Парламентът отхвърли ветото на президента за Изборния кодекс

Очаквано мнозинството в парламента отхвърли ветото на президента върху Изборния кодекс. Мая Манолова заяви, че Росен Плевнелиев се е провалил, затова отсъства.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отхвърли ветото на президента за Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Koe мекере е предложило текста в Конституцията, че наложено от Президента вето може да се връща с 50%+1 от депутатите? Трябва да се иска като в САЩ - 2/3 от гласовете, за да се преодолее вето. И да има възможност Президента да разпуска НС :)

Кви, пр*итутки в парламента, шайка бандити си правят каквото си искат. Затвор за тия!!

НА ТАЗИ ФОТОГРАФИЯ Е КАТО ЖАНА Д-АРК, САМО СОПАТА И ЛИПСВА. А ИНАЧЕ СИ Е ЕДЕЛВАЙСЧЕТО НА ХИЕНИТЕ!!

:)

МНОГО ЗДРАВА ПУТКА Е МАЙЧЕТО БЕ

Г-нът Наблюдател, Защо обиждате госпожата, направила такъв хубав ИК? Ако не ви харесва не гласувайте. Те и без това изборите не се виждат скоро. Ха..ха...ще почакате до тогава!

Като я гледам тази сладурана, та си спомням нещо от поезията на Хр.Смирненски: ...в утрото на светла eра, с факела на нова вера, идат бодри ескадрони с устрем горд и набег смел, а над тях, кат хищни птици, кат настръхнали орлици...и т.н. Ще му оскуби перушината на този помак Плевната, дето ни го натрузи Боко-Тиквата . Да е жива и здрава.

Ципов, да се не надаш през май на избори за НС?! Така, че има много време до тях, даже и за ремонт!

Тази кучка тази вечер като я гледах в предаването лице в лице направо ми идваше да си счупя телевизора.Селска и невъзпитана , нагла женица.Тя като латерна повтаря едно и също вече месеци наред.Как прекъсваше водещите как лйжеше и мажеше,че си мисли горката че всички и вярват,колко е нещастна.Като разгонена биволица в парламента се размахва като челби само тя е в парламента.Повръща ми се от нея.

И що не го счупи? Таман ще си вземеш дигитален...

Сега да ги видим тези от февруарските протести дали са доволни.

Е, на фона на трите грации - Цецка Цачева, Искра Фидосова и Лиляна Павлова - си е направо прекрасната Елена, заради която се е водила Троянската война!!!

Тази кюстендилска гюдерия непрекъснато ни я навирате в очите. Това е като да ти показват снимка на лайно всеки божи ден по всички медии. Отврат!!! Да покажеш М. Манолова това е като да ни покзвате на закуска, обяд и вечеря онази ТV-реклама с препарата срещу гадините, които се въдят под перваза на толетната чиния.

Майче поглеждала ли си се скоро в огледалото , щото да ти кажа (честна комсомолска) като те гледам и с виагра ще ми е трудно

Ами щом го вдигаш удари си една злобарка да ти олекне.

колежката Мая се развява ,като гевенди ханъм!!

Ето една изкукала лещяща сврака!!! Изхода- да излезем на изборите и да ги разбием!!!!

България се е превърнала в едно блато,навъдили са се тлъсти шарани и няма никаква видимост и яснота,рибаря спи пиян на масата в хоремага,народа гледа зомбиран поредното риалити шоу и дори Бенковски да възкръсн е,не би могъл да събуди спящият народ..както казваха комшиите..шшшшшт.да не събудим българите!!!

Гледам и (не)вярвам на...очите си!!! Фикус-ите и Дудуците,дето били...анти,гласували в пакет с онези,срещу които по принцип денонощно...лаят??? Ибриците за пореден път се...показаха на припек!!!

Отговарям на изнесената реплика в розово. Този език е на една се....ля."н.+ду..рка. Такива са всички от БКП-то с малки изключения.А като си помисля, че е и зам председател на НС и на мен ми се изправят косите като на вещицата с метлата.

Браво на фотографа ! Хванал е Майчето точно като излита с метлата ! :)

Снимката към този материал е прекрасна илюстрация за това как изглежда мая-турбото.......

алкохолици и педатели кво искаск само срам за народа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За законопроекта за Изборен кодекс гласуваха 138 народни представители: - От ХУНТАТА бспдпс - Ибрикчията със златният пръст и свитата му - 3-та купени от Дудука (разбирай Дебелян Пеевски) Против бяха 80 (всички от ГЕРБ) Сега стана ли ви ясно кой от коя страна на барикада се намира?

Добре изглежда Мая. По сравнение с Цачева и Фидосова направо си е напредък. Е, бърбори повече от необходимото, ама това е положението, адвокат.

А за Зинаидчето какво ще кажеш? И тя по-голяма красавица от герберките, нали?

"ОБЩАК" дава оценка на президент. Върховна болшевишка наглост.

НАГЛОСТ и ПРОСТОТИЯ !!!

Каква Брунхилда!!! Ако Хитлер беше жив, тутакси щеше да я прилапа в НДСАП. А може би мястото й е в партията на Бисер - Петното, която ще бъде следващата след ДУДУК (ББЦ) - бедна ми е фантазията, да й измисля името. Ама той, Бисер, вече мисли...

И това ли беше искането на НПО-тата при тебе. От името на тях ли се опълчваш. Много странно поведение след разискванията тези месеци. Би трябвало да е разбрала какво искат хората от управляващите. Много странно... Остави чепкането с институциите. Та нали трябваше нов избирателен закон след обсъждания. Какво е положението. Нещо доста странно стана.

ГНУС

Тая пача се е взела насериозно.

..ама овца ли е, коза ли е ?!

овца

Овцата дава мляко ,а тая предимно го пие..

Дребен рогат добитък с 4 букви от Кюстендилския край.

Избягах от комунистическата гавра в България преди 40 години. Като гледам все още няма промяна, и същата гавра продължава. Благодаря на Господ, че съм далеч от такива комунистически прокоби като тази на снимката.

Cтои си там,що още не знаеш в кои строи живеем и каква е истината!

Благодаря! Чувам те. През пет държави ще заобикалям тази кочина.

Rick

аз преди 15 и сум щастлив с избора си

жалка история. Ветото не значи нищо, а една банда престъпници си прави каквото си иска на чело на държавата и никой неможе нищо да им каже.......цинизъм, наглост, простотия и гаменщина !?

за бат боиковата банда ли говорисч??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Milen Gagov

Простьо,бат ти Бойко вече е история,ама като гледам все още не сте...напъпили,та камо ли да...вържете!!! Ама има време,все някога и налъмите ще...цъфнат!!!

Президента е човек с достойнство !

Тежка простотия. И липса на възпитание. Това е българският парламент.

Живея в Канада. Учудвах се как може изборен кодекс да обслужва само една партия. После разбрах, че управляващите са избрани главно от пенсионери, турци и цигани. Това не е истинското работещо общество. Ако кодекса обслужва работещото общество... мисля, че няма нищо лошо работещите, умните и младите да командват държавата.

A прочете ли кодекса,навярно не си,но ако случаино си,кое точно не ти харесва и по какво съдиш ,че обслужва една партия?

Ти си от БКП/БСП/ТЕРОРИСТ

Milen Gagov

Достатъчно ли е да те попитам защо не се прие онлайн-гласуването??? Може би защото няма как да се подсигурят пенсионерите,мангалите и останалите от твърдите ядра??? Защото тогава доста би се поразмила схемата и може изчисленията на някои да се окажат грешни,знам ли???

Напълно съм съгласен. Дошли са да крадат и да безчнистват. Нагли и прости! Електорат от пенсионери, турци и цигани е избрал естествено циганско правителство.

Kак разбра,че за това са дошли,по какво съдиш?защо не коментираш боко ,които унищожи цяла държава,та за него ли да гласуват работещите,за силова групировка,щото външно се правят на анти,та простия електорат да се върже.

Поздрави от Алберта! Браточка, работещите са такива като мен и теб, но в чужбина,младите и те избягаха да учат в европейските универитети и надали ще се върнат. В Бг останаха само пенсионери и цигани. Точно за това се различават и протестите в Бг и Украина

Имаше една хиперактивна социалистка - Клара Маринова се казваше. На всяка манджа мерудия. След 10 февруари партията й съвсем се отрече от нея. Четох, че имала някъде сергия в град в югозапазна България. С това се прехранва. Мая Манолова върви по нейните стъпки, направо я копира. Предлагам отсега да си запази една сергия в Благоевград, до Клара Маринова.

Стига бе, Клара Маринова на сергия. Не мага да повярвам. Та не е ли успяла да се нацица.

Мая е кон с капаци, пускат я навсякъде да лае като куче и да лъже, употребяват я за последен път !

Maя прекара законите на мафията и драпа да спечели изборите, тя се кани да стане министър на правосъдието ! Тогава вече ще си върне братя Галеви и ще бъде щастлива !

Тая пача се взела на сериозно.

платените тролове на бсп да бадат така добри да не се изказват толкова са прости че чак прозират.това да стоиш надупен в изгода на измамните управляващи не е достоино за уважение.ако така продалявате с парите да ходите на доктор да ви шят газа ,че много сте се одупили.демокрацята не трябва да се продава и копува. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

леле тия от дира каква снимка са и сложили тая ще излезе голема фурия.

Когато адвокатката на мафията ( др. Мая Манолова защитаваше мутрите Галеви) е зам. пред. на Народното събрание е време да им спретнем Майдан... За да я има България !

пред седалището на мафията и олигархията на Дондуков 2 при Офшорлиев и му поискай бързичко отаставката за антидържавна дейност.

Трол- човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения Много важно за Интернет-потребителите е да се научат да разпознават троловете. В някои случаи това става ясно от реакциите на по-опитните участници в разговора. В други това може да се установи при анализиране на думите и аргументите на троловете. За съжаление не съществува общоприет или известен начин за категорично установяване принадлежността на даден участник в разговор към групата на троловете. Активизирането на Интернет троловете около изборите през 2013 г. бе "хванато" от онлайн изданието OFFNews. В два свои материала под заглавие "Платените писачи ни нападнаха" изданието извади на бял свят IP адресите на тролове, по всяка вероятност платени.