17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново руско изказване: Крьим наш, Навални не ни интересува, братя сме с Русия, те са освободители, да не ги критикуваме за нищо. Срамота, докога така бе

За първи път като отиде тоя в ЕС каза_,,да се махнат санкцийте от русия.Но сериозно се замислям дали мяюа да ни тикне към евразия Та мислете дебили ако изобщо имате нещо в тиквите си

Като го чета тоя какви ги е говорил - все едно президента на Русия го е казал. Или секретаря на президента...

Радев Клишето отишъл в ролята Захарова в ЕС. Праснал се да адвокатства на Русия. Европейците са възпитани, но не и тъпи. Заради тая любов към Русия за плана ще ни дадат минимума, колкото да не е без хич. А еврофонд ще помиришем когато го разкараме от властта

И всичко това само заради един човек?? Ти, добре ли си...идеологически?

След като това човека с властта в момента. А и след 11.07. - пак неговите хира: ИТН, ДБ също го подкрепят негласно. Той вече назначи удобни за себе си хора на всяка важна длъжност в държавата.... Ти ако си ги проспал тия неща - в Европа не са

Тоя Радев се изказва като президент на Руската Федерация , а не като президент на България! Докъде го докарахме…!?!?

Погледни като подкрепа за Макрон и Меркел .

започна мандатът му преди години - на първото официално посещение в ЕС първите му думи бяха за санкциите срещу Русия. Така и завършва мандатът.

Баси, най-некадърните тролеферми в света се оказаха българските! ... Сополи, Глисти, Гербавчета, Джендъри, Тулупи, Ваксъри ... абе, гняз воняща голяма!

Както и да се въртиш Мунчо, ти си предател!!!

Тоя руски педер@ст не мога да го гледам, повръщам от него.

Г-н румен, с тази маска как въобще усещате нещо? Аз като сложа маската и веднага губя усещането за свобода и равенство пред закона, да не говорим за честност и прозрачност.

В България няма корупция.

До всички, които защитават тезата, че Радев е руски шпионин(той най-вероятно си е точно такъв), но нека не забравямече Бойко построи тръбата на Путин за 3 милиарда с нашите пари, само и само да не мине през Украйна. Ако някой случайно още вярва,че Боко е много европейски настроен, нека му види биографията. :)

А КОЙ ИСКАШЕ ДА СТРОИ БЕЛЕНЕ на РУСНАЦИТЕ? Сергей Станишев БСП. 21 Февруари 2013 "Ако управляваме пак, ще продължим АЕЦ "Белене" Михаил Миков БСП. 27. Февруари.2013 Михаил Миков пред „Известия“: Ще пуснем построена от руснаци АЕЦ „Белене“ А КОЙ ИСКАШЕ ДА СТРОИ ЮЖЕН ПОТОК на РУСНАЦИТЕ? Драгомир Стойнев БСП. 17 април 2014 "Ще строим "Южен поток", защото Русия е нашият стратегически партньор. България няма да се примири с "политическото жертване" на проекта"

А като не ги построихме , КОЙ ни вкара дебелия х..омот да влачим?

Когато народа осъзнае че тези които са на власт са руски шпиони и са слуги на руската мафия ще има и корупция.

Ти на коя държава си президент бе, подлога такава ?

на периферната руска губерня.

Тоя Ушатия пак праска цитати в стил "Двойникът" с Тодор Колев...

Имах усещането, че се работи по върховенството на закона и в интерес на хората, но сега след това изказване имам и чувството...

Г-н Радев може да не ви се вярва, но тръгнат ли да разследват Тиквочев ще стигнат до метресата му Меркел. Много секс и кюлчета отидоха там, и не само там и Ишиаът също е вътре. Корупцията в РС е на по-високо ниво. Там са им нужни такива като Тиквочев. Като при всяка корупционна схема. Нищо ново Ракия е имало преди нас ,и след нас ще има

Я някой да обясни на фатмака, че Русия не е в ЕС и и дреме кой я гледа. ЕС нямат отношение по въпроса. Не могат и да имат. Отделно гледам, че щатите не наказаха някой от герб с тоя Магнитски а точно хората дето герб ги разследваха през последните години барабар с едни приближени до льотчика. А като иска да си гледаме кочинката да вземе и да погледне кого назначи за служебно правителство и да види какво надроби.

Така е!! Вместо ЕС да се занимава с голямата корупция във БГ и други членки,те гледат само към Беларус и Русия. Това какво показва?? Корупцията е само поваода да се бъркат в чужди държави,да ги дестабилизират и след това да ги ограбват.Радев се оказа пич.

Не може да бъде, ЕС щял да гледа Русия под микроскоп? В други новини учени откриха че водата е Мокра! Нима за последните 5-10 години ЕС да не съдра от санкции за каквото се сетиш за Русия?! Сега специално заради корупцията какво ще промени? Нова поредица от санкции ли? "тук Европа изостана от САЩ от прилагането на практически мерки за борба с корупцията" Може би защото САщ узакониха корупцията с помощта на "градовете обежища" за мигрантите. В тях се наливат без чет пари докато в тях и около тях цари пълно беззаконие. А да не говорим за трилионите които си напечатаха за да "възстановят" нацията от "Ковид"! Като по голямата част от парите ще отидат извън щатите по други въпроси, а останалото за корпорациите и за инфраструктурата. А също така под инфаструктура почнаха да слагат и всякакви други работи. Почти всички представители на конгреса се разписаха по "плана за възстановяване" заради ковид и въпреки това много малко от тези пари дори са за Американците?! Но можеш ли да наречеш това корупция след като е одобрено от почти всички представители на властта? Американците не измислиха начин да се борят с корупцията, а как определени хора във властта да печелят от това!

Борисово-Биковската интернет шпиц-команда вилнее във форума, залива с масата си всяко разумно мнение, а с помията си - всяко действие на президента на Република България. Така създава лъже-обществено мнение.

Спокойно троле, изкара 5 лева с поста .................

Мамка ти и руски копелдак мръсен!

Ние русофилите се радваме, че успяхме да си изберем президент. Но все пак сме мнозинство и беше лесно.

Антикорупционният фонд публикува третия епизод от новото си разследване “Списък за бърз контрол: Историята на Веселин Денков и специализираното правосъдие”. В публикуваната днес трета част се изнасят прелюбопитни тайни записи, в които става дума и за срещи и разговори по казуса Денков на бившия премиерски съветник Яне Янев с председателя на КПКОНПИ и бивш главен прокурор Сотир Цацаров. Освен с Цацаров, Янев разговаря и с поне двама съдии от специализирания наказателен съд.

"ЕС гледа под микроскоп Русия"? хахаха че кви са тея от ЕС, че ще гледат Русия, тя дори не е в ЕС, смях

"Първо трябва да погледнем в нашата къщичка" Ами като не даваш - как да стане? Едно разследване би изчистило името на съветника президентски, ИЛИ ????????????????????????

Този "президент" адвокатства на Русия и плюе собствената си държава. Или е луд или е пълен мадъфакър. Срам ме е че имаме такъв жалък "президент".

Жалкар, недей да лъжеш. Чети внимателно какво е казал. Не е като вожда ви, който буквално е за съд за уронване на престижа на цяла България и може да се приеме за национален предател.

Слава на Плевню!...?

Гербавите дупета дрискат от яд.

ЕС много внимателно наблюдава твойта хунта Р.Пиночет

Радев и калинките му, Трябва внимателно да бъдат наблюдавани за корупция!

Руската корупция не е за микроскоп- ТЕЛЕСКОП трябва, широкоъгълен..

ти остави Русия ами я кажи сега за България какво трябва

'ти остави Русия' С удоволствие. Нека само тя първа ни остави.

С твърдата си и последователна позиция президентът Радев НЯМА ГРЕШЕН ХОД досега. И надали ще има. Р. Радев е родЕн ЛИДЕР, откроил се отдавна: "Румен Радев е БЪДЕЩ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЛИДЕР, воин от ХХI век, готов да печели и да въздейства на стратегическо ниво", пише в дипломата на българския държавен глава, издадена от Военновъздушния колеж "Максуел" в САЩ. За сравнение: Тулупа е известен в САЩ от американските грами като ЛИЦЕ с ПРЕСТЪПЕН ПРОФИЛ .

Радев е много голяма грешка в Българската политика Въобще не може да се говори за грешни ходове.

I hope the situation is critical

Жал ми е за нас си, като видя, че се управляваме от идиоти...Гледали "под микроскоп Русия". Кого в Русия интересуват брътвежите на ЕС като цяло? И въобще...те (както заяви неотдавна Лавров) желаят да разговарят с лидери на суверенни държави, а не с аморфни структури, при това враждебно настроени спрямо тях. А на Европа ще и бъде за 3-ти път да се опитва да воюва с Русия (Наполеоновия поход, Хитлеровата агресия и сега хибридната война на ЕС). И в трите случая, цялата европейска сюрия ( с малки разлики) участвува в мероприятието. И по странна игра нна съдбата, все започват демократичните си "инициативи" през юни. Наполеон - 24 юни, Хитлер - 22 юни, ЕС -23 юни... Да не би ЕС (и ние с тях) да си въобразяваме, че сега нещата ще станат не както с Наполеон и с Хитлер?

Абе пич, ква Русия, кви 5 лева, кви торби с цимент, бе?!Заеби Русия ами скивай кво става в БГ-мутрокочината!Корупцията е тотална и всеобхватна и издигната в ранг на държавна политика от 1989г. насам.С всяка изминала година тази корупция става още по-жестока и чудовищна.България е световното царство на корупцията и еталон за корупция и безпредел! В Мутрокочината индустрия и производство - няма, наука - няма, селско стопанство - няма, образование - няма, медицина и медицинско обслужване - няма, туризъм - няма, нищо няма.Единственият начин за препитание в Мутрокочината-мутрокенеф от царя до пъдаря е корупцията, кражбата и далаверата.Различни са само мащабите - пъдаря няма да влачи, колкото царя да речем, а много по-малко. Цели семейства, фамилии, родове, джинсове, задруги и кланове се изхранват и прехранват с корупция!Корупцията в България е станала начин на живот и препитание, а ти ми говориш за Русия!

Точно това казва президентс

Достоен президент и не чете от листове като предишните.А Тиквата даже не може да чете Къде ще ходи ЕС ? Китай купува 6 пъти повече газ,нефт и водород от Русия.Да не говорим за Щатите Балтийските джуджета и еврохиената Полша вече го духат яко и затова квичат

Я, викам я да погледна какво става по света и гледам руската матрьошка-президент се изказала! Другарю Радев, гледай си нефелното правителство и геополитиката я остави на някой с не толкова очевадни зависимости от Русия. Знам, че много българи ти се радват. Защо ли? Нямам никаква идея!

Умна, ясна и отлично изразена позиция на държавник. Очаквано е, впрочем, да бъде форумно (и не само) оплюта от сервилно обслужващите доскорошните властници (и от самите властници) у нас, по свойствения им начин.

"Напомних на всички лидери, че всички подписахме през 2017 г. Римската декларация, където ясно е заложено, че Европа трябва да бъде стратегически фактор на световната арена, посочи Радев." Да заложиш, че ще си успешен, че ще станеш лидер....., не е същото като ДА СИ лидер!! Та същото и за Европа, изтърва юдеите, и в последното десетилетие слага каруцата пред коня!

започнах да си мисля, че президентът може и да се държи като нормален европейски лидер и хоп.. Плюехте предишните, че са американски подлоги.. а този какъв е? Кога най-сетне ще имаме управляващи българофили?

Той бил за деескалация, а санкциите срещу Русия не постигали резултат. Тези думи демаскират РР като руско протеже.

Това го знаехме, преди да решите да напишете статията! Той би бил съгласен на срещата ЕС да премине в РФ :) :) :)