Унгарският президент подаде оставка заради плагиатството от българин

Унгарският президент Пал Шмит подаде оставка заради скандал с плагиатство от български учен, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Унгарският президент подаде оставка заради плагиатството от българин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редно е и Плевнелиев да помисли с това тъмно минало, неясен призход на имотно състояние и съмнителни избори дали да не си подаде отставката. Хем ще направи място на някой по-млад и по-подходящ, а и хората ще му бъдат благодарни за жеста.

До Г-н Бойко Борисов Министър Председател на Република България Време е да бъде поискане оставката на плагиата Величко Адамов от Стопанската Академия "Д. А. Ценов" в гр. Свищов. Разчитаме на Вас.

Унгарския другар - баш к'ат герберските калинки. Впечатлявящо е, че и в братска /по съдба/ Унгария в политиката са се укрепили физкултурници /к'ат наш Цецко/; вярвам пожарникарите и милиционерите също да са начело и там, съдейки по неотдавнашните национализации на частните фондове там. Долна работа т'ва КомунизЪмЪ бре хора! ... много долна!

Абе нещо по ми напомня на доц. д-р Тракторов, приятелчето на Румен Пикльото и доносник Гоце. Зорлем завършил селското училище, после милиционерското, после чрез Рабфак някакво висше, а накрая и докторат (като солидно си е платил, разбира се). Апропо, Румен Пикльото е завършил с някъде 3,5. Двойкар, с една дума. Няма да коментирам родните "академици" от БАН - повечето с рабфак и АОНСУ. Интересн е случаят с работодателят на Станишката, единственият му работодател - Доган. Той е бил до такава степен тъп че никъде не е могъл да влезе. И е станал доносник на ДС. След това като с магическа пъчица е приет - първо в Шумен, после се премества в София (по линия на ДС, естествено). като му чета доносите мен ме хваща срам, него не знам. После докторат в АОНСУ - как иначе, бойният авангард на Партията трябва да учи в АОНСУ. Особено ако е толкова тъп, че да не може да завърши нищо друго. Ето такива кадри е създала Партията-ръководителка - тъпи и упорити

Шмит си отива само защото е плагиатставал, а Плевнелиев дойде въпреки, че е спекулирал и крал за милиони.

Дай доказателства и го импийчваме. Че морал нямат е ясно.

"Президентският пост е основно с церемониални функции в Унгария" Ето това е по-важно, същото е и в България. За какво са ни тези институции, които преди 20 години ни наложиха неразтурените комунистически партии. Обществото е сляпо.

Има голяма разлика между Пал Шмит и Гоце. Първият е преписвал, а вторият е писал!

България би останала без голяма част от "научните" си работници, ако всички преписвачи излязат на светло.

Това е отмъщението на световната финансова олигархия за национализирането на унгарската ЦБ.

Яне отлично знаеше, че никакъв импийчмънт не може да мине, защото само Конституционният съд може да направи това и то в определени случаи. Защо да участва в един смешен театър, в който една част от членовете на КС са посочени ЛИЧНО от Първанов, а други от партията му?!?! Яне мрази Гоце и съм сигурен, че Комисията на Яне ще изкара на светло кирливите гащи на Първанов - един от символите на 20 годишния криминален и позорен преход. Гоце, върви си, че си срам за нацията ни!!!

А наш гоце е агент, ама оставка не подаде. Даже е бракониер. Сегашния хубостник е даже по-лош, ама пак не подава оставка, ще го търпим докато се омаже и той до ушите.

сегашният хубостник е най-добрия президент, който можеше да изберем при тия кандидати. втриса ме като си помисля, че Калфун можеше да е президент.

ама ти много бързо реши за "Сегашния хубостник"??

Какво да кажем, достойно поведение на човек, който знае, че е сгрешил. На нашите колкото и кирливи ризи да им извадим /агент Гоце и други/ хич не им пука.

Мишо бирата нищо ли не значи? По вички закони това е престъпление. И К'ВО ОТ Т'ВА ?

стига с тоя Мишо бирата бе. умря от инфаркт и беше дружка на Гоце, а Боце се набута меджу тях от наивност. избърши червената пяна.

Ето това е европейско поведение. А доскорошният наш хубостник, доосник Гоце на два пъти излъга за агентурното си минало. И когато се разбра че всъщност е доносник на ДС, се изтапани и заяви че се гордее с доносничеството си. Не да подаде оствка, когато беше подета кампания за импийчмънт, мобилизира цялото ДС за да го отърват. И го отърваха. Яне сигурно горчиво съжалява че с ее поддал, ама сега вече това няма значение. А червеният боклук даже не го е и срам. Ето това са комундетата.