Президентът назначи заместник-командир на Съвместното командване на силите

На церемония в Гербовата зала Румен Радев удостои Христо Ганецовски с висше офицерско звание "бригаден генерал"

Обратно в новината

Коментари - Президентът назначи заместник-командир на Съвместното командване на силите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма непостижими цели там, където гражданската енергия е вложена не за спасение поединично, а за възхода на цялата нация. Спасение поединично има, когато общото такова е мисия невъзмаожна!

за вадене на картофи ли шеф ще е този бригаден генерал ???

Мунчо си е въобразил, че е българския путкин, едноличен диктатор, първа инстанция…а всъщност си е един селяндур въздухар

В оперетъчната ни армия има повече генерали отколкото войници

Тоя тъп фармрмасонин е направо карикатура на управленец. Народът ни тъне в мизерия, мръзне, гладува...тоя пезевенк бута на американците пари за самолетни чертежи и ни подяжда всячески!

Реорганизация,трансформация и не знам какви си други съкращения Армия не остана.Бойни способности се създават когато придобиеш и усвоиш нова техника,а не като местим един или друг офицер на различни длъжности.И кога ще им дойде на акъла,че България не разполага с въздушно космически войски.Нито саталет барем един за разузнаване ,нито род въоръжени сили с дронове за разузнаване и нанасяне на удари по наземни цели.За дронове с изкуствен интелект,още не сме си и фантазирали,камо ли да направим Завод.

такива неща са възможни за 10тина държави по света, останалите 300 ще се присъединяват към тях във военни блокове

Дали не може да си го позволи,нищо,че е малка държава.Всичко опира до желание,инициатива и упорит труд да постигнеш целта.

и израел, и южна корея и холандия и много други, но ние не сме от тези 10

а бе нема ли да ни възтановят полка и да изгониме кравешките и натовските навлеци оттука да си правят педераските оргии в брюксел и вашингтон

:) Значи, от думата на президентина (а той все пак е бивш военен и ги знае тези неща) излиза така: 1. Генералният щаб планира и действа на стратегическо ниво. 2. Съвместното командване на силите планира и действа на оперативно ниво. 3. Командирът на Сухопътните войски планира и действа на оперативно-тактическо нива. 4. Командирът на бригадата планира и действа на тактическо ниво. 5. Командирът на единствената ни сертифицирана батальонна група, гръбнакът на която са 40-годишни редници изпълнява задачата на тактическо ниво. И понеже, защото обаче става въпрос за 800 - 1000 човека общо, нейната задача може да се състои да води бой един-два дни, да овладее малко село или да отбранява по-голямо село - и в двата случая свата въпрос за 4 квадратни километра. Брей! Сила страшна сме ние! И генералите ни изпълват със съдържание оказаната им чест! С административно канцеларско съдържание.

Той е президент, но не се знае кой представя. Дойде на власт с мадурки. Най-вероятно продажни на ЦРУ, който знае че с лозунги за американска война няма да успее и затова пуска проруски лозунги, но подписва всички проамерикански и анти европейски споразумения.

_stankow

Пак добре, че поне заместник-командир имаме ... А командирът кой е ? Кой командва българската войска ?

Ти поне прочете ли статията? За теб специално, командир е Наполеон!

Готвите ли се НАТОвският генерал да ви прати да мрете за Бандера? Или само тука серете за центчета и си мислите, че ще ви се размине? Бу ха ха ха

Бригади немаме , ама бригадни генерали две бригади ?? Тоя , че е служ. мин. председател след време , оно цивилната власт се набъка от военни ??

Едно добро назначение. Честито на Ганецовски!

Откъде го знаеш бе Исмаиле или във всяка манджа мерудия си

През Първата световна война 900 000 българска армия е имала 27 генерала и 26 от тях са били по бойните полета. Сега 35 000 армия /половината са чантаджии и курви от всякакъв калибър/ има 250 генерала. Отивам да пикач. Генералите в армията са като тенекетата дето раздава Радев. Нямат никаква стойност.

Ако нямаха стойност пенсията ми щеше да е три пъти по-голяма! Така ,че не си прав.