Президентът Радев ще приеме проф. Габровски в понеделник

Кандидатът на ГЕРБ-СДС вече заяви, че за държавата в момента е най-добре да има редовно правителство

Обратно в новината

Коментари - Президентът Радев ще приеме проф. Габровски в понеделник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Експертно правителство е това което всички имат министри а не предложено от мутрата. Това си е правителство на мутрата което всяка вечер ще е в зайчарника, то за туй деса и дончев изкъсо са с доктора за да не оплете заръките на мутрата

Айде остават 10 дена до Коледа. Време е цирка в НС да спре.

сега застават в подкрепа на ГЕРБовски. Целта е да се унищожи демокрацията в България и да се върне статуквото на мафията.

за да му провери връзката между гръбначния стълб и ушите.

Kазахме професорите данъчна декларация за собственост и произход. Няма още и разследване за назначението на някой на запад без показатели в науката но припечелили големи суми. Знаеш че ако се наложи сигналът е неанонимен и заобикаляме и БГ Прокуратура. Тези корумпирани субекти във властта са нежелани. Сами се замесвате като протежирате този контингент.

Мунчо да не ни губи времето, а да дава третия мандат на ВЪЗРАЖДАНЕ! Те са единствената българска партия! Да живее ВЪЗРАЖДАНЕ!

ГРОБ са предлагали по 500 000 лв. на д-ти за подкрепа на Гербовски!

Това е Иво Сиромахов, какъв ти професор.

Стига празни приказки, в понеделник трябва да се гласува новия кабинет, или мандата трябва да бъде върнат. Така е поне според конституцията

Тоя Габровски явно е зависим нещо от мафията ГЕРБ-ДПС, сигурно го държат с някакъв компромат, я сексов ,я корупционен , те ги умеят тия неща, защото не виждам как специалист като него ще слугува на мафията.

Успех Професоре! Ще си разменим ролите. Студентите, бивши и настоящи, ще ви стискат палци за предстоящия ви изпит.

МЕси от Банкя, професор по закопаване на България на дъното на ЕС, не стана МесИЯ! Но никога не е късно, и месИята професор по неврохирургия, да стане за резил! България няма да се отлепи от дъното на ЕС, докато прокуратурата разпъва чадър над престъпленията на Борисов! И докато 400 000 глу пака гласуват за иди ота Борисов! Борисов избяга от НС. Сега Борисов избяга от МС. Накрая от България и от Бай Ставри, Борисов ще избяга при Мата Хари някъде в офшорен рай!

Насраният фатмак ще пита ли нещо по този случай?! «На двадесет и осми февруари 2005 г. баща ми падна в поледица и получи двустранен черепно-мозъчен оток. В местна болница се опитваха да го разбият с лекарства, но... той умираше! На трети март го закарах в "Пирогов" от чудо. Там ми обясниха "правилата на играта: "Пет хиляди лева на ръка, или заминава към Св. Петър". На четвърти изтеглих кредит от ДСК, докато траеше операцията - до вечерта. Към 19,00 ч. парите бяха предадени на опериращия. Отделно, официално - 400 лева за престой. Майка ми остана през тези дни, да се грижи за татко. На петия ден от престоя същият лекар се опитва да я изнуди отново: "Вие няма ли да се отблагодарите?". А тя имаше двеста последни лева в себе си. Извадила ги. Онзи презрително изсумтял: "Госпожо, тук да не е фризьорски салон!". Лицето извършило операцията, взело парите, написало епикризата и изгаврило се с майка ми в "Пирогов", се казва доцент Габровски...» Иван Андров,

ако отново управляват това е кошмар за БГ.О нибезлюдяването и емиграцията на млади хора ще продължи със пълна силла.Борисов ще закрие България.

Да взема да попитам аз - защо навсякъде тъмно, никой не работи и не "кове" закони, а са се изнесли в някое скъпо заведение пред широк монитор с чаша марково питие да гледат и евентуалния резил на портокалците, а?Подавам сигнал до КИФБАНМЕКДИРЕКСНАБ за разледване и образуване на прокуроска проверка! Това развлечение се полага само на народа, сал то му е останало, а свършва скоро и се не знае кога пак и дали.....

Габровски трябва да е много зависим човек за да се е хванал с тая задача.Държат го на верижка и го използват.Нормален лекар не би създавал главоболия.Ако ГЕРБ създаде кабинет това означава курс на сближаване със Русия и периферна участ за България.

Нема лошо да се сближим с Русия, само ползи ще имаме ама едва ли. Това правителство го заченаха във Вашингрон. За това Янев и Карадайъ бяха онзи ден в САЩ.

В България, никой не си гледа работата за която е учил, пожарникаря, да си разгъва маркуча, летеца да лети, доктора да си лекува...

България отдавна се управлява от хора дето не са учили нищо. И за това е на този хал. Вълко Червенков кво е учил? Тодор Живков кво е учил? Царя кво е учил? Станишев е "учил" за войнишките гащи. Киро уж учил ама никой не му е виждал дипломата. Единственият Доктор на техническите науки е Бойко Борисов. И за това управлява България 12 години.

Бойко не е доктор на техническите науки, а д-р по .... Същият за информация е и генерал Румен Радев.

Доктор бил, умирам си от смях. Ама той и гЕЕрал майор бе, защо не поведе войската към победа на комунизма, защото е шмекер и страхливец и затова сме на този хал от 12г.

От РЕАНИМЦИЯТА ли ги събра?

О, президентът ще посрещне ПАТРИОТИЧНИЯ президент. :) Дали президентът няма да посрещне Габъра като кандидат-премиер и при ТРЕТИЯ мандат?!

Трети мандат няма да има. Другата седмица ще изберат Правителство. Балтов става зам. министър.

ГЕРБ/СДС +ДПС + БВ?! Ама Меси е ТВЪРД, че НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА с ДПС. :) Генерал Бойко ще Управлява с ген. Янев със 78 депутати. :)

За агентите и мрежи за влияние на Путин в България: През 2017 г. Радев чете справки на ДАНС, че по "Балкански поток" газ няма да има и чрез него ще бъде изолирана Украйна. https://bird.bg/dans-potok-borisov-radev/ През 2018 Радев отива в Сочи при Путин да говори за възраждане на "Южен поток". След края на срещата Путин коментира, че нещата се нареждат и ще обсъди въпроса с премиера Борисов, който ще идва в Москва. https://www.kp.ru/daily/26831/3872566/ Никой не е чул Радев да критикува Балкански поток до май 2021 г., когато с думи тежки нападна Борисов, че го бил построил с наши пари и по него не получаваме газ. За онагледяване: вижте Радев с МУТРАфонова заедно на снимката…

Бойко и Доган са опитни политици. Купили са 6 депутата. Мога да ви кажа и кои но не искам.

Нали точно затова само преди няколко месеца клеветяхте и плюехте ПП и Кирил Петков, бе боклук - че купували депутати. Да ти е.а майката долна, идиот недоносен!

Той Киро е некадърник. Нищо не можа да купи и му ритнаха столчето.

Аз на теб ке ти ЕПМ, боклук недоносен!

Си искаме Киро-тъпото и Асен-педала.

За един депутат далеч по изгодно е да прибере един милион кеш и после безметежно 4 години да си папка в народното събрание отколкото да отиде на избори и да не знае дали въобще ще бъде в листите. За това на пазара депутати бол. А трябват само 6 парчета.

До края на седмицата ще имаме законно избрано правителство. А след 4 години за БКП и ПП никой дори няма да си спомня.

Колко пари ти плащат да пишеш простотии?Аз ще ти дам двойно само и само да се скриеш тролче.

Аз съм бизнесмен и аз самият съм работодател. Никой не ми плаща нищо. Аз плащам заплати.

Знаем ги такива фалирали бизнесмени като теб,без два метални лева в джоба.Смех,смех и пак смех

Имам 4 големи хотела на морето. В момента са консервирани.

Сравнително посредствен неврохирург, побутван от бащата. Циник, нарцис, масон и милионер. Има общи фирми с хора, приближени до ТИМ. Точи Пирогов от години. Типичен "кадър" на ГЕРБ.

Пропуснал си да напишеш, че чука курви и яде деца за обяд.

Радев "Велика Събота" ли ще чака за Избирателния кодекс ???

Борисов в ареста - България в Шенген

Съсипахте я тази държава.

Кремълската болонка Радю Решетников да обясни защо не внесе бюджет, а сега ще иска замразяване на заплатите!

Да взима подкупи от пациентите.

На сергията има доста депутати. А за правителство трябват само 6 парчета. Едва ли Бойко и Доган не са си купили.

Носи му много здраве от Ердоган и за Бойкя ГЕРБавата също!!!

Радев не знам как ще те търпя още толкова години.Продажник!

И каква е разликата между служебен премиер и експертен премиер? И двамата никой не ги е избирал, и двамата са зависими. И какво тогава му е по-лошото да се отиде на избори? В крайна сметка конституцията го е предвидила това. Щом политическите партии не могат да изберат кабинет, такъв се назначава от президента. А два месеца без Народно събрание не е чудо невиждано, колкото и да го драматизират. Трябва съвсем спокойно да си ходим на избори дотогава, докато не съумеем да си изберем управляващи, способни да съставят правителство. От нас зависи.

Няма смисъл от този прием.

Без химик-мафиот на борда не може да има правителство.