Плевнелиев: България ще е врата на Русия към Европа

Председателят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Красимира Медарова връчи на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова решението за избора им за президент и вицепрезидент, както и удостоверения им за това.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: България ще е врата на Русия към Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както си личи от самото начало, много проблеми ще ни създаде този псевдополитичски пингвин, с къси крачета и крилца, но огромен апетит. С толкова зависимости проблема е предпрограмиран. Може да е първият, който няма да изкара пълен мандат.

това вече сме го чували, но он руска страна: България е Троянския кон на Русия в ЕС.

Вратата към Европа трябва да бъде заключена за руските феодали. Всичко лошо идва от североизток( от Русия). Дори времето се разваля когато въздушните фтонтове се ориентират от там. Плевнелиев да се сети за нещо добро ,което сме видяли от тази дивашка страна. Да си припони възклицанието на Захари Стоянов: -Проклет да е деня в който ни "освободихте". А за Лукойл какво направиха с Нефтохим? Какво остана от него?- почти нищо

Tази селска шушумига е поредното политическо недоразумение.

Някакъв гаулайтер-всезнайко май се взема доста насериозно от самото начало - изглежда "лърнинг" линията ще му бъде голям майтап и сейр. БГ - врата на Русия в Европа - ах зуу?! Това геносе докато е спал на паркинги (като комсомолец от новите кооперации) в Германия дали е поглеждал картата и да види, че Берлин е със 700 км по близо до Москва от София. Асоциативно мислене и хиперболи на елементарно ниво... Русия е призната за стратегически партньор на Европа много-о-о отдавна , мейн Хер! Само нас византийци и разни други муцуни ни насъскват да се репчим за своя вреда и чужда полза. СЕВЕРНИЯТ ПОТОК с газ директо за Дойчланд Е готов и тръгва през ноември! А Бай ганьо (като във вица за летището) - докато се дегизира и прави на пу_ка, самолетът му отлетя...". Поляците (отдавна) купуват фирми за газ в Русия (те си имат Своя тръба) Така че, майн хер, ще трябва отваряне на врати в Русия - а не обратно. Ферштейн зи? Иначе так и ще си остане в псевдо-либералната мъгла на евро популизЪма! Я-Я! Зер интересанте!

Иска ти се да е така, но не е, драги ми русофилчо, ай бегай в Москва да те видя как ще се върнеш бързо, бързо.

Браво Ваньо!!! Това, за което става дума по-горе са простите факти - на мене те не ми се искат. А вие докато се правите на анти-комитковци, останахте с 2 % и един кмет (Монтана - Златко Живков - делегат на последния конгрес на БКП - но и на него ббай Батман скоро ще му освети далаверите). МОЖЕ И ДА НЕ ТИ ХАРАСВА - НО ВСЯ ВЛАСТ ГЕРБЕРАМ! и ... фесам. А тарикатите - духат супата, доката бг пипъла плаща далаверите на евро-мутрите и всички се гаврят над него!

Евалла Плевнелиев, харвса ми сега, не както в нощта на избора се бяше напушил и гледаше дезориентирано, само Магарица Попова и тя какви чифтя има да тегли.

усята са момчето инак - баба Меца мачка ташаци...и тук айн цвайн няма да помогне...

Този дребен човечец така се е оплел в зависимости и безбройни схеми и доста скъпичко му излезе това натикване в президетството. Сега всички "помагачи" ще протегнат ръчичка за даденото на заем със солидна лихва. Ще поискат постчета, влияние и т.н. Не е за завиждане положението на "Г-н Чист". Колко ли дълго ще ни радва с толкова обременено минало, стигащо чак до германските му подвизи с всеотдайната подкрепа и на тогавашните помагачи.

Президентът от 23.01.2012 рече:... иска България да бъде врата на Русия към Европа и врата на Европа към Русия... ЩЕ СТАНЕ, КОГАТО ХРАНАТА ВМЕСТО В СТОМАХА ТРЪГНЕ КЪМ АПЕНДИКСА( апандисита). Но, тогава трябва спешна хирургическа намеса, а изходът е 50 на 50 живи или мъртви...

"България ще е врата на Русия към Европа"!

:), да наистина смещно звучи. Някак си старомодно :) Ние врата на руснаците!? Врата за къде? Те ли поискаха от нас да сме им врата или ние се сложихме като звънче на свинче?:) Това ми прилича като директор на водопад, дето се хвали че управлява падането на водата :) и ако н ебил той, тя (водата) нямало да пада надолу! ...

Русия си има доста интензивни и близки отношения с ЕС не само с газовите доставки, но и с руските магазини там, съвместните производства в РФ със западни фирми, всички големи западни марки имат представителства в РФ и фирмени магазини в по няколко града! Да не говорим за космическите програми /съвместни!/, заради които вече всички американски и други космонавти говорят руски! За връзките в областта на културата и спорта няма какво да се говори - тази година е взаимна година на Франция в РФ и на РФ във Франция, всяка седмица има мероприятия, разменят си изложби, представления, гостуват си разни творци... И днес, и вчера Медведев е в Кан на срещата на Г-20, има срещи с всички заедно и поотделно... Русия не чака на нас да й бъдем врата или кон за нещо, тези приказки са си само за вътрешнополитическа употреба!

Ало идеята,имах много по-високо мнение за вас! Да наричаш руските капитали нечисти,при положение,че цял свят знае,че са от нефт и газ,е все едно да кажеш,че и милионите на Стоичков са нечисти. Кои са чисти според вас - токсичните финансови деривати на Уолстрийт ли или тези милиарди,които за броени секунди правят буквално от въздуха - само чрез борсови и банкови спекулации?!Без да има и грам принадена стойност,защото всъщност няма и продукт...

А стига лаяхте бе! Спрете се! Само тъпи изказвания и обиди! УЖАС! Кажете каквото мислите и/или искате да споделите, но не с просташки и злобен тон! кажете го човешки, умно! Или тук влизат само тъпаци и помияри? Какво друго да си помисля? .... Бъдете нормални, човеце, не деградирали нищожества! А да видя сега колко и какви писаници ще има след моята? :)

Значи другаря Плевнелиев дава положителна оценка на другаря Първанов и ще го пита за трикове и чалъми като как да върти президентски номера. От една страна съм любопитен как ще разреши казуса с посланиците щото отзоваването е един вид дипломатически шамар за приемащата страна а от друга страна ми е странно като как баш пък ние ще сме врата на Русия за Европа след като тая работа отдавна се върши от Германия и нейния бизнес елит, а и Русия започна преориентациа към източните си съседи и старите африкански дружки. Като оставим настрана партийните лафове новоизбрания ни президент май няма представа за международното положение , но има два месеца да измисли реално как да изпълни обещанията си без да забърка някой скандал-)

Послушко започна да слушка.....

"България да бъде врата на Русия към Европа и врата на Европа към Русия" и Троянски кон на Русия към Европа!!!!!! И тоя е руско мекере.

Освен да Ви поздравя ! ( ... с добро утро )

Яси,не си прав,но нямаш вина за това. Това,което го няма в материала на ДИР.БГ,е изявлението на новоизпечения държавник: "...Първата ми работа в Президентството ще бъде да издам указ за освобождаването от посланически постове на лицата от мрежата на ДС,които са Троянски кон на Русия в ЕС... Искам да бъдем врата на Русия към ЕС...". Т.е. иска това,което правят бившите ДС-ари,да го върши той самият,но да не е кон,а врата! Невчесани мисли на един технократ,сега преквалифиращ се за политик...

Благодарение на всички управлявали България в последните 70 години, а най-вече в последните 2, България беше, е и ще си остане ....врата в полето..В смисъл-разграден двор!

...и тъмната сила завладя галактиката, планетата Българуин бе поробена от канцлера Плевнелин и Дарт Бойко. Но една шепа храбри джедаи водени от Люк Хитър Петър , ще извоюва свободата...

Супер !!!! Хумор-Фантатастика!!! Да поръчаме още от същото! Сега в Европа всички са против Мутрите-комисари. Само у нас гласуват за евро-либералната мъгла! Тя все още е блян - а не селска мизерия миришеща на нужник, и Нестрадин ходжа няма да дойде да канализира.

България може и да е врата, ама в полето.

Вратата трябва да се "смазва" за да не скърца и някой да не си прищипе пръстите. Па да не вземе да мине някой Троянски кон през таз врата ? А от големият ч/шлем нема оттърване.

Плевенлиев е куха лейка, поставена на припек.

защо я почуквате, да чуете кво ще издрънка ли ??

слона ше минава през миша дупка, по пътя на газът

Споко, като дойдете на власт ще национализирате всичко!

Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50 - 100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и боклуци, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате?

... тукашните "демократи" плашат българите с гръцкия сценарий...ГолЕма социална спекула ни гази под мъдрото ръководство на партията!

В 1 година има 12 месеца - почива се 1 месец - следователно се работи 11 месеца - каква 12, 13 или 14 заплата???

БОГ да пази Република България и правителството, сформирано от Бойко Борисов. Здраве и мъдрост на президента Росен Плевнелиев и вицепрезидента Маргарита Попова.

И на тебе Господ здраве да ти дава,за да можеш още дълги години да пускаш такива коментари във форумите...

Плевнелиев явно е новия Първанов. А "опозиционното" поведение на БСП/БКП и ДПС е само един театър за балами. Всичките са един дол дренки. Комунисти до последния , начело с Боко Тиквата.

И КАКВО ПО-РЗЛИЧНО ОТ "ГОЦЕ"??? ПОГЛЕДНАЛ СЕ ИЛИЯ, И ПАК В ТИЯ...!

И кой е сравнявал Плевналиев с Гоце? Такива странения не правим в коментара си. Отговорът ми е като твоят- те са напълно еднакви! Просто на ГЕРБ му трябваше цялата политическа власт, за да краде тотално и необезпокоявано и я взе не с гласовете на българските избиратели, а с фалшификации на криминалната българска избирателна система.

Абе казваха ми, че "Седем часа разлика" си е едно-към-едно по реални случаи .... Ама комай е отразено направо 100 ( Сто ! ) процента от "макро" нивото у нас !

Тук май 80% все дърти комунисти без работа пишат - ))))) ТЪРСЕТЕ СИ РАБОТА БРЕ НЕКАДЪРНИЦИ ((((( - под ръка с Гоцката в онова село дет и името му не запомних -Сирнезнамкое си (Пернишко). Има и говеда да се пасат и всякакви други подходящи за вас дейности. За управлението на Държавата се не бойте - образованите и млади хора си избраха други хора и партии.

Ами така се оказва явно. Не забелязваш ли че всяка добра идея или начало се приемат меко казано като лудост или нелогично и неразумно. Гласува народа за глупаци и после ги плюе че били некадърни. А тези с идеите ги обвиняват че са смешници или луди.

Речникът ти издава произхода.Само простовато селско момче с големи комплекси може да се представи като софиянец и да си мисли,че единствената работа,дори и на село е да пасеш говеда.Така е то-Митре излезна от село,но селото не излезна от Митре.

бе дееееебааааа и пижарникарите и тъпаци не стига че направихте най-долните и измамни избори ини натресохте тоя пудел, ами и не искат да да се откажат от 20 заплати при пенсионирене. бе кво работите бе тъпанарииии...народа вече издъхва...ебати помиярите грозни герберски...натресохте ни пудел-комсомолец...

D A N O samo da e vrata no ne i cherven kilim! BOG DA PAZI BYLGARIQ!

Е това ако не е един тъп клоун! Срам ме е, че народът ни се оказа толково заблуден. Как е възможно такива кретени като Мутрата и Мънкащия да бъдат избрани за такива постове това е национален идиотизъм!

Срамувай се. Срамът е лично чувство на заблуден и излъган човек с обща недостатъчност ... На мен ми е весело, че се срамуваш.

Великолепни коментари и реплики на KGB... Хързулка червените кретенчета както си иска и накъдето пожелае. И те, нещастните, охкат, пъшкат, чукат си главите и проклинат, но неотменно пътуват натам, накъдето ги запъти KGB... т.е. на никаде.

Върви циганин от село на село и лъже. Върви брат му два дена след него та маже. Обаче, тук май същия циганин си маже! Толкова сте тъпички това гербовашките ченгенца, че чак сваляте средоното IQ на БГ!

Нещо бъркаш циганите ... следизборно. Трябва да е следствие на общата ти обърканост.

Не разбирам как като народ не успяхме да открием истинското лице на Плевнелиев? Не е необходимо да слушаш словоблудствата на този индивид когото посочихме като държавен глава. Необходимо е само да наблюдавате рязко сменящото се поведение, което от КОНЦЕНТРИРАНО СЕРИОЗНО ПРЕМИНАВА ИЗНЕНАДВАЩО В БЕЗУМНО И БЕЗПРИЧИННО УСМИХВАЩО СЕ . Как не разбрахме, че избираме за президент човек с психически проблеми.

Жалко е,че с тебе ставаме само двама души,които са забелязали тези симптоми на психически отклонения у новоизпечения ни президент... А те са очевидни,но странно,че не са дабелязани досега от никой...

И на мен ми е интересно защо преобладават негативните мнения, след "съкрушителната" победа на най-високо образования на планетата всенароден "любимец". И за това ли беше цялата борба, да сменим "техните" агенти на ДС с "нашите"? Ех, нещастие българско!Ама то си е казано: "Ум царува, ум робува, ум патки пасе!"

еми да ви ши/бам и милицонерските и пожарникарски тъпаци, нали го избрахте з да скзса с русия. да ви е/ба в тъпаците провалихте живота на цял народ...требва да ви очистим всичките тъпи герберски педали...

Ясно е че този не е гении, ама толкова да е тъп.

И ако ти си "строителен инженер" колкото Плевнелиев... Приказваш общи приказки - "почиствало" се до здраво... И защо някои хора продължават да си мислят, че той е "строител"?

мда, зомби 4 епизод... те всимки си приличат - единият беше зелка, друтият - катър, третият - комунистически агент... а този спял под мостовете в Германия и пестил от закуски, за да стане бизнесмен... от това обаче му излетял акълът и затова сега повтаря като папагал :)

Така леко ги пързаля комундета, че ще се пръснат. Предполагам, че пише всичко с леко ехидна усмивка като си представя масовото побесняване на червенотиквеничковчетата. Дано не измрат всички от инфаркти и инсулти, че няма да има кой да ни забавлява с простотий.

Чики-рики боец, сам си пишеш, сам си се и хвалиш. И сам си се кефиш щото нямаш друго да правиш. Какво да очакваме от човек, който е сам и обича да се самозадоволява?

Стилът на писане е различен, това поне трябваше да усетите. Отчитам, че и вие не сте съвсем от дежурната група писачи. Забелязвал съм някой от вас да ползват неговият ник, но и това не ви се получава. То пък какво ли ви е наред?

Ако ще отзоваваме и посланиците на ДС и на тяхно място ще назначаваме техните деца, няма нужда от такива козметични промени ! Обзалагам се, че и в съдебната система НЯМА да има истински реформи и гоцевите кадровици ще си останат там и през следващите 5 г. ! Приемственост или последователност в политиката ? А има ли разлика между едното и другото ?

АКО РУСНАЦИТЕ ЧАКАТ ПЛЕВНАЛИЕВ ДА ИМ ОТВАРЯ ВРАТАТА НА ЕВРОПА.... ПЛЕВНАЛИЕВ, СВЕРИ СИ ЧАСОВНИКА!!! ТЕ ОТДАВНА СА ТАМ. ТИ НЕ ЗНАЕШ ТОВА!

Ако във България избирахме президент по перфектно образование в реномирани учебни заведения и недвузначен произход, фундаментални познания и сериозен стаж в политиката, кристален произход на средствата, постигнати високи морални и общественно полезни цели, признати от институциите и обществото, как ли щеше да изглежда, за да не се срамуваме.

ВРАТА ПРЕЗ КОЯТО ЩЕ МИНАВА ПЕТАТА КОЛОНА. ДО ТОГАВА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.

Я се сапикасай малко с тоя Шенген - точно от отношенията ни с Русия решението за Шенген не зависи! А освен това, от две години и Путин, и Медведев поставят въпроса за визите пред всички шенгенски държави и имат силната подкрепа на Германия за издаване на специални дългосрочни визи /5-годишни/ за руснаци - бизнесмени, студенти, роднини на живеещи в шенгенски страни, спортисти, артисти, музиканти и всички, които имат имоти там! Защото много богати руснаци имат имоти в Лондон и цяла Англия, във Франция, Чехия, Прибалтийските републики, дори и у нас. И самите руснаци имат интерес и искат ние да сме в ШЕнген, за да им важат визите и за нас, да не вадят по няколко визи всяка година! ... Дрънкаш си нещо без да знаеш за какво изобщо става дума!

Преди да започнат да ми навират физиономията на Плевнелиев толкова много, повече го уважавах. Сега ми дават възможност да се отвратя от шаблонните му приказки. започнах да забелязвам мимики и дефекти и това започва да ме дразни. А още не е всъпил в длъжност.

Кой е сигурен в това, че самия Плевенлиев не е ДС и сега бърза да поприкрие същите тези колеги, които му помогнаха в най-аборигенските времена, тъкмо след 1989, да изнася стотици работници в Германия. Никой не можеше да си позволи подобен лукс тогава, освен ДС. Кой го е доказал черно, на бяло, защото се чуха само някакви, неясни и мъгляви обяснения от него, но дументи никой не видя, а не са и публикувани.

Какво искаш за да си сигурен. В най-мафиотското време Капо ди Тути - Луканов единствено на него дава лиценз за изпращане на строителни работници в Германия. Колко се печели от това и кой трябва да стои за теб

След като един говори за ' приемственост в политиката ', а друг за ' последователност в политиката ', то тогава , ако има някаква коалиция, между кого е тя ? Всъщност има ли разлика между ' приемственост ' и ' последователност ' ? По - скоро сега всички скочиха срещу Станишев !? Като видим кои му искат оставката, ще видим и кои са в коалиция, нали ?