Президентът на ЕИБ на Green Transition: Трябват бързи инвестиции и енергийна независимост

Според Вернер Хойер бизнесът също трябва да подкрепя проектите, свързани със зелената енергия, за да бъде постигнат успех

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако почувствате, че някой банкер е много загрижен за вас, за природата или за световната справедливост, да знаете, че или сънувате или сте във филм.

На мен най ми е изгоден руския газ и ми създава нормални условия за живот !От Русия ще сме независими ,но от вас трудно ще се отървем !

tran S ition

Даа, Кравите много пръцкали и отделяли СО2! Голям зелен смях! Аре стига зелени глупости!

Няма нужда от зелени инвестиции, Скоро войната ще свърши, И ще си възстановим, ниските цени, На горивата и зависимостите! Излишни зелени тревоги в България!

_stankow

Ами инвестирайте си във вашите страни тогава, щом е толкова изгодно ! Защо сте дошли в България да затваряте мини, централи и газопроводи ?

С пари акъл не се купува, а алчността изнесе производствените си ресурси в "третият свят". С плямпане няма да стане. Плямпалата да се готвят за гладна смърт!

Зелените ESG Green Transition фашагаи искат да си плащаме и за пръднята дето пръцкаме и за въздуха, който дишаме. Това трябва да свърши! Оставете ни да работим нормално, за да ви платим зелените бюрокрастави заплати.

Гн Хуйер, разбирам, че искате да си изперете парите в ЕИБ, ама нека да ви преведа една българска поговорка на евроатлантически : Бързите инвестиции, срам за инвеститора. Има и една друга, че нали стана въпрос за бебета в една комисия: Бързата инвеститорка, слепи ги ражда.

Трябвало бързи ИНВЕСТИЦИИ в Зелената сделка. Разбирайте - бързи ЗАЕМИ! Досега10 МЛРД. ЕВРО. Желателно е да станат поне 3 ПЪТИ по 10 МЛРД. ЕВРО. Това ни казва банкерчето.

Ми тряба ми! Време не остана, трябва да спасяваме света, а холивудската боза вече е към края си.. инаха и последните реклами, така че сега или инвестираме или... "КОНЕЦ". :))

Бла, бла, бла..... Че КОГА България е била "ЕНЕРГИЙНО НЕЗАВИСИМА"??? КОГА?!

Значи пандемията не е свършила и трябва да побързаме с зеления и цифровия преход. Процеси ръководени от световния финансов елит за пълен контрол и намаляване на плебса.

Зелени идиоти, от вашите зелени пасквили скоро ще минем пак на дърва, въглища и гуми. Като гледам ще ядем и изкуственяка на САЩ изродите Гейтс и компания, зарити сме с пластмаса и боклуци.... та кое му е зеленото бе измамници....

Най-напред накарайте нашите цигани през зимата да не горят гуми,ами да стоят на студено,щото има решение за зелена енергия.Гоуем смех .

На хартия всичко излиза,но на практика не.Стане ли работите да се решават работите на тъгадък,нищо няма да излезе.То ако беше толкова просто,големите акъллии от запада нямаше да чакат войната в Украйна,ами щяха да го направят вече.

И на практика излиза баце, заробена Европа, усвоени 1-2 трилиона, овцете болни, оръжията се продават като банички, безплатната евтаназия скоро ще е на линия за който не му изнася, пей сърце.... цивилизован свят...

Каква сделка бре, това си е 100% далавера. С трици ще хранят маймуни, а тарикати ще точат европари за солари и вятърни мелници. Не си ли задават въпроса, до там ли стигнахме, че да оревем орталъка за светло и топло, а бензинът да стане лукс за простолюдието. От 20 години плямпат за диверсификация и независимост, налагаха санкции и гонеха дипломати, сега Русия и войната им виновна. Ама този чичо прибира милиони годишно, бълха го ухапала с повишаване на цени и източване на ресурси. А тези милиарди за възстановяване хич не се надявайте да ви намалят разходите, ако се перефразира Курт Вонегът за помощите за третия свят: получиха и изядоха, останаха само мили спомени и купища лайна.

Въздухари, кое е грийн транзишън?!? Това да гориш дизел, за да доставиш газ ли?!? Така и комунистите не са ни баламосвали едно време

А така, закопайте се сами соросоиди п.рости! Ако наистина искахте да сринете руската икономика щяхте да инвестирате в ядрена енергия! Уран има в огромни количества в скандинавските държави, че даже и в България. Ами толкова си могат т.нар. демократическа партия в САЩ. Да не забравяме, че съветския съюз беше съборен от Републиканците.

Но не е обогатен!! Само Русия усъвършенства тази технология през години. Дори САЩ се опитаха от 2016г да ги настигнат, но не могат и се отказаха. И взимат тяхното гориво също от Русия, но затова няма да прочетеш в мейнстийма.... :))))

В това време на копан и жътва тия за какво са се разкахърили ?! ...Ти да видиш!

Зелени идиотщини на ента степен. Само за пари.

Кво ми прожектирате тука от сутринта тия еврогейски и флаш сткоатлантически селяндури с костюми, които както ги видяхме бяха много "вещи" и по медицинските и пЛандемичби въпроси, когато се произнесоха за насилствено инжектирване с неизвестните по състав отровни боклуците на другия всичколог - кретена кил гейноцидис....да ви ева майката да ви ева ...

Не си прав чиче ! Първо трябва едни 5-6 милиарда да се дадат на Гроздан. Слафчу си знае работата

Тази зима доста хора ще спат на студено... Аз си купих вече юрган на ниска цена.

Цивилизанионният ни избор ще ни топли.

Днес няма да има новини, само за тая простотия ще се говори.

то било зелена сделка

Трибунал за Народните Изедници, Откраднали Трилиони от Народите на Европа, за НеСъществуващо Глобал Топло, не им ли е НеУдобно днес Юни Месец, а е 15 градуса, да ми говорят за Глобал Топло!!

енергийната не зависимост... Молим се да има слънце и да духа вятър :D ГОЛЕМА НЕЗАВИСИМОСТ отделно СКЪПА И НЕ ЕФЕКТИВНА

Зелени мошеници

имаше един филм при соца: ПРЕБРОЯВАНЕ НА ДИВИТЕ ЗАЙЦИ. Тази среща за Зелената сделка прилича на него.

Тия не са от зайците, тия са вълците. Зайците сме ние! И нищо не правим, за да спрем това безумие. Едва ли на средния европеец ще му е приятно да студува и да няма автомобил, но и той не протестира??? Странно е всичко...