Президентът не изключи хипотезата за трети мандат при консултацията с БСП (видео)

Корнелия Нинова повтори условията си към "Има такъв народ", макар че от партията на Слави Трифонов отново подчертаха, че не планират съвместни действия за кабинет с трите партии на статуквото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

герберастите и да плюете срещу Радев и Нинова няма да ви се получи.Разбрахме че за вас по-читав няма от вожда Винету, но това никой не интересува, така че не се хабете. Ако народа е прост и слуша гьобелсовата герберастка пропаганда то ще си плати цената, каквото си надроби това ще сърба.

аха, а ти се стягай да ходиш за гъби :-D Пипнат ли тия властта, жална ви майчица на измекярите ... Образованите и предприемчивите ще поминат как да е... но наивници като теб много ще има да духат супата ...

Много е добре служебен кабинет, нещо което ужасява Борисов, сигур и за там има вече разработени оперативни мероприятия А,Б,В..

не може да твърдиш че БСП на Корнелия е партия на статуквото и да не виждаш каква огромна работа изнесе в последните години в опозиция, с всичките хватки на Борисов, който видяхме през годините колко партии разби,и че само това правеше през годините. Да не виждаш колко патерици на герб имаше в БСП и колко е трудно да се разкарат, да не виждаш цялата герберска пропаганда срещу Нинова и колко закончета им спря и колко и коства това, да слагаш опозиция и власт на едно ми идва в повече. Ако на чалгарите им промиха мозъка за БСПНинова не е добре. А няма как да съставят правителство без Нинова, на нови избори няма да имат по-голяма шанс. Нинова си остава един от най-образованите прависти в НС. Изключително добре стои за МП на БГ, доближава се до Орбан на Унгария.

нещата не са рожба на българската практика , а се внасят , така както Вие си зареждате ANDROID 9 Google .

щом Вие се обадете на ваш GOOGLE account , вие ще видите че едикакви системи са се логвали - тоест възползвали от услуга на данни , и съответно : щом Вие сте дали правата по PIN на ония счетоводител , който ги предаде чрез вашият до Национална Агенция по Приходите , тогава нарушенията на лиценсионите права от страна на фирма MICROSOFT са си ВАШИТЕ НАРУШЕНИЯ . А щом сте дали вашият ПИН от НАП на тоз счетоводител , нямате даже в НАКАЗАТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ИЗМАМА , как да си търсите ПРАВАТА СИ : Вие дадохте , следователно Вие сте ВИНОВНИЯТ .

ама : НАП всъщност няма портал за такива неща , занимавката им е да си лице под прикритие и да им пишеш някакви фермани по образец заради intrastat , тоест ДДС въртелушка и подобните неща .

да , общо взето , щом къртицата с невалиден MICROSOFT вече е упълномощен с вашият персонален ПИН (PIN) , тя почва веднага с всяко едно съобщение по принципа на GOOGLE ACCOUNT да се отчертава като ползвател-нарушител на MICROSOFT SERVICE AGREEMENT , и следователно Вие да платите глоби за нарушенията , щом MICROSOFT си ги потърси .

Този гнусен Ушар гледа час по скоро да направи служебен кабинет. Кауна иска да прави преврат и да продаде страната

крали са

ДА НЕ ЗАБРАВЯ КОЙ ГО НАПРАВИ ТОВА КОЕТО Е !!

Значи аз какво разбрах : Когато Бойко дава пари , той раздавал на калпак; когато Корнелия дава, тя подпомага с грижа....Когато Правителство, лекари, учени цяла година си блъскат главите в битка с тоя вирус, за който никой в света не беше подготвен ....те си правиха паса, само кусури търсеха и подстрекаваха; сега вече те са активни милите, идеи им дойдоха, активни са....Е, такова лицемерие и гьонсуратлък няма никъде !!!

КОЙ ще подкрепи БСП.

КОЙ ще ни даде париии? КОЙ?

Всички ще я подкрепят само че от ЗАД

Славун Учиндолски Чалгопитеков явно е продал мандата на БСП?! ЗА КОЛКО МИЛИОНА, СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕМ?!

ДПС вече обяви, че няма да подкрепи правителство на партии, които загубиха гласове на последните избори. Това значи, че се прикачват към ИТН, ДБ и мутрите на Мая. Фракцията на Корни е големият губещ на тези избори. Слушайте института за младежта на бай Тошо, сага "Иван Хаджийски. И Първан Симеонов, и Райчев се препъват да венцехвалят Слави. Което следва да се чете, че и БКП, и ДС са преляли гласове към ИТН...

Искам само да попитам - какво стана с лустрацията? Всички от протеста, които цяла година квичаха за това сега изведнъж забравиха, а най -голямото нещастие на България е именно това - бивши и настоящи комунисти, ченгета и слуги на Путин да се разпореждат с България.

Един излъган... Ми няма да стане сега. Ще стане когато подлежащите на лустрация получат мнозинство в парламента... :) п.с. Не съм бил по протестите, но щом и лустрация са обещавали, значи са ЛЪГАЛИ ПО БЕЗОГЛЕДНО И ОТ СЛАВИ с мажоритарните избори.

Сделката между Мунчо и Чалгаря е да има служебно правителство, а след това подкрепа за Мунчо на президентските избори.

Именно!! Точно и ясно! Муни още от преди година каза че е готов с кабинет.

От досегашното поведение на ИТН, виждам, че Славчо ще подкрепи правителство на ГЕРБ.

Абе не каже ли Решетников своята дума, откъде Радев да знае какво да мисли и подкрепи?!

съставя правителство и ДеПаСе заедно с ДагиеБъ ги подкрепя :)

Чудя се как има хора които цял живот са на държавна хранилка, ето Румен не е свършил нормална работа за пет ст. Друг такъв паразит е Станишев.

БСП умря! А този разединител на българите е на доизживяване. Скоро и той сменен и БСП под 4% на изборите. Неизбежно е.

Чак пък “умряла “ !? Умират едноличните партии като герп, атака, НФСБ , воля, НДСВ !

Всичко зависи от Президента . Ясно е, че ГЕРБ няма да могат да съставят правителство - нямат патерици . Ясно е , че Слави ще върне веднага мандата, защото не може да си позволи негово правителство, което ще се подкрепя от ГЕРБ и БСП, а твърде вероятно и от ДПС . Затова всичко зависи на кой Президента ще връчи третия мандат . Ако го връчи на БСП, значи желае служебно правителство, защото и те няма да направят правителство , но ако го връчи на “Да България” , означава, че желае да има редовно правителство, защото вероятно то ще се подкрепи от останалите партии !

за "професионалистките" няма значение кой е клиента, важното е файда да има.

Той си е отмъстителна душица и има някаква фиксация към ББ още отпреди да стане президент.Мечта му е, ако ще за месец цялата власт да е у него! Командва му се бе хора ....

да съставя служебно правителство за да му мине мерака, след това ще го бутаме :)

много умно - не изключи хипотезата, не като "от мен до другото дърво"

Има два варианта - или някакво временно правителство на ДБ , или служебно правителство на Президента !

несъмнено, и 2+2=4

няма да има правителство а служебен кабинет който ще прокара няакои от исканията на ''новите'' в парламента като в замяна осигурят подкрепа и преизбиране на Радев.

ще бъде назначено при разпускане на парламент и насрочване на нови избори.

... няма Парламент и кабинетът нищо не може да прокарва.

Брех,че много се натиска

с големите уши ще Ви оправи за 80 дена, не се притеснявайте :)

ама се усмихват...

много се обичат, театрото беше за драгите зрители.

Смятам, че ако новите партии наистина искат да започнем начисто трябва да направят ревизия на целия преход.

стане като направят ревизия?

Ще могат да съдят мафиотите и да върнат поне част от окрадените от България пари. И ще се знае кой е негоден да управлява и е престъпник, защото като е в затвора няма да може да участва в управлението.

Нали Т. Дончева и всичките адвокати около Ицака се занимават с туй от години, да не може да има възнездие за крадците. Или викаш, ако крадците не са от наште, може - тогава няма да врещат. Не е това целта, целта е да измъкнем наште, щото са си платили вече

Тогава ще си окаже,че и те в калта.

tonk11

И? Я помисли кой от новите всъщност е нов?

Ама бардака изобщо не е с нови бе. Шантонерките са старите и най-вече лидерите им - Майчето, Танчето, Славето и Ицето. Да не говорим за генера, Капон и т.н. и т.н.

Това със сигурност ще го направят, старите, муцуни, които влязоха в парламента са настроени реваншистки, дълго време стояха далеч от кокала, но важното е, че нямат капацитет да управляват. Нищо хубаво ни я чака България и се радвам, че децата ми не са тук.

За да направят каквото и да било новите партии трябва да имат мнозинство в парламента.Но сега не е така,народът е гласувал по начин,който не дава мандат на никого,вкл. и на ГЕРБ. А и да не забравяме,че и 3-те нови партии са много различни. Така че няма как да ги виним,за нещо което е зависело от нас, гласоподавателите.

Бонковците са виновни за всичко,което става сега!Ако, Бони ги беше вразумил да " усвояват" по нормално и незабележимо, сега Корни и сие щяха да подсмърчат около Парламента.Ама, те срам и мяра нямат.Напр. някой си е заплюл Борис ІІІ и ката година мургавелковците пренареждат едни и същи павета съ един и същи пясък от двете страни на булеварда.Некакъв тарикат сигур е подписал с кметицата и възлага на мургавелковците да се забавляват и вследствие на това такива,като мен на изборите си рекоха " А,ве що не ви и....... тарикатите, я улево!

ден ще има, на там вървят нещата :)

Сещате ли се защо БСП няма нищо против да се коалира с други, докато другите отбягват социалистите? Отговорът е безкрайно прост. Новите нароили се партии са около масата за да папкат. Ще се опитат да минат колкото се може по тънко откъм коалиции, защото ортаци в яденето не им трябват, но без хич пак не става. Затова и минимумът, по възможност без БСП. БСП е единствената национално отговорна партия и хиляди пъти по демократична от всички останали, взети заедно. А лидерските партии като Герб и ИТН без вождовете си са умрЕла работа. И едно предвиждане: ИТН колкото и сега да е нещо си модерно, ако вземе властта и управлява 4 години, при следващите избори ще има популярност колкото НДСВ. Може и да не прескочи летвата за парламента. Често ще се чува приказката "от трън та на глог". ВЕрвайте ми...

Ама ти изобщо смяташ ли, че Трифонов и хората, които е подбрал могат да управляват 4 години. Човека си влезе, за да премести шоуто в НС, за да управляваш трябва хора експерти с опит и най-вече идея какво да се прави в тези сложни времена - стратегически задачи, тактическа реализация, ресурсно - кадрово обезпечаване. Това при него го няма, ако и зад гърба му да надничат Шишо и Дуган.

но ми се струва, че малко по-сложно го правиш. Дали някой наистина си е мислил, че Трифонов в тоз проект е нещо повече от Ванката в шоуто му. Проблемът му е, че е толкова комплексиран, че няма никакъв шанс нито в личен, нито в обществен план. Може две неща, да чете от екранчето пред него и да се вози в два джипа, заобиколен от мутри.

Чичо, чичо, Корнелата не е БСП, а БСП не е социалистическа, а кебапчийска партия. Стъпи на тази основа и пак се поогледай...

Корни не става така моето момиче! По нашите земи с патриархални традиции..редно е първо момъкът ( кавалер) да ухажва и предложи на своята избраница ( изгора) Дружба ( или нещо по-така):)) Сега гледам,че ти точно обратното...преди 2 седмици предложи подкрепа на ИТН и то при 5 условия ( от вчера вече 4) БЕЗ НИКОЙ ДА ТИ Я Е ПОИСКАЛ!?! ЩО ЗА КОЩУНСТВО,ЩО ЗА ПРОСТОТУЦИЯ!? Днес пък чувам,че си готова ...дори МИНИСТРИ да му предлагаш на СЛАВУН, стига той да се нуждае от тях и да ги одобри!? Пак слагаш каручката пред коня! Рей Корни миличка не става така,не бъди тъй агресивна към Слави ( това да не ти е Боко):)) изчакай малко поне да отправи влажен поглед към теб,да има блясък в очите му,да се почеше по обеците,да го натопорчи дето се вика...и чак тогава се хвърляй на врата му и подкрепа предлагай ....

Хайде удари си дежурната ръчичка, да си спадне адреналина! Ако това не помогне едно розово хапче може и да свърши работа.

"Да се започне обективна и задълбочена ревизия на управлението на Борисов." А ревизия на предишните управления?

Няма страшно вече е внесено за ревизия за последните 10 години. Тази промяна мина под радара на социалистите докато го гласуваха и все още не са го разбрали. Нищо че се спомена по медиите не веднъж.

Любке, Не си в час скъпа! Това предложение го внесе БСП, но новите демократи, кой знай го отхвърлиха. Та не знам какви медии си чел, ама от белия прашец се случват тиквата ти да е объркана.

на Манолова. Целта - да стане предсетател на комисия към НС. Ползата от комисия - солидна надбавка към заплатата на нар. представител Манолова и служебна кола. Туй то.

МИЛА РОДИНО! от НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ Написах го след петъчното заседания на Парламента... Потресен съм... Такова чак не е било. Дали някой от тях ще го прочете... МИЛА РОДИНО! Колко ненавист... Дива омраза... Бълва отвред... Не се крие... Гледа народецът... Беден... Объркан... Спрете се! Чуйте ме вие! Вие, които уж в името свято на нашата тъжна Родина... Ето ви вече... Доволни... Цинични... Изборът вече отмина... Вече съдбата на всичките българи само от вас ще зависи. Ето ви... Тези, които избрахме...Ти си!.. И ти си!!.. И ти си!!!.. Смъквай предишния... Вземай му мястото... Лично, за своя изгода. Вечният лозунг, изтъркан от ползване “В името на народа!“ И до кога, моя малка Българио!.. Ето те... Вчерашна... Днешна... Пак ли излъгана.. Пак ли такава... Утрешна... Жалка... И смешна... Няма ли някога... А пък е просто... Без ругатни и насмешки... Тези там горе... От тебе избрани... Да проговорят човешки. Все пак си нашата... Тук си завинаги... Няма как да те преместят. Мила Родино... Хайде извикай! Може би ще се освестят! 17 април 2021 г. 7 ч. 10 м. сутринта

яяя, курнелия може и да не стане премиер, но поне има шанс да получи мандат! това ще е най големият и успех след прилапването на техноимпекс!

Какво всъщност работи Резидента, някой знае ли е? Защото от пет години не е свършил нито една работа за България.

Дава консултации - като в училище.

Те, другите нали са много работни, затова я докарахме до "под крушата". Такива изказвачи като теб, с лопата да ги ринеш.....

Какво работи... ами работи за Деса и за Черепа и много им е верен човека. Много достоен човек, ама не му обръщат внимание по лошия свят...

Викаш, само Бойко може да "говори с Тангра".

"Гаварит Масква", това прави тоя лумпен!

Много те е яд , нали

За сметка на това, килимчето Чехларов свърши доста работа

То затова сме на това ниво захласвате се пред предателите и простаците от своя калибър и сте готови да разпнете интелигентните и способни хора! Не можете да разберете, че викането и юмрука не означава непременно сила!

Ами то списъка му със задължения не е хич голям. Даже като нищо на половин страница А4 може да се събере всичко. Като най-значимото му е да налага вето, за това вече не знам дали е сложено като опция на шега или е напълно сериозно. Друг е въпроса защо трябва да взима най-много в държавата?!

пък вие, герберските тролове, сипете гадости денонощно :)

ама ближе ли,ближе...