Президентът: Атаките срещу мен и семейството ми придобиват уродливи измерения (видео)

Внушенията се самоопровергаха, а от независимостта на прокуратурата зависи как ще изглежда държавността, заяви Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Атаките срещу мен и семейството ми придобиват уродливи измерения (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Калинки дебнат отвсякъде...

Най-меко казано уродливо е поведението на президента, представящ се като двигател на морала, борбата с корупцията, срещу конфликта на интереси - а самият той активен нарушител ! Срам и позор за ментето борец!

Ти си срам, за майка си и баща си. Или не си в час с матеряла или си платен трол. Само ти ли не разбра, че срещу Президента няма нищо, има само престъпни внушения, от Гешев, с пускането на тези СРС, сам се вкара в затвора, за 3 години според Конституцията.

господин президент, вие зададохте тон на това поведение. Вие с нинова и йончева вадихте доноси и записи и всичко се стоварва като бумеранг върху вас. Нарочно пиша имената с малки букви, защото сте едно голямо нищо.

А не, лъжеш не може да говориш на едро. Всеки отговаря сам, за себе си "3".

Ако трябва отново да избирам между Радев и травестит - отново ще избера Радев. Между цървул и който и да е друг ще избера другия.

Голям залък лапни, голяма дума не казвай!

че главният прокурор има железни доказателства, за да се реши на тази стъпка. Повече от сигурно е, че в ръкава си има още доста козове, които по-късно ще се появят - с напредването на сагата. Така, че пригответе си пуканки, сипете си ракийка и чакайте продължението. Дълго време той зовеше за повече гластност и законност. Е, те дойдоха. Хората казват, не викай много, че може и да те чуят....

и аз това казвам, да пусне и видеото.

Да направи второ престъпление? Бе законно ли е да се подслушват Натовски генерали? Кой е Гешев, че ще подслушва Президента и НАТО. Наредил на един цивилен орган (корумпиран при това) да извършва престъпление. Не 3г. 5 г. за назидание.

че главният прокурор има железни доказателства, за да се реши на тази стъпка. Повече от сигурно е, че в ръкава си има още доста козове, които по-късно ще се появят - с напредването на сагата. Така, че пригответе си пуканки, сипете си ракийка и чакайте продължението. Дълго време той зовеше за повече гластност и законност. Е, те дойдоха. Хората казват, не викай много, че може и да те чуят....

Защо си хабите нервите за простотии! Едни разправят,че е ватенка, други- че е умен и образован.Веднъж завинаги си набиите в главите,че Президента е институция регламентирана в Конституцията , независимо как се казва човекът избран с пряко гласуване. Във така често цитираният чл. 103, ал. 4 е регламентирано,че срещу Президента и Вицепрезидента не може да се образува наказателно производство. Иначе кво! В Президентството е лайф, в МС, агенциите, комисиите и т.н.- тоже. Все пак не трябва да забравяме,чесе намираме в България.

Така е, но като вземаш героичната поза на моралист, трябва да си 100% морален. Котано искаш да се бориш с нещо трябва да не си го праил.

говореше наляво и надясно срещу корупцията и беззаконието, обхванало страната, говореше, че трябва да се хвърля повече светлина...И сега, когато прожекторите се насочиха към него, писна, че светлината придобивала уродлими размери. Това да оставим на компетентните органи - има си прокуратура, има си съд, те ще преценят което е нужно. Но прослушайте внимателно аудио записите или поне прочетете текста им, за да се насладите на безупречния език и изказ на участниците в разговора, изпълнен с безброй междуметия "а-а-а", "ъ-ъ-ъ", съчетани с нечленоразделна реч, без почти нито едно завършено изречение. Изказ, който те кара да си зададеш въпроса: това ли е елитът на страната ни, който е призван да ни управлява? Човек е наистина изумен от това...

Откакто този Радев е президент на България ме е срам да кажа, че съм българин. Дори онова руско недоразумение Първанов изглежда умен пред Радев.

си се срамувай, има за какво - само като се погледнеш в огледалото

Не се срамувам от себе си, бе каскет, казвам че се срамувам да казвам на германците, че съм българин, защото веднага се смеят и викат РадеФ РадеФ

Глуп не ти се получи вица, в замяна на това в Е.П. депутатите направо унизиха Гешев с каскета гледах го пряко. Беше истински срам, за българите, как се отнесоха с индивида.

че говориш за премиера.

Ти пък какъв българин си бе, муха

До коментиращите - иван гешев се пише с малки букви :)

Напротив пише се ИВАН ГЕШЕВ. Заради смелостта и действието му еднакво към всички. Дано устои! За пръв път аршинът е еднакъв за всички. Дай, Боже, все да е така.

Имаше СРС-та и с участието на борисов. Не разбрахме някой от прокуратурата да се е задействал. А там степента на вероятност е доста по... Що мерят с два аршина?

Там направо е явна, но нали той е поръчителя няма да ги видим. Сега се прави на невинен те ГЕРБ били неутрални ! ?

Ами от шайка уроди кво може да се очаква Гн Президент ?

Така е Гешефците освен глупави са и подли. Но вече промените в Конституцията са неизбежни, защото в момента Гешев трябва да се самосезира, за това, че е нарушил закона, като си е послужил със СРС не по предназначение, огласяйки го в медиите. Тези неща са със гриф Секретно и се отварят само в съда.

Тое е казано, че където си вадиш хляба, не бива да си вадиш уя, ама като си тъп военен, как да го разбереш!

то па един уй, като молив

сигурно ти го е заврял, щом си запознат

пРезидетът е срам за България.

Като сте влюбени защо е необходимо да ставаш президент - тази не те ли прави щастлив?

Абе тъпак, ебеш и бягаш! Има толкова лакоми жени! Виж се че приличаш на бустанско плашило и смърдиш на партенка - мислиш ли че Деса общата е влюбена в теб, та тя е от най гадните кур8и, ебе се за длъжност и заплата

каква селска идилия като чета някои коментари. Ама поне селските термини пишете като хората. Бостанско плашило се пише щото плаши гаргите на бостана.

и нещо към нормалните хора. Писано е преди много години във все още не съвсем нацистка Германия- "Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах – не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах – не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах – не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах – не бях евреин. Когато дойдоха за мен – вече нямаше кой да говори." Пастор Мартин Ньомайер

от няколко дни си го припомням

Най мразя мъж под чехъл тоест жена го води за носа!

дърти клюкарки! Независимо къв пол са.

Назначаваш любовницата си на най висока длъжност, заплата и жилище, тоест ебеш с държавни пари, а това че си изоставил децата си заради една никаквица това е цигански морал

и после криеш и унищожаваш документи заото те е срам от истината

Не мъж, а мухльо!

Стига с Радев за или против.Чакам следваща новинка от Борисов и Гешев ,след новинката за Васко Магурата.За кой са приготвили следващата новинка след ден ще научим.Хубавото е ,че всеки ден Бойко и Гешев ни представят зрелища ,но лошото е ,че цените на хляба ,стоки ,услуги ,данъци ,енергия и такси растат както за нормалните българи ,така и за политизираните платени трол гербове.

Президента е дъ бест! Уродливите дебили са ясни!

сега, президента може да е попрегрешил в случая, но това по никакъв начин не означава държавна измяна. Страшното е че прокуратурата в случая действа като мутра с бухалка и то с много съмнителни мотиви. Плювките по личния живот на президента, а и на който и да е човек само внасят допълнителна гнусота и демонстрират безсилие. И нека всички от агитките и на БСП и на ГЕРБ се замислят дали докато се плюят не наливат вода във воденицата на ДПС. Пък знае ли човек дали не е и някакъв сценарий така да стане, защото прави впечатление че въпреки голямата активност на прокуратурата тя минава някак в страни от твърде широките интереси на Хидроинженера и Властелина на тлъстините. Рано е още да се каже, а и съм последния дето ще реве за пострадали олигарси, ама да не се окаже избирателно правосъдие срещу всеки що годе по-силен дето не е от наще. Понеже атаката срещу президента е някакъв такъв сигнал...

Другарят президент сам оплю тези прегрешения, а ги е вършил същите, което е най-грозното. А и ти откъде знаеш, че няма и други прегрешения. Защото аз подозирам, че има... Дано да греша! Иначе какво . . . . . сте си избрали за президент, не искам да говоря. Един нормален президент би си подал оставката, ама този никога няма да го направи. Навремето най-силното чувство във военните е било честта, но този не познава това чувство. Използвал е длъжността си за лични облаги. То поне да беше облагодетелствал семейството си, а то любовницата си. Боже, неговите деца как ли се чувстват....

Тоя смешник бил и нагъл, не иска да подава оставка!

Червен плъх ,не се тревожи,Бойко този път няма да подава оставка,че трета оставка ще е голям резил за него и егото му.

Радев краде най ценното на българите - Надеждата!

Пръдлю ти ли ще даваш оценка за човека ,който е на светлини години пред теб.Нещастен политизиран трол си от Герб комсомола ,уреден на службичка бюджетна.

ББ краде водата, въздуха, парите и справедливостта

Назначаваш любовницата си на най висока длъжност, заплата и жилище, тоест ебеш с държавни пари, а това че си изоставил децата си заради една никаквица това е цигански морал

Ако пиар и говорители са високи длъжности ,то какво остава за министрите на Бойко ? Може би затова Бойко ги замества навсякъде където скърца управлението.Мая на каква бюджетна заплата си и кой любовник те назначи назависимо дали си мъж или жена.

Не отричаш факта че се уговаряш да се покриват документи за това че назначаваш любовницата си при теб и какво ли още не, че твоят казус е по тежък от този на цуци бе....прослушай още веднъж записа, представи си че при тези обстоятелства е цветанов, а не ти,потренирай офицерския си витиеват речник анти герб и ще видиш че нищо уродливо не се е казало. Пардон за вас комунетата истината е винаги уродлива!

Щом безпартйният Румба е комунде ,какви са тогава Борисов и Гешев завършили пожарникарското и полицейско училище в Школата Симеоново ,за имидж уневерситет.Доказано премиера слънце е от 18 годишен е член на БКП и не се е деполитизирал и до днес.Тези двамата с бухалките ,а не с закона Бойко и Гешев какви са ? Комундета или уродливи комунисти думократи.

Глуп.ко, разговорите са три , като Президента го има само в един, не и в този за когото пишеш. Тъпак!

Тази двойка Радеви не разбира ли че са грешни пред Бог!

Абе един истинси мъж с морал никога не би изоставил децата си заради 50 годишна жена. Тоя не знае ли че жените на тази възраст са изсъхнали като мумията на Тутанкамон

Глей ся баби. Това са си лични неща и тях хората ги знаеха и рекоха, че той трябва да бъде президентът. Що се отнася до госпожа Радева, аз ти предлагам да вземеш да си смениш очилата, че нещо май бая недовиждаш.

не ги знаеха...

тази прилича на индийка в лице, а от кръста нагоре е като мъж

Тия не си играят на дребно. Обвиненията са "Държавна измяна" и "Нарушение на Конституцията". Тоест, все неща, които предвиждат сваляне на Президента от поста му и предаването му на съдебните органи. На това му се вика подмяна на вота на народа. Суверена може да се е произнесъл, ама ние ще намерим процедурни хватки с които ще пратим неговия вот по дяволите. Такива игрички не бива да се правят, защото има опасност въпросният суверен да се ядоса и тогава сегашните протести ще ви се видят като детска игра!

И какво, понеже суверенът те е избрал може евентуално да вършиш безнаказано всякакви престъпления ли???

Оставка и в затвора!

Има много по-заслужили от него да са там, но уви.

Много ми е жал за прокуратурата, че се злепоставя по такъв глупав начин. Значи най-напред нарушават грубо закона и огласяват материали и способи, които представляват държавна тайна. При това е видно дори от космоса, че въпросните „материали“ са събирани противозаконно с конкретна цел – в някакъв по-късен момент да се урони престижа на държавния глава (чисто престъпление). Вместо да предприемат светкавични мерки за привличане към отговорност виновните за тази противодържавна дейност, те си правят „експерименти“ с Конституционния съд и искат тълкуване на пределно ясни понятия, като забележете – използват като повод случай, по който не са си свършили работата - собственото си бездействие и неизпълнение на закона поставят като основание за искането си. Е, как при това положение да не се направят изменения в Конституцията, които решително да променят статута на прокуратурата като държавен орган?

Кое е държавна тайна, бе?! Че президентът уговаря прикриване на документи за лична облага, това ли е държавна тайна?! Това уронва престижа му, ама това са негови действия?! А с тези си действия той не уронва ли престижа на държавата?! Хайде тогава да си мълчим, за да не уронваме престижа му! Ха, ха, ха, ха

Радев е избран мажоритарно от 2 милиона българи, той е най-харесвания политик, има най-висок рейтинг, а понеже критикува политиката на правителството, става неудобен. И как да го окалят - със срс-та от преди да е бил женен и преди да е бил президент. А това държавна измяна ли е ?

морала му е цигански - да си остави децата за една изсъхнала слива

TAP BASTUNNNNNNNNN....VS....NAGLI KOMUNISTIIIIII V ZATVORA....BRAVO NA GL.PROKUROR....

Радев, подай оставка всички знаем че си руски грамфон

Не е руски, а е американски, защото там е учил. Нещо против ?

Радев се опита да се надскочи. Заложи на куц кон. Но най-голямата му пробойна е в леглото му. От времето, когато това се е случвало незаконно. А стара истина е, че мъжът драматично оглупява, когато мисли не точно с определената за това глава! Сега ще си сърба последствията, защото нито е морално /какъвто се изкарва/, нито честно /за какъвто го имат някои/ Президент и шеф на ВВС да обсъждат как да прикриват една................

Не може да се каже , че съм нещо друго от фатмаци - шумкари, обаче записаният разговор е някаво нечленоразделно мучене , пуфтене , пъшкане мрънкане и запъване , все едно пещерни хора се опитват да проговорят. Ще трябва цял екип лингвисти , фонолози и диалектолози да установява , какво обсъждат двата питекантропа. Пък за примитивите , които са го избирали да ги води , като по-отворен , най-точно е да се определят като направо като немци/неми/. Обратно на имената на лансираните от Чалгун партии се питам : как има такава държава, като няма такъв народ? От кой край на Африка умствено е тоя народ, който избира в 21век за примиер първо цар , после мутра- генерали ,а за президент мънкащ генерал- чужд агент? И какви са тези партии , които го представляват, олигарсите-социалисти, бедните -десни, турците-либерали , доносниците и чуждите агенти -патриоти. Явно народ в мозъчна смърт.

Някой ще каже ли какво подкрепя на Президента, какво добро е направил за България, освен да плюе от завист и злоба, за да угоди на БСП и по точно на корнелия ! Колкото и дипломи да е придобил, може само да си избърше задника с тях, защото простотията му е изписана на челото ! Този човек няма талант да бъде Президент на България и затова никъде не го канят !

Радев не спя да плюе държавата България и да я излага пред света ! Уродливи атаки срещу правителството и си получи отговора, да си отговаря сега за престъпленията, които е извършил !

не си е заровил главата надълбоко, за да не вижда разрухата и изоставането с десетилетия на държавата от развитите държави. Със гол патриотизъм се стига до дъното. Трябват промени във всеки. И който ги отрича и иска да си остане в кутийката, си е негова работа. Светът няма да го изчака, няма да изчака България да го догони.

Кое е плюене? Откога посочването на проблемите е плюене? Да си мълчи, така ли? Тогава щеше да е много добър. "Обединител" на нацията. Послушен и изпълнителен. Нещо като Росен Плевнелиев. Хората го избраха за да е такъв какъвто е, а не като Плевнелиев!

Държавата България сме всички ние българите ! За да се оправи България трябва всеки да стане отговорен, да не лъже, да не краде и да не реве, а да работи честно ! Който и да дойде на власт не може да се справи лесно с измамниците ! Самият Президент какви чудесии е вършел за любовницата си, сега да си отговаря и да подаде оставка веднага !

Други ганьовци излагат държавата пред света, Радев е достоен мъж, говори чужди езици, а за престъпленията - колко срс-та се пуснаха в пространството, колко тефтерчета се показаха - някой да е отговарял ?

Много деца говорят по няколко езика, това не значи, че могат да управляват държава !

Оставка Радев, кво чакаш морала ти като на циганин

Га Цацаров ровеше, що ни ривахте???? ЛУСТРАЦИЯ, вашта мамка!!!!

"Атаките срещу мен и семейството ми не са спирали, но вече придобиват уродливи измерения и се водят без оглед на средствата" каза един полуграмотен шапкар. Атаките, които той води срещу България в полза на Русия придобиват все по-уродливи измерения и се водят без оглед на средствата. Още от първия ден на своето властване, без оглед на това къде се намира и най-вече когато е извън България подкрепата му за Русия е безусловна. Може би се мисли за президент на васална на Русия държава. Въпрос е на морал. Такъв у военните няма. Те са послушни изпълнители на чужда воля. Ако той има 1/100 от морала и разбирането за чест , за който непрекъснато говори нека да си отиде без да се опозорява напълно. Такъв избор имат са независивмитеи свободни хора. Той не е от тях.

Президента Румен Радев е избран от народа глупако, докато главния прокурор иван гешев е избран от алчната управляваща глутница. Правиш ли разлика?

Радев го избраха мало..умници като теб и сложиха начело на държавата ПРЕДАТЕЛ и цуен..гъ..зец !! Злобно малко човече, скрито зад полата на любовницата си, пардон жена си!

Този народ откъде познава Радев, гласуваха, като овце и показаха, че простотията е голяма сила в България !

Гешев е леке на което никой не вярва.

Тое е казано, че където си вадиш хляба, не бива да си вадиш уя, ама като си тъп военен, как да го разбереш!

То пъ един уй - пишле

не ме будете СПА!

Удариха Божков лоша, лоша прокуратура

О С Т А В К А !

Не ми се вярва да я даде!Комунягите са доста дебелокожи хора!

Президентът е избран мажоритарно с близо 2 милиона гласове, той има най-висок рейтинг от всички политици, защото посочва точно и ясно проблемите и критикува политиката на управляващите . Защо сега се мъчат да го окалят и то за време, когато нито е бил женен, нито е бил президент ?

Той си е окалян в червено!!!Няма повече накъде да го окалят!!!

Той е независим, подкрепен от БСП, което го различава от други ренегати - да не ги изброявам, че ще ме изтрият.

т.е. недосегаем?

Независим , значи че не се подчинява на партия, има си глава на раменете, сам решава, не го е страх.....

2 милиона излъгани хора. Той се е окалял сам с действията си. Но по това време е бил шеф на ВВС и си е имал любовница, на която й е плащал с държавни пари. Нинова го накара да сключи брак с нея. Сега си излива злобата върху нас. Накрая плюе по другите, а той го е вършил същото! Настъпиха го и той позеленя. Дано да няма други по-големи прегрешения

Кога назначаваше любовницата си на офицерска длъжност всичко беше морално, а сега ми говориш за "уродливи измерения". Ма страшен "моралист" е туй нескопосано президентче!!!!!!

Ти да не си му светил, та говориш толкова убедено ? Това е фейк нюз .

Не бъркай фейк с фък с подчинена по служба!

Браво , тролче , изкара за едно парче студена пица....