътрешна нито международна подкрепа. КАКВОТО И ДА НАПРАВИТЕ - НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СВЕЩЕНАТА ПОЗИЦИЯ НА БОГИНЯТА НА СВОБОДАТА ВИЕ - НЕ СТЕ ЛЕГИТИМНИ ПРЕД ВЕЧНОСТТА https://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4 ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим!

Мунчолиадата е като олимпиада !!! Но без победители !!!! Губещи са всички българи. А мунчо е тъп и злобен фигурант на Божков

Бездарността на превратаджиите е пословична. Радев изчегъртвай се и марш към Сибир.

Ей доживяхме... държава -шоуто на Слави... Софка Маринова министър на културата, Азис външен министър да укрепне връзките с путлерасти и турци ..ха.ха

Не може само с пълнене на чекмеджета, бате!

ИТН и БСП са се договорили,ДПС ще ги крепи както крепеше Борисов досега.Искат да вкарат в капан ДБ и Мутри вън.Демек ако не ги ппдкрепят ще ги обвинят във всички грехове.Ако пък от ДБ ги подкрепят си вкарват таралеж в гащите,щото без да имаш министри в правителството няма как да знаеш какви ги вурши министерски съвет. На мястото на ДБ отказвам всякаква подкрепа за тези клоуни. Ако им стиска на ИТН...нека да отиваме на нови избори.Само че от ДПС няма да им позволят

- Скъпи членове на сената, чуйте ме! Да продължим ли да строим дворец след дворец за богатите или да се посветим на по-благородна цел, като осигурим подслон за бедните и нуждаещите се??? - Как ще гласува сенатът? - ДА ГО ДУХ@Т БЕДНИТЕ!!! Историята на света се повтаря постоянно, само актьорите и декорите се подновяват :) https://www.youtube.com/watch?v=MqkT4B-9MGk

А това е настоящата програма на София - столицата на държава, член на ЕС, през 21-ви век - 2000 години след като тази ултра модерна технология, наречена "КАНАЛИЗАЦИЯ", е била въведена в Римската империя, вече започва да навлиза и в елитните квартали на София, където живее каймакът на обществото! А до 10 години може и да се случи хипер модерния преход - печките на брикети и дърва, да бъдат заменени от космическите уреди, работещи с газ и електричество! :))) https://www.youtube.com/watch?v=oK0NRgbZVmA

Така наречените елитни квартали са от царско време, нямаха изградена обща канализация, нито по управлението на БКП от 1944 до 1989 г., нито след това! От 2003-4 г. насам започна първоначалното изграждане на канализацията в същите!

Ами, така де - има няма 2000 години след навлизането й в Римската империя :)

днес, като "гръм от ясно небе", разбраха гражданите на Република България, че трима от министрите в кабинета на Радев са били предложенията на хората на Иванов, както за служебния, така и за редовен кабинет. Горкият държавен глава, със сигурност е бил подлъган при назначаването им. Той си мислел, че те са независими, а се оказва, че май не са чак толкова или пък хич не са. Как пък не се бе досетил, че министърът на вътрешните работи е бил народен представител от БСП, а проф. Минеков е един от отровното трио, воден от неистовата си омраза към Рашидов. Всичките удари срещу само една политическа партия дойдоха от ... тез петима "независими" министри. Без доказателства с гръмко лаладжийство направиха така, че над половин милион избиратели да не пожелаят да участват в личната мъст на Радев, на Ивановия реваншизъм, че бе изгонен като министър, на Ниновата некадърност и тройната отрова. Замислих се, дали всичко което те сториха през изминалата предизборна кампания не е било по заръка на Ивановите, Ниновите и Мутрите за да осигурят победата на хората на Слави? Предполагам, че са очаквали хората на Слави да им се отблагодарят за небивалата победа като назначат посочените от тях министри. Не стига, че хората на Слави отказват, ами и смъкват ореола на един от най- тачените от Радев министри, като го посочват за интелектуален джебчия. Джебчия, който пък назначи за шеф на НАП, човек разбиращ тънкостите на данъчното система. Другото, което разбирам е че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови и Нинови.

Добро оправдание на шайката. Само да припомня, че най-доброто алиби има този който има най голяма нужда от него.

В дъното на всички мушенгии е Великия Комбинатор на Братството на почтените,протестърски амбреажи -Руцо Макиавели! ОСТАВКА НА МОМЕНТА! ПЕТЪР СТОЯНОВ ПРЕЗИДЕНТ , ГЕШЕВ - ПРЕМИЕР И ДА ГИ ПОЧВАМЕ ПО ДОМОВАТА КНИКА - ДО КРАК!

Слави се усети с кого трябва да прави правителство. С ГЕРБ и с парламентарна подкрепа от ДПС България ще продължи да е стабилна държава.

Продължава... Ама така е без боце... да не се бяхте вързали...досега щеше доста да е свършено... тия крадци нямаше да се върнат на бял кон... както и чао на мераците на Русрадев да е малко путинче тук... Ама тоя без мен на истински протест тип тройна ламя или орешака... оправяйте се...

Жабовидния гном ще прави правителство? О небеса...

Шиши за премиер!

той щеше да е премиер но дали е мъж???

След малко игра на баскетбол, лично СЪЗДАТЕЛЯТ на ИТН слага вратовръзка, сваля обеците и отива в 17 часа да му връчат мандат. Както е прието.

време да узнаем истинските намерения на победителите, че ако се забавим още ще разберем неговите истинските намерения ...

А защо новия морален стожер - Славун Мъртвешката кожа - не се яви лично да получи мандата от президента. Нали Славун твърди, че е нещо ново и по-добро от Тиквата от Банкя, ами ако е ново защо се държи точно като Тиквата, и двамата са като две капки вода. И Славун и Тиквата са с ниско образование, и двамата са с никакви познания по английски език, и двамата са с авторитарен стил на управление, и двамата избягват интервюта на живо пред журналисти от всички медии (дори по тази точка Славун е много по-зле от Тиквата), и двамата се возят в черни джипове с една камара охранители, и двамата са еднакво тъпи и с никаква обща култура .... и още много прилики .... ама аз не виждам разлика между Славун и Тиквата, те повече си приличат, те са като братя, и не виждам съществена разлика между тях. Та новия морален ментор Славун Мъртвешката кожа е обикновена чалга-мутра опитваща да хитрее и да се прави на умен .... а реално е обикновено тъпо чалга парче учило се от мутрите на 90-те години (нали им е пял и свирил на ушенце, и това не го крие, а се гордее с тези факти).

ти полиглот ли мислиш, че трябва да е новия премиер? Като имахме харвардски възпитаници какво стана? Кой от кой по - големи измамници?

защото продавача на мартеници е постоянно дрогиран и затова коментира само през Фейсбук

Ако, фатмачето, ти какви мошеници си назначил за служебни министри - единият краде интелектуална собственост, другият пие на закуска и тнт. Хората започват да се уморява от глупости

Мунчо защо нападаш Слави бе? Защото ИТН върви към коалиция с ГЕРБ и подкрепа от ДПС за стабилно правителство нали? А бяхте отписали ГЕРБ ама се объркахте.

Няма да се учудя ако предложения премиер е от коментиращите в дир.бг, доказаното място където истински експерти черпят и споделят опит!