Патриотите: Радев подкрепя идеите ни, пожела ни пълен мандат

Президентът Румен Радев ни пожела стабилност и управление в 4-годишен период, заяви съпредседателят на "Обединени патриоти“ Валери Симеонов след консултациите.

Обратно в новината

Коментари - Патриотите: Радев подкрепя идеите ни, пожела ни пълен мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до Банкя е много по-близо, а има и много стабилна охрана.

Това село не го знам къде е?

Патриотите - със сака,но с дънки при г-н президента!!! Да хвърлят поглед към стайлинга на г-н Марешки!

И дънките са ...лукс...

ЕЕЕЕ...не така...

ЕЕЕЕ...не така...

"Президентът Румен Радев ни пожела стабилност и управление в 4-годишен период, заяви съпредседателят на "Обеднени патриоти Валери Симеонов след консултациите.", та вие какво очаквате и той ли да ви каже че никой не иска и да чува за вас.

На снимката липсват само простака Борисов и варненският подсъден мафиот, тогава комплекта щеше да е пълен, както и отврата от тези нещастници, изживяващи се като спасители на България....А от вас кой ще ни спаси, помияри долни?!

Простакът е в средата на кадрото...на първа линия!

За,да не му се виждат клепналите уши!

Ще се задавиш от простотия и злоба, внимавай!

Що бе, колежке, кой е по-по-най на снимката за теб, много ги обичаш, нали, или баш любимеца, ти го няма, првостият банкянски селянин с колелото!?

Правете, струвайте, народа си беден повече не оставяйте. Ако го оставите още да мизерува- ексиколсун ви и патриотизма.

Споко, по-беден ще го оставят, това е сигурно, които останат, де, кой към терминала, кой към Вечните ловни полета....

Подкрепям премиерът Борисов! Кои са тези?

Само заради предсрочното закриване на 3-и и 4-и блок всички българи плащаме в момента 30 на сто по-скъп ток. Знае се, че договорът за закриването им беше сключен с измама, в която участваха Меглена Кунева и Гюнтер Ферхойген. Тези двама лобисти излъгаха най-безобразно, че Европейският съюз искал закриването на реакторите. Истината е точно обратната никой от ЕС не е поставял като условие за присъединяването на България закриването на 3-и и 4-и блок на АЕЦ Козлодуй. Такова условие постави частната банка Париба. Кунева е за женския затвор в Сливен, коментира доц. Минчо Христов. По времето, когато Кунева преговаряше, а АЕЦ Козлодуй произвеждаше електроенергия за 2 ст. за кв./ч, петата по големина банка в света финансираше румънската атомна централа Черна вода. Естествено интересите на Париба бяха да се осигури пазар на румънската централа на Балканите, за да си върне по-бързо инвестициите и да осигури съответната печалба, като се закрият трети и четвърти енергоблокове на АЕЦ Козлодуй.

Винкело колко железо смота от ''двойната'' ограда ? Обсъдихте ли я тая идея и Радев подкрепи ли я?

Не моем да разберем защо на тая държава секи иска да и се учи на управление? Раздрънкая я съвсем, стана като возило за начинаещи шофьори..

дръжте КАБИНЕТЪТ, ЗАЩОТО СЛД ЛЪЖАТА, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИТЕ 300 ЛВ ПЕНСИЯТА, ТОВА ЩЕ Е ПОСЛЕДНИТО вИ ПРЕБИВАВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА!

амин, дай боже!

оправи авиацията , сега "оправя" държавата !

70% рейтинг има фърчилков; а ти колко?

Две думи за ПЛЕШИВИЯ МОКЕТ?

ИСКАМЕ ПОНОСИМО НИСКИ ЦЕНИ НА ГАЗА! ПАТРИОТИ?

баба ти все на газ е карала. вдигайте цените.

да не ревете от демографска криза тогава- скоро ще си работите сами.

Ей "патриот" да слушкате Бойко че ще ви изгонят от софрата...

Към ДИР-а : Къде ми е писанието ??

Написаното ти, е в Акаша. "Синдромът на 100-те маймуни", ще го доведе до знанието на всички, които биха оценики индивидуалния принос в информационния поток. Пишете! И аз се боря за 2017 година, да се класираме на 126-то/180, място по свобода на словото.

И кви идеи имате ,та чак Радев ги е подкрепил.Сигур не са му натежали много тез вашите грандиозни идеи ?!

Радев обещаваше далеч по-безумни неща от Волен и Каракачанов ;)) И тримата спечелиха от популизъм.

Каракачанов разтега благи приказки , Волният се е скатал тоталка , несмее да се покаже изпод масата и да каже защо е в тази чета при всичките му изцепки досега. Властчицата е сладка , ще му бутнат и на него някое кокалче да си го глодка.

Да ви акам и на победата

Как един аполитичен по закон генерал като РАДЕВ , СЛЕД КАТО СЕ ПЕНСИОНИРА ЗА 3 МЕСЕЦА СТАНА ПОЛИТИК , ПРЕЗИДЕНТ ,ЧЕ ВЕЧЕ И ДАВА СЪВЕТИ В ПОЛИТИКАТА :)??? ДОБРЕ,ЧЕ ОТ РАДЕВ НИЩО НЕ ЗАВИСИ, ИНАЧЕ СМЕ ЗАГИНАЛИ КАТО ДЪРЖАВА.

Пак допринесе Радев за доброто на България. Ето ДЕФОРМАТОРИТЕ са АУТ.

То бива куртоазия, ама да им пожелае и четиригодишен пълен мандат ми се вижда малко много. По добре беше както се казва пред премиера в оперетата - "На добър час". А след това имат думата критиците. А те питат - "Каква рецензия ти трябва - хвалебствена или убийствена?"

Ка цвили и РЕВЕ ГЕРБЕРУНДИЯТА. Баси кефа

жално цвилите вие от опозицията

Аз си мислех, че катарзисите са патент на ДПС, ма като виждам "пълната промяна" във Волния,се разколебах;)

И какво има да се среща с руските подлоги, псевдо-патриоти, до-преди-малко-фашисти-но-сега-коригирали-се? Тия тримката са готови за тримата от запаса и Радев да им проведе една строева и после бутане на самальота доде запали!

Много глуповат изглежда Радев. Но какво да очакваш от същество с нито един ден цивилен живот преди да стане президент!? Добре,че е Борисов, че видяхме фатмака какви ги надроби със служебния кабинет. Пълен провал.

по рождение или после се усъвършенства?

Президента го казва заради протокола, а те пък си повярваха

За утрешната среща на Радев с БСП препоръчвам кабинета на Гергов в ЦУМ ;)) Тъкмо няма да се притесняват от чужди записващи устройства.

По-добре хотела на Валери Симеонов в Малко Търново. Там е по-секретно.

За 30 лева нощувката и три хранения не му е останало пари за качествена техника. Виж, Гергов и "активите за 700 милиона" са съвсем друга класа ;)) В краен случай може и Дъбов и стаичката за "разговори" на Позитано на Дъбов.

Дано патриотите да изпълнят поне половината от това, което парадират, че защитават. Президентът изглежда много стабилен като човек, дано и като политик е такъв, но няма да му е лесно сред толкова лайна.

Най-гадно е за Така наречените "ПОБЕДИТЕЛИ". Нито един от ПОДГОТВЕНИТЕ им НОМЕРА срещу България, няма да мине

след целувката с тиква ,смърта идва неочаквано!

И аз им пожелавам пълен мандат на патриотите. За тези избори съм доволен. Гласувах за Радев-спечели. Гласувах за патриотите-влезнаха в управлението. Ползотворни избори се получиха!

отворили зурли за лапачка европейските патриотари .

Надуваш ли тромбона Цицероне?

Един тъп търтий-фатмак, който е преработил в лайна милион лева народна пара да изказва мнение по държавното управление.

Един полет с "фатмака" и лайната ти ще са облекото ти.

"...Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов уточни, че са запознали президента с основните си приоритети: "На първо място това е демографската криза и мерките, които трябва да се вземат..." хахаха Шкембака от Тримата Тенори по-голема глупост неможа да измисли ?! Как ще се справяс демографската криза ? Това е въпрос към жена му или тя ще го пусне за разплод а той ще обещава на всяка кандидатка 300 кинта минимална пенсия ...някой ден :) Бог да пази Бустаня! Тука става все по-страшно и все по-комично

Не бе, въпрос е на желание от такива като тебе - ако давате по-често да ви помпат, ще се оправи демографията. А ако спрете да слушате чалга, още по-добре. ;)

освен че ти напомпи форума с глупости друго неможа да напомпиш. Виж за чалгата си прав. Ако може твоя баджанак Митко Пайнера да преустани да пулни музикалния пазар т.е музикалната чаршия с нискотарифна музика може да отлепим от дъното ама надали :)

Бая македонци може да уреди с паспорти, стига да си плащат добре, разбира се.

ТИКВАТъ е Бесна. Как може да са ви такива приоритетите, ами не МАГИСТРАЛИ, ПРИЕМАНЕ НА БЕЖАНЦИ и ПОТУРЧВАНЕ. А, и ОЩЕ НОВИ ЗАЕМИ

Се бъзика с кухият фатмак. Той много добре знае че на кратуната акъла ми стига само да дърпа ръчките като шофира самолета.

Те ръчките на самолета са елементарни устройства, не трябва много акъл, за да ги "дърпаш". За разлика от пожарникарския маркуч. С него само от коджаакъллия нагоре може да се справи.

що не те повози "фатмака" че да се оакаш до уши, па после да плещиш!

КАКТО НА ВРЕМЕТО, ВСЕКИ ТЕКЕЗЕСАРСКИ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР, ДУЕ ГАЩИ ДУЕ, И ЩОМ ЛЕКО МУ ГО МУШНАТ, ГИ СВАЛЯ И ВДИГА РЪЦЕТЕ !!! ТАКА И ПАРАШУТИСТА, ДУ ГАЩИ ДУ, И КАТО ВИДЯ, ЧЕ ЧЕРВЕНИТЕ ИДИОТИ НЯМАТ ШАНС ( а го лъжеха, че ще спечелят едва ли не с повече от 15% ) СВАЛИ ГАЩУРКИТЕ !!!!

Май вече си напреднал със деменцията , старче !! Дано ме пази Господ да не заприличам на теб !

Това обединените патриоти сте голЕма работа. Изпълнихте си програмата - наместихте се във властта. Що да не изкарате пълен мандат, пък после още и някой друг. Ама минималната пенсия нямало да се вдигне със 140 лева, както се тръшкахте, че трябвало, а с 40 и то не веднага - майната му! Дето има един лаф - дума дупка не прави.

Само знайте , за парата , си продава и ,...ЖЕНАТА.

Те майките си продадоха за едната власт, че на жените си ще простят.

Даже има и рима .

ИДИОТ!

Сидеров е категоричен, че пари в държавата за високи пенсии има, но липсва желание от страна на управляващите да направят това. Ако медиите ме направите премиер, ще докажа, че може минималната пенсия у нас да стане 500 лева, да има пари за високи доходи и заетост. Все пак вие сте най-влиятелни в обществото, не политиците", допълни националистичният лидер. В сряда Атака постави ултиматум на правителството да приеме 10-те изисквания, сред които 500 лева минимална пенсия, премахване на новините на турски език и плоския данък, разваляне на договорите с ЕРП-ата и концесиите на злато и др. Копирано от link

Айде бе , ако това е вярно ставам атакист.

Това е от 2014г. - от тогава имаше 2 избора за Парламент.

Дааа, ''патриотите'' в Бълагрия окрадоха държавата . ---Патриот е , душа дава ,.... ........и т. н.

Да, Радев управлява боен самолет, а ти дето драскаш кола незнаеш да караш, като хората, Волен Сидеров има написани 5 книги, а ти не знаеш да четеш дори!

В коя книга на Сидеров е описан неговия протест по софийските улици,където крещи с мегафон "Бойко к.во,Бойко к.во "!!!!!!

Luna0102

В аналите на Сидероф- любовен роман 3 част. Първа и втора е за любовта му към турци и руснаци.

и четири месеца са й твърде много на тая гмеж лъжлива!

Luna0102

Патриотите??? Думата патриот трябва да има и друго значение, освен това което аз знам в противен случай трябва да е в кавички. Май това ще е, дира са пропуснали кавичките! Иначе за пълният мандат, ами не са го разбрали дира пак- пожелал им е пълен мандат, ама в затвора, а не в парламента.

Правилно е да се пожелае успех на управляващите!Браво!Но , в демократичната медийна среда , почти всички застават зад опозицията и търсят с лупа издънките на управляващите!Така ли е в балканската ни държавица , където паднала партия медия не поддържа?Нее , разбира се Дори "Афера" от 10 материала 8 са срещу БСП и Нинова , а "Шоуто на Слави" стана много сговорчиво с ГЕРБ и Цацаров и бясно , ката вечер атакува БСП , понякога и ДПС!Защо бе господа "демократи" ?Защо сте се втренчили в тоя пусти кокал на властта и все му се мазните?

Щото не е само кокал. Бая блажно има по него.

и , .... Валери Симеонов , да вземе на Сл. Трифонов косата.

В.Сидеров:"Този циганин Симеонов забогатя от кражба на кабели"

Като погледнеш , Бг-депутат = циганин , еднакво лъжат , еднакво крадат .

То той любезен човекот бре. Като ви знам кви идиотчета сте , Радев трябва да е пълен българомразец за да е искрен в подобно пожелание.

Нова оставка след 6 месеца - любимото на боко, след лъжата разбира се.

Гледам и не вервам на "ушите" си Тези тримата зад президента ще управляват БГ,в момента те са най-умните,най-способните,най-културните,най образовоните,най интелигентните и т.н.т в България

Да, Радев управлява боен самолет, а ти дето драскаш, кола незнаеш да караш, като хората, Волен Сидеров има написани 5 книги, а ти не знаеш да четеш дори!

Каде пише че се съмняваме в способностите на Президента ????

На другарите от Посирано,да си купят криви макарони,за...4 години напред!

Не 4 години 4 месеца да не могат да управляват Народът да ги изгони с камъни тези крадци

На клепоухият,ще му изправят ушите от Позитано,май?!