Радев: Ценим условията, създадени за българите в Кипър

България високо цени усилията на кипърската страна да създаде условия за българските граждани да работят свободно и да бъдат интегрирани в кипърското общество.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Ценим условията, създадени за българите в Кипър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев хората ти бият камбаната ти не се усещаш. Лесно и приятно е да джиткаш напред назад, ама у нас нещата са страшни. Яхни булдозера, а не самолета и да изриваш 28 г. натрупаните мръсотии.

Екскурзиантската власт отмята поредна дестинация с банкети и празнодумстване, без цели, без посока, без мисъл дори за нещо градивно и в "полза роду". Отватително поведение и думи на "единия от нас" - пореден усвоен бюджет и загриженост за емигрирали българи. Няма политика, няма икономика, няма ни грам желание за обмен на информация за укрити през Кипър нелегални пари от престъпност и корупция. Жалко продължаващо падение и раболепие на "придружаващите журналисти".

Кипър е офшорката на руската комунистическа мафия, не случайно руския агент пилот- прецедента посещава Кипър.

един комплексиран фатмак .... още една безплатна екскурзия и още една сюрия авантаджии байновци покрай него

Кога ли българите ще кажат: "Ценим условията, създадени от държавата България за българите в България"?!

О, не бойте се господин Радев, от САЩ, през Азия, та чак до Австралия, за българите е създадена благоприятна среда, за да живеят и работят добре, за да се чувстват хора. Спете спокойно и няма нужда да ходите във всяка една държава, за да се уверите в това. Иначе благодарим за загрижността, а ние сега ще продължим 20 часовия си работен ден, за да пратим някой лев на нашите все още не убити баби и дядовци в татковината.

Показуха. И този е поредният екскурзиант с народна пара.

Единият в Кипър, другият в Сауди, а българките ги изнасилват и убиват като през робството...

е на 100км от София! Разходете се до там! Вижте какво става там!

Льотчика вече даже не го и коментират. А бе дираджии напишете там нещо за одеждите на президеншата да събудите малко интерес

...изхарчи народна пара,за,да разкарва крантата,си!

Тоя Деметрис случайно не е ли Димитрис?

А условията за българите у нас ? За бюджетните храненици е О.К., но за наемните работници в частния сектор, заработващи бюджета и пенсионерите ? Защо ли са отишли нашенците на гурбет в Кипър ?