Разследват Йон Илиеску за престъпления срещу човечеството

Румънски съд е започнал разследване срещу бившия президент Йон Илиеску за престъпления срещу човечеството.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Йон Илиеску за престъпления срещу човечеството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румъния е все по-близко до Европа, ние все по-далеч...

.....Според прокурорите при потушаването на протестите на Университетския площад в Букурещ преди 25 години са загинали около 100 души, а 1з00 са били ранени. Обвинението към Йон Илиеску е свързано със смъртта на трима души и раняването на четирима. ...... демокрацята и прехода убиха 2 милиона у нас. но на кои му пука? умираме с десетки хиляди на година! на кои му пука?

САЩ,УНИЩОЖАВАТ ВСЕКИ ОПОНЕНТ С ПОЗНАТАТА СХЕМА!!!КЛЕТИЯТ РУМЪНЕЦ Е"ОГРОМНА ЗАПЛАХА" ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО,НЕ Е КАТО КОЛЕГАТА СИ Оооооо Драма,"МИРОТВОРЕЦА" НА СВЕТА!!!ИЗВРАТЕНИ ТВЪРДЕНИЯ!!!

престъпления срещу човечеството, за вътрешна румънска работа? това ми напомня за една от кандидатките за Мис България преди години, която говореше за 'Българското човечество'.

"Езикът на омразата". Казано разбираемо - реваншизъм. На селски диалект: Сетила се Мара-да се побара! Един 85 годишен човек ще изпере вината на управляващата върхушка и Румъния ще цъфне и върже.

Ъ-ъ-ъ-ъ, някой адвокат да сподели, престъпления срещу човечеството, т'ва нещо не се ли отнася към медународното право?! В тая връзка румънския съд, к'во отношение има?!

За престъпления срещу човечеството,всеки прокурор на която е да е държава подписала женевската конвенция,има право да повдигне обвинения,срещу когото е да е заподозрян,независимо от това,къде е извършено престъплението и на коя държава поданик е обвиняемият!

Станишев трябва да бъде съден заради Белене.Р.Овч. зазаробващия договор с с Газпром.Също и отговорните за хиперинфлацията,мутренското насилие и още много престъпления.

белия драгалевски циганин за почти всичко останало

Румънците ни изпреварват с огромни крачки, направо летят пред нас. Причината да го правят е, че разшиткаха бившите комунисти от властта още в началото на промените и дърпат напред здраво. Има ли комунисти във влъстта, има и проблеми, това са фактите. Уви, в България комунистите, никога не са си тръгвали от властта, само са се размножили и ни се представят под различни имена.

Глупости, сегашният им премиер да не е раснал в прериите? Същата работа е като при нас, вдигат пушилка за пред ЕС. А в стегнатите корупционни редици има нови попълнения. Но ние и това не правим, че току-виж вземем да се настъпваме взаимно, нали господа другари?

А кога ще има съд за майдана в Украйна и България?

а кога ще има съд за площад Батембер и улица Левски :))))

Баттенберг...

Всеки по реда си!! Ако е виновен,нека го осъдят... И след това,Клинтън,Блеър и Буш..... Какво ще кажат троловете във форума??:):)))))))))))

Ще кажат че пропускаш доста личности, които са още по-достойни за това, но това не бива да ни изненадва.

dionisiosd@yahoo.com

Не пропускам никого...:):)) Пиша,"всеки по реда си"!! А редът на тези за които отварям дума,по хронология,е точно след него!! Умишлено изваждаш моите думи от контекста,"но това не бива да ни изненадва"...:):))))))

пропусна 2 имена "И след това,Путин, Ципрас,Клинтън,Блеър и Буш....."

dionisiosd@yahoo.com

Прочети отговора ми над теб...:):)))) Ципрас,не е стока,но кого е убил?? Ако почнем от кадрите на еврогейците на ПАСОК и Нова Демокрация,по твоята логика,ще останете без братски партии в Гърция бе батка...:):)))))

Ама тия румънци го дават по гестаповски: за 3 жертви - престъпление срещу човечеството. А не може ли да го съдят само за убийство, ако се е напикал в гащите?

Това е самоубийство

не спряма румънския народ, а срещу човечеството?! Ами янките с техните атомни бомбардировки над мирно насаление в Япония и по-късните им военни престъпления по целия свят да не би да са защитници на човечеството?!

Техните са престъпления "в полза на демокрацията"...:):))) Благородни престъпления разбираш ли....:):))) Югославия,Куба,Корея,Украйна,Сирия,Либия,Гренада,Гърция,Кипър......Там жертвите са "косвени" бе човек...:):))))))

Като гледам какво правят румуците ме боли за нас, ние просто си оставаме бай Ганьо в клуба на богатите и известните в сравнение дори и с тях.

Novae

Йон Илиеско- в затвореско!