Лукашенко гласи 7-годишния си извънбрачен син за бъдещ президент

Най-вероятният следващ президент на Беларус вече познава добре тънкостите и отличителните знаци на висшата длъжност, тъй като е присъствал на военни паради и заседания на министерския съвет и се е срещал с няколко световни лидери, докато е придружавал баща си - настоящия държавен глава Александър Лукашенко, по време на визитите му в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Лукашенко гласи 7-годишния си извънбрачен син за бъдещ президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо да напускаме ние? Да напуснат тези, които ни крадат с по една риза на гърба е далеч по справедливо!

m.ruskia

Има решение на проблема ти: 4-км на "Цариградско шосе ", вдясно при излизане от София.

Как ти се изкривиха пръстите да напишеш "Цариградско шосе"? За теб това е бул. "Ленин", нали?

Ще го "излекуват" и него! (Лукашенко старши)...

Имам чувството ,че някой от близките на Лукашенко работи в дир.бг.

КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ: Първият коментар към статията беше мой - цитирам "ЕГАТИ ОЛИГОФРЕНИЯТА!" Въпрос: ЗАЩО ГО ИЗТРИХТЕ? Това ли разбирате под "свободно изразяване на мнение"

Системата на династическа наследственост е в пъти по-успешна и по-справедлива от представителната демокрация. При нея много трудно изпълнителната власт ще се заеме от пожарникар расъл на нива дето и тикви не виреят. От Мадридски дървари. От синове на болшевики. От турчеещи се цигани. А ние българите сме имали и по-съвършенна система от наследствената монархия, но я крият от обществеността още от 1879 г.

статята е известна не само у нас. тоя изрод няма спирачки оти е продал душата си на путин.народа на беларус туне в страшна мизеря... ние сме цветя пред тях!!!!

Видял ли си Беларус? И преди да ме пратиш там, ти иди да видиш и тогава плещи глупости!

видях мизерията им и страха им.единствен минск е по добре спрямо другите им села и градове.

Бих нарекъл Беларус последната държава в Европа която се опитва да спазва божиите закони. Всеки ден се моля и работя България да тръгне по пътя на Беларус, Венецуела и Куба. В тези страни има истинска социална справедливост, а не както се опитват да ни внушат западните манипулатори. Аз искам справедливост, а не демокрация. За някои звучи като лудост, но последния се смее най-добре. Желая на всеки да получи справедливост.

popov

Хитрец си ти ЧОВЕКоподобний!!! Значи се молиш да станем като Белорус, сигурен съм, че се молиш ти да си българският Лукашенко. За Божиите закони няма смисъл да говорим, защото явно не знаеш какво е това.

Georgi Georgiev

Да там гейовете съединителите теб не са на почит - карат ьвтомотици! Я кажи как ви мина вчера парада?

До редакторите Не е толкова лесно да манипулирате общественото мнение. Почти всички форумци говорят за малоумието и безсмислието на тази статия. Ще прогнозираш ти бъдещето на едно 7-годишно дете в страна като Беларус! Смях! Потърсете нещо интересно в нета - уважавайте читателите си.

нещо смислено да ни се предложи-обиждат ни интелекта с подобни глупости.

Поне да беше капиталистичска,ами и това не е ! Бандитска,бандитска...

поредната мъртвородена статия пълна с глупости и най-вероятно преписана от друго място

За разлика от "демократична" България, в която кучетата на прехода изяждат хора до смърт, на всяка минута някой "посещава" кофа или контейнер за отпадъци с надежда да намери нещо за храна или за да го предаде на пункт за вторични суровини, учениците напускат училищата преди да са завършили пълния курс на обучение, тези които са докарали до изпепеляването на Содом и Гомор се ползват с привилегията да се явявяат на "паради" с протекцията на хамерикнския амбасадор, болните и недъгавите хора са изоставени от "тежката артилерия" на произвола на съдбата, "учените" хора станаха за резил с неадекватните си "изследвания и прогнози", младите поколения от 20 години насам гласуват с "краката си", "компетентността" на управниците е пословична от типа "калинка", пожарникар, стражар и какъв да е някакъв счетоводител управлява АЕЦ ?!?! Кое е по за предпочитане?

Страхотна статия. Предназначена за гладкомозъчни. Как може въобще някой да си помисли че дете на 7 години могат да го гласят за президент и да познавало това дете тънкостите в политиката? Самият Лукашенко е на 58 години в момента, докато синът му навърши възраст за да заема държавен пост като президент например, много е вероятно Лукашенко отдавна да се е споминал. Беларус не е Северна Корея! Нивото е много ниско , направо копае дъното! Статия достойна за интелектуалният потенциал на КГБ-то:))))))))

Впечатленията ми са от Минск-чист и подреден град ,няма предградия и цигански катуни,другото е че когато заключваш колата на паркинг пред голям магазин те поглеждат снизходително...

Ами бегай в Минск, какво още търсиш в прогнилата капиталистическа България.

Капиталистическа България??? Звучи като социалистическа Австрия - абсурдно :) Тук няма строй... тук има анархия! Анархията - майка на реда!

Ти не си българин, а хАмериканска .Иди първо в беларус, да видиш колко нормално и спокойно се живее там, и дали има тоя варварски живот, който водим тук. Заради такива като тебе емигрира половината от българите.