Депутатите отхвърлиха ветото на Радев за земеделските земи

Парламентът прие повторните промени в Закона за посевния и посадъчния материал и така отхвърли ветото на президента.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите отхвърлиха ветото на Радев за земеделските земи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

идеята на всеки закон в бг е да се улеснява краденето от страна на олигарсите ,затова препоръчвам европа да се пази от нашите депутати мошеници !!!!

Сега на пук на зимните курорти в съни бийч ще построим скиписта .За да затворим линията.сняг ще правим с ,,вода от морето,, имаме ресурс.Има и писти ,от пожарите за дърва.

президента да ми върне таксата от 1000лв която платих за промяна на предназначение на имот от 500кв.м в рамките на града при застрияване на парцелите и от двете ми страни.

тези закони ги ресават 250 цовека .каде е народа за тях. всики 3.5 милиона блгари са обрецени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

През закона за посевите ще унищожим нивите и последната природа на Черноморието! Каква ирония!

Честито! Сега с парите от нашите данъци на досега земеделски паркови градинни и прочие земи ще се стрят я лифтове я хотели абе кото Боко падишах каже и иска! И това напълно законно! Ура народе! Веке нашите пари ше се използват за частни интереси при това напълно законно!

И на морето ще ви построим едни лифтчета и бетонено-спортна инфраструктура! Няма да остане нищо не-бетонирано!

Президентът отново доказа, че е единственият модерен политик, който върви по правилния за развитието на страната път. НС и управляващите продължават да копаят пропастта между себе си и народа. На избори можем да покажем доволни ли сме от последните места в ЕС, от лъжливите твърдения, че държавата се развивала много успешно, от това, че не ни приемат за истински европейци и ни отритват като второ качество членове на Съюза. От нас зависи какво бъдеще избираме!

Парламентът, институция с най-нисък възможен рейтинг, отхвърли поредното вето на Президента, който е политик с най-висок рейтинг. В България всичко е обърнато надолу с главата. Простотията и продажността е яхнала властта. Интелигенцията е набутана в ъгъла.Народът е ограбен и неграмотен. Единственото позитивно неще е, че с всеки следващ вот, отхвърлящ президентското вето, тия които са против - намаляват, а тия, които подкрепят президента, се увеличават. Няколко продажни гласа на Воля и Марешки спомогнаха ветото да бъде отхвърлено. Борисов винаги намира подобни съюзници - Яне Янев, Волен Сидеров, Веселин Марешки, разни патриоти ... И ДПС очаква своя шанс

Кой отхвърли ветото на Радев - т.н. парламент, пълен с отрепките на България или работещите на заплата в герп ЕООД?

всичката земеделска земя в България да бъде завинаги определена за свободно застрояване! Ще трябва само тракторите , които орат през нощта да внимават да не се бутнат в лобито на някой хотел или да паднат в някой басейн, построени през деня, докато трактористите са спали....!

е като спор между двама, в който единият спорещ страда от манията за непогрешимост и каквито и разумни доводи да му дава отсрещната страна страдащият отново и отново, също като развалена грамофонна плоча, ще повтаря до безкрай това което си е наумил и понеже е негово правото в крайна сметка окончателно да гласува и така да узаконява собствените си приумици и безумия то винаги ще става на неговото!!!

Остава това да го разбере и фуражката. И да разбере, че разумните доводи не могат да му ги набиват от Позитано.

Когато няма разумни аргументи, идва ред на грубите, дребнави заяждания - много характерен белег за герберите. Доказа го ББ в интервюто - уж много го уважава, но не пропуска да хвърли отровни стрели по него. БСП са съпартийци много повече на премиера, отколкото на американския възпитаник генерал Радев. Президентът е твърде висока класа, за да обръща внимание на простотии.

Изглежда е трудно да се спори с прости хора, но точно за това са ги посочили за депутати- за да могат да ги контролират. Точно затова ги изстрах от президента, защото мисли.

Тук коментират хора,които не са хващали лопата през живота си!

А защо да не коментират?

Тези не ги понасям,но това е второто нещо за толкова години,което ми харесва като решение.Първото беше да се забрани тютюнопушенето в заведенията!

първата крачка към ,,глобализирането,, бе ,,демонизирането,, на цигарите...!!! последната е за ,,демонизиране,, на ,,хетеросексуалните,,... но требе ,,...,,за да виждаш по далече от ,,носът,, си...!!!

вето за триста лева ...отгоре...,,нема,,...!!!

Давайте братя крадци. Застроявайте си земята, само да ви кажа че колелото се върти. Днес виждате как можете да изкарате милиони като бетонирате черноморието, но не забравяйте че утре никой като не ви стъпи в хотелите, ще плачете и ще се молите земята да е отново земеделска, но тогава.....ще е вече късно.

както е потръгнало те не виждат че строят леглова база за чужденци, но не туристи, а войски!!!

Отдавна се питам защо магистрала "Марица" се оказа първата по важност, водеща към ГККП? Защо предпочетоха да строят нея, а не към Калотина, Видин или Русе, където са пътищата ни към Европа?

ГЕРБ узакониха станишевите заменки. Да ви е честито другари антикомунисти :)

Да се подготвят бетоновозите.

Престъпници,няма да сте вечно във властта.Този заспал народ все пак ще се събуди.

Самият факт че в закон за посевният и посадъчен материал засягат промяната статута на земята е пълна дивотия. Нататък няма какво да коментирам. Има повече логика в закона за въздухоплаването да засегне дамските преверъзки (все пак има такива с крилца) .

Нали затова каза, че Парламента е нотариат на решенията на МС! Този закон беше подготвен от земеделското министерство и целта му е да се застрои де що има читава нива около Черноморието и около планинските курорти!А после ще внасяме пшеница от САЩ!

А бе идиот ли си или по рождение си тъп.....ами нали за това се казва ПРАВИТЕЛСТВЕНО МНОЗИНСТВО бе дебил,президентско ли искаш да е и като гея беше на власт кое решение тяхно не е минало......и да се научите да храчите с повечко думи,че копейките се дават на дума ако още не си разбрал комуноиден трол!!!

Абе, идиота май си ти. Какво като е правителствено мнозинство? Нали затова има опозиция - да служи за коректив. И ако се окаже, че нейните аргументи са верни, то тогава би следвало и правителственото мнозинство да се съобрази с тях. Е, естествено, ако му пука за народа, а не само за собствения му джоб.

Гледай плюсовете и минусите, те показват кой е идиота!

Купи си нива и ти. Не е скъпо. 1 декар е колкото цигарите които пушиш на месец.

Ох пак се зиказваме неподготвени! Ма явно и ти си бил от хората на софиянски навремето! Изкупиха нивите за цена по-малко от пакет цигари на декар и после като почнаха да ги одържавяват декъра струваше малко повече от 3 милиона лева! ака, че не ми разправяй, че мога да си купя земя! Нямам 3 милиона и съответните връзки да го направя това!

Руми-падналото вето, зеленушките, номеклатурчите, неуспелите другари, рубладжийските тролове и т.н да са живи и здрави и все така незадоволени !!!!

чифтак, ходи за кашерна храна

И сега ще бетонират и малкото което е останало, пак обслужват нечии интереси. Не наядени продажници.

В боковата мутрогуберния демокрацията няма как да вирее защото ще им бърка в джобовете...

Днес е имало пресконференция в БТА. Има данни, че лъжепатриотът, който прокарва закона лично се е е облажил от заменки. А на бас, че никоя медия няма да го отрази. Единствените, които писаха за това са Бивол!

Тук изобщо няма независима медия или статистика - всички ни манипулират :(

Когато са купували или насладявали земя,, са купували или наследявали земеделска земя. Тя има особен статут и всеки знае защото. Никой не иска да им я отнема, тъй че да не вдигат лозунги за неприковената частна собственост. Лобисти и тарикати, които изкупиха евтино земеделска земя виждат милионите , които ще текат от бетона или голф игрищата. Народът ще псува и ще си купува хляб ГМО от 5 лева, внос от Канада.

Нещо разумно да не е отхвърлено? И така ше е до вота на недоверие към края на май.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Грухчо, забравяш сума ти народ, дето е крал и продължава - от Луканов, Р. Овч., Гергов, Гущеров, Премянов и т.н. и т.н. - и те ли са подпомагани от САЩ и ЕС?

Този въпрос е елементарен бабо... Ако нямаше кой да им пази гърба, отдавна да са на топло. Това е проблема на БГ - една безкрайна нишка на която са навързани около 200 - 300 000 човека. Едните "русофили" другите "американо или еврофили", които едни без други не могат, защитават уж различни интереси, но единственото което ги интересува е да са на хранилката а единственото което постигат е да раделят хората на интереси

Бях се затъжил прасчо,че по Коледа си зарадвал някое семейство но явно само е било по-силен грип и си отново на бойна линия с "копи-пейст" че,то за другото ТРЕБЕ И АКЪЛ:))))))))))

пак в угода на мръсната олигархия...голяма диктатура

От както видях как Симеонов пламенно защитава затрояването на Пирин, съм далеч от мисълтта че ГЕРБ и псевдо патриотите ще гласуват нещо в полза на хората. Всичко е в угода на бизнеса, който по съвпадение е или от мутри-бизнесмени или не е български! С две думи работят срещу България!

Само пърпоркате а никой не прочете за какво става въпрос. Ето аз например имам 1 декар нива на "мунте дракули" и не искам да сея нищо нито да я давам под аренда. Искам да си построя една малка вила за да си ходя събота и неделя. Какъв ти е на теб проблема,че аз да не мога да си строя върху собствената земя ??! Земята е моя. Държавата ако иска да закриля нещо да изкупува земите и да си ги държи. Просто и ясно. Ама вие важното е да се контра на всичко дори и добрите идеи.

малка вила (без да е масивно строителство) никой не ти забранява! Другаде те сърби теб!

Слагам ти + защото явно си казал нещо умно и драстично.

Пак греда.

За мен всеки собственик на земя, дали земеделска или с променен статут е частна собственост, и собственика им право да я продава, да я оре и засява, да пустее... това си е лично негова воля. Незная какви закон гласуват и отхвърлят и пак гласуват, но единствения закон е правото на собственост на човек да е на 100%.

да ама в конституцията друго пише, специално за земеделската земя. откъде са се пръкнали тея закони дето позволяват заобикаляне на КРБ и как конституционният съд ги е пропуснал е загадка...

Не е така. Над частния интерес стои националния. Това е земеделска земя. Тя ни изхранва. Ще трябва да изхранва и поколенията след нас. Няма никакво увреждане на частната собственост. Тези хора са собственици на ЗЕМЕДЕЛСКА земя. Никой не иска да им я отнема. Като не искат да я обработват, да я продадат или да я дадат под аренда. В България, обаче, продължава да се вихри пещерната форма на капитала, без закони, без отговорност към бъдещето, спекула, далавера.

това им е целта, заграбване и унищожаване на бедният и изстрадал народ. на човек вземеш ли му земята, става лошо за земеделците, а и няма на кого да се оплачат и от там богатите със заграбване на най-хубавите земи още по-богати, а бедните асфалт да ядат

Парламентът само като види вето от Президента, веднага го отхвърля. И после обясняват по телевизията, че няма война... А това за земеделските земи има резон ...

Тъпи и упорити! Това захапване на кокала е страшно - никой не пуска.

Заменки - 2 ! Е сега ще последното разграбване на останалата апетитна Българска Земя !