17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е какво ви пречи правителството на вас за малкия и средния бизнес??? И аз имам бизнес и не виждам някой да ми пречи с нещо!

това на живо. Срамота бе!

Този президент Достоен българин е

Ами пуснали са само кратка част от приказките му, но са обещали да има още :)

Президентът е единственото свестно на политическия хоризонт. Жалко че е с вързани ръце.

За кой иде реч?

Нямам намерение да превръщам този отчет в самореклама,----------------Боже този се мисли че е направил нещо с което да се хвали.Освен че ни превърна от блато в пустиня и разедини българския народ нищо съществено не е направил.

Трябва на такива като теб да им разрешават максимум по два поста в тема макар и това да ти е много :(

Браво г-н Президент. Народът ви приветства !

Те в родното му село не го искат той пита за попската къща!

Нещо друго ти си е изпарило ...

Радев, я разкажи какво си правил напоследък, че Главния прокурор пусна това запитване до Съда.. И дали има връзка със шпионския скандал. За един приАтел, дето не е от БСП питам.

Необходими са компетентни хора ,знаещи, можещи.До там са я докарали ,че заплатата на един хидроинженер ,отговарящ за 70 язовира е 1000 лева.Можещите натикани в ъгъла..Това ,което става си е хуманитарна криза.Ако така продължава ще се наложи евакуацията на цял град.

павлино, намери си работа, ма! Денонощно клечиш тука и бълваш простотията си.

Не само народа, а цялата Галактика! Валят поздравления и от съседни вселени!

И ти мислиш, че си в кошарата, но изглежда, че това не ти е проблем.

Едно е да управляваш модерен изтребител. Друго е да караш джип и да возищ Мустафа

ББ има 40 шапки на пожарникар и полицай

Ми добре е някой да го направи - разделението между почтените хори и мутрите, които ни управляват. И дето се мислят за цялото общество.

Въпросът е какво и кого визира Гешев. Ще се самоцитирам от долен коментар: Плевнелиев е за съд за предателство за няколко неща - ЕРП-та, ВЕИ-та, супермаркети, Дъблинското споразумение. Като по никое от нещата е политически въпросът, а че обслужва чужд интерес срещу народа. Но Гешев изглежда абсолютно политически обвързан. Прокурорите трябва да са деполитизирани. Точно затова не ми вдъхваше никакво доверие. Дори Цацаров подкрепи създаването на ДОСТ, след първоначалният отказ от регистрация. И същият смее да говори, как някакви си приказвали за евентуална партия, след като той допринесе за създаде на етническа такава, като ръководена от чуждо правителство. За Гешев американците може да са открили неудобна информация и да го притискат. Стандартната им политика на намиране на пионки. Въпросът е, как може да бъда съден наказателно и сменян главният прокурор?

Папагала на Нинова. Повтаря всичко, дума по дума, каквото та каже.

Да пуснат радиоточка от американското посолство, вместо троловете и подлогите да предават изкривено разпорежданията!

Не му преписвай неща, които нито е направил, нито може да направи. Да направиш блато в пустиня се изискват други качества и пълномощия. Той няма нито едното, нито другото.

Навярно добре плащат на платените агитпропчици по форумите. В един дед Мароз, в друг дяд Омраз. Стилистиката - една.

Възможно ли е президентството да задава политически дневен ред при което неименуемо ще бъдат изразени политически симпатии? Президентът не е ли надпартиен или в България това не може да стане?

Знам, че премиера е прост, но никога няма да си позволя да коментирам физиката му, или на който и да било политик и др. официално лице. Все пак тия хора управляват държавните институции, не са участници в конкурса мис Плеймейт.

Колкото и да се напъвате това зомбирано поколение комунизъма няма да се върне а точно вие ще си заминете от този свят и в историята ще пише,че сте били най-големите предатели в по-новата изтория на България та до като сте с капаците на очите все ще ви е тъпо и тежко

накои други и тва не могат

И на мене ми казаха, че аз избирам вкъщи както да ям. Мога да ям хляба със сол или без сол. Аз решавам.

правописна грешка-ИСТОРИЯ,извинявам се

Не се прави на интересен, вижам с колко имена е писано от твоя IP адрес.

По конституция президентът има твърде ограничени правомощия, може да повдига теми, да налага мнение, тук там по някое вето, но да задава дневния ред е силно преувеличено. Президентът може да бъде силен инициатор на обществени отношения, но не може да бъде модератор, камо ли организатор и изпълнител на такива. Има известна представителна роля и във външната политика. Има и известна законодателна инициатива. Цялата изпълнителна власт принадлежи на премиера и правителството!

Тоя е един дирек, никаква бариера не е .

Корнелия Нинова никакъв дневен ред не задава.Скрили са се като мишки и не са се изказали по нито един съществен проблем.Прави неоценима услуга на Бойко с вота на недоверие.

Гешевия и менторите му газ пик,,ят сиурно че даже не им обърна внимание на ''мероприятието'' срещу него.. Всичко което е казал ние сме го видели и чули ама явно шайката си мисли нещо друго....

.....И гласуват за крадливите комуняги.

Отдавна не бях се смял така искрено и от сърце, този път е благодарение на пРезидента. Той дали си вярва, че задава изобщо някакъв ред? Сигурно и вкъщи никой не му позволява да го зададе.

Говори като хейтър и руски форумен трол. Все повече доказва, че е вреден за България!

А така! След като задава политическия дневен ред, при това все по-уверено, тогава да обясни защо допусна Перник да остане без вода!

Цитат на заглавието: "Румен Радев: Продължавам да бъдЕ бариера срещу лобисткото законодателство". Абе, редакцията, вие с всеки изминал ден продължавате да творите бисер след бисер. Изземали се шофьорски книжки, продължаваМ да бъдЕ бариера. Браво на вас. Май всички вкупом сте за опреснителни уроци от 3-ти до 6-ти клас. И това ми било медия. Смях. Вие освен да триете качествено, май друго си не можете.

1. Най-много наложено и отхвърлено вето 2. Плюенето по държавата при всякакви чествания и празници 3. Новогодишните ти опела 4. Скандалите на жена ти. 5. Едно коремно

Май ще те тричат, щот' си руски бастун.

Ами зависи какво разбирате под ''политически дневен ред'', защото това което прави изпълнителната е основно политика за чужди и собствени интереси и когато Президента ги показва тези неща няма как да не е политически ред..

Кисела краставичка!

Вече ставате много смешен да не кажа тъп--Гешев бил политическа фигура а какъв е пРезидента бе списвачо всекидневен?До като в стараната ни има русофили няма да има обединение на народа ни и да попитам къде в друга държава има такива сдружение,партийки и какво ли не действащи в полза на чужда държава-ТОВА СИ Е ДЪРЖАВАНА ИЗМЯНА и се чудя какво очще чакат тия от ДАНС??

Нали затова ретранслаторът Радев стърчи отгоре с ухо към мишата дупка и с високоговорител.

Да върне незаконно придобития ведомствен апартамент! И да спре да натъртва на думите като типичен фатмак!

Толкова могат да помнят герберастите, това ще запомнят, а за останалата по-интелигентна част от народа, Румен Радев ще остане първият президент изправил се срещу комунистическото мракобесие и алчност на Борисов.

Главният секретар на президента Димитър Стоянов на няколко пъти е търсил връзка с Гешев, но такава не е осъществена. От президентството останали силно изненадани, че Иван Гешев отклонил поканата на Румен Радев за среща на "четири очи".

а ти какво запомни? Едни 5 млн под масата за Грипени и защита на всеки които шпионира държавата ни в полза на господаря ти. Друго?