17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новия назначен любовница ли е на президента..ха.ха

С военен начело на разузнаването се чувствам ,някакси еферично спокоен и олекотен.Дано само не ме извикат запас!!

за разлика от Димо, поне не е ефрейтор .. Боже пази България от мераклии за власт

Мен повече ме интересува защо така се оставят неразгледани намеците на дългата ръка на Москва и Божков? След като е шеф на разузнаване, има ли основание да прави подобни намеци? Ако има доказателства, да ги извади! Обаче ако няма, нека да го вкарат в дранголника, да му дойде акъла как се вкарва дезинформация в родината си.

СЪЩАТА ПАРТЕНКА Е КАТО СЪС ПОДСЛУШВАНЕТО

напусне поста. Един от мотивите е, че той не е предоставял на президента еднаква по обем и съдържание разузнавателна информация, каквато са получавали председателят на парламента и премиерът. И за какво му е информация на Мунчо Естонски? За да я предаде на Бсп и Русия? Мунчо не е изпълнителна власт и не му трябва никаква информация!

Естония е независима държава, член на НАТО и ЕС. Няма нищо общо с Русия освен общата и история в състава на бившия СССР, като окупирана от Русия държава.

Уволнения е къде 20 години на тая позиция-ама видите ли бил кадър на ГЕРБ!!! Уволнение с мотива че не бил предоставял еднаква по обем информация. Нещо, което нито хората могат да проверят дали е истина нито медиите. С други думи абсолютно недоказуем за всеки обикновен човек мотив за уволнение. И на слепите им стана ясно че всеки който не изпълнява поръчките на служебното и на президента бива уволняван на секундата. Независимо дали съответните поръчки противоречат на закона-справка агенцията по вписванията.

Все военни. Сякаш сме във война. Хунта, ама-военна.

Военната хунта вече е факт! Честито, идиоти!

"Военната хунта" ще организира честни, прозрачни и справедливи избори. На които ще се разбере истинската воля на народа. И мафията ще загуби.

Честни избори в интерес на Бкп? Така ли, другарю трол?

Да, ама не! Помниш ли го Петко Бочаров лека му пръст, другарю трол? Да, ама не! Изборите ще бъдат честни, следователно против БКП (ГЕРБ).

Няма го физкултурника да ви печели избори.Сега се видя какви сте ги забъркали и няма кой да ви се вързва на приказките.На ход е Мата Хари. Честито !

или получаваш стотинки от гробларите. СТИГА С ТАЯ несъществуваща хунта!!!! Къде беше, когато тлъстака от Банкя си развяваше голите меса и си правеше всичко, което един самовлюбен простак може да прави с държавата ни!!! КАЖИ НЕЩО за ШАЙКАТА и безбройните й безчинства!!!! И тази катастрофа става още под влияние на ШАЙКАТА, както ги нарича Антон Товоров в книгата си или Биков както нарича боко диктатор!! При това неграмотен и противен тлъстак! Дори не може да прави коремното като Радев, а и ЗА ТОВА го мрази и нарежда на мисирките си всяка вечер да го злепоставят, ако трябва, да измислят. СТИГА ПРОСТОТТИИ! Боко го нЕма в общественото пространство и СЛАВА на бога. Да се крие в зайчарника, че го чака съд! Да си носи и мекия пожраникарски маркуч там, заедно с бухалката!

Редно е да се публикува коя информация е поднесена на премиера, а спестена на президента за да се ориентираме в проблемите, а и за журналисти и експерти ще е полезно за да могат да анализират и ни запознаят.Нищо не знаем за новият председател на разузнавачите, но ме гложди едно съмнение- иде от Военна информация чийто началник се беше популяризирал диби дюс по СМИ и Каракачанов зае кръгова отбрана за да го пази от хорските езици.

Няма значение точно какво казваш, ама пък е много весело и забавно да знаеш! Ти като как си представяш на журналистите от всички медии да се поднесе секретна информация от военното разузнаване и всички да започнат да я обсъждат и коментират? Много, ама много забавно си го написал! Браво! Разсмя ме от сърце!

Действително ли вярваш,че на " трите институции" се поднася достоверна секретна информация от особена важност за страната? Аз предполагам,че се касае за едни други работи...... кой къде бил, с кого се сношавал ,както често посочваше Хашек и т.н.

За шеф на разузнаване прекалено много говори.

Що ли се абите тука, ба? Я вижте там конкурса за абитуриентка.

Този наглец освен уволнение заслужава и да бъде даден на военен съд за изпълненията си, но у нас, както знаем, прокуратура няма

прокуратура няма, но пък виж за тази сметка колко високо кадърни зелени чорапи изплуваха, едни генерали от една армия... кадърност и компетентост извънземна. Знаят как се набива крак и се скубе трева с ръце. Знаят как да накарат момчета да вършат същото. Компетентност и безкористност, знаят как справедливо да назначят жените и любовниците си където трябва.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

,,Корона,, чао...!

Пилеенето и кражбите на парите на данъкоплатците, поне за мен, са най-големият грях на правителството на Борисов. Положително е, че повече хора разбраха за тях. Сегаааа, дали това ще ги накара да гласуват по друг начин на 11.07., или пък дали ще се смени или подобри моделът на управление, са съвсем други работи. Във всеки случай осветяването на тези порочни практики е обещаващо начало на някаква промяна.

Мда, все това се повтаря... А някакви доказателства? Или новото нормално е като служебния кабинет - да се говори по принцип, като цяло, на база усещания, мисли... А, документи, факти, доказателства??? Няма! Достатъчно е да го каже Радев или подчинените му (според вас) и е абсолютна истина.... Ти ако искаш да те водят за носа, аз не искам

Не бе не.. стотиците панамери, кайени и бентлита са от "просперитета" на Бойко, а не от очевадни кражби на обществени средства. Не. Няма корупция и цветя и рози беше по времето на ГЕРБ

Младите протестърчета от миналото лято гледам ги няма на площада. Явно са щастливи и доволни от случващото се. Сигурно като хора, които са чували за казарма само от старото поколение, преливат от щастие, че държавата се управлява от военни фуражи, които в типичния за тях стил навикват заповеди.. Уволняват журналисти, заплашват опоненти! Явно протестиращите, които се бореха за нови и млади лица в политиката, за нов морал са много щастливи с пенсионерите Радев, Рашков, Янев, оная архитектка, Кацата и много други.... Млади, млади пенсионери на по 65+ години Протестиращите сигурно са много доволни, че се възроди комунистическата ченгеджийница по модела на ДС в лицето на Рашков и приближените му. Как е сополонковци? Новото нормално в България, прилича ли на демокрациите в Западна Европа и развития свят? Защо ли в нито една развита демокрация няма подобни примери за военно управление?

бе путк...!

Туй Харизанов ли ти го прошепна нещо на ушенцето изотзад?

Аз не съм безмозъчен педал като теб. Мога да разсъждавам... Може би не знаеш какво означава това...

Сега от партньорите ще ни отрежат за обмена на информация! А за троловете, които говорят, че старият шеф е гербаджия - ТОЙ Е В РАЗУЗНАВАНЕТО ОТ 27 ГОДИНИ! Работил е и с БСП, и с царя Така че щом пречи на Радев, явно причинате е точно тази - разкритието за руското влияние

То па една ,,иформацее,, получаваме!?

е сега вече става военно положение, само военни и полицаи на всички ръководни постове. Аз друго освен да уволняват не чух да са свършили, дали няма по-важни работи за вършене в държавата от уволнения. За два месеца само уволнения, нищо от съществено значение за наода, явно толкова си могат.

РАДЕВ Е СЪС ЛУЦИФЕР И АДЖЕНТА 21, ГЕНОЦИД НАОВЕЧЕСТВОТО. ТАКА ЧЕ, ЯВНО НИ ПОДГОТВЯ ТОЗИ СМЕШНИК РАДЕВ ЗА МАСОВО ИЗБИВАНЕ С ВАКСИНИ!

А ГЕ/р/П какви ангели бяха, а?

Е да, тя вчера Митрофанова през медиите раздаде заповеди - населението да си знае. Преди това в частни разговори е набила канчето на ОР Радев Невнятний... И готово... Веднага им се получава на руснаците... Утре ще натиснат за Варна и Радев нали има услуги да им връща... ще се навие

Ето така се прави военна ХУНТА ! Няма парламент. Няма контрол.

Да позная ли каква информация не му е споделил - за дебненето на руските шпиони. И Радев не е успял да докладва в Москва...

Важно беше сфа се възстанови руското влияние върху службите и в управлението на държавата. Русия цял преврат подсигури на Фигуранта за целта. И родните олигарси и те с руска благословия са си спечелили и имането и те искат-не искат - трябваше да участват... Левски: Който ни освободи, той ще ни пороби!

Пак ще има благодарности с ром и пури

За черен дроб да ти намерят евтино си минал с Рон пури и сложен някой лев след това

заместник-директор на Служба "Военна информация" муахахахахахха . Тия обезглавиха и разузнаването. Да не говорим че от военен полицай не става...

Gerberskiq trol si e slojil benzin v prastena

Радев всичките от разузнаването да смени, но в никакев случай да не пипа оня безстрашен разузнавач, дето се снима с голата си мъжка прелест!

АнтоАн Гечев Един нормален човек би се освободил веднага след навършване на 18 години от второто А. Името звучи комично. Сега вече само президентът ще разполага с информация за руските шпиони-доброволци с пазарските чантите. СМЕЕЕЕХ.

Скоро фърчилото ше улети :)

Важното е дрона над банкя да лети :)

А дронът скоро ще кацне на плаца в Софийския :)

Фатмака прихваща държавата. Куп фуражки се озоваха на ключови позиции за има-няма месец. 9 Септември се случва пак

С този ход резидента предаде България на русия и ни доближи с още една крачка към едноличен марионетен диктат.

Едноличен марионетен диктат....познато отнякъде...допреди месец имаше един дето си беше назначил послушковци навсякъде и им нареждаше по телефона кой да удрят и кво да говорят...

Идея нямаш за какво говориш ......

Като няма брифинги на ГЕРБ, в дира няма новини...правете си изводите.

Своеволия на червената хунта!

Идиотски назначния на покорни безмозъчни хора !

Ако беше слушкал, и се беше отнасял подходящо и към Президента, можеше и да ти се размине!

Е, сега всички ще го слушкаме...

Ше требе!

А подходящо ще се отнесе Гешев!

Там не се знае кой, кого!

Това ако не е военен преврат, здраве му кажи.

Здраве... А сега иди виж какво значи преврат и какво конституция и вземете най-накрая в ГЕРБ на сбирките на анонимните зависими да извикате някой да ви я разкаже.

това е ГЕРБАДЖИЯ служел покорно на тиквата

А ти си черепарски куросмукач!

доста хора не осъзнават накъде ни бутат....

Не президента, фигуранта!

Военен тук, военен там :)

Всички са ОР. А и какво точно имаш против военните? Това, че искат да създадат някакъв ред в държавата?

шапкарския ред. Не искам ограничени комплексари да вземат решения от мое име.

Военният ред е унизителен и неприемлив за нормален човек!

hahaha Военните не са държавници просто защото не могат да мислят без шапка .....муахахахха

пък са такива мислители, ум да ти зайде

На военен чукундур — никога вяра!

Всички от Гробарите издигнати на разни служби , да се изхвърлят от топлите Тиквени места ! Правилно е постъпил Президента Румен Радев и да продължава да измита Боклуците ! Въпрос към онзи Текезара Ненчев - върна ли парите взети от Военното Министерство за присаждане на Коса и парите платени на Плеймейката ????

Ей такива като тебе са издигнали хитлер на власт! Почвайте с шпиц командите!

ПКП-то е получавала по обилна секретна и разузнавателна информация от президент Радев? Гнус...

шефа на шпионите да даваш информация, че го разследваш.

Няма как президент, като част от дипломацията да е шпионин, олигофрени гербаджийски. А ако го обвинявате в предателство да видим точно как ще го направите. Да напомня - за да разберете какво е предателство е достатъчно да чуете вашия бос от банкя на вчерашната му среща със заев.

Мекеретста на Бойко трябва да се гонят до дупка.

Отново сигурно Пеевски, Б.Б. ГЕРБ, ДПС не фигурират в нито една проверка...

На този ще му се стъжни живота. Дори и със превръзка на очите, подвеждането на действащ президент с фалшива или непълна информация е престъпление срещу държавата. Единствения му ход е да обвини президента, че е чужда агент. Абсурдно, но факт. Иначе трябва да признае, че умишлено е вредил на държавата.

Джаф, джаф :)

Той директно обвини президента в измама. Прокуратурата спи ли? А ако при разследването се окаже лъжа, той може да влезне в затвора за подобни лъжливи обвинения.

Ако.

Бих искал да видя, колко преписки има срещи Пеевски и Б.Б. , ГЕРБ и ДПС в процент спрямо другите партии!

На Мунчо Злобният юмрук

И миризливи зелени чорапе!

Като слушам какво говори този човечец е ясно защо го сменят. Висш държавен служител, който проявява неуважение към президента. Явно демонстрира политически пристрастия.

Я се погледни ти какви ги говориш. Даже и човечец не си.. Някъде по-надолу по веригата на Дарвин си

Че аз не познавам жив човек, който го уважава .

Към резидента!

Стария шеф беше се снимал чисто гол . В интернет има няколко голи снимки . Не крие малката наденичка.

Стеиа ли ти?

Този е живо доказателство за тъпотията на мутрите.На такъв пост ,ако си умен , ще работиш с всички, без да се подлагаш на определен кръг.И тогава няма да имаш проблеми.А този недвусмислено навря език в задника на тиквата и сега заедно ще им бият шута.С кариерата му е окончателно приключено.Да ходи в охранителния бизнес, в "Рапон" например.

Наистина си поредния тъпанар! А ти какво си постигнал? Средно ниво в йерархията на троловете, уау!

Като му четеш поста мислиш ли че нещо е постигнал .... за него успеха и работата се измерват с цветусти изрази и сексуални действия , елемнтари, вългарни, немислещи простаци с такива сменяме наглите корумпирани, ченгета ...... отиваме от лошо към по зле

Той директно обвини президента в измама. Прокуратурата спи ли? А ако при разследването се окаже лъжа, той може да влезне в затвора за подобни лъжливи обвинения.

А бе този ако е много читав що не е хванал ни един различен от Руски шпионин.

До сега в България само военен режим не беше имало. В 21 век се сдобихме с такъв!

Туй гербаджийското образование по прилича на образувание. Я се поограмотете малко по история и тогава се излагайте.

Аве, грамотния, я обясни кога е имало премиер военен, президент военен и надолу по разклоненията 2/3 военни. Ай, КХМЕР, бегай да рапортуваш на началниците ти

Ходи чети и учи неграмотник. То и кумира ти генерал се води (от МВР), а и мутра от СИК. Те това е уникалното постижение.

Аз съм учил, но ти нещо не можеш да отговориш на въпроса. Ай, чиба, животно

Айде към уикипедия да видиш що е то “Военна лига” и кво ги е вършила в България :). Аман от тъпи, кухи, прости, необразовани, арогантни, лъжливи, манипулативни, двулични и крадливи гербаджийски клонинги.

Ти верно си мислиш, че само ти си ги чувал нещата.... Никога в България не е имало толкова военни на ръководни позиции в управленския апарат на държавата и в агенциите ѝ. Дори въпросния военен съюз е упражнявал влияние задкулусно, организирайки преврати и убийства, но в последствие други, при това цивилни са управлявали.... Ако искаш може да се правиш на тъп, че не разбираш какво ти говоря

абсолютно, взехте ми думите....

Друго си е когато в ръководството на държавата бяха само полицаи, пожарникари и послушковци президенти. Всички вплели се и смучещи яко и държава и частници!!! А за службите да не говорим.

Малко е, само да ги уволняват, но ще дойде и друго време ...