Над 40 НПО: Президентът подтиква към разделение и омраза

С позицията си срещу Конвенцията на Съвета на Европа за борба с насилието над жени и домашното насилие, президентът Радев задълбочава разделението в обществото.

Обратно в новината

Коментари - Над 40 НПО: Президентът подтиква към разделение и омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато бях на 15-16 год. и ме караха със синя риза и червена вратовръзка/Комсомолска униформа- почти всички бяхме такива, а аз бях и Училищен секретар.../да нося знамето по разни Партийни конференции трябваше да скандирам. Най-вече КПСС!-БКП! КаПеЕсЕс- БеКаПе- до побъркване. Понякога го рознообразяваха с "ВЕЕЧНАА ДРУЖБААА!" Само, че аз не виках и не ръкоплясках. Не поради друга причина, а защото нямаше къде точно да си завра знамето. Нямаше още джендъри, нямаше третополовци и подобни. Аз не съм. Хомосексуализмът беше известен,но не и много разпространен, следователно нямаше "как да си го завра" там където си помислихте първосигнално. Защо сега да скандирам? Какво да кряскам- БСП,СДС,ГЕРБ,ДПС,ЕС,САЩ,РУСИЯ, КОРЕЯ ЮЖНА, КОРЕЯ СЕВЕРНА, СЪЮЗ С МЕНДИКАРИТЕ, СЪЮЗ С ПОЖАРНИКАРИТЕ, ДОЛУ ВСИЧКИ или какво? Преди беше смешно и нелепо, а сега е гротескно?! Според мен Партийните Централи-малки и големи, само тласкат проблема или встрани от тях или към тях, така че, да "смият вината, срама от челото" и да го накарат да им домъква електорат. Обаче аз няма да скандирам в тяхна полза! 1. Смятам че, тази тема е дали одобрявате тази Конвенция или не? 2. Няма никакво значение на коя партия симпатизирате и тя съответно Ви бута с своето "ДА, НЕ" 3. По моему, даже няма значение дали сте мъж или жена. Трябва само да обмислите какво точно пише и да решите за себе си- Да или НЕ! 4. За себе си съм решил. НЕ! В Конвенцията има поставени проблеми, които се нуждаят от справедливото решение на човечеството. Но има съзнателно вмъкнати текстове, които ми говорят, че"някои ни правят на луди". А, аз поне съм играл в този цирк и не искам пак... Текстът на места звучи много добре, от хуманитарно, та до най- хуманитарно, но ако се замислиш е по-лош и от български Закон- нищо не се случва по проблемите, а всички овластени вече имат права, каквито нямат всъщност. Това исках да Ви споделя.

И аз не харесвам Натегачите, който винаги са финансово мотивирани. Те винаги са по-големи комунисти, от болшевиките, по католици от Папата и по еврогейове от Джендърите-либерали на запад. Конвенцията е сексиска по-отношение на мъжете. Те се разглеждат, кото насилници по-презумция, това по същество е лезбийски фашизъм, жертви са не само мъжете , но и децата и самите жени. Целта е да се взриви семеиството. Та кой мъж би посмял да се ожени? Да не съм луд, след като след един шамар след изневяра на съругата ми (примерно), с едно медицинско може да ме вкара в затвора и да ме разори. А знаем, как се злоуотребява с медицинските. Нормалните хора разбират абсурда и искат незабавно да се денонсира одиса на Захариева. Това не е подписа на българският народ. Предателство е по принцип да се предава националният ни суверенитет на анонимни чиновници, който ние не избираме пряко!

Кога един мъж налита да се бие с друг мъж ?! Когато му е накърнено достойнството . А като "по-слаб пол" жените атакуват точно достойнството на мъжа и когато мъжът избухне те вече са жертва. С конвенция или без нея жените ще продължават да се държат подмолно спрямо мъжете.....!

Ма само толкова ли са разните организации със състав за по един файтон у нас? Ма нещо от Гейландия са се съвсем размарзеливили! Па има Хасан махала, Филиповци, Орландовци и още толкова много по земята, дето за 10 лева ще станат учредители и на Зулу движение! Ей нещастници, каквото и да правите рейтингът на единствено достойният ни до сега президент ще расте! Защото не е плазмодий и не се манипулира! Защото отстоява хилядолетните ни национални традиции! То това на джендърските тайфи, най не им харесва! На тях им се ще единствено да ги потупват по "онези" места третополовите от Гейландия! Не сте българи, измитайте се !

Достоен е човека спор няма, но позицията му за ИК е продиктувана от БСП, все пак с подкрепата на Нинова го избрахме!

Не ни манипулирайте толкова плоско. Няма разделение, всички сме единни като никога срещу покварата, потъпкването на изконните ни ценности и традиции и срещу шепата нефелници, продали се за жълти стотинки.

дааа, а ПЕС и БСП, а Гергов Нинова е избрана за лидер на БСП от 350 човека от близо 670 присъстващи на пленума

БСП - електората днес загуби почва под краката си ! Разбирам ви - 3 месеца само лоши новини!Стига истерии - овладейте се бе хора!Живейте си спокойно, свикнете с мисълта , че вашата партия се цепи и разпада и че никога по - вече няма да сте на власт!Никой не ви мисли зло - простил съм Ви!

Все пак сте в Интернет и може да се провери - повече не се пише с тире, а е една дума.

Здравейте! Тюпак тук ли си!Голяма борба за защита на домашното насилие ей! Изпълняваш препоръките на Нинова ! Референдума е излишен!Няма как да съберете и 10%, камо ли 50+1!Няма как да манипулирате 3 милиона Българи да защитят насилието!

Стига вече статии за конвенции, време е да се направи данъчна проверка на всички тези НПО-та, за да видим дали ще остане поне едно от тях или ще се скрият толкова бързо, че ще забравят сметките в банките, с които ги поддържат донорите отвъд океана.

няма разделение - хората са против. следва избраните от хората да се съобразят. дори и електората на герб е против. а жените? жените даже по-шумно са против турската конвенция. ние мъжете като че ли избягваме да говорим по този въпрос да не би да си помислят хората че си бием жените

Помисли приятелю! Референдума е излишен!Няма как да съберете и 10%, камо ли 50+1!Няма как да манипулирате 3 милиона Българи да защитят насилието!

Уважаеми, освен много други неща ако не те притеснява, то поне не буди ли в теб неясност кое налага членовете на ГРАВИО да имат пълен имунитет в държавите ратифицирали конвенцията.

Окръжна прокуратура-Бургас предаде на съд 60-годишната Веселина Гинева, която държала заключен бившия си съпруг, оставила да го умре и вземала пенсията му 2 г. Този мъж Ист. Кон. не го защищава, тя е само, за жени. Живота показва, колко е безумна и несъстоятелна. Със и без конвенция, такива неща се случват и ще се случват.

и за джендъри

Условна присъда за блудство с осемгодишно момиче

Докога ще правите реклама на рунен ушанката?! Мъск си прати колата в орбита около слънцето! Няма ли да го съобщите или пасоля на кочината не ви дава ?! :)

Ха на бас че ако масква беше за и клепоухия щеше да е за :))

40 НПО-та с по 3 джендъра на щат.

Малеее,колко НПО-та.Свят ми се зави. И каква точно работа вършат по въпроса за насилието над жените. Или са кухи организации от "мен, мама, първата братовчедка и лелята на леля ми", които имат солидно финансиране от незнайно къде, кой и как...

до кога,ще го показвате,бе?!

Простотията, почивен ден, няма. Вярно, че на туй, дето се прави на президентче много му се изка да се изяви, ама да намери нещо смислено и да вземе да се обоснове разумно - все пак цял екип на заплата и руското разузнаване има зад гърбът си. Стига просташки излагации...

Мило джендърче третополче - не си право, ама и да ти обясня защо, няма да схванеш

Е какво да очакваш от тъпа фураШ/Жка!!

Аз като гражданин на РБ, подкрепям Президента Радев и се радвам, че за пръв път България има истински Президент!!!

нали?!

Според една възродена стара теория за произхода на българите - местната теория за произхода, която към 100 години беше потъпквана ние българите сме наследници на най-старата цивилизация на континента - преки наследници през траките и назад та до варненската цивилизация сътворила първото обработено злато. Като така отиваме не на 1300, а поне още 500 години отгоре за държавата на траките - мизи, гети и т.н. все тая -българи, някои казват ама то и одриското царство пак е на същите - там са още към 1000 години назад. Няма да дърпам назад до варненската цивилизация и потопа въпреки, че е явно вече, че цялата инроевропейска общност народи тръгва от причерноморието и вероятно заливането на Черно море наричано още потоп е дало началото и,а писаното в библията, че всички говорели един език не е съвсем лъжа. При тези условия не може народи на 200 или даже на 1000 години да ни казват какво да правим. Трябва да можем да се справяме сами. Трябва да можем.

Фондация Х&Д Джендър перспективи.... Това ми е достатъчно, за да се ориентирам. БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА! Той е единствената надежда за тази прокълната държава!

Само като видиш че в списъка с соросоидните НПО е и Б Хелзински Комитет ти става ясно за какви боклуци става дума. Те ще се борят за правата на всяка измет ,но не и за българите.

Браво на президента! Не лиже задниците на ЕС, а постъпва като истински държавен мъж, подобно на Орбан. Много пъти браво. Зад тебе г-н президент стои българският народ.

зад президента стои БСП, а не народа. човека затова не смее да се наведе или да пръдне

Защо ГЕРБ смеят ли да се наведат като зад тях стои ДПС ?

Мноооого си пр*ст!

соровските НПО-та вън от БЯ-те са врагове,поучете се от ОРБАН

НЛО-тата също са врагове на БЯ

кой президент? нещо в Русия тия НПО май духат супата само тук могат да серат

Някой запита ли се кой плаща бюджета на тези над 40 НПО-та?

Цицат от Държавния бюджет и претендират за още!!!

.. яко цитат и сега видяха шанс да цицат още повече ако се приеми ик, те и затова са за ратифицирането й

ние ние...

ххххх

МАЛКА ГАВРА....

Сега поне всичките НПО-та ги разбрахме и спокойно ще започнем да ги разчистваме като неприятна 5-та колона. За предателите се полага само едно и те трябва да го знаят!

.. на президента, политик, който не сенавежда на всеки а има собствено мнение, такива политици повече са нужни на българия. нека нпо да се съгласят на референдум и народът да се произнесе

"нека нпо да се съгласят на референдум" Защо трябва да искаме съгласие от сороската агентура? Кой ги е избирал тези, че да определят бъдещето на България? Трябва РЕФЕРЕНДУМ дали да се ползволява чужди НПО-та да влияят на политиката и икономиката на България.

прав си чужди хранилки са това без полза само куртоазия и дори вреда

спокоен и отворен дебат с 40 непеота които хората дори не знаят че са се нароили, с неясни цели и неясно финансиране, които искат да продължат да живеят на хранилки не е нужен, напротив президента зае правилна позиция и тя хармонира с мнението на честно работещите хора които крепят обществото и традициите

Вярно!!! Докато слуша тези, които го издигнаха за президент, така ще бъде.

Браво Румене! ТИ си моят Президент!

МВР набира стройни и по възможност по-нежни кандидати за новия си отдел ДЖЕНДЪРмерия.

Природата не е съчинена от Конвеции и хитри чиновници, а от светла промисъл, от Висша духовност. В написването на тази Конвенция от Отвъдното не е участвала нито една правозащитна организация за закрила на жената. И още: В Гърция, люлката на цивилизацията и православната Църква тази депеша е отхвърлена категорично от Парламента й!

България е на първо място в света по хрантутници на глава от населението - Партии, НПО, Фондации, Комисии и т.н. Чудя се как още мърдаме, дали това не са предсмъртни конвулсии на държавата?!

Стоп, край, стига вече НПО!Да се разтурят вече, че иначе съвсем ще ни се стъжни!

да разтуряме НПО-тата и да отваряме трудовите лагери. няма какво да се лъжеме вече, за България е най-добре или фашизъм, или комунизъм

НПО в Плевен: На 19 декември, петък,, в зала Плевен, от 14.00 ще се проведе заключителната конференция за публично представяне на резултатите от проекта РАВНИ В ПРАВАТА СИ нов модел за неформално джендър-образование на младите хора от малките населени места, финансово подкрепен от Оперативна програма Развитие на човешките ресурси на ЕС. ......... Приключи проектът Джендър клубове за форум театър в малките градове Успешно приключи проектът Джендър клубове за форум театър в малките градове, 1в който се включи и нашето училище. Той беше финансово подкрепен от Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство......

Хубавото в цялата работа е че сега става по-ясно кой за кого работи и какви интереси защитава. Ако съм на мястото на президента, щях по-изкъсо да проверявам тези джендър организации, вкл. финанси, връзки с чужбина, опити за държавен преврат или държавна измяна. Техните спонсори не дават пари ей така, безвъзмездно, за да живеем по-добре.

40 НПО!?! Четиридесет НЕ правителствени организации! И това навярно е само една малка част!!! И всичко това съществува само заради идеите!? Напротив - това си е един доста доходоносен бизнес!!За мързеливи мошеници и тунеядци!!! Че то, както се топим като нация на всеки българин(без братята роми) ще се пада по едно НПО! Явно, тези организации не защитават обществени, а лични бизнес интереси и трябва да се третират като всяко обикновено търговско дружество!

ДИР, засрамете се! Стига сте натрапвали на народа една гнусна джендър сектантска конвенция! Вие преминахте всички граници с публикуването на тези платени пропагандни статии. Дано се покаете и вашите деца да не понесат тежките последствия от разврата, който налагате на читателите чрез агитиране за анадолската конвенция.

Не президента подттиква към омраза и разединение, а тез престъпни НПО-та подтикват към унищожаване на суверенитета на държавата ни и заличаването ни като народ. Да бъдат разследвани тотално за дейността си и не само да бъдат изритани, а и вкарани в затвора работещите в тях.

Прекалено плахо действаш срещу тия паразити! НПО-тата и всяка грантаджийска сволач, хрантутена както от Сорос, така и от нашите данъци да бъде поставена извън закона! Вземете пример от В. Орбан и Унгария!

искаме данъчните декларации на всяка една НПО, както и искаме да знаем кой ги финансира !!!!! нямат право НПО да се намесват грубо във вътрешните работи на една все още правова държава, както и да изискват, поставят условия или каквото там ви дойде на ум. за да имат право на законодателни инициативи или проверки или каквото и да е правно действие, трябва да са легитимно избрани от народа. а те НЕ СА !! единственото нещо, което направиха, е да изпълзят на светло и да видим кои точно са .

Досега не бях виждал такъв президент . Не бях виждал и каун с очила . а то две в едно !