Президентът: Необходими са решителни действия в отговор на растящата криза със зърното

Посрещането на неотложните нужди на най-засегнатите трябва да върви ръка за ръка с търсенето на устойчиви дългосрочни решения, заяви Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Необходими са решителни действия в отговор на растящата криза със зърното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Небето е синьоооо, водата е мокрааа. Комисиона от Фките ми дайтееее.

Войната още не беше започнала когато Украйна се разтресе от голям скандал, съврзан с това че Турция е изкупила цялата украинска реколта от жито... а после продава брашно на Украйна, смляно именно от това жито. След това тръгна друг скандал, който отекна и в България, оказа се че групичка украински богаташи нарушават митническото законодателство на Украйна и изнасят жито и царевица...по Дунава, като част от "нелегалното" жито вдигна на протест и родните зърнопроизводители, а стигналата до Констанца царевица беше изнасяна за Испания. И всичкото това е писано и по нашите вестници... а президента, дето би трябвало да прочита и докладите на българското разузнаване, за пореден път ни развлича с политкоректни лакърдии;)

Нали реколтата ни беше добра или реколтата в Перу и където се сетите е лоша, нас какво ни засяга или първо изнасяме и ако остане ползваме - ДА ЗАКРИВАМЕ ДОЪРЖАВАТА ТОГАВА

За какъв личен интерес се бори сега тоя, клепоухият?

Аз имам решение! Ще си дарим нашето зърно на Европа и Украйна че са гладни милите, а ние ще купуваме за нас боклука на тройна цена. Добре звучи нали?

ЗЪРНО - бол, схемата на - МАКС

Най-засегнатите сме ние, защото много крадете и ние плащаме с високите цени.

"Украйна като ключов фактор, допринасящ за глобалната продоволствена сигурност",.. АМАН ВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ЛЪЖИ. Коя вярва на укропропагандата???? ООН изнася данни за украинското зърно. 35% взема Турция, 35% страни от ЕС, 25% разни от богати държави от Бл.Изток... БЕДНИТЕ ОТ АФРИКА ПОЛУЧАВАТ 2-3% само. Защо ли? Защото зърното е на амер.фондове, купили земя в Украйна. И те подават за пари и за печалби. Не им пука за бедните негри в Африка, а само за собствените печалби и дивиденти. Зеленият клоун лъже като ...., а евродебилите се правят, че вярват и повтарят неговите лъжи.

политиците у нас и в ЕС знаят всичко, просто на война се лъже като на лов и на риболов ... Всичко е антируска пропаганда!!! Русия изнася тройно повече зърно и храни от Украйна, ама за този факт се мълчи упорито.

се изказва, не е полит-коректно дирниците ся ще затрият

Испания, Нидерландия, Китай, Турция и Италия са топ взимащите от Украйна. Та тия инициативи са за пред плебса. un.org/en/black-sea-grain-initiative/vessel-movements

Необходимо е да спреш износа на първокачественото зърно от Добруджата. Майка ви деба политическа.

С операция „МАРС“ ДС и ЩАЗИ се опитвали да всеят разногласия в НАТО Документи - МВР Написано от Христо Христов Четвъртък, 22 Септември 2022 17:15 Освен с КГБ Държавна сигурност е работила в тясно сътрудничество с източногерманската ЩАЗИ по линия на дезинформационните операции (активни мероприятия) срещу НАТО. На снимката делегация от българската ДС в централната на ЩАЗИ в Източен Берлин | Източник: desehistory.com. С операции „МАРС“ българската Държавна сигурност и източногерманското Министерство на Държава сигурност, известно като ЩАЗИ, са се опитвали да попречат на влизането на Испания в НАТО през 1982 г. Това става ясно от документ на ДС, който desebg.com публикува онлайн. Той представлява строго секретна справка на Първо главно управление на ДС (разузнаването) относно сътрудничеството с немските другари 1981-1983 г. по направление НАТО и САЩ. Документът е от месец септември 1983 г. и съдържа информация за активните мероприятия, по които ДС и ЩАЗИ са работили предните две години. От него става ясно, че с активно мероприятие (АМ) „МАРС 81“ е направен опит да се попречи на Испания да се присъедини към Северноатлантическия пакт. „Опитът“ е публикуване на материал в Испания против влизането ѝ в НАТО. С АМ „МАРС 82“ пък е направен опит да се създадат разногласия в самия НАТО за приемането на Испания. ДС обаче е пропуснала да отбележи, че и двете активни мероприятия са се оказали безполезни, защото Испания е приета в алианса през 1982 г. Активните мероприятия представляват дезинформационни операции на Държавна сигурност, която се е учила от съветския КГБ, а втората тоталитарна служба, с която е работила най-активно по това направление е ЩАЗИ в ГДР. Д строго секретната справка са изборени и други активни мероприятия, по които ДС е работила с ЩАЗИ. Документът е включен в сборника „ПГУ-ДС и Варшавският пакт срещу НАТО 1959-1991”, издание на Комисията по досиетата, 2015 г.

Е, те това е най-странното, Украйна все още оцелява благодарение на ежемесечните доставки на храна от... Русия, НАТО праща пушки а Русия свинско и краставички за горилката;)

Аман от тъпи руски опорки и още по -тъпи руслямски тролове!!!

Държавният глава подчерта също така, че като приятел и партньор на Украйна... s takiva ...

явно ни гласят некъв кур капан , да не ни типат нещо към купонна система ?

Клепоухия не знае ли че в България като се спре износа на зърно то няма да има криза.

докато "ДС и ЩАЗИ се опитвали да всеят разногласия в НАТО" То ЦРУ и МИ-6 се опитваха да направят соц.страните от Варшавския договор по-близки и без разногласия. Освен това работеха за засилване на дружба между народите от 15-те републики в СССР. Арменците да не мразят азерите и обратно, руснаците и украинците да се обичат като братя и т.н. Този Хр.Хр. е явно платен соросоид. Тъп като кръгъл картоф, щом си мисли, че някой му вярва на глупостите

Освен това ЦРУ и Ми-6 твърдяха, че смазването на Пражката пролет с танкове е нормално. че военният режим в Полша през 1980 г. е абсолютно правилен, а "Солидарност" е вреден елемент... .

Че елегантно ни подготвят отдалече за това, което ни чака......А до юли гръмогласно се хвалеха, че имаме перфектна реколта и се чудели даже къде ще я складират, всичко било претъпкано и заредено........ Демек да си знаем, че хлебчето от 300-400 г гони 2-3 лева де. Мерси за предварителната онформация, разбрахме. Само чакаме спекулантите и търгашите пак да занареждат за пустото международно положение, огромните си разходи ипромените в климата, то без тези неща не върви някак направо да треснеш хората!

кви опорки бе, дебил?! Виж какви данни дава ООН по въпроса! https://www.un.org/en/black-sea-grain-initiative/vessel-movements

Да видим какво казва ООН за износа на зърно от УКрайна: https://www.un.org/en/black-sea-grain-initiative/vessel-movements Турция - 1,5 млн. тона Китай - 1,5 млн. тона Испания - 2,3 млн. тона Италия - 1 млн. тона ... Йемен - 0,165 млн. тона Етиопия - 0,167 млн. тона Судан - 0,065 млн. тона Сомалия - 0,028 млн. тона Ама верно ли Зеленски спасява бедните африканци от глад?!?

Изнасяме нашето Бравос бе чорап!

Тоя картоф и за старшина не става пък заплата на президент взима!

КРИЗА ЕЕЕ! Каква криза сме със зърното бе! произвеждаме най доброто за НАС!!!! Плащаме необходимото на НАШИ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ! В НАШИ ДЖОБОВЕ Другите ЕВРО-държавки да зобат ГЕ-МЕ-О колкото ДУША им сака! ТОЧКА В НАС ДА СА ПАРИТЕ И ХУБАВИЯТ ХЛЯБ! НЕ В УКРАЙНА!

Е как бе, тя Добруджа става за да я надупчим за газ... какво зърно кви пет лева опаааае еввввро!

В Украйна да искаш гренясало зърно. Дееба идиота продажен. Баща ти трябваше да изберем и да се откаже от тебе публично

Някога да е казал нещо вярно? Историята такъв момент не помни

Да си го изнасят, украинското зърно! Щом има криза. В България, ни интересува българското! Чуждестранното трябва да минава Транзит през БГ!

Тоя льольо е по-тъп и от слънчоглед тоя на кого е президент, някой обяснил ли му е че трябва да се отчита на българите?!

Тоя не пропуска да се изпръцка по всякакви въпроси в стил "Двойникът". Болен е от нарцисизъм и трябва да се лекува! Спешно е!!!

мунчо е експерт по всичко и от зърно разбира :) Били необходими решителни действия

Реколта засята ли е в Украйна че продавате старата. Това са спекулации. Няма такава криза. Нато я измисли за контрол над черно море.

Аман! Украинското зърно е само повод да гъмжи морето от мини, дронове и политиците да си упражняват демагогиите. Каква териториална цялост дъвчат, след като населението не може да съществува съвместно? Искаме мир и решаване на проблемите на населението на България!

И къде отидоха тези двеста хиляди тона зърно от Украйна през река Дунав?

Изразът е "курт капан" - вълчи капан.

Гласувах за хасковската кратна и много ме е яд.! Уж в името на България лиже американски задници.Просто работи като американски служител на "Козяк".

А бе,гледай България да има зърно,световните проблеми ли ще оправяш.

С какво зърно. Ние си произвеждаме пре достатъчно за нас си че и за износ има.

Но трябва да се национализира земята и частници да не им се дава възможност да пипнат ни зърно, ни земя.

къв президентин е тоя бустеризиран посерко бе ей, ей ей... радев нулата. и байдън е същия капут съдран, но поне е горд американец, а тоя е горд... канадец... ваксината помогна ли ти бе лузър? ваща мама продажна да еба, ама в миналото, поне хора да се бяхте родили, продажни мекерета долнопробни! така мисли за теб и дъщеря ти, изрод тъп! радевска република му се досхтяло на осраното до уши-муши дженерале, която няма мозък и за пет стинки, а е само кукла на конци в шоото на педеругите маргинални, еврейски. Бог с нас

Абе този оправи БГ, сега ще оправи света. Втори мандат и нищо. Позьор. Изцяло го подкрепях и к,Во. Бетер Седефчов. Раздут апарат, сбъркан щат с вицепрезидент. За какво ни е ? Да папкат. Не е решил един проблем в БГ. Поредният послушко на олигархията. В армията само надувки и ку.в.рлък. Пак два пропиляни мандата и облагодетелстване.

ей, посерко жалък, стисни си пишката малка в юмручето жалко и като стигнеш гъза си се еби сам. защото всички злини започнаха от вашите назначения! ясен ли съм бе подлер долнопробен. чак се снима с инжекцийка, която трябвало да спаси света-- ма мърсула и фамилията ѝ мангасарска. взимай табелата: не съм ти боксова круша бе педал - радев! Бог с нас

ВСИЧКИ ЗЛИНИ ...ИКОНОМИЧИСКИ КАТАКЛИЗМИ И ОБЕДНЯВАНЕТО НА ХОРАТА СА ЗАРАДИ ТОЗИ !! ПОЗНАТ КАТО МУНЧО !! ЖАЛКАР КОЙТО ЦЯЛА ЕВРОПА ПРЕЗИРА !!!

руски да ева ф остата!

Роско, недей се пеняви толкова! Гледай си там Десито, знаем и ти каква си плюнка. Соросоид нещастен...

путлер не е бог. той си го знае, нооооо... но вие педлчета на дб се мислите за богове и ще ви свалим не само от небето за да ви закопаем в земята, начело с дългоносите ви спонсори! и така ще стане. ще ви ритам по главите, педи, докато мозъка ви изтече от педераските ви гъзова! като лайна от гъза на байдъновата банда! и така ще стане! както Аз казах. нещо против, педи.. и да имате, ще бъдете изтребени! Бог с нас Бог с нас

ЩЕЛ ДА РЕШАВА СВЕТОВНИТЕ ПРОБЛЕМИ ... МАХАЙ СЕ ОТ ПОГЛЕДА НИ , ЧМО КРЕМЪЛСКО ! ПРЕЦЕДЕНТЪТ, КОЙТО И ДА Е ТОЙ, Е МАТЕМАТИЧЕСКИ 2 ПЪТИ ПО-НЕЛЕГИТИМЕН ОТ ПРОПОРЦИОНАЛЕН ПАРЛАМЕНТ ! МАЖОРИТАРНИЯТ ВОТ, КАКЪВТО Е ТОЗИ ЗА ПРЕЦЕДЕНТ, Е МАТЕМАТИЧСКИ 2 ПЪТИ ПО-НЕЛЕГИТИМЕН И НЕПРЕДСТАВИТЕЛЕН ОТ ПРОПОРЦИОНАЛЕН ВОТ ! КМЕТА МАТЕМАТИЧСКИ Е 2 ПЪТИ ПО-НЕПРЕДСТАВИТЕЛЕН И НЕЛЕГИТИМЕН, В СРАВНЕНИЕ С ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ , ИЗБРАНИ ПРОПОРЦИОНАЛНО !

се очаква Украйна да спасява когото и да било?