Плевнелиев: Няма да се кандидатирам за втори мандат

Няма да участвам в предстоящите президентски избори по лични причини, обяви Росен Плевнелиев в извънредно изявление.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Няма да се кандидатирам за втори мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете го това недоразумение, че само ви излага.

За толкова години мандат-най-после да чуя нещо смислено от този"Президент".Или по-скоро,нечий Резидент в България. Няма да се кандидатира и Слава Богу! Каквото можа-обърка в политиката. Слаб,зависим,нескопосан фейс,избран по чисто партийна принадлежност.Беше протестър,воюва с Русия,натвори куп глупости извън прагматизма,интересите на страната,остави дълбоки съмнения за миналото си.....чудо на чудесата. Време е за промяна.

Пелион въз Осса, и ние, в изумление, смутени, присъствуваме на тая мирозидателна работа и не предвиждаме ни край, ни бряг, ни точка, ни минутата, дето ще каже: Доста!... Често замижавам и се пренасям в края на тоя XX век и искам да си въобразя какво има да види той и какво ще предаде в наследство на другия, при тоя трескав творчески процес на човешката мисъл...

Двадесети май - нов национален празник за България!!!

Е то оставаше да се кандидатираш и за втори.Чак тогава я втасахме.Какво полезно свърши за обществото през първия?Малко ли ти бяха подигравките и от чужди и от свои?

Абе втори мандат ти си за съд ... както и много такива като теб от народното събрание .. за 24 - 25 години тази страна я направихте една разградена кочина !!!

Плевнелиев изчезвай, ти си вреден за страната.

Най-умното решение на плевнелиев за неговите 4 години мандат. За съжаление и на Желката и на него американците скроиха номер в личен план. На единия убиха дъщерята, на другия сина.

Човекът загуби детенцето си. Това малка причина ли е? Но като държавен глава, нямаше възможност достатъчно да се отдаде на скръбта си. Заемайки този пост, може би чувства вина, че от ангажименти, не е могъл да обърне достатъчно внимание на детето си. Разбирам го и оправдавам мотивите му, да се откаже от втори мандат. Този пост му донесе най - голямата загуба в личен план. И ще е единствения президент, след Желю Желев, който ще си отиде без никакви лични облаги. Вижте Гоце. Синът му успя да си събере пари за хотел, още като ученик. От закуските ли си спести ???

Росене, отрепко, самоубий се! Това желаят 90% от българите, заради дейността ти като президент-предател!

то пък едни позиции има Първанката. Верно - добри - два хотеле на синчетата си издигна. Откъде - - продал селската къща на родителите си с клякало на село. Верно - много отарозан - ИСТОРИЯ НА КОМУНИЗМА. чУЖДИТНЕ ИЗИЦИ ГИ ПЛЯМПА КАТО ШОПСКИЯ. ЩО СЕ НЕ СКРИЙТА - ОСРАНИ КОМУНЯТИ. вАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ - ЛЮБИТЕЛ НА ЧАЛГАТА,ЕДОФИЛ, РЕДОВЕН КЛИЕНТ НА ЛЕКАРИ СЪС СПЕЦИАЛНА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ.

Всеки в България, като Р. Плевнелиеф, който провежда русофобска политика накрая губи позиции.

Върховният главнокомандващ Плевнелиев - употребен и захвърлен.

Ясно, като знам колко е "интелигентен", ще влезе в графата на трайно безработните. Давайте хора да събираме помощи за чехльо, че ще умре от глад.

Избран с измама, царувал в безчестие, сега Плевнелиев позорно дезертира от изборното сражение и оценката на избирателите.

комсомолче мамино,нямав никакав шанс ,нула ,под нулата ,зиро......с милион нули

ПОснах сАлза! Горкото Нещо, толкова безполезен и безвреден, че даже не върви да го напсуваш.

Рубладжиите го подкарахте тука на къс пас :) Що бе? Липсва ви, че не е Ганьо ли? Като ВСИЧКИ останали отрепки, на кремълската хранилка?

Защото толкова глупости си натворил и мръсотии си наквасил, че ниокй не ще да има нищо общо с теб комсомолецо Плевнелиев.

Най добре ще е , да се кандидатиращ за Северния полюс, тук 80% не те желаят!

симо

Бе нито вопъл , нито сълза от козяците....Показателно ...мърши са си.

...много навременно решение! Да говориш, че си евроатлантик проамерикански ориентиран означава че в главата му всичко е миш-маш. Всички високопарни, празни приказки изречени през мандата от 4 години, без да виждаш накъде отива държавицата, да си марионетка и да продаваш родината си, да си безличен дипломат и да позориш народа си... какво по добро от това да си идеш на вилата и да си чукаш главата в стената. Ще бъдеш забравен на третия ден след изборите....Идиотски измъчи този народ. Дано е за добр! Жалко за родината-държавата пет пари не струва....

Президентският мандат е 5 (пет) години, умнико! Поне това можеше да научиш... Иначе се изказваш 'компетентно", кой позорил и кой к'во правил, нали? А основни неща не знаеш!

симо

ЧАО-О-О-О.

Жалко! Добър президент! Аз лично бих гласувал за него, ако се бе кандидатирал за втори мандат. Харесваше ми проевропейската политика, която водеше и твърдата му позиция спрямо Русия и Крим! Наред с П. Стоянов това е другият достоен президент. Абе всичко на фона на агент Гоце (архитекта на тройната коалиция) е добро! Сега русофилистиците могат да си отдъхнат.

БЛАГОДИРИ ТИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!! НЕ ТИ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ, ВЕЧЕ СЕ ДОУРЕДИ С ДОСТАТЪЧНО ЛОБИСТИ.. НЕ ТИ ТРЯБВА ПОВЕЧЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ!!!

Някой пак му е подшушнал какво трябва да направи, но да се радваме е рано, защото не знаем следващият ход на 'наредителя'

Плевнелиев, аман-заман, валлахи-биллахи, артлик - кандидатирай се! Ти си евроатлантик, ти си наш човек, за теб ще гласуваме и в Измир, и в Бурса и в Адапазаръ

Господин Президент, Благодаря Ви, от все сърце за взимането на това Ваше национално отговорно решение. Толкова срам брахме по време на вашето президентство, че ни стига за поколения напред!

Още един мандат и ни вкарваше във война с Русия. Такива ги забърка, представителя на народа! Срам! Ти, клоуне не представляваше моето мнение, нито мнението на народа и затова дори и да се беше кандидатирал, нямаше да бъдеш преизбран.

Браво, Росене! Единственият път, когато си взел вярно решение! Днес е празник за мен! Ето повод да пийна!

вероятно това е единственото правилно решение на нашия президент !

Като министър трупаше рейтинг и симпатии, но като президент, със абсолютно същото поведение, се срина тотално. Министъра е вярно кученце на премиера и трябва да бъде благ и винаги готов за лизане на зад..ици. А президента трябва да излъчва увереност, решимост, мъжество, спокойствие и всичко друго, което отсъства при комсомольчо Плевньо. Тотална кадрова криза при ГЕРБ. След Бойко, единствените с мъжки хормони остават Божидар и Веждито, ама те са изкукуригали. Вицето ще е Ирена Соколова, щото е първа братовчедка на Иван от Котараците. И тя е луда, но го знаят само перничани. Еееех, мъка!

Ох! Слава Богу! Поне до толкова ти стига акъла! Ти и сега си пълно недоразумение и маса народ отново напусна България, а какво би останало в държавата, ако се кандидатираш още за един мандат! Стига вече!

а жината ко каза? Ко?

Голям праз!

Sm3hurk0

Една добра новина, която да ме зарадва.... Единственото правилно и разумно нещо, което ще направи президента в края на мандата си. Поздрави за президента и поздрави от все сърце от мен... Да се маха, че не мога да го гледам !

Една краварска шунда по-малко, да се разкара по-далече някъде...дайте му пост секретар на посолството в Улан Батор.

Браво.единствено правилно решение за целия мандат.

Добра новина за нас и семейството му. За един мандат става няколко пъти за посмешище, жена му отказа да се покаже до него, загуби сина си, е стига му толкова. Да си гледа офшорките и живота!

Всички любители на екстремната политическа комедия, подлютена с няколко капки кретеноиден хумор в стил ала мистър Бийн, разбъркан с идиотските движения в пространството на Бенил Хил и всичко това опаковано с американска тъповатост, майстор на която е Джим Кери, отдавна са наясно, че президентът Росен Плевнелиев е един самороден талант. За времето откакто е държавен глава, президентът ПлЕVNелиев показа, че е в състояние да си направи цял отбор от "златни скунксове". Българският президент Росен Плевнелиев вероятно е единственият държавен глава, при който честите гафове, които прави в публичното пространство не се отразяват пагубно на неговото самочувствие. Напротив колкото повече издънки прави, толкова е по-уверен. Вероятно затова вече има предложения да бъде освидетелстван или пък да бъде задействана наказателнопроцесуалната система .

Браво ! Нещо умно за целия ти президентски мандат.

хахаха готин си много майстор си както казва един мой възрастен познат който гледа порно канали МАЙСТОРКИ СА ! Та и така майстор си!

Един хубав ден за България. Моята оценка за този съвременен еничар е лош 1 , не слаб 2.

кандидатирай се бе! След всички тъпизми, които натвори, този би бил най-незначителния.

За първи път политик да се оттегли с достойнство независимо какви са му причините като заявява че няма да прави партия и да и да членува в такава след като е преценил че не би имал достатъчни шансове за успех. Това е достойно поведение и заслужава уважение. А не като Първанов и разни други фалшиви политици.

хаха с какво е достоен? Тоя с какво е достоен? Че се оттетглил много сериали гледаш латино или турски за честа и т.н.!

Това е единственият верен ход , който направи Плевнелиев през своя досегашен президентски мандат.

тази институция е ненужна, дори вредна, може би не трябва да има никакви правомощия, само представителни функции

Достойна позиция ???? Ха,ха,ха !!! Каква достойноа позиция , бе смешник .Та Плевнелиев беше изритан от всякъде и нямаше избор на никаква позиция.