Президентът на Косово изгони двама руски дипломати, застрашавали националната сигурност

В изявлението на Османи се посочва още, че Косово е "решено да се бори срещу вредното влияние на (Русия) и нейните проксита в региона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Косово! Само така!

ще се окаже че РФ няма дипломати в Косово но са игонени двама :-)

да - а - а

България и косовските търговци на човешки органи са най-верните слуги на САЩ.

Опааа и тези ли.

Ко праим сега. Дали ще свърши светът.

Онзи ден руския шпионин Никалай Малинав се изтъпани по БНТ и се изока, че ако заебеме ЕС и се огъзиме на Русия, той може да се обади тук там на руските си господари и те да намалят няколко пъти цената на газта и електричеството за нас. Защо този лайнар е на свобода, и дава интервюта, нали е руски шпионин? Ами просто, защото руските шпиони са на власт, начело с мунчо и защото тъпия лакейски народ обича руската нагайка и миризмата на ботуши и партенки.

как го виждате Путин да дава евра за площ и за брой животни?

В тоалетна на виенското летище беше издълбан надпис “ ЗДЕСЬ СРАЛ ДИМА ИЗ ПИТЕРА”… пуснаха примитивните мужици в Европата и те я изпонасраха.. ЕС трябва да изгони всички мужици и да не ги пуска повече, жалко, че попречиха на Германия да цивилизова това диво азиатско племе.

С помиярите на Путкин

Крайно време е да се изгонят всички с руски паспорти от Европа... нали са против ЕС кво дирят тука..

Вижте,Русия не признава Косово като държава, тя няма посолство в Косово,как тогава Косово може да изгони руски дипломати!?Да оставим настрана обстоятелството ,че този акт няма юридическа сила-от кое посолство може да бъдат изгонени тези дипломати!?това е някакво изхвърляне на т.н.президент на Косово!?

Косово е признато от 149 държави за отделна държава, ама Крим за руски от никой.

Нямам желание да обсъждам дали Крим е руски и от колко държави е признато Косово.Искам просто да обърна внимание на абсурда ,който се съдържа в тази новина -нито юридически ,нито физически Косово не можи да гони руски дипломати!?

Какво правят руски дипломати в Косово тогава?

Американците казаха: Всяка нация, живееща на определена територия може да се самоопредели без решение на централната власт … и създадоха Косово. След това американците казаха: Всяка нация, живееща на определена територия не може да се самоопредели без решение на централната власт … и отказаха да признаят Каталуния, Крим, Донбас, Абхазия и Осетия.

Така, така ... А ние от колко време искаме собствена държава на родната си земя? И какво - натикани сме в гета! Тези дето останахме след индианския геноцид. Америка е най-тираничната и лицемерна държава в света!!!

Глупости! Америка е най прекрасната и не расова държава!

защо само двама? изгонете всички блядове и ще просперирате!

Роди амеба с помощ от отвъдното

нали оттам тръгна прякора на нато и краварите"пиндоси"дето уж пияните двама руснака превзеха летището вардено от пиндоските пъдари неграмотни,ама ние сме си за ебанье ще не си признаваме косово за изконна българска територия,щото това ни е ИСТОРИЯТА

Една измислена дьржава !Тлеещ огон на Балканите!

А Югославия каква държава беше?

Първата Югославия (наследник на Кралство Сърбия) е формирана след Първата световна война през 1918 г. като Кралство на сърби, хървати и словенци, което е преименувано на Кралство Югославия през 1929 г.

Американски подметки.