Радев за лекарствата: Управляващите губят човешкия си облик

Управляващите са на път да изгубят човешкия си облик, те посегнаха на надеждата на хората, заяви президентът за отхвърленото вето върху мораториума за лекарства

Обратно в новината

Коментари - Радев за лекарствата: Управляващите губят човешкия си облик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За нови молекули Министъра каза, че осигурява лечение на ВСИЧКИ и в т.ч. нови молекули с три схеми и че има 300милн за лекарства... Радев: "човешки образ? и ще има вето и за неприет з-н " СРАМ! Човешки образ ли е да лъжеш Мин. Председателя, че се пенсионираш и няма да си политик? Р. изоставя же- на и деца и назначава любовницата си и пенсионер се перчи тинейджър. Какво е построил Радев за страната а е взел стотици хиляди и какво е направил за една год. за страната със съседите, с Европа и явното му лакейство с БСП г-жа Лъжа и бе на Конгрес на БСП - против държавни институции със зов за провокации.. Изхода е Импичмън Импичмън !!!

У-ми г-н Радев с една част от Вашето идказване съм съгласен а с другата изобщо НЕ. Вярно е че Българите много загубиха от социалните си права през последните год. при у-то на ГЕРБ. Но не се заблуждавайте че хората са се примирили и щеим се размине безнаказано на т.н. управляващи. Че упр. да загубили човешкото си лице отдавна е ясно на повечето хора. Ясно им е че са изгубили и всякаква връзка с действителността-бих посъветвал упр. да прочетат "Приказка за стълбата" на Хр. Смирненски та белким си махнаг очилата с виртуална реалност. Когато една власт се опитва да обере бедните и болните тази власт не от Бота и времето и изтича като пясък между пръстите! Знам че упр. не вярват в БОГ ама може и да усетят ГНЕВА МУ!!! АМИН!.

Какво създаде Ти бат С. за страната какво създаде у-мия ти Р. , какво създаде любимата Ти БСП нищо ОО Виж какво създаде ГЕРБ и Б.Б. При соца нямаше нови молекули, а само 24 вида лекарства сега 2700 При соц пенсии мин. 18лв сега 200 При соца мин заплата 40лв сега 510 Най-важния показате за страна БВП при соц 22милр лв сега са 105милр и държавен финансрезерв 15милр лв Виж Метро Сф най-хубаво в ЕС Мост 2 на Дунав мечта от 100год. Магистрала до морето за 600милн вместо БСП+ за 3000милн с португ. Спортни зали и стадиони в Сф Пд.. Стотина нови черкви и осн. ремонт Пречиствателни с-ции и чисто море Променени ул. и пл. в градове и ... Бум в туризма над 8 милн и Бум в археологията световно значима. Хил. км. нови пътища и мостове виж южна, северна, западна дъга на Сф Виж магистрала Люлин бе спряна Виж Магистрала Струма и Е79 и мн.др. детски градини, у-ща ремонт Виж Саниране на бл. с икономия на ел енергия = един атомен блок и .. Само предател на народ, семейство, майка и деца може да лъже и хленчи но Бог наказва предатели на народа!

Антропологически ГЕЙБЕРАСТИТЕ са по-близо до прасетата и орангутаните. Ами Киргизи Симиенов?

ШАПКАРЯ ПАК СЕ Е ИЗХВЪРЛИЛ КАТО ЯРЕ НА БАРА. ТОЯ КЛОУН МОЖЕ САМО ДА СЕ ВОЗИ НАРАФАЛ И ДА КОЗИРУВА НА ГЕНЕРАЛИСИМУС ДЕСА. ЗА ДРУГО НЕ СТАВА.

Г-Н ,Президент, вие бихте ли описали какъв е човешкият образ, Че се поставяте като съдник......???????? Доста спорно е това понятие във вашето съзнание, явно!

намери малко съзнание в душата си и определи твоята принципна позиция, щото Президента е с класи над политиците и теб разбира се

Румъния е обявила 6 /шест/ год. мараториум. Министър многокротно заяви, че няма нито един болен да не бъде лекуван в т.ч. с новимолеку- ли по Три различни схеми, а този Р. некомпетентен заблуждава хората по поръчение на г-жа Лъжа Ужас!!

Преди малко Дончев направи за смях президента. Сравни го с политик от червената партия. Няма по-голяма обида президента да го сравняват с политик. Посъветва го да не си играе със чувствата на хората, недостойно е. Но има проблем - къде ти достойнство на човек, който изпълнява заповеди от една лидерка на партия.

Популизъм, популизъм, дрън-дрън, кухи фрази и политически дивиденти! Никой досега не се е излекувал от рак никъде по света с тия недоказани "нови лекарства", които са само експерименти над хора месеци или седмици преди да умрат в резултат на големите грижи и надежди, с гарантирано ошушкване до последен грош на болния и неговите роднини! То не бяха стволови клетки, то не бяха супер-пупер измислени препарати от собствената кръв, обработена по някакви си "магически начини", после вкарвана обратно, то не бяха облъчвания, химио-, био-, крио- и нам си кво си ... Като че ли някой може да живее вечно?! Особено пък след като му отровят всички други органи и системи, облъчат ги с невероятни количества изотопи, скапят го от чакане в списъци и графици ... А защо никой не говори и не пише за осигуряване на превенция, за достъпни басейни и спортни зали за хора от всяка възраст, за подобряване на качеството на живота и нормалното хранене на хората, за тяхното душевно и духовно здраве - някакви грижи в това отношение не се предвиждат в ни една програма! След като се разболее човек от тези коварни неща, наричани за кратко с общото име "онкология", но иначе съвсем различни, вече е много късно - за някои - фатално късно, няма какво да си съчиняват сега речи и решения ... А от качеството на живота зависи дали ще се разболее човек и на каква възраст - за това трябва да се мисли, не с какви експерименти да превръщат последните дни на човека в абсолютен ад и мъки, болки, изтезания за близките ...

Много е лесно само да приказваш и да не правиш нищо. Ще Му повярвам когато намали президентската администрация която е прекомерно раздута и която напълно ненужно дублира изпълнителната власт. Ще му повярвам когато реформира армията която е обърната пирамида и която спокойно може да съществува в рамките на настоящия бюджет. Ще му повярвам когато направи същото и с НСО. Изброявам само част от службите на негово подчинение и командване. Ако някой си мисли, че Радев се различава от Цецка Цачева много се лъже. И двамата са комсомолски кухи приказвачи, които не смеят нищо смислено да правят освен добро впечатление.

Парите за иновативни лекарства трябва да се вземат от парите за други здравни дейности. Президентът трябва да каже от кои, а не просто изтърканата плоча на комунистите дайте пари.

"Радев за лекарствата: Управляващите губят човешкия си облик" Няма такова нещо, другарю Радев, просто времената са такива, че маските падат и се показват и озъбват истинските физиономии под тях! И далеч нямам предвид само този закон...

Радев , какъв човешки облик с пържолките за кученцето ?

Какво са 25 милиона на фона на тия 740 милиона за които става дума? Пресметнете какъв процент е това! Могат ли да се заделят такива средства? Могат разбира се. Защо тогава не го правят? Ами защото искат да "натрият носа" на Радев. Тоест, всяка жаба да си знае гьола. Смятам, че отказът е с политически мотив, което си е глупост от всякъде. Те ГЕРБ ги обичат тия неща. Първо свършват някоя глупост, а след това тичат да се коригират.И сега обещават, че ще решат проблема. Що се отнася за безчовечното отношение, считам, че Радев е прав. Не е само този случай. Колко болници са пред закриване и как се връзва това с хуманно и човешко отношение?Според мен, никак!

Правят го, не за да натрият носа на Радев, а за да убиват хора.

Президентът се прави на добрия самарянин. Не е проблема в лекарствата и грижата за здравето на хората. Проблема е в това,че фармацевтичните компании трябва да печелят. Президентът го е грижа повече за компаниите,отколкото за нас редовите граждани. Дали пък не са му обещали нещо?

Все ми се струва,че президента Радев ще направи партия след време и тя би могла да върне вярата на българина .Инъче ни е спукана работата.Ще ни съдерат не по една а по три кожи(стига да ги имаме)

Лошото е, че в нови партии веднага се имплантират най-големите мръсници и всичко се повтаря.

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАГУБИ НЕЩО, КОЕТО ГО НЯМА. ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА У УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ Е ИМАЛО.

А защо тогава ги преизбирате? Луди ли сте? Самоубийци ли сте?

за изключително демократичния дир.бг, изтрил два пъти едно мое приятелско мнение за Бойко Методиев Борисов: БОЙКО Е БОГ! ТОЙ ЩЯЛ ДА ПРЕРАЗГЛЕДА МОРАТОРИУМА, Т.Е. ОТНОВО ИГРАЕ РОЛЯТА НА ДОБРОТО ЧЕНГЕ, А ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕПУТАТИ ГЛАСУВАЛИ ПОД СТРОЙ СА В ПОЛОЖЕНИЕТО НА ИДИОТИТЕ. ИНТЕРЕСНО МИ Е ОНЗИ ГЪЗОЛИЗЕЦ ТОМА БИКОВ КАКВО ЩЕ ПЛЕЩИ СЕГА, ВОЛЯ СЪЩО, А НАЙ-ИНТЕРЕСНО Е Т.НАР. ПАТРИОТИ ПАК ЛИ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИВАЛКАТА МУ. ЖАЛКА КАРТИНКА СМЕ ЩОМ ГО ТЪРПИМ!!!!

все повече започна ,да прилича на КУФАР!

Страшна гавра на Борисов с Герб. Враг да им беше, не можеше толкова да ги изложи. Направи ги на глупаци до един барабар с патриотите. Не знам как ще се изтърпят следваащите месеци, камо ли години.

Дава ли им власт и пари, всичко търпят.

Тези управляващи НИКОГА не са имали човешки образ.

Има просто решение за "новите молекули" - НЗОК финансира до стойността на "старото" лекарство, а лицето, което иска новото, си доплаща от джоба или чрез други взаимоспомагателни механизми.

герберски келеш съм! Аз сутрин като стана, започвам с кафе и цигара. После малко си пудря нослето с на бате Митьо Очите белото. Като ме отпусне малко, си инжектирам венозно някакви неща, ама нз какви са. Купувам ги от едни момчета с качулки между блоковото пространство. За обед почвам с биричка и после минавам на ракия. Ако е горещо времето си правя каршик/облак с мента и мастика, а ако не е горещо, пускам климатика на 30 градуса, докато стане горещо. После още 1-2 бирички и от 16 часа до 8 на другия ден, всичко ми се губи. И така цикъла се повтаря всеки ден.

''Грипен Рафала'' да си гледа корупцията и бакиите на Позитано 20 и да не се меша където изобщо не му е работа. Браво на Валери, Волен, Цецо, Бойко и Каракачанов - само така и смело напред! Никаква аванта за комунягите и депесарите вече! Дотука с властта! Никога повече да не позволяваме комунисти да ни управляват и да грабят България !!! Изискайте им сметка сега, не за всеки лев, а за всяка похарчена и открадната стотинка !!!

Крайно време е българските граждани да разберат, че държава не се управлява през медиите, кортовете за тенис и футболните игрища. Държавната работа не е рязане на лентички на всяка асфалтирана дупка, не е и снимане с европейските политици заради едното его. Държавната работа е ежеминутна грижа за цялото общество, мислене и следване на интереса на българския народ и държава пред другите страни. Един надут медиен балон не може да бъде държавник, колкото и медиите да се мъчат да го изкарват като такъв. Резултатите му ги виждаме в приземената авиация, в босите и необлечени полицаи, в окъсаните дрехи на пожарникарите, в ниския социален статус на всички тези служители на държавата и пенсионерите.

това дето си написал е абсолютно неразбираемо за хора които си хранят душата с биг брадър ферма сериали луни преслави николетки плеймейтки и пр. хора и събития а ла 451 по фаренхайд/бредбъри/

Всичко има граници, освен бесепарското лицемерие! Обученият в САЩ натовски бесепар ми обяснява колко лошо е днес за българите, но пропуска да спомене, че не други, а точно другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, по инструкции на американския шпионин Горби, извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г. и ни докараха до сегашното мизерно състояние, за да ни ликвидират като народ и държава в интерес на собствените си джобове и на новия си голям брат и създател: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

"Бойко Борисов в последните месеци отбеляза значими успехи на международната арена и укрепи авторитета на България като сериозен европейски играч." Първият "значим успех на международната арена" е дипломатическата совалка на пазача на бай Миле Анкара-Берлин. Резултатите на дипломата Борисов са налице. Меркел и Ердоган не искат да се видят. ЕС спира да обсъжда влизането на Турция в Съюза. Вторият "значителен резултат" е посещението на Макрон и снимките му с Питека от Банкя в Евксиноград. Извън снимките всичко беше един голям срам за България, особено когато нашия макак започна до говори на френски и посрещна Макрон с "Тука сички парле ву франсе". Пиша и последното изречение ме накара да затворя очи от срам. Вие не се ли срамувате от тази Лоена топка? Колкото до отвличанията, те не са удар срещу цървула от Банкя. Той е от същата черга. Четете книгата на Антон Тодоров "Шайка" и ще видите, че между него в по-ранните му години и днешните "Нагли" разлика няма.

И с какво и за какво ме опровергавате? Кое от написаното от мен не е вярно?

Каква символика има в събитията от днешния ден ! Радев вдига патардия за 25-30 милиона и говори за човешки облик , пък на мен днес антимонополната комисия ми разреши да си купя ТЕЦ Варна за 50 милиона спестени за година и три месеца като министър при Орешарски , при 3 бона заплата ! Да живее българския ляв хуманизъм и социалистическия човешки облик !

Изпълнителен директор на това предприятие беше Георги Харизанов. Човек не завършил средно образование защото "имал друга работа", когато е трябвало да учи, според него. Този Мърльо е боядисвал огради на детски градини, когато е бил забелязан от активист на ГЕРБ. Дадена му е задача да лепи афиши на ГЕРБ, лепил ги е бързо и на високи места. Благодарят му и го назначават за изп. директор на "Напоителни системи". Той започва да краде също както краде началника на ГЕРБ, но в по-малки размери. Осъден е. Трътлестият ходатайства пред Делян Методиев Цацаров и Харизанов е назначен в "Канал-3", изживяваше се като "водещ" в същата телевизия, собственост на "Кой", за който "Кой" той и Беновска надуваха цяла година кожените свирки по жълтите павета. Ядосах се и ще взема да нa e б а Фандъкова.

Г- н Радев, за да се загуби нещо то трябва преди това да е имано.

На бас се хващам, че "Светинята му", ще се намеси и решението на парламента ще се промени! Хората почнаха да се усещат, че ББ, Цв.Цв., Дариткова и Ананиев, нещо ги лъжат! Уж било за добро на пациентите, ама тя и католическата църква в средните векове така е казвала и е изгаряла лечителите, които са успявали да излекуват "нелечима" болест!

Забелязвам, че някой манипулира брояча на вота в полза на Радев. Уточнявам, че в тази тема аз също го поддържам, но моля, без к*рвенски номера.

Това и аз го забелязах отдавна и не само по тази тема.

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на Царя, Любка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... ИСКРОВ от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а покрай царисти-гербаджии, всички продължават да го д у х а т.

Така правят ментетата. Променят една буква или шрифта, и пробутват фалшификата. Айде стига си се излагал, не можеш ли да измислиш нещо по-оригинално?

Много хубаво им го е казал! И стига с тия самолети! ГЕРБ да намалят кражбите и пари има за всичко! Пък нали уж са много кадърни, който управлява все мрънка, че няма пари! Ми намерете бе! За какво сте там!

Тиквата е станал толкова нагъл, че си позволява да отговаря арогантно на важни за страната въпроси. Ама така е при тези над 80 %!

Те отдавна нямат човешки облик. Само като им видиш мазните физиономии и празни, алчни очички, виждаш, че нищо човешко не е останало в тях. Политиците не знаят как живеят хората, знаят как живеят тези като тях, не тези за които БИ трябвало да работят. Онкологичните заболявания нямат партийна принадлежност. Могат да споходят всеки. Емоциите правят човека ЧОВЕК, другото е счетоводство с положителен и отрицателен баланс!

Тоя до вчера ревеше по медиите че трябва да похарчим от бюджета 1.5 милиарда за самолети които той посочи , лобира за Белене и 20-те милиарда които ще струва на народа , сега се прави на голям хуманист за 25-30 милиона лева . Егати наглия ляв популизъм !!!

Не е важно колко ленти е отрязал КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения построил, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от КОМУНИСТА Бойко Борисов.

авиацията/ дезертира/, сега "оправя"държавата/обструктивно/!

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Вие сте един нереализиран човек измъчван от злоба, завист, идейна и социална безпътица. Така силно заблуден, излезте навън и продължете към психиaтрията.

тъииии, индивид който не е внесъл нито лев в здравно осигурителната и пенсионната система на държавата, а гребе с пълни шепи от там, си позволява да ръси мозък за състоянието на здравната система?? това е върхът на комунделската наглост!

юздата-партийната му липсва на снимката...

при първия мандат... Расте броят на хората, които се питат кога все пак българският министър-председател работеше? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. Тялото на Борисов, с изключение само на коленете, е в зелен спортен екип. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. До него тримата съдии се опитват да привлекат внимание с някакви награди, вероятно защото премиерският отбор спечели купата за ветерани, но Борисов още на Съюза на художниците, решили да го правят свой почетен член, отговори, че плакети и други евтини дрънкулки не са му притрябвали. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководеше държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото. Кога работи Борисов като сегашен премиер?

Да направят една ревизия във ВВС за последните 10 години , една проверка за офшорни сметки на "семейство" Радеви , и тия 25-30 милиона за лечение ще се намерят !

Година след създаването си, известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и с охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзово.д подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Благодарение на охранителя Борисов, фотографите не успяха да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо.

за "управлявящите" не е ли обида към българския Парламент и не се ли носи отговорност за това ?

КАТО ГЛЕДАМ ОБЛИКА НА РУНДЬО, ВСЕ ПОВЕЧЕ МИ ЗАПРИЛИЧВА НА КОЛЕДЕН ШОПАР, С ТАЗИ ГУШКА КОЯТО ПУСКА !!! СКОРО ЩЕ НАДМИНЕ И ГОЦЕ ХОТЕЛИЕРА !!!

стринке, защитата ви на рапона понякога е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати... а трътлестата цецка, ангелкова с ангелското личице, сияещата земеделка, подпухналата бъчварова, мижавата фандъкова, лиляна мести цице, и нотариус фидосова, те просто са "връхта"...

Президентът се надявал ГЕРБ да има човешко лице. Не знае ли, че лицето на ГЕРБ е свинско, като суджуците и пастърмите от Добрич

Курнелия,какво беше,бе другарю?!...

Фидосова влязла в ГЕРБ срещу сто килограма кашкавал...

защото българите някак си свикнахме да ни се отнемат всички неща, касаещи нашето достойно съществуване в течение на годините и заплати, и пенсии, и социални права. Радев, Радев

Президента тук е прав.Но човешкия облик по адрес на ГЕРБ звучи твърде снизходително за изроди от такъв калибър.

Управляващите не губят човешкия си образ. Те просто никога не са го имали. Никога не дават пари за нещо, от което няма да получат пари. За тях всичко е само чисто счетоводство. Човешкият живот няма значение.Важни са само печалбата и ръкоплясканията на " Началниците от горе ". Приказките им за популизъм вече отдавна се изтъркаха, но не могат да измислят нищо друго и за това повтарят само тях. Тежко ни на нас, редовите избиратели.

Радев , има решение на въпроса с раково болните , при което и парите осигурени , и твоя рейтинг ще скочи до небесата . Просто дари на някоя фондация за борба с рака комисионната от Грипените , и всички ще ти ръкопляскаме !

намалете незабавно чекиите. Изглеждате леко умствено изостанал вследствие на труднозавършеното начално образование и използването на въздействащи субстанции. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си. Застанете пред огледалото и се наблюдавайте внимателно. Ако имате прекалено сериозни пристъпи на фасцикулация, ще ви бъде предписано лекарство. Това ще Ви облекчи, докато Ви приберат в психиaтрията. Поздрави

кога започна да разбира от медицина и ако Конст.Съд потвърди решението ще го назове ли по същия начин или ще се извини на "управлявящите"?

Хич не харесвам ГЕРБ. До някъде Десито Атанасова хваща окото. Само че много си върти очите и си криви устата, когато се изказва по телевизиите

Ти не си наред. Явно не знаеш партизанското име да лелята от Алфатар - Деси Минета. Умори от любофф директора на болницата в русе -Вичев, сега е подкарала бившето ченге - Нунев. Такъв боклук като тая, не ти трябва.

Сега ми светна. Заблудил съм се ... Тогава в ГЕРБ няма нито един свестен

В тази държава явно нещата няма да станат по мирен път. Ако глупака Младенов не се беше поддал на инсинуациите на разни келеши, танковете трябваше да дойдат, да се пролее кръв и следващите управляващи да имат страх какво може да им се случи ако са такива идиоти като сегашните герберасти. Докато не бъдат бити, тия от парламента няма да спрат с далаверите и ще продължават да мислят със задниците си. За съжаление нашето племе е твърде смотано, не сме като румънците и по улиците на София никога няма да видим масови протести както в Букурещ.

Г-н генерал Радев, българския народ се гордее с вас и разчита на вас.С нежна революция няма да стане. Трябва да се вдигне народа и помете тази шайка герб.Друг начин няма. Те знаят,че паднат ли от власт е свършено с тях във всяко едно измерение. Въпросът е на живот и смърт за тях.Улицата ни зове.

Червеното лицемерие и популизъм нямат край ! Радев , погледни си в собствената кочинка , че да видиш в момента опашките от червени депутати и партийци , редящи се на опашки за да лобират на ваши фирми за проекти във водния сектор , или за енергийните фирми от обръча около Руменчо Овчаров дето изнудват предприятия за почти двойна цена от тази на НЕК ! Вдигаш олелия за 30 милиона , а че червените гниди крадете милиарди дори и в опозиция - ни дума , ни вопъл , ни стон !

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цачева. Но малцина знаят как започва псевдокариерата на тази госпожа-другарка. А началото е важно. И така, първоначално Цачева работи като стругарка в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единственият й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й - виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева израства в партията, бързо е издигната до поста партиен секретар. Партийният секретар по онова време колеше и бесеше. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима. И тя решава да се пробва като адвокат. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може , вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ.