Борисов: Министрите да идат при Радев заради поръчките

Министрите да поискат среща с президента и да му представят работата по обществените поръчки - това нареди премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Министрите да идат при Радев заради поръчките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко ,със списЪци няма да докажеш ,че няма кражби.Това че не стават кражби с обществените поръчки се доказва със статисики- например - колко струва м2 саниране -( да не Е колкото цената на цяло жилище във Враца например) - колко е цената на М2 път асфалтов ( да не е 1000 лв на м2 а в същия момент 100 см дебел положен бетон ще е 150 лв на м2 положен на место ) НО ДА ГИ РАЗПРАВЯМ ТЕЗИ ХВАТКИ НА ЧОВЕК НА КОЙТО ДЕДЕО МУ Е БИЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ АГЕНТ ПРЕДАТЕЛ - НА ПРИЯТЕЛИ -- НЕ СТАВА - КРАДЕ СЕ С КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪНКИ ХВАТКИ !!!!!!

деер

Балонът ще се спука, когато свършат европарите и простаците останат само на бюджетна издръжка...Няма как да има сало паразити в соято и да е страна по света!

Наглец!

Рядко се срещат по-прости пръчки от зелените чорапи. Прости, нагли, нахални, надменни и със самочувствие на хора които всичко могат.

го е страх очи в очи да застане срещу високо интелегентния ни президент и затова се крие зад министрите си

президентът исска осветяване за обнщесттвото,а не за него.Колко магистрали построипте и след месеци ремонтирапте, отидете в Гърция господа и се научете как се правят магистрали, 40 см чакъл и тогава асвалт, срок на годност 100 години, а в милата ни България след три месеца се налагат ремонти.Спрете да крадете, това исска г-н Президента.народа мре от недоимък, бедност, как се живее с 300 лв.,,а господа за вас това са парите за деня!! Младите бягат, пенсионерите построили България, от която се учеха много други страни, умират с минимални пенсии. Великите сили от европа ликвидира икономиката ни, къде са предприятията, които ежедневно изпращапха камиони натоварени с топове платове, консерви, плодове и зеленчуци за друуги страни. Срив, срив на икономиката ни. А тя ще ни вдигне на крака! Но нямаме ууправници22

Боико СТРОИ магистралаТРАКИЯ в тясно сьтрудничество сТУРСКИЯ холдинг МАПА ЧЕНГИЗ -които намаза и лапна 1,5 МИЛИАРДА ЕВРА т кохезионите фондове на ЕС предназначени за Бьлгария НЕ е вьзможно Радев да ОСВЕТЛИ турския холдинг и да видим на СВЕТЛО как аджебь са изразходвани средствата

деер

С 240 проститутки на мафията е лесно!

Това ГРОБАРИТЕ сте като ято скакалци от където минете след вас е пустош. До кога ще слушаме тъпизмите на този крадлив и провален политик. Само във вашите болни фантазии нещата са ОК. Прочети по форумите и ще разбереш истинското мнение на народа за Вас ГРОБАРИТЕ, а не подмазвачите край теб каквото ти нашепват. ПРОВАЛА Е ПЪЛЕН ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРОБАРИТЕ.

...и като отидат при президента какво ще кажат???Че са виновни,или че не са виновни?Чак такива балами ли сме,че да го казваш без да ти трепне окото.Така ли правят в Европа???Ти си генерал и президентът е генерал,само че по конституция е по-голям от тебе и в Устава е казано МАРШ при началника да му докладваш,а не да пращаш разни ефрейтори!---

Много е лесно - крадете по-малко

Борисов да не се прави на интересен. Всички знаем, че за да се задвижи някой министър за каквото и да било, лично той трябва да се разпореди. Така че няма нужда да губят времето на президента, като се редят един след друг при него, достатъчно е сам Борисов да се яви и да обясни какво е предприел по конкретните теми!

Б. Борисов вие се държите като простак..... Цветанов е в същия тон...... Жалки сте.... Ще дойде и вашия ред...... Ето така се държи диктатор......

Тиквата, ако ще и от сорт Ипон да е, все си е тиква. Открива Цариградското, а след 6 месеца - то на вълни, ама не защото се крало. Открива тангента, след 1 мес. - дупки, ама пак няма кражба. До 15 год. жилищни комплекси щели да станат опасни, ама като ги облепиш със стиропор вече ще са годни, нищо веднага протичат и има пада изолацията - това не е от кражби. КТБ, суджукгейт, Гинка, Дилчнчо, НДК... Майко, мила!

Каза, че се краде от тези поръчки, това е не е вярно ли? Всички виждаме как крадат и от пътища, и от саниране, и от всичко! Старата мутра много се засяга, когато му покажат истината.

И ти крадеш....Аре не се прави на света вода....Крадец....

Това, че ти крадеш, не значи, че всички крадат! Явно си от бандата на ГЕРБ!

Срещата трябва да бъде при главният прокурор, а не при президента!

Леле,изведнъж стана честен!Това ще да е от питателния суджук.

"...като пък там неговата партия навремето..."- ей на това му се вика неограничен и всеобемен гьонсуратлък. Ами, че те са служили по едно и също време във военните училища. Единият в Долна Митрополия, другият в Симеоново! И май по едно и също време са станали и членове на тогавашната БКП, което беше задължително за тоя контингент! И ДВАМАТА! Особено пък за симеоноцските кадри!!! Да прави толкова долни инсинуации пред обществото е способен единствено долен и безпринципен човек! И такъв, както съм го описал по-горе! Ама на какво ли не е способен ББ, за да се задържи колкото е възможно по-дълго на власт? И да краде колкот е възможно повече и по-дълго!

навремето..." , А баща ти на коя партия беше член и понеже тогава и по конституция партията беше и държавата, на коя партия беше милиционер-квартален отговорник? А ти не беше ли на същата тая партия член? Не кандитства ли и ти за милиционер на същата тая негова партия да служиш, ама на изпита не те приеха за милиционер, а се класира само за пожарникар? Ей затова, тая мутренска, селска наглост не ви изяде главите.

Недоразумение е пращането на министри при Президента. Да не кажа, че е пълна глупост и прах в очите на хората ..... но от на Бойко тъпите PR номера друго и не може да се очаква

Ех, ББ и Цв. не могат да се примирят, че президентът е по- интелигентен от тях, че и чужди езици знае. Мъжка завист, ей.................

мъжка?!?...

извиняваи ама според мен боико е доста по-интелигентен. това че е простак е друга тема. президента е един тъп военен, знае да излита и да каца и маи е скачал 10 пъти със парашут.

Радев да освети първо Кури с нейните далавери и останалите от престъпната шайка на БСП !!!

Дай факти! От писането на Техноимпекс мазоли ви излязоха на пръстите, защото няма за какво друго да се хванете. Не съм фен на БСП, но и мен ми внушихте да гласувам вече за тях.

Какви факти да ти дам ! 65 години грабежи и убийства не ти ли стигат ??? Та сега техните деца спонсорират такива марионетки като Радев да правят популиски изказнаия ???

и да отиваме на избори преди да сме ги прогонили с камъни! Щото ако си мислят министрите, че тук ще живеят само бандитите с пари, а другите, особено пенсионерите, ще са с порцион на концлагеристи и без право на лечение и живот, много, ама жестоко се лъжат. Ще ви изхвърлим насила, Тиква, и да знаеш, този път ужасно ще ви заболи!

Значи Бойко да организира среща между президента и най-големите инвеститори в България към момента - Гинка от Пазарджик и Георгиус ( безработен кредитен милиардер от Кипър) Ще бъде много плодотворна среща

Министрите ти като ходят на крака при Радев, нака да водят и Делян Пеевски с тях ... че голяма част от поръчките ги печели той. Тъкмо ще може лично да потвърди !!! после да заведат и Цеко Минев, с лифта, ските, лекарствата .... след него да заведат новата Калинка - Гинка ....... после някой друг мтрафонски бушон ...... и така докато цялото СИК мине през Президентството.

Прав си г-н президент че всичко трябва да се освети. Премиерът нареди да се осветят всички обществени поръчки. Г-н президент, ти също трябва да осветиш какво ти нареди руският поп, какво си говорите с Путин и Решетников, и това против интиресите на България ли е или да.

Много сте нервни господа от ГЕРБ.Един човек в държавата не ви величае колко сте велики и ви казва право куме в очи и вие сте нервни.Ами помислете си колко далеч сте отишли.

май, 99% не само не го величаят , а са му вдигнали мерника да го свалят.

Радев спечели на избори. Добре. Хиляди гласуваха за него защото просто нямаше друг по-свястен кандидат. Нека е Президент, заслужено. ГЕРБ спечелиха изборите и с право управляват. Президента критикува, добре, но той на практика нищо конкретно не прави. Конкретиката е в Правителството, то върти всичко, икономика, здравеопазване, образование, селско, горско и т.н, целия живот в България. Е, кой е по-важния, който говори и нищо не прави и този на която глава е цяла България и се чуди как как да угоди на всички, а парите малко. Г-н Президент, има неща близки до акъла, помисли. Ако не можеш, виж другите Президенти по света как работят в държавите си?

правителството върти най-вече кражбите. Щото не герберастката наглост и простотия е важна, а са важни критериите, които ни номинират на последно място в Европа по всички показатели.

Президентът право точно това, което има право по Конституция. Какво да им гледа на другите президенти? Да се сещаш кое е президент на Германия? Не, защото и там канцлерът /премиер/ има много по-големи пълномощия и именно той е отговорен за състоянието на страната. Същото е и тук. Борисов носи отговорност, Радев може да бъде коректив - и той това прави.

значи правителството лошо върти всичко. Най-бедната и корумпирана страна в ЕС и не само в ЕС. Защо тогава правителството поставено от САЩ не си подаде оставка. САЩ не дават, така ли!

Kaкво става с доклада от турските служби за контрабандата на цигари на Боко и Пеевски в Близкия изток???

Ако министър-председателят Борисов започне да върши и прости и ефективни неща, да знаеш, че това е сигурен признак за раздвояване на личността. А това е болестно състояние.

За да "раздвоиш" нещо, то трябва да съществува!

Направо при Решетников да носят поръчките. Той ще напише имената на печелившите. Даже няма да търкат бЕлетчета от лотарията за милиони!

.

при морския охлюв няма ирония а блян

Г-н Борисов, аз асвалт не ям, но ям суджук. За това ще ви помоля да ми кажете министърът ,който ще докладва за пътя на суджука.

Суджука за държавния резерв се доставя от Дебеля Пеефски. Това всеки го знае.

Цацаров искал да се строи нов затвор за най-опасните рецидивисти. Ами той е построен бе - на жълтите павета. Доста е луксозен и добре охраняван.

Най-подходящото масто за срещата на министрите с президента е ЦСЗ!!!!И след срещата президента да им каже СБОГОМ вие оставате тук с главен надзирател БорисоФФФ и помощник ЦвъкоФФФ!!!!!!!!!

Длъжността "главен надзирател" и "пом. главен надзирател" не може да бъде заемана от рецидивисти

Още като започнах да чета, веднага се сетих кой го е писал. Познах! Президентът ви пречи на няколкото тук, защото е по-висока класа от всички управляващи, взети заедно и май е единствената реална опасност за властта им. Интелигентен, умен, смел - истински мъж!

Може от 80-те % да е по-умен и интелигентен, но до сега не съм го виждал да блесне нито с ум, нито с интелигентност. Примери: 1. Зае изчаквателна позиция за писмеността - щото от много акъл, интелигентност и смелост не знаеше какво да каже. 2. Покри се две седмици след лицевите пред КГБ патриарха - щото от много акъл, интелигентност и смелост не знаеше какво да каже. Та дай някакви факти за ум, интелигентност и смелост, щото в БСП само на голи приказки и обещания вече над 100 години го карате!

И 1. и 2. са оборими веднага. Който искаше, разбра позицията на президента и за писмеността, и пред руския патриарх. Св. Синод извади запис, от който стана ясна достойната позиция на президента. Той не идва от политиката, не е бил гл. секретар, нито кмет. Но сигурно ще стане завършен политик за по-малко от десетината години, продължили в един друг случай.

Подаваме си топката и чакаме последния съдийски сигнал, за да си сменим местата и фланелките и да почнем новия мач.

Министрите останаха без началник!

Ами вместо да си гледа работата като премиер, взе, че стана външен министър. Чудя се дамата защо взима заплата, като той й обсеби задълженията.

И консултанския договор с Иван Саздов да занесат да го види и на фирмата на която го е прехвърлил и която случайно консултира Гинка да се види ......да смърди отвсякъде

Цялата администрация е на герб,всички поръчки ги печелят фирми на герб.Комисионната е от 50% нагоре,а после се работи по документи за покриване на тези проценти. Това е повсеместно,а такива наивни хора като кметицата на Младост СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ И ПОСТАНОВКАТА ЗАПОЧНА. Така бе с Мишо Бирата,Ало Ваньо ,,униецът " от Нови Искър и други знайни и незнайни ,,герой".Основният ПРОБЛЕМ Е ДО КОГА НАРОДА ЩЕ ТЪРПИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ? Те това е РАЗКОВНИЧЕТО.

Борисов,идва и твоят ред да отговаряш и да платиш за безобразията и кражбите ти през управлението ти !!тия около теб първи ще извадят кирливите ти ризи !!!

Президента трябва да ме ангажира,като съветник по тактическите въпроси.В случаят- възлага на вицето / не се е преуморила от търчане/ да изпълни заръката на Борисов.Всеки вторник и петък в 9.00ч министрите при нея със устен доклад и писмени справки за извършеното и предстоящето.Пътувания в чужбина-само с нейно разрешение при свършена работа. И предложения от тях за подобряване на работата!

А бе селтак,ти чел ли си конституцията?Що ли питам един ахмак който си мисли още,че е цоциализъм и президента управлява държавата......ей,селски идиоти като искате бащица чамадан,вакзал и на русия.......там има бащица и така ще го усетите,че даже няма и въздух да си поемете помиярска сган

Да напомня, че при социализма нямаше президент, а генерален секретар на управляващата /тогава единствена/ партия. Опитаха в края на властта си да въведат тази длъжност, но нищо не излезе.

Ееех, г-н Борисов, сам вярвате ли си? Тези неща се правят така, че да не могат да бъдат доказани. А президентът Ви казва това, което говорят българите, с изключение на онези, които подкрепят ГЕРБ и се възползват. Вместо да се вслушате, чудите се как да го нападате. Трябва да има ограничен брой мандати и за управляващите, защото от дълго седене във властта губите чувството си за реалност.

Това за мандатността "гражаднино" селски го препоръчайте на руснаците,може и да се вслушат:))))))))

Мислещите разбраха какво имам предвид. Какво правят руснаците не ме интересува, защото си е тяхна работа.

1/ Български министър няма право да нарушава Конституцията 2/ Премиерът няма право да нарушава Конституцията 3/ Президентът няма право да нарушава Конституцията, ЗАЩОТО КОНТРОЛ НАД МИНИСТРИТЕ ИМА ЕДИНСТВЕНО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ! Ние не сме президентска република, а парламентарна република. Палячото с фриволните изявления не е за поста си, нито другия с фриволните си изявления! БКП няма право да нарушава Конституцията! БКП вън от властта! Долу чл.2!

Много искате от Него. Щом нарича работодателите си от НС "безделници", значи не знае, че те са над него. Но Той е равен на Слънцето, сега вече и европеец от класа. Нищо, че дава интервюта само през български журналисти, а като го пита друг, отговорът е :"Не ви разбирам!"

На президента само това му е на главата-да контролира министрите на премиера. В президентството е друг живот, джиткания насам натам при определен бюджет.В правителството са по натоварени-връткат се едни пари,едни доволства и недоволства, ежеседмично на пазар по европата....

Прожекторите и тъмнината...От влизането ни в ЕС, т.е. от 10 години, България загуби повече от 2 милиона население - това очертава геноцида на българите и целенасоченото ликвидиране на българската държава. За същия период са били "усвоени" над 35 милиарда еврофондове, от които над половината в евро са били откраднати от мафията у нас !! България е с най-голям дял сива икономика в ЕС - 30% от БНП. При 100 милиарда лева БНП това означава, че всяка година мафията краде в сивия сектор огромната сума от 30 милиарда лева. Едновременно България е на последно място по всички показатели за жизнено равнище, качество на живота и т.н. 37 милиона лева от държавния бюджет отиват само за охрана на управляващите ?! КТБ - кражбата на века, прикривана, укривана от днес властващите, получили парчета от тортата - кажете за кое по-напред да говорим ?!...

Казаното от премиера е абсолютно в негов стил.Фактите в подкрепа на казаното от мен са мнооого, но едно нещо направо ме развеселява.Нали помните същия този премиер какво нареди за дупките по пътищата и полицаите-"ДО ВСЯКА ДУПКА ПОЛИЦАЙ"Е какво се случи след това - едно ГОЛЯЯЯЯЯЯЯЯМО НИЩО.И забележете внимателно жеста на премиера в Народното събрание - СНИМКАТА НА ПРОФИЛА МИ казва абсолютно всичко за г-н премиера.

Пак мие тлъсти кунки Бою Тиквата!:))))) С министри, с президента....:)))) ...абе, те са му ср..ли в гащите---ТОЙ няма време!:))))))

Vinetou

"тъй като пък там неговата партия навремето, когато е строила е направила така, че не се знае на кой е земята" Господине, като казвате "неговата партия", като че ли забравяте, че това е и вашата партия, в която сте членували три пъти по-дълго от него. И която, за разлика от Президента, отказахте да напуснете по време на деполитизацията на армията и МВР. Имайте срам, ако не от хората, то поне от Бога, когото често споменавате всуе.

защото някой,ще ходи на поклонение...

Министрите може да са корумпирани, но Борисов е невинен. От край време е така ...

Ами то на Борисов от как се е появил на политическата сцена все други са му виновни, все други му пречат! Той се проваля, обаче не, други всъщност са виновните за неговите провали!

Наскоро слушах един коментатор, който много сполучливо нарече въпросната личност "тефлонов премиер". Каквото и стане, по него нищо не се лепи. Държи се така, сякаш и биографията му не е негова.

При соца,се правеха"конкурси",за работа напр.на престижна за времето си длъжност.Конкурсите винаги бяха на "някого",а участниците,просто миманс. Същото е днес с Обществените поръчки.Абсолютно е преодпределено,КОЙ ще лапне ОП. Предварително са договорени и % за"отчисление",които заминават"нагоре".А после,качеството било лошо.....Я погледнете,как се санира,кой е изпълнителят и с какви"майстори"се прави....Или как се ремонтира столичен булевард по 5 пъти в рамките на 1 г. Като отидат министри и кметове при Президента,това ли ще му обяснят!? На хартия,всичко е точно.На практика,всичко е ясно.

на някой,който има нещо в главата,си...а не на такива които висят на лоста по костУм...