Парламентът избра Прокопис Павлопулос за президент на Гърция

На първото гласуване гръцкият парламент избра 64-годишният Прокопис Павлопулос за президент на страната.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът избра Прокопис Павлопулос за президент на Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, да е президент - колко да е президент! Двама станаха по тоя начин. Нека единият доброволно да стане Министър-Председател.

Гърците обърнаха нова страница в историята си и ще тръгнат напред, само бъларите още търпят да ги манипулират банда комсомолци и комунисти.

Явно си се научил да пишеш. Но не си се научил да мислиш още. Ти виждал ли си комсомолец?

и дясноцентриски президент не може да спре негативните коментари за Гърция. Типично по-български-злоба,завист за комшията. Такива ще си останеме-на ниво аз съм син ,защото ти си червен

Тарикатис Опитвакис и Газагос Вазелинас - това са водещите имена в гръцката политика днес. Щом го докараха до комунисти, значи работата в главите им вече е наистина много зле и наистина ще става много, много по-зле в Гърция.

Така ли? А ако станат по-добре ще трябва публично да се изпикаеш срещу вятъра: )))

Нашия Непрокопис два пъти ни бие, И, кабинети, ОТ, Непрокопсаници реди. А един президент ни тури, магаре да беше, по- добре щеше да ни представя?

ГЪРЦИТЕ НАПРАВИХА ТОВА КОЕТО ТРЯБВА. ИСПАНИЯ И ИРЛАНДИЯ СА НАПЪТ ДА ГО НАПРАВЯТ. КОГА БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ??? СИЛНА АТАКА СИЛНА БЪЛГАРИЯ!

или ще го напраВЯТ?! Ти българин ли си?защото не се изказваш като част от нас ! Те/ вие, а не НИЕ!!!!!! Спрете да говорите в трето лице!Говорете от първо лице - НИЕ!!!!

не е българин !що го зориш ?

Гърците ще излетят от клуба на богатите, Испания и Ирландия едва ли. Все пак не всички са мързеливи крадци като балканците. Атака - марш при коалиционният партньор в Анадола> Национални предатели

И тоя наше момче - македонче. Най-готин е министъра им на финансите - наш Бареков на квадрат..

Пак ще цоцаме от ЕС.

Сложиха си пионка

Какво става с Вазелинос. Ще бъде много необходим от тук нататък.

Е, драги запалянковци, видяхте ли сега как всички в Гърция викат за националния отбор. От футбол твърде не разбират, ама политиката те са я измислили. Думата полис съвсем не е окончанието на столицата на щата Индиана.

Да, виждам, че не разбират. Разбиращите живеят на северозапад от Атина.