Президентът не знаел, че достъпът на Бойко Рашков до класифицирана информация е отнет

"Виждате какъв проблем се беше отворил за националната ни сигурност, когато ДАНС обслужва определени партии и личности, затова няма резултат в борбата с корупцията", заяви Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми да е знаел.не знанието на закона оневинява ли разбойника

Простотията е майка на незнанието. Румен Радев Нищото за пореден път доказа, че не става за ...нищо.

Той и Резидентът може да е с отнет достъп и да не знае. Все пак да не забравяме, че е руска подлога и това е напълно нормално действие от партньорите ни. Все пак никой нормален няма да даде достъп на престъпник.

А Радев защо не е възложил на някой от свитата си са провери тези обстоятелства и да му докладва? Или Радев иска да каже, че не се е сетил, ме ще е хубаво са се провери за подобни проблеми?

Назначението на Б Рашков-поредната ПРОСТОТИЯ на селянчето-президент!!!! Колко гънки на мозъка са необходими на индивида, за да функционира 1-ва сигнална система??? А на президентчето-е достатъчна само една!! ХА!ХА!!!!!

Резидента РР не знаел че назначава човек с отнет лиценз.Дал му право поголовно да уволнява в службите.И съвсем случайно започват със службата разкрила руските разузнавачи. В цял свят това се казва слугинаж и измяна към собствената си държава. Направо да се разплачеш от умиление и как да не му повярва човек.Той и Рашков нищо не знае. По- големия въпрос е защо е отнет лиценза? Сега западните служби ще отнемат достъпа и на всички други служби. А след това и милиардите от ЕС. Никой не иска да храни куче което го лае.

първо сменят шефа на цру, а у нас закъсняха

"Браво" на вставката /с кокво започва коментара/!!!!!!???? Това е внушение от медията, че има проблем !!!!!!!!!!! Коректното би било: с назначаването му за министар Б.Рашков придобива необходимия достъп до класифицирана информация ! Как да не ви ненавижда човек /т.н. медии и журналисти - слугинаж/... Не работите за обществото и за народа ...

но едвали ще се подобри състоянието , защото матряла е същият - алчен, прост и крадлив...

Напълно подкрепям действията на служебния кабинет. Това беше остра необходимост за нашия изстрадал народ. Какви са тези милиони, какви са тези милиарди раздавани на определени фирми. Пълен батак. В същото време уж няма пари за пенсии, няма пари за създаване на модерни диагностични центрове към болниците, а не да плащаме по 200 - 300 лева за изследвания на специални скенери, томографи и така нататък, няма пари за детски градини и прочие. Затова действията са в правилната посока, а пък схемата ББ / батко - братко / вече секна, и сега първи герберите-асове ще се разбягат, защото повечето от тях са мекерета, продажници. Преди 10 години вкарваха Бойко Борисов в затвора, а пък сега го вадят, ама докога. Това са например Тома Биков, вече зам.председател на ГЕРБ, Деница Сачева, Любен Дилов - син, и така нататък. Така че БАСТА, БАСТА ГАЛИБАР !!!

кабинета,знае ли?!

Човекът който под прикритието за прозрачна политика нанася съдбоностни удари на Бг.Поглеждайки към биографията му,точно той ще се умете когато тоягата се обърне срещу него. И да сме наясно господин президент.Мошениците ,мафиотите и такива извършили държавен метеж в затвора. Изобщо не ме интерисуват вашите лични отношения с ББ.Но такива чистки,такива уволнения,невиждани досега!

прилича на мутра от 90-те години на миналият век :)

Вижте, как хубаво Мунчо се върти на лост като едната метреса с име Деса.

от снимката много прилича на морското ми свинче “Цуци”.

777_

Мунка как върви пуча има ли мъни, мъни , всичките отзад ще ти ги набутам почакай още много малко, дебил.

сменят други мтри - трябва да се сменят, като се сменят и по-демократичните държави

К. Петков + Н. Денков=„Център за приложни изследвания и иновации“. Свързани лица? А с А. Василев - свързани лица? Що за далавера е това служебно правителство?!

Фигурант, бе! ФИГУРАНТ!

Уж махнаха Боклук Борисов, а пак продължаваме по Борисовски, да носим АРАБСКИ маски.. Тия Идиоти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години. Тия , щом дори и арабскте маски НЕ искат да махнат, не знам какво ще променят , ако вземат властта !! Всички араби и олигофрени с маски, ВЪН от парламента !!!

Всеки дето наблюдава метежа извън страната се чувства щастлив, не ми се мисли за честните люде вътре в територията. На комунистите дето сега се радват скоро ще им притемнее пак. А Минчо меко народът жив ще го одере няма да му се размине.

ОТ ПОДОБНИ ВОЕННИ,ОСТАНАХМЕ БЕЗ ОВЧАРИ,ВЗЕМАХА ГИ ВОЕННИ 80години!

Когато му изнася все не знае , а да подтиска народа с патос знае

Logika i 4udo v prikazkite na Radefff Kak navarza DANS i otkaza za dostap do informqcia na Ra6kov s obslujvaneto na interesi ot darjavni slujbi? Kakvi sa tezi prikazki s uj dovodi ot darjaven glava protiv edna partia? Prezidentat ne biva da e politiziran. Tozi niama li kak da go sprete? Kade e uj grajdanskoto ob6testvi v BG? Kade sa demokrati4no misle6tite hora? Bulgaria, sabudi se! Nai-posle!

Тоя пък какво ли знае, освен информацията, спусната от Русия?! ПарашЮтист!

Радев не знае какво се случва в България, но знае какво се случва в Беларусия защото го информират доброжолатели от от ЕС и НАТО.

Ми прав е човека... нямал време да провери кандидатите спуснати му от др. Божков...

Най ми хареса израза:не знам питайте службите.Почна се.Ааа не знам,не съм аз.Ма ние знаем че не си ти и че нищо не знаеш.Съобщаваме ти за да го махнеш.Вредиш на България!Тук не иде реч за герб или за деса.достъпът до поверителна информация на ЕС и НАТО е ограничен заради това.

На Радев в училище не са ли му казвали, че незнанието не е оправдание?

Питам се дали знае кой ебе деса

А пък днес една жена ми каза, че Р.Радев щял да подпише указ за уволнението на Патриарха и Синода. Трябвало и на Дионисий да се даде нещо, щото имал заслуги ! Дано да го назначат за Патриарх. Да случим и той и ние - най-сетне !

Бездялко издига Стъки за президент (НА ЖИВО)

Бойко и личната му партия ГЕРБ са новото проклятие на България. Не само трябва да бъдат изчегъртани, но и никога неспоменавани.

Ясновидецо, как не ти омръзна да лазиш от статия в статия и да пишеш едно и също.

Неграмотен типичен дебил

Учиндолецо ти ли си бе герантофил ? Зайкова плющиш ли я с дедовия ?

Президентът Радев си вдигна юмрука и вдигна държавата, а комуниста Бойко си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.

И как точно я вдигна? Бизнесът ли потръгна, туризмът ли е спасен, ваксинацията ли върви с по-бързи темпове?. Единственото светло петно в цялата мрачна картинка на действията на президента и неговия кабинет е, че идва лято и слънцето започва да ни стопля по-силно. Но то е, защото не го командват политиците.

1).Мунчо прислужник ли е на товарищ Путкин? 2).Мунчо прислужник ли е на поп Гундяй дъртият негодяй? 3).Муньо солташак ли е на Черепа и получава ли пари от него? За "да" - знак плюс(+) За "не" - знак(-)

Бързо да идва д-р Гълъбова.

оТ ДЕ НАКЪ ДЕ ЩЕ ЗНАЕ КАТО НЕ СЛУЖАТ нрезидента ана Бойко ги държи като негови васали . Не случайно е наложително пълна смяна от горе до долу ане такива избирателни козметични смени .

Като е научил,спокойно може да го уволни.Лицемери долни комундета

като чета подкрепящите герб се опасявам,че подкрепящите черепа може да се окажат повече,ако попита искате ли лотарията и еврофутбола.

Кой трябваше да му докладва?!? Може би Черепа като го е съветвал не му е споменал за Рашков и проблемите му...

Мунчо Шпакловчика V-ти разряд, ако сложи някъде в МВР, ДАНС, МАНС, ДАР, МАР и другаря Бригадир "Бриго" Аспарухов и лунния пейзаж направо ще заспи!

Той Мунчо какво ли знае? Знае ли въобще на какъв пост е?

Мунчо, Херо и Урсула те търсеха, канят те на вечеря :)

Проблема е точно в ХЕРО, заблудената служителка на пробутания от Русия Доналд Тръмп! Точно ХЕРО подкрепя русофилистикът Радев! Херо трябва да бъде отзована!

Малко ФАКТОЛОГИЯ. ИЗВОДИТЕ СИ ГИ НАПРАВЕТЕ САМИ 18 март 2021 "Руски шпиони задържани при акция на българските служби. Задържани са няколко лица по подозрение за шпионаж в полза на Русия. Според източници на БНТ агенти на ДАНС са провели секретна операция" 27 май 2021 "Президентът Румен Радев защити смяната на шефа на ДАНС... Виждате какъв проблем се бе отворил..." 24 ноември 2016 "Кандидатурата на ген. Румен Радев за президент е била обсъдена на среща между лидера на БСП Корнелия Нинова и председателя на Руския институт за стратегически изследвания - ген.-лейтенант Леонид Решетников. Руският генерал Решетников: Обсъждахме кандидатурата на Радев с Нинова" 12 май 2021 Атанас Атанасов, съпредседател на ДБ: "Със служебния кабинет Радев се представи като обединител на нацията"

Най лошото в момента е че без парламент президента си подменя системата както му е наредено от Кремъл! Няма демократични институции, които да се противопоставят на своеволията му! НЯМА!!! Видяхме в САЩ републиканците след поражението на изборите се опитаха чрез президента си да направят подобно своеволие и безредици , но демократичните институции в лицето на парламента, медиите , третата власт - съда бързо ги сложиха на мястото! Има здраво действаща демокрация там за разлика от нашата тук сега , която направо ЛИПСВА!

Шефе, ти лъжеш по-добре и от мене, хахахахаха

За САЩ виждаш само това, което ти позволяват да видиш! А Радев сигурно Москва му разпореди да прокара машинно гласуване, тя му нареди да подкрепи покупката на хартиени самолетчета, тя му каза да гоним дипломати и му подсказа да обяви, че е НАТОвски генерал! Влагай мисъл, не фобия!

Това заслужавате дира

от вчера е спрян достъпа на България до квалифицирана информация на ЕС и НАТО.

Шпаклата клепоуха се овлажни яко и сега ще падне голямо клатене на на кауна тъп

Тоя Радев не разбира, че няма да имам много опити да промени нещо. Гаф след гаф. Тоя Рашков е толкова противен, че нямам думи. Да беше сложил няколко такива като министъра на икономиката, и щеше да е 100 по-добре.

Не минава ден без грандиозни издънки на новите мутро-калинки.

Лъже, че не е знаел. Така са му наредили от Кремъл така постъпил, назначил колегата си руски агент да прави чистки. Може би в ахмащината си се е надявал, че няма да се разчуе, може и да не е чак такъв ахмак. Доживот за държавна измяна го чака и него и бандата чужди агенти които пробута.

Кандидат-резидента се прави на "дръж ми шапката".

Това да беше при Боко, да е хвръкнал вече!