Президентът ще защитава семейството заедно с Вучич и Унгария

Вярваме, че семействата заслужават закрила, помощ и признание от страна на държавите и обществата, се казва в обща декларация

Обратно в новината

Коментари - Президентът ще защитава семейството заедно с Вучич и Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентът ни пробутва националсоциалистическа идеология за семейството.

Като махнаха Гешев, за да защитят Черепа със стотиците изнасилвания и да скрият незаконното семейство на Тиквата.

Това е първият президент които защитава България след Тодор Живков, това са политиците който заслужават увеличение.

Време беше, някой да каже че джендъризмът, затрива колонизираната българска ТЕРИТОРИЯ.

За това ли се разведе и напусна жена си и двете си деца.Лицемер и двуличник.

Ха,ха,ха, след като са направили две деца, реши, че невжже да живее с жена си и децата си? Човекът си хвана любовница и ги остави в крехката, проблемна тинейджърска възраст, когато трябваше да е до тях. Ваклата селянка Деса, любовница на женен мъж, който я назначава на две длъжности във ВВС и държавно жилище без да плаща режийните сметки. Много морално, няма що! Те комунистите си сменяха жените, любовниците и си деляха парите, от самото начало.

Тои може и ма теб да ти направи няма проблем.

Сополите на Посолството искат бежанци и прайдове.

Тези гейове и лесбийки не разбират ли че ако техните родители бяха същите, тях нямаше да ги има.

Лично на мен вече тотално ми писна от политкоректната евроджендърия.

сега ще налазят соросоидните идиоти да обвиняват Радев, че бил комунист и не знам си кво, защото защитава собствените ни интереси и нормалните хора, а не глобалисти, извратеняци, соросоиди и всякакви други предатели

Не само това. Ще го изкарат путинист. Защо всички хубави качества и политики се предписват на Путин и Русия.

Две думи само !!! Мунчо !!! Льотчика !!!

Добри отивай си в аскоу. Цървул....да го порицаем кратко и ясно: У !!!! БОРСУК

туй прецедент-резидент пак иска да яхне вълната ...

Пълният текст на заглавието: Президентът на България ще защитава семействата и децата от педерастията, към която са ни подкарали западните "партньори".

зглавието е покъртително.; достатъчно; няма нужда да се чете статията.

Това е правилна позиция. Да се защитава традиционното и природосъобразно семейство. И да не се слушат разни извращенци и ненормалници.

Тия тримата са в тотална изолация! Никой не иска да се срещне с руски кавали !

И ще продължат да ги избягват, защото не искат да изпращат "хуманитарна" помощ за Украйна, която след попадение на някой геран, се чуват детонации часове наред.

...Имат си черни,...дебели!?

Кухи приказки от селски вечеринки.

сус бе, долу семейството

Не е много морално, да се разведеш и да оставиш две деца тинейджъри, за да се ожени за любовницата си, като Радев.

От юридическа гледна точка той не е нарушил нищо, колкото до моралната - ми вижте си морала на вашите на какво ниво е, па тогава съдете другите. Освен всичко, при положение на нетърпимост между двама съпрузи не е необходимо да се стига до там, че да си издерат очите и тогава да ходят да се развеждат.

Ууу

Той разби семейството на Петков, като го доведе от някъде си и му намери Лена. В Канада го бяха по-добре възпитали. Разби семейството и на Миро. Да не говорим, на какво е подложено семейството на Спеца. А, ако той не е президент, дъщеря му ще я бият по снимачните площадки, за да и дадат някоя роля.

Той ходи чак до Харвард да търси идиоти и зорлем ги доведе.

Колко семейства разтури бе джанъм?

Ама те и не са искали семейства бре, тази ценностна система отдавна е захвърлена на боклука от тях.

Колко пъти застана срещу гей парадите? Нито веднъж.

И кво ше направи като застане с/у гей парадите при положение, че 80% сте такива?!

Процентите ми се оказаха абсолютно точни!

Тоз добри борсуков за нищо не става. Яде и пърди за наша сметка, вън гнидооо Вън Устата си прай кът гъзъ си Арее къш руски пръдльооо

Тоз добри борсуков за нищо не става. Яде и пърди за наша сметка, вън гнидооо Вън

Добри борсука тръгнал бил да спасява, а коня до него разби неговото семейство.. Уууууууууууууу гнидо руска изчезни от новините БОРСУК ДОЛЕН вън

Пълни глупости ! Това е добър повод за Радев, да покаже на Путин, на чия страна е. Приятелите на моите приятели, са и мои приятели. Това, че Радев е предател на евроатлантизма, и от там на държавата, го знаем всички. Айде да измисли нещо ново. Този е наистина по-зле от всички бивши президенти на БГ , от началото на демокрацията, взети заедно, и умножени по десет. Той надмина хора като Желев, Първанов , че даже и Плевнелиев.

Стига с този евроатлантизъм. Нима гейовете и др. извращения са качествата за стремеж.

Думи, думи, думи...

Баджанак.

ти ли си бе баджо?

сега е момента да се попита дъщерята на Радев какво мисли за семейството...

Човекът разрушил семейство- ще защитава семейството!

Социопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно изкривени. Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв или ярост, трудно се владеят, лесно избухват и тази тяхна проява има признаците на обикновена психоза.

путлер и кликата му .. хвани единия удари другия .. семейството щели да защитават тия

От политиката на такива като тоя, младите масово не се женят. Асо родят по едно дете, добре. Братята с многото чавета и те не се женят. Ро други причини. За какво семейство? На бабите и дядовците ни, ако са живи, че така да възпитани.

„Британската методистка църква издаде насоки, забраняващи използването на термините „съпруг“ и „съпруга“: В Англия Адам вече е „родител 1“, а Ева вече е „родител 2“. „Методистката църква във Великобритания този месец издаде „Ръководство за приобщаващ език“, което препоръчва да се избягва използването на свързани с пола термини като „съпруг“ и „съпруга“, тъй като се предполага, че предполагат нещо, което „не е реалност за много хора“. Думите "родител", "партньор" и "настойник" са предложени като подходящи алтернативи. „Гордеем се с нашето приобщаващо езиково лидерство“, каза говорител на църквата. - Помага на църквата да води разговор, без да прави предположения или неволно да разстройва. Някои го намират за особено полезно, когато говорят с хора, чийто житейски опит може да е различен от техния." Забележка: поздравления за новата ви ерес. Продължавайте така и ще си спомните какво е Содом и Гомор.

Ушатият фатмак Мунчо трябва да си оправдава заплатата. Вече в ролята на абсолютен фигурант или казано по народно му на панаирджийска мечка, само ще го пращаме по събори и вечеринки да маха с уши и да весели домакините си. :-))))

Русия, Беларус и Северна Карея търсят такива семейници.

Анално обсебените и третополовите сте под 5 процента от света. ЩО РЕШИ ЧЕ СТЕ ВАЖНИ?

Браво на Руменчо! Всеки разведен и изоставил децата си , трябва да ни бъде пример за традиционни и християнски ценности! Дядя Вова е номер едно! Разведе се, сега спи с 30 години по млада от него… не, той не е педифил! Попът Кирил, го постави на икони в църквите! Той е светец! Сега , след него върви Копейкин, разведен и отдаден на България! Тя е неговото семейство! Ще я преоснове и подчини , като любовница! Да живее Вгъзраждани ! Да живее президента резидент Радев! Най големите стожери на българското, на християнското семейство и ценности! Вождове за пример и подражание!

Вучич, Орбан, Чорапан и сте пропуснали Путлер, стожерите на семейстното. Нищо, че Чорапан живее с разведена жена.

едно семейство, Радевото, де.

Семейство на разведени. И народни избраници - Чорап, Свиленски, Деса поетеса, пардон курвостеса.

питам що не с представители на финландия, дания, чехия, испания или която и да е държава в ЕС ... как пък точно с подлогите на Путлер. и от къде това самочувстви у хора които не живеят с семействата си.

Ама как така няма да защитава евроГейското семейство? Двама бащи, две майки... или някакви изроди с неосъзнат/неопределен пол? Традиционното семейство е минало..... а такива, които го защитават - ги изкарват едва ли не луди.

Тоя си заряза трите деца, ама ще защитева семейството?!?

ако путлер му щракне с пръсти и лицеви опори при трактора ще прави

нивото на българина да е паднало толкова ниско...Необразовани, без капка интелигентност, злобни, циничини, арогантни, изразяващи се чрез цинизми и вулгарни псувни... Срамувам се от коментиращите тук... При това-става въпрос за закрила на семейството, от която то безспорно има нужда... Единственият свестен политик-Президентът Радев- обругаван и обиждан от тази отвратителна паплач... Няма надежда за такива изроди...

помияр. не ти - Резидентът

нивото на българина е паднало до там да избере грозен социопат проститутка на кремълското джудже убиец на стотици хиляди украинци и руснаци за президент .. всичко друго е бошлаф

Лъсна му русофилския задник на Мунчо - цял отбор путлеристи.

Та колко пъти се е женил и развеждал? А президеншата? Може би говори за едно голямо семейство?

че Путин обяви 2024 за година на семейството и тия путинолизачи се юрнаха да му пригласят.

Слава на президента Радев!!

Слава на Русия и комунизма

не ви спират далаверата т лукойл те семейството щели да защитават .. затова ли беше зора втори вандат да те сложат президент, затова ли толко обикаля по площада с юмручето и пригласяхте с мая и отровното трио. за това ли беха всичките лицеви опори при трактова. затова ли безсънните нощи и неосъществени срещи с джордж уеа?

Колко липсва сега политици с юмрук срещу който трябва.

добре що се срамува .. да каже с който путкин ми каже с него ще го защитавам и толкова

Последните вопли на руски цървули. А нашият е най-обикновена к.рва.

тоя мисли мисли и изведнъж изневиделица пръдне мозъчно

.. и свиленски баджанака и него да вземат да защитава семейството