Георги Първанов: Конституцията позволява трети мандат

Конституцията позволява на човек, който е бил два мандата президент и след това престоял на резервната скамейка, да се кандидатира отново.

Обратно в новината

Коментари - Георги Първанов: Конституцията позволява трети мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА,КАТО ГОЦЕ, СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ, ЕДИНСТВЕНИЯ В СВЕТА, СВЕЩЕНА ПРОСТАЩИНА

Давай Гошко , бори се за трети мандат, жените ще те подкрепят с твоята галантна и аристократична стойка , пък и за толкова време все си понаучил нещо Гоше.

Тоя самозабравил се тъп натрапник ,цървула Първанов-Гоце,явно съвсем е превъртял ,щом си въобразява ,че ще се намерят толкова много чукундури ,да го пуснат до власт!

първанов-ОЖЕНИ СИ ДЕЦАТА, УРЕДИ ГИ С ВСИЧКО В ЖИВОТА! ВЗИМАЙ СИ ПЕНСИЯТА И ГЛЕДАЙ ВНУЦИТЕ. ТАЗИ ХАПКА КАТО БЕШЕ В ТВОЯТА УСТА ВЕЧЕ Я ПРЕГЛЪЩАХМЕ!! ЗАСРАМИ СЕ ВЕЧЕ!!

Седефчов, да ми се махаш и ти, че с тъпите си физиономии, вие - политиците ми износихте дисплея!

ЩЕ ТИ СЕ ХОДИ ДА СИ ДОСТРОИШ ВИЛАТА В МАЛО БУЧИНО ПИЙТЕ ПО ЕДНО УИСКИ С КОСТОВ

Aко професионалния ловджия " Гоце" смята, че след акробатиките на партииката ну ABV някои ще гласува за него - много зле се лъже !!!

Г-н Първанов нима си мислите че някой здравпмислещ ще си даде гласа за Вас. Само подлизурки и мутри от обкръжението Ви биха го направили, но това ще Ви донесе не повече от 10%. Това е излагация, но човек каквото сам си направи и врагът му не би могъл.

Без ДПС е за никъде.

Само в Централния Софийски....

НА БСП, ПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП, ОПОЗИЦИЯ НА БСП - ПРИ ЛУКАНОВ МУ Е МЯСТОТО

Той е, новият ни президент, ала Тръмп!

...алла Дъмп

Жоре покажи на тия хора, как го правиш, как го можеш, стига са плакали като невести за кол!

По добре този, отколкото такива които са под чехал, като чехльо!

Чехълът е по-важен от тези под него...

Tакива, като този на снимката, боцето ги праща да гледат "офце" и да садят картофи!! ;))

А като чехльо какво ги правят???

Мислиш ли че Гоце доносника е в състояние да напише и ред действащ код? Името поне да си напише?!

Боже господи, този предател мисли пак да се връща! То бива, бива наглост, ама това е върхът!

Гошо да не те е хванал Старчески Маразам че искаш пак да си Президент ! Сиди си на дупето и не мъркай , децата ги уреди имат хотели за десетки милиони ! Купи си мека шапка и бастун и си гледай старините , нищо хубаво не направи като президент за ДВА мандата !

Трябва трети мандат-за довършване на българите в интерес на янките

То конституцията и закона и друго позволява и трябваше отдавна да сте с ефективни присъди,а не да ви гледаме сеира!

И тоя се НЕНАЯДЕ! Комунист от типа на тиквата.

Гоце и Боце

Някъде и архари позволяват,да се стрелят,ама...

егати наглоста Тоя си вярва че е незаменим - но не би ти бе човече из шопско ти за власт би продал дори майка си и баща си и децата дори. Огледало нямаш ли бе - един обикновен КОМУНИСТ с билет по стечение на обстоятелствата майката парития ти даде път, но ти забрави от къде си, значи вярно е че си клеветил свойти вярно е вярно ГОЦЕЕЕЕ

ЕЕЕЕЕЕЙ ГОЦЕЕЕЕЕЕ, ТУК Е БЪЛГАРИЯ А НЕ РУСИЯ НА ПУТИН !!! ЧЕТИ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, А НЕ ПУТИНОВАТА !!!

Първанчов заедно с Калфин са най-противната двойка. Мазни нагаждачи. Надали някой луд ще гласува за тях. Но внимавайте да не минат между капките!!!

ама тая руска подлога се не наяде, бе! Ама Лакомо ду.пе се знае какво с.е.ре! Та да внимава, все пак!

Съгласно цитирания текст от Конституцията: Чл. 95. (1) Президентът и вицепрезидентът могат да бъдат преизбрани на същата длъжност само за още един мандат. Този текст категорично изпраща Гоце в небитието като бъдещ президент! За вечни времена!! Освен при евентуална промяна на Конституцията избраниците не гласуват друг текст, предвиждащ като монархиите президентстване (царуване) до гроб като в Русия!!

boje, malko e yial, i pil za smetka na bulgaria, iska schte??

Новоизпечения хотелиер Първанов: Чрез Президентството към нови хотелиерски вериги...Една потвърдена истина от предишни политици, наследници на борчески фамилии борци против капитализма. След като станахте капиталист срещу кого се борите се сега? Май изневерихте на пролетариата и онеправданите и борбата е за кокала.

гОЦЕ,НЕ СТАВАЙ ЗА ТЪШАК. вСЕКИ МЪЖ ИМА САМО ДВА ТЕСТИСА,А ТИ ТРИ.нЕ СТАВА.

Този пък! Ние още плюем семенна течност от първите му два мандата, а той за трети говори!

Може и 33, ама .... насън....

Този пък не се нацарува!АМАН от такива като него!!!!!!!!АМАН11111111

Конституцията може да го позволява, но ти си човек без морал и нямаш шанс !Както и Калфин !

Че и нагъл, на всичкото отгоре. Той вкара убиеца Пешо Сумиста в Парламента като консултант.

Другарю Първанов всеки закон може да се заобиколи. Но гравитацията не може.

ДНЕС ТАКА Е НАПРАВЕНО , ЧЕ ЗА МОШЕНИЦИТЕ ВСИЧКО Е ЗАКОННО . ДОРИ И КОНСТИТУЦИЯТА В КОЯТО ПИШЕ ЧЕ ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО СА БЕЗПЛАТНИ . ВСЪЩНОСТ ВСИЧКО Е ЕДНА ЛЪЖА А ЛЪЖЦИТЕ НИ ,,УПРАВЛЯВАТ", КРАДЕЙКИ НИ

Интересен би бил отговора на Гоце, когато Конституционният съд го отреже??!!

08.10.2006 Иво Инджев е изгонен от Би Ти Ви заради скандал с президента Първанов "Не съм уволнен от Би Ти Ви, а от Първанов, заяви журналистът, но управителят на телевизията го обвини в нарушаване на журналистическата етика и професионалните правила. На 8 октомври в предаването "В десетката" Инджев съобщи, че са получени имейли, в които се твърди, че Георги Първанов притежава мезонет на стойност 100 хил. евро на централен булевард в София".

Ако Първанов го е уволнил. требва да му се благодари. Питам Инджев, защо заради ДС, мрази цялата държава и народ!

На тебе явно трябва малко повече да ти се обяснява! Не става въпрос за Инджев! Става въпрос за това, че президент Първанов: 1. злоупотребява с власт 2. решава съдбата и затваря устата на журналисти, които го критикуват, по подобие на фашиста Ердоган и съветския деспот Путин, ментора на Гоце.

А бе Гоце, А бе Седефчов, Защо четеш Конституцията както дяволът евангелието?? Защо тая неутолима жажда за власт? Та още хотели ли да наспориш??

КОНСТИТУЦИЯТА НЕ САМО ПОЗВОЛЯВА , НО И Е НАПИСАНА ЗА ДРУГАРИТЕ МОШЕНИЦИ КАТО ПЪРВАНОВ ......................ВСЪЩНОСТ Е НАПИСАНА ОТ САМИТЕ ТЯХ ЗА ДА ГИ ОБСЛУЖВА ЛИЧНО

ГОЦЕ- ПРЕЗИДЕНТА НА ДПС 10 Юли 2006 ДПС няма основание да не подкрепи Георги Първанов "ДПС няма основание да не подкрепи Георги Първанов за втори мандат като президент. Това заяви заместник-председателят на движението Йордан Цонев, цитиран от бТВ." 27 септември 2006 "Централният съвет на ДПС подкрепи кандидатурата на президента Георги Първанов и вицепрезидента Ангел Марин за втори мандат, пишат вестниците". 24 Юли 2011 Първанов договорил с Доган подкрепа за Калфин. "Едва след като Сокола казал "да" на Калфин, социалистите започнали сериозното му лансиране за изборите на 23 октомври. Доган не е поставял условия за подкрепата на ДПС към Калфин, уточняват източниците ни. Целта на Сокола била "да не се допусне ГЕРБ да спечели президентския вот". 23 окт. 2011 Доган: Ще подкрепим двойката Калфин Данаилов. "Ще дадем своя дан другата седмица, заяви Ахмед Доган и добави, че кандидатите за "Дондуков" 2 от БСП са най - подходящите личности за президент и вицепрезидент". 24 окт. 2011 Ивайло Калфин: Доган ме подкрепя без договорки! "Вторият след първия тур на президентските избори Ивайло Калфин не скри задоволството си от позицията на Ахмед Доган преди балотажа".

Конституцията ми позволява да бъда два мандата президент,но не смятам да се кадидатирам,тъй като не съм учил по програма,даваща ми нужните компетенции как се управлява държава.Така,че отговарям на всички изисквания да се кандидатирам! Обърнете внимание,че 90% от хората на ръководни позиции в държавата нямат нужните компетенции!От 1944г нищо не се е променило и затова сме си на това дередже.Според мен трябва избора на президент да става както в САЩ.При нас кандидатите ще ги обявят в 99 сек!Нито дебати,нито...

Какъв трети мандат, я си направете така Конституцията, че ти, простият Пожарникар и оная партийна секретарка, Цачева, да си стоите пожизнено, долни, мръсни комуняги и тримцата сте един дол дренки!!!

Гоце, шлем ти свалям бе юнак! Как пък не се нахранихте бе мизернико раснал в кенеф? Майка ти какво казва по въпроса? Мандат година храни, нали. Селяндурският ви глад няма насищане! Селяндурите унищожиха света като стадо марокански скакалци. Отврат!!!

Гоцето седефчов от с. Сирищник има право и да влезе на 'топло' при Пешо сумиста - там , където му е мястото ... Гоцето Седефчов е един от покровителите на Пешо сумиста и Трактора . Ако Пешо сумиста се кандидатира за президент, Гоцето Седефчов има право да се кандидатира като негов вице - те са идеалната кандидат - президентска двойка, те са 'нашата гордост', те са 'бъдещето' на БГ ...

Гоце, много кофти конституция направихте бе. Няма го член първи. Тогава щеше да си пожизнен хотелиер и пръв троен шалом