Президентът: Интересът към инициативата "Три морета" свидетелства за потенциала на региона

Необходимо да се търсят интелигентни решения с хоризонт отвъд следващите 20-30 години, обяви Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а интересът към “Тримата Гупаци”- Слави Куроглави, Ебан Бабикян и Вагина Вигенина отпаднали вече?!

тъпънар, скрий се зад хоризонта и не се показвай повече :)

Машинното гласуване му гарантира втори мандат също както на Мадуро.Дори машините са от Венецуела.Гласувай народееее.

Приемах го като интелигентен човек, но в последно време не разбирам риториката му. Без да имам отношение към БСП, мисля че Нинова имаше 7-мо чувство да се въздържи да подкрепи самономинацията му за следващ мандат, която си беше ни в клин ни в ръкав. Защо трябваше да се самопредложи за 2-ри мандат и то точно тогава? С какво това допринесе за разграждането на модела Борисов? И то модел поддържан от стратегическите ни партньори които сега хвали? Единствено извиха ръцете на Нинова и я оплетоха в нов провал с този казус. Хайде стига с тези 3 морета, и с тази ненужна омраза към 3-ти страни без да има смисъл. Какво ще се получи ако току що сформирано правителство отиде в руското посолство? А сега е много демократично като всички са на опашка в американското? И това американско посолство един път не си затвори устата, то бива бива грижи за България, ама май преиграват и да не кажа ни се подиграват като някакви туземци. И с какво са допринесли нещо за доброто на България? И сега "президентът" отбеляза и значението на укрепването на връзката на инициативата (3-те морета) със стратегическите ни партньори - САЩ, ЕК и Германия. Браво, какъв истински "български президент"!

Радев, ти остави трите морета, ами уволни Рашков. Рева, че са бити жулналисти по време на протестите, а сега оглушително мълчиш. Дано се отървем от теб !

И в центъра е УЙкрайната!?

Мунчоо, трите морета е фронт срещу любимият ти Кремъл. Не се орави намощопана мома, ами кажи защо ти биха къча в Естония. Тия сладки приказки ги говори на бабите у село.

Радев това, Радев онова, Радев конферира, Радев обсъжда...В медиите на мода сега е Радев. Изведнъж стана много пъргав в проявите си. Разговаря дори с премиери, въпреки, че е обичайно президенти да говорят с президенти, а не с премиери. Радев прави вече своята кампания за президентските избори. Служебният му пост му дава предимство, което той използва за кампания в ущърб на други кандидати, които ще бъдат обявени по късно. В това няма ли конфликт на интереси?

Преди време се говореше за троянски кон в eu , успяхме да изчегъртаме това мнение нооо сега почва пак да се оформя с тоз двуличник, но службите не спят и зноят всичко за него и ще го финтират интелигентно , лека полека ще бъдем изолирани и само ние няма да го зноем , избирай народе ,каквото си направиш това ще е

Този тъпир е повече приказки и по-малко работа. Ще видим до кога ще залъгва другите тъпири и до кога ще му вярват.

Пак ще го изберем!!

Божей, "отвъд географските граници на региона"- Сибир може би,а? За следващите 20-30 години...., той следващите 2-3 месеца не може да види, дългосрчни хоризонти ще ми обрисува, падам с тоя фатмак!

Импийчмънт бе оли.....

Поредната празнодумица на нищоправеца .

комунистите освен да фалират държавата друго не могат. Радю какъв го и играе? Президент, Премиер или Диктатор! Аман от комунисти!

Не се обяснявай като ученичка, ами кажи, защо скри декларацията!

Ще уволниш ли Рашков, че се меси в независима медия и потъпква свободата на словото????? Какво мислят в Дубай по въпроса?!?!