Две деца с тежка съдба гостуват на президента

2 деца от родопското село Вълчан дол гостуват на президентското семейство в резиденция “Бояна“. Лили и Митко имат болни родители и се грижат за домакинството.

Обратно в новината

Коментари - Две деца с тежка съдба гостуват на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това става обществено достояние,след като децата са в държавна луксозна вила ,а не като са толкова милосърдни не им помогнат с няколко десетки хилядарки да си стъпят на краката.В държавната луксозна вила,само ще побъркат децата,като гледат някои как живеят на гърба на мизерното им семейство.Тоя си оставил неговите деца ,а приютява чужди.....

Мда.... Деса отишла лично да вземе две деца с тежка съдба за да ги заведе в резиденция Бояна , че да видят децата къде Радеви живеят като президент и президентша. Много трагателно!

Лично е, когато си зарежеш работата, качиш се на колата и караш 5 часа до селото. Да организираш ПР акция и да я разгласиш по медиите не е лично, а вулгарно.

има един дето ги ограбва и пребива по всекви начини ,пък един друг решил да им помогне и си мисля ,че ако беше спечелила "майката"на нацията ,това семейство нямаше да получи никаква помощ от управляващите. да,това е помощ ,но и тънка провокация към самозабравилите се напълно упр.паразити .дано не я подминат и размислят ,крайно време е,преди нинова да ги смеле ,че както е почнала ...

тези и други, с подобна съдба деца да имат късмет и да намерят своя път.

Ако господин плевела бе направил добро за едно бедно семейство ми се струва ,че Господ би пощадил собственото му дете ...а бе не е,не е лесно да си сатанински слуга за 30 сребърника ...

Щом не си разбрал значи е правилно. Помощта не е за да се прави ПР на личността, а да се помогне. Показността е вулгарна. Тази статия е вулгарна. А ти си просто едни vulgaros от 17 век..

Чакаме Десито да мине да си вземе късата пола дето поръча има няма 5хиляди дребни пари ....

Ами това е положението. В "стабилна,просперираща,бокова"БГ. Две деца на ръба. Чест и почитания.От сърце им желая....много късмет,здраве и успех. Моля,някой да открие сметка за да даря пари. Г-жо Радева,Г-Н Президент,дайте шанс не само на тези дечинки.Има начин.Държавата харчи милиарди за глупости.От наше и мое име. А у нас има и стотици такива деца.

Дано президента да е добър човек и помогне на тези хора! Дано това не е само един пиар!

ВМЕСТО ДА СИ ПРАВИ НОВ ТОАЛЕТ ПРЕЗИДЕНШАТА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ БРЪКНЕ В ДЖОБА И ДА ДАДЕ НЯКОЙ ЛЕВ НА ДЕЦАТА.А НЕ САМО ТОПЛИ ДУМИ.

Браво на Деси ! Ето за това я плюят Бъчварова и Коларова две дърти кошници , за нейното човеколюбие и душевно отношение към хората в неравностойно положение ! Поздрав на Президентската двойка от Плевен , Петрови , Костови и Николови!

Жорко сладурче мерси другия път целувка с деколте...

Още съм в потрес и погнуса от вчерашната Панорама. Двете политоложки на куп са прекалено много. Може би една по една става. Манипулативни и неотчитащи реалностите. Ама и за какво да ги отчитат, по-важно е внушението и манипулацията. Знаят ли какво включват Стратегически курс, геополитика, обучение по лидерство или на тях им е достатъчно да се правят на ножчета за масло - да не е много остро и да размазва. От снощи съм се замислила за обкръжението на ББ. Страх да те хване.

Евтин пиар !!

Евтин, но има конкретни резултати. Отнякъде трябва да се започне. Друг е въпросът защо се е случило нещо чак след като медиите са вдогнали шум.

що не почнеме от тоалетите на президеншата дето са за по десетина стави пари и платени с държавни пари ... вместо само стоики за пред камерите .. щото тия деца утре пак ще са си на село а нашта кака пак по модните агенции...

ако човека имаше 3 000 лева да си купи изсуствена става щеше да си гледа децата но неее касата плаща луди пари за други болести но не и за наложителни ортопедични и гръбначни импланти

за да няма такива съдби здравната каса трябва веднага да започне да плаща за наложителни изкуствени протези при гръбначни и ортопедични операции -иначе какво пациента трябва да остане на легло цял живот ли? а пари по 2 000 лв на месец за редки болести и др има но за неизбежните ортопедични и гръбначни операции няма а уж всички имаме право на лечение и всички плащаме здравни вноски но без тези протези които са по 2 000 или 3 000 лева не може да се оперираш -това е българия на бойко борисов

От статията разбрай следното: - четири членно семейство оцелява със 130 лв - въпреки всичко децата ходят на училище Въпроси: - защо социалните не помагат с детски добавки, ваучери за ток, дърва и т.н - защо не се ддат карти за безплатен транспорт на децата до училище Към правителството: - защо разни тъмнозелени не ходят на училище и не допринасят за обществото с нищо но ползват всички придибивки на демокрацията а тези светлозелените не? - дали след като завършат няма да емигрират за да помогнат на родителите си ? - колко работещи светлозелени издържат неработещи тъмно зелени? - кога ще настъпи критичният момент, когато нивото на светлозелените намалее до толкова че няма да има постъпления в бюджета нито за тъмнозелените нито за тия в НС?

murena

най-добрият коментар!

da, no zashto zeleni, ne moje li da sa sini

Cлед 27 години демокрация някои плуват в пари а други в пълна мизерия ... европеиски съюз ... ценности ...

а са азиат-болшевишки, защото "преходът" в България се извършва от бкп/дс/румно под строгия контрол на кпсс/кгб/гру и е постигната азиат-олигархична деспотия. По олигарсите ще ги познаете - златевци, тимаджии, баневци, герговци, велчевци, василевци, доневци, прокопиевци, дионисиевци, домусчиевци, ганчевци, манджуковци, веткоарабаджиевци, цекоминевци, славови, бориславови, дебелянчовци, маджовци, баджовци, черепи, кокали,..., и техните задунайски господари !!!

Бати глупостите си написал! Дано да не си вярваш. Като човек дето има роднини и познати от старото РУМНО мога да ти кажа че всички дето струваха си биха камшика и имат частни бизнеси които нямат нищо общо с БГ! Вземи и се образовай малко и ще разбереш че румно нямаше власт в бг и работеше най вече зад граница. Тяхната силна страна е работа с чужденци а не българи.

каква демокрация, ма? все за бкп-дс-дпс-евророма гласувате :)

Ако е решил да помогне добре,но защоп трябва да разбираме за това.Ако помагаш искрено,трябва да го правиш безкористно

По-добре да помага и да има реклама, пък дано още някой се сети, че може да помогне на човек в нужда. Предпочитам да чета повече такива новини и никога вече да не прочета кой кого и как е убил. Но, уви, тъпотата и злобата у нас са повече от добротата и съпричасността.

3ащо, не си E..ш пу...та M..на долен боклук???? 3авистлив, злобен вмирисан цървул!!;))

Е много грубо бе пич, много харесваш късите поли май а ...

Браво,ще е хубаво ако може да помогне. Трябва да има добри хора :)

да ако не ти подарят пари за операция която е наложителна но касата не я плаща си оставаш на легло цял живот а за сифилистиците е безплатно лечението