Президентът Радев ще приеме проф. Габровски в понеделник

Кандидатът на ГЕРБ-СДС вече заяви, че за държавата в момента е най-добре да има редовно правителство

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев ще приеме проф. Габровски в понеделник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без химик-мафиот на борда не може да има правителство.

Няма смисъл от този прием.

И каква е разликата между служебен премиер и експертен премиер? И двамата никой не ги е избирал, и двамата са зависими. И какво тогава му е по-лошото да се отиде на избори? В крайна сметка конституцията го е предвидила това. Щом политическите партии не могат да изберат кабинет, такъв се назначава от президента. А два месеца без Народно събрание не е чудо невиждано, колкото и да го драматизират. Трябва съвсем спокойно да си ходим на избори дотогава, докато не съумеем да си изберем управляващи, способни да съставят правителство. От нас зависи.

Радев не знам как ще те търпя още толкова години.Продажник!

Носи му много здраве от Ердоган и за Бойкя ГЕРБавата също!!!

На сергията има доста депутати. А за правителство трябват само 6 парчета. Едва ли Бойко и Доган не са си купили.

Да взима подкупи от пациентите.

Че кво лошо има във Варна да има частна забавачка?

Кремълската болонка Радю Решетников да обясни защо не внесе бюджет, а сега ще иска замразяване на заплатите!

Съсипахте я тази държава.

Борисов в ареста - България в Шенген

Радев "Велика Събота" ли ще чака за Избирателния кодекс ???

Сравнително посредствен неврохирург, побутван от бащата. Циник, нарцис, масон и милионер. Има общи фирми с хора, приближени до ТИМ. Точи Пирогов от години. Типичен "кадър" на ГЕРБ.

До края на седмицата ще имаме законно избрано правителство. А след 4 години за БКП и ПП никой дори няма да си спомня.

Няма лошо да има.Има лошо как и с какви пари е закупен имотът.Капиш?

Колко пари ти плащат да пишеш простотии?Аз ще ти дам двойно само и само да се скриеш тролче.

От 1 до 5 клас не е детска градина а училище. Никой няма да издаде лиценз за "училище в апартаменти". Това е фейк новина. Аре бегай.

Аз съм бизнесмен и аз самият съм работодател. Никой не ми плаща нищо. Аз плащам заплати.

За един депутат далеч по изгодно е да прибере един милион кеш и после безметежно 4 години да си папка в народното събрание отколкото да отиде на избори и да не знае дали въобще ще бъде в листите. За това на пазара депутати бол. А трябват само 6 парчета.

Знаем ги такива фалирали бизнесмени като теб,без два метални лева в джоба.Смех,смех и пак смех

Пропуснал си да напишеш, че чука курви и яде деца за обяд.

Имам 4 големи хотела на морето. В момента са консервирани.

Си искаме Киро-тъпото и Асен-педала.

Бойко и Доган са опитни политици. Купили са 6 депутата. Мога да ви кажа и кои но не искам.

За агентите и мрежи за влияние на Путин в България: През 2017 г. Радев чете справки на ДАНС, че по "Балкански поток" газ няма да има и чрез него ще бъде изолирана Украйна. https://bird.bg/dans-potok-borisov-radev/ През 2018 Радев отива в Сочи при Путин да говори за възраждане на "Южен поток". След края на срещата Путин коментира, че нещата се нареждат и ще обсъди въпроса с премиера Борисов, който ще идва в Москва. https://www.kp.ru/daily/26831/3872566/ Никой не е чул Радев да критикува Балкански поток до май 2021 г., когато с думи тежки нападна Борисов, че го бил построил с наши пари и по него не получаваме газ. За онагледяване: вижте Радев с МУТРАфонова заедно на снимката…

Нали точно затова само преди няколко месеца клеветяхте и плюехте ПП и Кирил Петков, бе боклук - че купували депутати. Да ти е.а майката долна, идиот недоносен!

О, президентът ще посрещне ПАТРИОТИЧНИЯ президент. :) Дали президентът няма да посрещне Габъра като кандидат-премиер и при ТРЕТИЯ мандат?!

Той Киро е некадърник. Нищо не можа да купи и му ритнаха столчето.

Трети мандат няма да има. Другата седмица ще изберат Правителство. Балтов става зам. министър.

От РЕАНИМЦИЯТА ли ги събра?

ГЕРБ/СДС +ДПС + БВ?! Ама Меси е ТВЪРД, че НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА с ДПС. :) Генерал Бойко ще Управлява с ген. Янев със 78 депутати. :)

В България, никой не си гледа работата за която е учил, пожарникаря, да си разгъва маркуча, летеца да лети, доктора да си лекува...

Габровски трябва да е много зависим човек за да се е хванал с тая задача.Държат го на верижка и го използват.Нормален лекар не би създавал главоболия.Ако ГЕРБ създаде кабинет това означава курс на сближаване със Русия и периферна участ за България.

Много кал по Костадинов. Явно е на прав път. И ако лъжеш, който и да си като го постваш по сто пъти, дано те намери и осъди за клевета. А сега напиши по същия начин къде си вложи откраднатите от народа милиарди Тиквата. С какви пари си купиха палатите Севда Арнаудова, Влади Горанов, Цветанов, и всички партийни величия и депутати. Аман от грозно оплюване и то на човек, който не е от тъй наречените евроатлантици - козяшки платени марионетки.

България отдавна се управлява от хора дето не са учили нищо. И за това е на този хал. Вълко Червенков кво е учил? Тодор Живков кво е учил? Царя кво е учил? Станишев е "учил" за войнишките гащи. Киро уж учил ама никой не му е виждал дипломата. Единственият Доктор на техническите науки е Бойко Борисов. И за това управлява България 12 години.

Нема лошо да се сближим с Русия, само ползи ще имаме ама едва ли. Това правителство го заченаха във Вашингрон. За това Янев и Карадайъ бяха онзи ден в САЩ.

Да взема да попитам аз - защо навсякъде тъмно, никой не работи и не "кове" закони, а са се изнесли в някое скъпо заведение пред широк монитор с чаша марково питие да гледат и евентуалния резил на портокалците, а?Подавам сигнал до КИФБАНМЕКДИРЕКСНАБ за разледване и образуване на прокуроска проверка! Това развлечение се полага само на народа, сал то му е останало, а свършва скоро и се не знае кога пак и дали.....

ако отново управляват това е кошмар за БГ.О нибезлюдяването и емиграцията на млади хора ще продължи със пълна силла.Борисов ще закрие България.

Бойко не е доктор на техническите науки, а д-р по .... Същият за информация е и генерал Румен Радев.

Доктор бил, умирам си от смях. Ама той и гЕЕрал майор бе, защо не поведе войската към победа на комунизма, защото е шмекер и страхливец и затова сме на този хал от 12г.

Аз на теб ке ти ЕПМ, боклук недоносен!

Насраният фатмак ще пита ли нещо по този случай?! «На двадесет и осми февруари 2005 г. баща ми падна в поледица и получи двустранен черепно-мозъчен оток. В местна болница се опитваха да го разбият с лекарства, но... той умираше! На трети март го закарах в "Пирогов" от чудо. Там ми обясниха "правилата на играта: "Пет хиляди лева на ръка, или заминава към Св. Петър". На четвърти изтеглих кредит от ДСК, докато траеше операцията - до вечерта. Към 19,00 ч. парите бяха предадени на опериращия. Отделно, официално - 400 лева за престой. Майка ми остана през тези дни, да се грижи за татко. На петия ден от престоя същият лекар се опитва да я изнуди отново: "Вие няма ли да се отблагодарите?". А тя имаше двеста последни лева в себе си. Извадила ги. Онзи презрително изсумтял: "Госпожо, тук да не е фризьорски салон!". Лицето извършило операцията, взело парите, написало епикризата и изгаврило се с майка ми в "Пирогов", се казва доцент Габровски...» Иван Андров,

МЕси от Банкя, професор по закопаване на България на дъното на ЕС, не стана МесИЯ! Но никога не е късно, и месИята професор по неврохирургия, да стане за резил! България няма да се отлепи от дъното на ЕС, докато прокуратурата разпъва чадър над престъпленията на Борисов! И докато 400 000 глу пака гласуват за иди ота Борисов! Борисов избяга от НС. Сега Борисов избяга от МС. Накрая от България и от Бай Ставри, Борисов ще избяга при Мата Хари някъде в офшорен рай!

Успех Професоре! Ще си разменим ролите. Студентите, бивши и настоящи, ще ви стискат палци за предстоящия ви изпит.

Тоя Габровски явно е зависим нещо от мафията ГЕРБ-ДПС, сигурно го държат с някакъв компромат, я сексов ,я корупционен , те ги умеят тия неща, защото не виждам как специалист като него ще слугува на мафията.

Стига празни приказки, в понеделник трябва да се гласува новия кабинет, или мандата трябва да бъде върнат. Така е поне според конституцията

Това е Иво Сиромахов, какъв ти професор.

ГРОБ са предлагали по 500 000 лв. на д-ти за подкрепа на Гербовски!

Мунчо да не ни губи времето, а да дава третия мандат на ВЪЗРАЖДАНЕ! Те са единствената българска партия! Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ!

Kазахме професорите данъчна декларация за собственост и произход. Няма още и разследване за назначението на някой на запад без показатели в науката но припечелили големи суми. Знаеш че ако се наложи сигналът е неанонимен и заобикаляме и БГ Прокуратура. Тези корумпирани субекти във властта са нежелани. Сами се замесвате като протежирате този контингент.