Президентът Радев: Законът не онеправдава магистратите

Законът за съдебната власт по никакъв начин не ограничава правата на магистратите, заяви пред журналисти във Варна президентът Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев: Законът не онеправдава магистратите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентската институция е един ненужен и скъпо струващ апарат за най бедната държава в Европа и трябва спешно да се закрие. Представете си само колко пари отиват за доживотни огромни пенсии на набедените президенти, това са милиони грешни народни пари...а синковците си живеят безгрижно и безметежно в правителствени вили и разиденции, охраняват ги и им се кланят...хайде, ако заслужават може, но когато са тъпи и нахални идва малко много...

Историята на този свят е доказала, че всичко на този свят се постига с ЛИЧНОСТИ. Не корумпирани, честни и професионалисти хора.Та някой Ботев и Левски да не ги е контролирал???Честния човек си е честен. Дори и без контрол, инак не е такъв.

Най-добрите са простите неща. Стига закони, поправки, наредби, комисии и т.н.Абе сложете на мястото на Цацаров един достоен, смел , професионалист и честен човек ,изберете достойни магистрати във ВСС, ИВСС , ДАНС, Председатели на съдилища и НслС хора, които са доказали качествата си и морала си и реформата е готова. Просто и ясно.

Ако Президента наистина иска да направи нещо с реформирането на съдебната система, не трябваше с лека ръка да подминава ЦУМ- гей, в дълбочина разнищване на случая КТБ/ имат ли там Б.Б, Цацаров и Пеевски и др. действия/,вайбърите на Узунов, Работата на ВСС , Проверка на електронната ситема за гласуване за избор на членове на ВСС, при тази съкрушаваща корупция по високите етажи на властта нищо, ама нищо не се прави,случаят Панов, НДК, Наводнените села и градове, санирания, Костинброд и т.н т.н. НИЩО!!Сега се подготвят най- провалилите се магистрати за върхови длъжности.Нормативната база е в услуга само на управляващите, а не на хората. Е............??

Еее, ти все едно незнаеш чий кадър е Радко Пиратко. Нищо няма да се промени докато не сменим клавиатурите с автомати и военно самообучение за да си върнем държавата -СЕГА- докато така наречената ни армия става само за караули пред президенството. А дали ще стане от клавитурник, боец е друга тема. А дано, ама надали.

Само повтаряте едно и също в различен вариант... Не ставал, бил такъв, онакъв или даже и по лош... Айде дайте предложения как да е , как трябва да бъде и защо да бъде така. Обосновете примерно, че магистратите не трябва да се разследват в никакъв случай ако не е престъпление свързано със службата им. Кажете какво трябва да се направи но без плоски тъпоумни нападки, да видим да блеснат тези ми ти блестящи умове списващи едни и същи простотии с болестно постоянство

Радееф, не ставаш за президент, нямаш нито обща, нито професионална култура и опит, само с бръщолевене и показване на Деса като мечка не става, бъди мъж и се откажи доброволно. Стани летец на Аерофлот и си изкарвай парите с честен труд, не с разтягане на локуми...

Класация на президентите, които ннщо не разбират от съдебна система: 1. Румен Радев 2................ 3................. 4............... 5.............. P.S Първото място не се оспорва.

Това не е бонус , а отплата за свършена работа!! И ще режат главите не на управляващите, а на мизерници като нас. Който мръдне, шат на патката главата.

си мечти, щото гледай какво става в Казахстан: "В Казахстане с участием стран НАТО на учебном полигоне Илийский в Алма-Атинской области завершились международные миротворческие учения 'Степной орел 2017'. Подобные маневры регулярно проходят в стране с 2003 года. Одна из главных особенностей учений состоит в том, что на них отсутствуют российские военнослужащие, а обучение и подготовка казахстанских солдат и офицеров в рамках миротворческого батальона 'Казбат' проходят исключительно по стандартам Североатлантического альянса".

Ето какво следва: - Г. Колев-шеф на ДАНС -Ст. Милев- шеф на Специализирания съд - Я. Тодоров- шеф на НслС Това ако не е кариерен бонус, аз съм идиот. Всеки един от тези е компрометиран и подлога на Цацаров.Те ще ни режат главите.

Спокойно. Главите на народа няма да се режат защото до една са наведени. Виж какво ще правят с приведените и оголени дупета е друга тема.

Г-н Президент! Моля да ми отговорите само на един въпрос: "Прокурорът Цацаров досегаем ли е или недосегаем"? С "ДА" или "НЕ".

Първо,въпросът ти е доста деликатен и затова не мога да отговоря еднозначно.Второ,мога да говоря на тази тема само след специални консултации и изрично разрешение от другарките Нинова и Йотова.

Къде го боко да каже защо за пореден път най нагло излъга забравяйки явно че Радев не е роско да му повтаря лъжите и да му играе по гайдата..

един дол дренки са и двете генералчета, слуги на Мафията

Стила на писане и повтарянето на специфични думи в различни коментари под различно име ме кара да си мисля, че или МатрЯла е изтряскал на съвсем или е платен драскач. Май е комбинация от двете, не може да си много добре с главата и да се занимаваш с такава шибана професия, като Платен Плювач по форумите. А ако бяхте много умни щяхте вие да вземате решения а не да плюете хората. Много, много тъжно... Злобата и дивотията, двуличието и подлостта така са се драснали в това хм, Общество, че чак е страшно до какви карикатури на омразата сте се довели и даже не осъзнавате, че голите охлюви са станали по симпатични и мили животинки от озверяла пасмина пишеща за пари или плюеща по всекиго за удоволствие.

рибата мирише от главата, така че твойте бръщолевици показват че си част от прогнилата корумпирана система която задушава хората и ги кара да живеят в материялна и духовна мизерия

Не вярвах че воже да има по-тъпи парчета от Радев фатмака,обаче Blue ме опроверга.

на тъпите селяни! Такъв призив беше отправил Негово царско НИЩОЖЕСТВО Симеон СЕКСкобурготски.

Като ги слушам управляващите как се мотивират за действията си, просто ми се гади. Бива, бива, но чак пък толкоз безочие.

...алоооо, тоя се прави на ни лук ял ни мирисал, ....държавата му е официално обявена за обсебена от Организираната престъпност и ограбена с 4 милиярда, нечувано в човешката история престъпление, а тоя даже не си прави труда да направи едно кратко изявление по въпроса, ... какъв държавен глава може да е тази мижитурка ?!?

Не мога да си представя, как Цацаров, с който се занимава Сетана на САЩ и ще го обвинят за кражба на 4 милиарда лева, ще опрасква съдии????Боже Господи, просто им!

"Те го плюят а то вика дъж вали." - българска народна поговорка

Както Цветанов те обвини в участието в корупционна схема при закупуването на самолети, трябва да си опраскан и ти и докато не докажеш противното, не си президент. Това е законът! Ха да видим, а не двоен аршин.

През оная работа ми е кой за какво ме обвинява.Важното за мене е стриктно да изпълнявам нарежданията на другарките Нинова и Йотова.

Докато цацаров е главен прокурор, нищо в съдебната система няма да се подобри. Не може мафиот да е начело на системата.

Абе Радев, не ти ли е ясно, че с тези промени в закона ще опраскват инакомислещите и честните съдии, които не са удобни на властта. тези, които казват истината и се борят за справедливост. Няма да опраскат Цацаров и неговите подлоги. Не го ли разбираш, или и ти си в тяхната дружинка.

Поддържам решението на Радев, но бих го попитал след като ние - данъкоплатците плащаме заплатите на съдии и прокурори, защо не ги контролираме. Има много способи, но те бавят дела, убийци са на свобода и т.н.

много ми е интересно какви способи има да контролираш Мафията освен да я унищожиш ?

Ще борят съдебната мафия със закон. Ами законът у нас е това , което самият съдпостанови, че значи, после другите само цитират съдът. Демек съдебната мафия сама да си изтълкува законът срещу себе си. Блаженни са верующите. Само се отчита дейност за пред Ееропата, за да си кара Ганя как си знай.

Bravissimo, Generale!

Аз съм Руменчо- слугата на кака Кури, госпожа "Лъжата" Деси мие ми краката и ми духа на кревата, бос съм, гол съм на тревата, служа аз на лектората.

Абе тупане селски, на месец получаваш за нищоправене толкова грешни пари, колкото един пенсионер за 5 години. Не те ли е срам да симулираш народополезна дейност с глупавото си бръщолевене и с пробутването на простакеса Деса навсекъде???

АДВОКАТИ ,ПРОКУРОРИ И НОТАРИУСИ СА НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА - СИРЕЧ НИЕ ДАНАКОПАТЦИТЕ ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИТЕ , НО ЗАПЛАТИТЕ ТЕ СИ ГИ ГЛАСУВАТ ЗАЩОТО СА НЕЗАВИСИМИ,НО АКО ОТИДЕШ ПРИ ТЯХ - ХОНОРАР ,ПОДКУПИ И ВСИЧКО КАКТО СИ МУ Е РЕДЪТ - КАТО ПРИ ЛЕКАРИТЕ -ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ НО ИСКАТ ПАРИ - КАКВО ПРАВНА СИСТЕМА , КАКВИ МАГИСТРАТИ , КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ СЪС ЗАПЛАТА БЕЗ ПРАВОМОЩИЯ

Чудено нещо е Интернет. Всеки може да се изкаже. Може да го направи и с големи букви, все едно казва някаква голяма истина. Нищо, че от "адвокати, прокурори и нотариуси" само прокурорите са на държавна заплата.

Ще ти се смеят всички.АДВОКАТИТЕ И НОТАРИУСИТЕ НЕ СА НА ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА

Какеи чада ражда българска майка юнашка. Учи 12 години, че може и вишага да е и може да пише , пък накрая всеки неграмотен циганин знае, че адвокат и нотариус не са на заплата, пък юнака грамотен мисли, че държавата и той ги издържа , че и поучава. Образованието по български явно само влошава нещата.

айде да те не еба в всезнайковеца, като нямаш пари държавата ти осигурява правен защитник

Прав е Раде,в стига да беше президент на Северна Корея. В свободните и демократични страни всеки е невинен до доказване на противното. Обвинение в тежко престъпление не значи нищо. Прокурорът не е нужно да има каквито и да било доказателства за да обвини съдия и той да бъде отстранен за години, докато докаже че е невинен. Този текст спокойно може да се отдели в отделна глава наречена "опраскване".

Борбата срещу разделението на властите продължава.

Уникален селяндур......

аз,Миро го казах по-точно - този тиквеник е прост като гъдулка!

Ах,президентът Радев е толкова красив и елегантен!Буйният му перчем го прави много секси.Дори Ален Делон не е така чаровен като него!

Съдебна система няма. Има търговско дружество с гръмкото наименование Съдебна система. Търговските дружества работят за печалба. На практика плащаме да ни ограбват.

Днес е празника на Българския Военно-Морски Флот. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОРЯЦИ !

УНИКАЛНА ТЪРТИЕВА КРАТУНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ СИ ИМАМЕ С 11 000 ЛЕВА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА.

Pesh0

да и защо президента те дразни а 240 те прасена на угояване , срещу цар освободител не ?

УНИКАЛЕН КУХ ФАТМАК,не ми завиждай! Половината от скромната ми заплата я удържа ген.Решетников.Обеща да ми възстанови сумата в края на мандата,но само при условие че стриктно спазвам неговите указания.

ok

Радев си даде благословията! Цацаров ще бъде похарчен с инфаркт, а дебелян ще го убият руснаците заради намеса в пазарите им, в една азиатска държава, и после КТБ и Хитрино ще им бъде пришито, на мъртъвци ще бъде пришито всичко! А Борисов и Доган ще си гледат пашалъка колко полезна работа свършихме за доброто на държавата!

Радев започвай да работиш нещо свястно. Скочи на цацата. И на трите прасенца Боко, Цацата и Пеевски.

Как да скоча,след като тяхната приятелка другарката Нинова изрично ме е предупредила да не ги закачам?

"Абе тези морските защо нямат червени петолъчки върху белите си шапки? Ще поръчам на ЗКПЧ-то да им проведе специално мероприятие в Димитровската стая!"

Ей,без малко да забравя - с жена ми подготвяме нова гореща фотосесия! Поради критиките че съм се снимал бос в резиденция Бояна,този път ще си обуя зелени чорапи.Няма обаче да обличам никакви дрехи,а ще се изпъча направо по патка! А моето прелестно миньонче Деси ще дефилира само по монокини.

"Смешници", тази нощ бре! И всички "смешковци" са с "опразнени от съдържание" в главата си! Не осъзнават дори , че просто "дрънкат"... на "празно"!

Извинения ! - така и НЕ разбрах какво бе това с незабавното двойно появяване на коментара-ми... ...та Казвам : - ако Тук има Хора които СА на ТИ с г-н о.з. Радев - да бъдат ТакаДобри да го попообразоват да НЕ се изказва по теми които са му Непознати/Неясни.

А в изпълнителната власт що нямат такива привилегии, Бойко като си дава оставката що не го върнем на предишната му длъжност да държи маркуча?

Бре, много хамериканци пи6ат тука против Българският Президент! Не е хубаво така.

много злобен, гнусен,необразован и гаден народ, може да изсипе такива просташки коментари! Такъв народ НЕ заслужава този ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ! Затова пък си заслужава съдбата....

какво му е достойното, защо мълчи като пуяк за престъпленията на Цацаров и Пеевски, значи и той е от мафията

Може да е достоен, но този път се изказа неподготвен, или по-лошо, инструктиран...

За пенсия като президент а не като генерал го разбирам и оправдавам. Обаче надеждите на хората.... естествено няма шанс. Това е излишна институция.

Скоро ще се светнат и други за капацитета на Радев. Тра ла ла, тинтири минтири, чики рики, оля ля...

А акцента му като на Карадайъ...

Всяко отваряне на устата на президента Радев е опасно - глупост след глупост следва...!?!?!? И потвърждава това което говорят хората - ЧЕ РАДЕВ Е НАЙ-ПРОСТИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ЖЕНА СИ...

Радев е по- тъп от Първанов Гоце.

твоята вярна констатация: тиквеникът Радев е тъп като слонски задник! Освен това е заклет комунист и руски слуга(което всъщност е едно и също).

след като главния прокурор официално е обявен за углавен престъпник, и никой не го отстранява от поста, за каква законност може да се говори въобще, укриването на престъпник е също престъпление, това на практика означава че власта в България съзателно и съсем открито пред очите на света извършва престъпление, това я поставя извън закона, правия нелегитимна и разкрива истинската и същност на престъпна организация ... единстения въпрос е кога обществото ще реагира с адекватно решение на създалото се положение

Кога тоя народ е реагирал на каквото и да е. Все чака някой от вън да дойде и да му оправи живота. И все със световната конспирация оправдава собствената си некадърност, простотия и мързел.

кога искат могат, беха напълнили Царигрдско шосе от Орлов мост чак до алея Яворов, ..."Силни сме, много сме"

Тоя гаргаджия и от това ли започна да разбира?

Не е нужно да разбира.Важното е да може да чете изказванията,написани му от другарките Нинова и Йотова. И то гладко,без да се запъва или пък забавя.

Този прецедент не е виновен, че с Деса ядат народната баница бадгева, виновни са тиквениците, който го избраха на този пост без необходимата квалификация и обща култура, избраха го ургулешката, както при комунистите избраха един шивач за министър председател и разни конекрадци-джамбази и други криминални типове за министри и дупетати. Този прецедент е срам за Европейска България, щеше да е много "качествен" кадър за комунистите с аграрния си произход.

Добре говори генералът !

Още малко и Радев ще надмине бай Тошо по красноречие.Трябва обаче по-често предварително да повтаря изказванията които му съставят Нинова и Йотова.

Служебаната метреса Деса да не се навира постоянно в кадро, не е първа дама, а е по скоро "първа драма" и не е никак фотогенична с конската си осанка и кичозните си тоалети. Радев-грипена да си я държи под ключ, само за лично ползуване

ц ц ц ц голям кеф да се изтъпаним пред послушниците на "манастира" и да ти отдадат заслужена чест! друго си, кеф е! Макар и да сме един мравуняк на картата и да сме никой не знаещ къде ....! Нооо генрала си е генерал не върви без уважение, както салатата от марули например, не върви без оцет!

Този тиквеник на снимката е прост като гъдулка!

обосновано бе дейба, обосновано, ... така ми се вижда, кой съм аз че да давам мнение по неща които не разбирам. И той не ги разбира, но има хорица които му дават акъл дано те да разбират! И нека не е тайна, да кажат кой му дава акъл за тези толкова "умни и правилни" промени!

Този примитивен шапкар прилича на бай Тошо,когато е бил на 50-60 години.

не знам, сигурно когато е гол изглежда по дту начин, но както и да е. Една малка "бургундия" сме , една "кракозия", една "бойкозия", или една .... "ромбулия", или една ром-тур-булия", еби му каката, ... Или те не са наясно какво правят или са свикнали са спят омаскарени и оплюти ... нали падат депутатските хилядарки кой ти гледа плюнките на народа, те са кат ....

Тогава ТИКВАТА Банкянска на кой прилича??? НА БАЙ ти ГАНЮ !!!!

Тоалетът на президентшата е приятен. Прическата - на фолкаджийка. И все пак, защо е там?

Кака така защо ма,сойке присмехулна?! Мога ли някъде да се появя без моето прелестно миньонче?