Президентът на Куба пристигна в Южна Африка за срещата на върха на БРИКС

Диас-Канел е бил поканен на форума в качеството си на председател на "Групата 77 плюс Китай"

Обратно в новината

Коментари - Президентът на Куба пристигна в Южна Африка за срещата на върха на БРИКС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

куба е прекрасна държава, също като рассия! само дето си нямат толкова алкаши, и гряз си нямат!

се е заформил - Китай + сюрия прошляци..

бре...?

Кубинският е поканен, но Макрон е отрязан. Нещо западните държави започнаха да губят позиции в Африка и Азия....

lu4ka

Е-ха! Куба в БРИКС, срещу остатъци от Посрайна в НАТО .

Западните паразити пищят и още ще пищят. Няма вече кой да произвежда и да им продава евтино, а те да се изживяват като робовладелци гнидите му с гниди мръсни.

А на теб ЩЕ ти се наложи да сменяш хаповете.

На времето Кастро изби всички интелигентни и мислещи хора в Куба. Малко успяха да се спасят защото скочиха на саловете и плуваха до Флорида. Останаха само простите фермери, които освен да садят кока и тютюн, за друго мозък нямат. И досега така.

Никой, който да има и минимално желание да бачка не остана.

Ооо и Куба!Все силно развити икономически страни с пожизнени президенти! Ще стане като в СИВ, между тях ще си продават боклуците, а това което става на пазара, ще се изнася за долари.

Ами представи си че не ги продават между тях, а ги изнасят за умрелия заПАД. Щото тези паразити не могат да си произведат нищо. Прекалено се разлигавиха и самозабравиха като ограбваха по-бедни от тях държави, но всяка торба има дъно.

Че народа барабар с арабските емигранти се юрна към БРИКС страните ……..

Хе...надей се...народа е на ягодите..добичета на евронивата некой требе да плаща социалките на същите тия араби...че и на хохлите

В БРИКС се събраха всички православни славянски народи.

А бе направо всички съюзници на СССР от Студената война като изключим цяла Източна Европа. Въобще успехът този път е сигурен... :D

Е сега го загазиха САЩ и гнилия запад :).

Ми щом квичите не е без нищо..

.Много ги е яд кравешките тролове и.ръсят малоумщини! Това обаче нито ще им помогне, нито ще накара някой да се върже на тъпите опорки, спуснати рано,рано от Козяк, нито ще промени нещата! Ха-ха-ха!

Не са ни нужни опорки, а на теб ти е нужен самолетен билет в посока Хавана, Москва или Пхенян. За разлика от любимия ти соц, сега границите са отворени и не ти е нужна изходна виза. И на какво се смееш въобще, колкото и да си малоумен??

Вместо да ръсиш мозък...сюткеис...еърпорт, алабама....25 сантовия черен...

Събраха се! :)))

Следващият клоун пристига в цирка. Куба ще има принос към БРИКС с единственото си производство - на кубински проститутки. Ама и там ще са на второ място след Русия.

Че Китай и Русия ще плащат сметката накрая И всички авантаджии от кол и въже се събират като крастави магарета на мост да ядат и пият без да си плащат ……

Кебапчета и бира на корем ….

малеййй, ма то имало и група " 77 плюс китай" ??? и тя си имала и председател?2 ти да видиш! 77 държави с мързеливо некадърно и цветнокожо население се надяват китай да ги храни

А щатите сега опъват вратни жили от яд хахаахаа

със сигурност! онзи ден щатите и ес спряха субсидиите на нигер! днес щатите и ес ще стоят гладни, според тебе!