Президентът на Украйна: Опасността от война с Русия се преекспонира

Володимир Зеленски посъветва сънародниците си да не се презапасяват с продукти и се обърна към медиите: "Бъдете средства за масово осведомяване, а не за масова истерия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото, което е станало по-голямо, е преекспонирането на този риск"/от война с Русия /, каза президентът ...това става с твоя намеса ,психопат !

Зеления украинец с руски корени май почна да узрява.Остана теорията на Байдан за война между Русия и Украйна .Украинците и руснаците да се пазят от провокации на САЩ по границата им. Те в това са спецове да провокират ,а след това да ревът в НАТО и САЩ с думите руснаците са виновни.Тези номера са пробутваха за Ирак,Либия ,Сирия и Авганистан,където бяха изритани и бягаха по самолетите така както бягаха и от Виетнам.

И Украина отказа да воюва. Останаха само САЩ мераклии.

СИГУРЕН ли си че се е отказала? Предстои Реалността да изплющи оглушителен и отрезвителен шамар на зомбираните от кремълската пропаганда.

Забавно как не спират да коментират за "руска заплаха от години", макар че сега за първи път от анексирането на Крим руснаците са разполагали трайно толкова войници на своя територия в близост до Украйна. Като Русия "завзе" Крим защо се спря до там вместо да продължи и да вземе остатъка от Украйна? Все пак при завземането чрез доброволно отцепване посредством референдум на полуострова нито запада, нито НАТО, нито дори армията на Украйна се намеси! "Американският държавен секретар увери, че Вашингтон ще продължи да предоставя отбранителна помощ на Киев и обеща на Русия да бъдат наложени тежки санкции, ако нападне Украйна" Страшно уверение е това! Щели да им наложат тежки санкции, въпреки че всяка година им налагат такива за каквото се сетят!?

президент не става

Като разбра че запада освен с фиктивни санкции срещу Русия с друго няма да помага на Украйна , бързо смени риториката.

За колко продаде държавата си на ФАЩ?

Честния и почтен Янукович през 2014 натовари яхтата си с честно спечелено имущество и оттогава никакъв го няма..

А не беше ли точно този Зеленски, който рева че Русия ще ги нападне много скоро! Точно той започна тази истерия!

Слава на Украйна. Българите сме с Украйна

Единственото, което е станало по-голямо, е външния дълг

Укрите ще се сетят, ама само да не е късно. Сега Байдънчо и останалата Натовска паплач заедно с еврогейските лидери подклаждащи напрежението ще клекнат.

Всъщност постоянното реване, че Русия ще напада започна и се поддържа от американците. Обслужват си интересите, сплотяват си подчинените за сметка на украинците. Отначало дори украинците казваха, че това не е вярно. Има и заплахи, за "страшни" санкции, Ако руснаците "нападнат" или "разклатят" обстановката в Украйна. А сега Блинкин дойде в Украйна и даде заповед на Зеленски да направи това изказване. Демек, ние какви сме реалисти, ама руснаците ни раздрънкват обстановката. т.е. трябват санкции.

Това на принципа думам ти дъще, сещай се снахо. Да ви кажа в британския и американския печат, в интернет изданията, заплахата от Русия е водеща тема , без майтап . Явно американците имат нужда от война.

Този младеж ще бъде привикан на Сикорски 4 да го питат що така противоречи на директивата, спусната от Блинкен.

напълниха гащите :)

Украйна да внимава със съюзниците ти! Полша втората световна - англия и франция трябва да я пазят хахаха НЕ СИ МРЪДНАХА И ПРЪСТА И ПОЛША ИЗЧЕЗНА ОТ КАРТАТА! По ново време: Северен Кипър! Нахлу си Турция там и нищо! САЩ си трайкат, Великобритания се възползва и загараби земя, Франция се смееше като профансалска гъска! Още по ново време: България съюзник в НАТО, САЩ идкат от нас да си плюем На националното дастойнство. САЩ говорят за македонско малцинство?!?! УКРАЙНА ВНИМАВАЙТЕ СЪС СЮЗНИЦИТЕ СИ!

Зеленский най после започна да се усеща, че Западът е отредил на Украйна ролята на боксова круша и там надигат мноооого по голям вой от самите укри за предстояща война, та белким накарат Русия най после за вземе и да я нападне. Това е голямото желание на новите приятелчета на укрите - да сбият двете страни и така Русия да бъде обезсилена в една братоубийствена война.

Той Зеленски много добре го знае, но нищо не зависи от него, той е просто един фигурант. Украйна се управлява от шепа крайни националисти с подкрепата на американските агресори.

Нищо добро не ги чака украинците с такива ,,приятели" като САЩ и ЕС.

,,Отношенията между Русия и Украйна са обтегнати от 2014 г., когато Москва анексира украинския полуостров Крим. Същата година в Източна Украйна започна подкрепян от Русия бунт". Пълни глупости, отношенията им са обтегнати след американския преврат в Украйна а не след референдума в Крим за завръщане към родната Русия.

Вчера четох анализ, който обяснява, защо е това преекспониране. Идва от САЩ, за да принудят украинците да изпълнят минските задължения. Просто ви сриват икономически, щом не слушкате, Зеленчо.

Та значи американците ни лъжат че руснаците щели да нападнат Украйна, на казват украинците! Ама що така ни лъжат тия американци бе?

Познай! Например защото им трябва външен враг за отклонят вниманието от вътрешни проблеми. Още, за да си продадат оръжието. Великобритание вече започна износа. И още да се попречи на икономическото укрепване на европа. Трябва им да ги заробят към своя газ. Кои са руснаците, че да придават газ на европа, а ааа?