Радан Кънев на консултации при президентa отделно от РБ

Ще има трети служебен кабинет на президента Плевнелиев още през декември, коментира лидерът на ДСБ Радан Кънев след среща с президента Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев на консултации при президентa отделно от РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мисля, че и 44-тия парламент още от сега е изчерпан за ДСБ с такива лидери като този

На тази снимка прилича на Атанасов на млади години.Роднини ли са ?

Бай Рамадан, в следващия парламент няма да присъствате нито вашия файтон хора, нито файтона на Пръмова, нито на Зеленогорски, нито на Люкарски. Анадъму?

Ако има избори сега, вероятно БСП ще спечели, а реформаторския блок може и да не влезнат в Парламента. Нещо подобно на това което стана на предишните избори през 2013 г или 2014 г, когато Бареков влезе в Европейския парламент. Но сега вместо Бареков, може Марешки да влезе в парламента.

Радане,ти си срам за България,срам за нацията,срам за партията,която уж ръководеше ! Ако имам късмета да те засека някъде,някога,ще те заплюя в сурата.

Този, освен че говори много, не се оказа и особено интелигентен. Допринесе за разбиването на РБ, а сега може ДСБ и да не влезне в следващият парламент. Пак ще трябва да правят протести после, които да представят за народни. Реално и предният път бяха, защото ДСБ не бе в парламента, а Пеевски бе просто добрият повод. Ако сте следяли какво правят от Престъпната Мрежа, те винаги следваха техният интерес и на моменти бе чисто партиен. Дори срещу части от РБ за съдебната реформа. Не случайно Асен Генов го има на снимки ухилен до Раданчо. Преди как се караха с ГЕРБ и Бойко, като още тогава трябваше да им е ясно, че между тях бе възможната коалиция в бъдеще, което и се случи. Но след изборите през 2013 ли бе, се драха яко над месец. Интелект братче. Други се сещат за наносекунди, а на такива заедно с Бойко им трябва месец и повече.

Голям зор да оправя държавата!Само дето не разбрах кой му пречеше да се изяви като коалиционен партньор?А! Сетих се!Борисов требе да е!Цялата работа , в която се беше впрегнал Кънев целеше разкарването персонално на Борисов, защото Кънев е прочел някоя и друга книжка в повече от него и обича лично да е начело.А ако някой още пита дали това раданово упражнение е в интерес на държавата, значи нищо не разбира от "демокрация" и не си струва да му се отговаря.

Рада мома да поведе хорото!!!

Аз

Това трябва да е било някаква лезбийска сцена...

Аз

А Йоло Денев бил ли е на консултация с президента? Щото ако се яви на избори, 100% ще вземе повече гласове от тоя поплювко.

Радан Кънев е едно инфантилно политиче, малко дребнаво човече алчно за власт и със свръх-суетни амбиции да командва които са невъзможни за неговите ограничени интелектуални възможности. За съжаление глупостите които върши в следствие на болната си амбиция вредят на всички нас. Надявам се на следващите избори него и други подобни да ги пратят там от където са дошли.

Само Радан Кйнев и Сашо Роман!

Мили хора, прекомерно често се употребяват думичките дясно и ляво в нашето политическо говорене. Убеден съм, че малцина знаят истинското значение на ляво и дясно. Защото ако го знаеха, нямаше да споменават тези понятия. А сега да ви кажа аз, какво значат те, за да разберете колко е далече Радан от дясното. След Френската революция, за първи път простолюдието е било допуснато във власта. За да не се омешат с аристокрацията ги поставили да седят от лявата страна на Народно Събрание. А дясната запазили за потомствената аристокрация. Колкото общо има Радан с потомствената аристокрация, точно толкова той е десен.,Защо в една образцово уредена държава като Щатите, няма такива неща, като ляво и дясно? Радан може да е всякакъв, но той е нужен, за да бъде пълен фалшивият политическият пъзел в България. Как би могло да има ляво, като няма дясно.? И за да няма грешка, БСП с името си внушава, че тя е "лява" партия. Колкото Радан е десен, толкова и БСП е лява. В България политическата мисъл е на такова ниво, на каквото ниво е стандарта ни на живот. Унизително низко. Ние сме станали едно жалко подобие на държава. Доказателство за това е, че изчезваме. И процеса е необратим, както подчерта проф. Петър Иванов от БАН. Хайде сега, по внимателно с това дясно и ляво. УчитЬся нада. Приятна вечер.

Радан може да е ,,десен", но резбата му е лява

ДСБ с Кънев е партията,която честно и последователно работи за европейското бъдеще на България и народа и!Браво на Кънев!

Нищо лошо не е казал човека?

Десен комунист.

като чета коментариите тук съм удивен, колко много знаещи, разбиращи и можещи политици има! Опс. забравих, че форумите са новите механи! А, наздраве!

Продажните чужди агенти, като Продан Кънев, знаят само едно - БЛАТО и ЕС и само за това плямпат, също като Росенчо глупака. В крайна сметка и двамата работят за Сорос, така че сигурно са обсъдили общите си действия от тука нататък. Интересно е че малка партия като ДСБ, която с всичките пари от Сорос и парите които дават за да гласуват за тях, едвам едвам влиза в парламента сега, а пък камо ли ако приемат мажоритарните избори, при които половината от вота се губи и малките партии нямат почти никакъв шанс! Но на ДСБ много не им пука, те знаят че Сорос ще се погрижи за тях!

Радан е единствения потенциален премиер на тази страна, който след година мандат може да излезе в опозиция на самия себе си!

Да......в Карлуково има не един и двама президенти, още един, Рамадан Ънев, няма да изненада персонала.

Освен козметиката на правосъдната система, има ли поне 1 закон предложен от Кънев/ДСБ в това Народно събрание за 2 години?

Логичен е. Не съм от най-големите му фенове, но всичките му ходове са правилни. Ако има някой, който да претендира за автентичното дясно, това е ДСБ. Не случайно Мутрата реве най-много срещу тях в момента, а не срещу БСП.

Логичен??? Колко да е логичен, като за шизофреник, или като за циклофреник?????

Сам ли е отишъл или с Прокопиев?

Радан Кънев на консултации при президентa отделно от РБ Не знам само Радан с неговата бутикова партия на какво се надява?!

На времето Костов разлюспи СДС като царевица. Разделиха се и изчезнаха. Сега тоя Хай Буй върви по същия път - пътят на троянския кон в политиката. Докосването на всяка пария до него е пагубно.

Реформаторския блок и партията на Бареков вече са в историята...Радан наследи автентичното дясно...да му пожелаем успех.

Аз съм автентичен десен избирател, винаги съм гласувал за десни партии, никога не съм членувал в партия/преди и след 1989 г./, НО никога няма да гласувам за това същество, Р.К., за който най-малкото, което може да се каже е, че е луд и самовлюбен глупак.

десен си ама друг път

Ако има нужда от алтернатива то със сигурност не е поредната и сам войнът е войн партия. Трябва скучна партия със структура. Нещо като БСП, но без да е пълна с потомствени смукатели на народна пара. СДС и ако имаше някакъв шанс за обединение тоя келеш го разсипва. Едно че е джудже без никаква харизма. Второ е че се напъва да се прави на мъж. И понеже главата му не може да роди нещо по добро ражда простотии от типа на "Бай Хуй"! Тръгнал да осмива простащината и авторитаризма на Борисов, а я задминава!

Радан Кънев ще е следващият редовен премиер на България!

"Редовен"?:)))

Тоя пудела на Костов ли? Има ли някой който го избира и това ДСБ изобщо има ли някой друг член с право на глас освен Костов?

Ъпцурт, ще се скара с всички министри още на втория дени и в знак на протест ще излезе в опозиция.

А дано не доживея този продажник да ми определя правителство! От къде изобщо се появи този "виден" политик - набедиха го и хоп! Едно време говореха по митинги с години - сега - появи се два пъти в някое предаване и вече лидер! Лидер на гъза си!

Кънев, с тия антибългарски политики, които водите ви пожелавам да изчезнете от България. на вас и вашите сподвижници ще ви е достатъчно да живеете зад граница.ако много знаете и Бирюзовски, Литвиенко или Марков може да са ви пример!

Култура няма,акъл раздава-що е то?

Сами с Плевнелиев...Оооо,палавници сладки...

дайте му мандат да сформира дружинка и да управлява някой клуб по интереси! ... Ние в Държавата ще минем и без него... Мерси!

Тоя се взема много насериозно.

останаха малко и само найдървените поддръжници на евро ценностите и либерастката глобализация остават да се борят.

Раден Кънев има само една грешка, ама не е случайна - мисли си, че надписът над Парламента е: "Разделението прави силата Ми"

Ма точно така си го пише. Ами този надпис го е измислил Костов", неговият патрон.