Първанов се закача с Искра Фодосова за политиката

Гражданското движение на Георги Първанов -"Алтернатива за българско възраждане) (АБВ), няма да предлага собствена кандидатура за президент на изборите на есен. Това заяви самият той в Котел, където участва в тържествата по повод 190-ата годишнина от рождението на Георги Раковски.

Обратно в новината

Коментари - Първанов се закача с Искра Фодосова за политиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля ви да ми дадете справка по какъв начин Искра нам ти коя си влиза в служебния автомобил - заднешком или с претъркаляне? Що не вземе чабко да добие човешки вид, все пак е жена, бе!

Изненада ще е , ако ДПС предложи кандидатура на жена! Ха, ха, ха !

Абе Седевчов,защо не отидеш на лов...на луната?!

Ами защото е успял, стигнал е до Президент за разлика от вас - само до компютъра..Бая път трябва да извървите в цялостен план четейки коментара ви.

Все пак агент Гоце е по-добре да отиде Луната. От там може би ще забележи някои реалности тук, на Земята. И да потърси друг, като себе си, президент-доносник в някоя свястна държава.

нали, бая трябва подмолно да доносничим за всеки който познаваме, както Гоце е правил....А иначе определено щях да се изненадам ако си имаха свой кандидат. Бас държа, че ще подкрепи кандидата на тройните крадци :) Нали всъщност това му е целта - поредната БСП/ДПС патерица...

На всички нормални хора отавна са ни омръзнали простотиите Седефчови. Агенте, скрий се някъде и не си показвай носа повече, че направо получих от теб ортикария.

Я посочи в този случай една простотия или само си намирате обект за охулване?

Станишев, не бил ходил на къра! Фидосова, ама я се погледни, ти едва ли също си ходила, ами ти неможеш стигна до земята като се наведеж с тези тлъсти сланини какво да правиш там!

като гледам Фидосова цял живот само на къра е работила-отрудена, изтормозена и недохранена.

И президентът си призна ,че му е познато и друг начин за печелене на избори ,та нали досега все те бяха печелившите,ето един комунист да си признае за механизмите на изборите ,когато те печелеха

Ами сега? Тези, които носеха вода през десет баира какво ще правят? Какво ще говорят за АБВ и амбициите да издигнат президент? Хората са го казали- голям залък лапни, голяма дума не казвай.

Боже каква загуба!Е това не мога да го приживея?

Гоцэ постъпва правилно. Защото ако АБВ издигнат кандитат, ще получат от избирателите ВГЗ.

Има кандидат от шиликош - Комитата - за мин- председател

"...тъй като президентът няма род." Tова за теб го знаят всички!

Права си Ели, така е. Но герберските кретени само глупости говорят. Мутро-мафиотската сган няма да спечели, колкото и да се напъва.

За Б.Б. сте прави, но по отношение на Гоце сте просто късогледи!

Много "интелект"и "прозорливост" лъха от теб безименний и от т.н. ели!! Давайте в същият дух "другари"- далеч ще стигнете!!!

Ти пък си харесвай Бочко. И далеч ще стигнеш. Я виж той как от мутра стана премиер.

ЕХ, ГОЦЕ, ГОЦЕ, КАК ВСЕ ОЩЕ ИМАШ ОЧИ ДА ГОВОРИШ? НА ТАКИВА ДЯДО МИ ИМ ВИКАШЕ ГЬОН-СУРАТ! ГОЦЕ=ДОГАН! ПЪЛНА МИЗЕРИЯ!

Не си прав другарю ДС. ГОЦЕ ЩЕ МИНЕ И ЗАМИНЕ И НЯМА ДА СЕ ЗАПОМНИ С НИЩО, ТАКА КАКТО ОТИДОХА В НЕБИТИЕТО И ЖЕЛЕВ, И ПЕТЪРЧО.

А бе вие разни от КГБ, ДС и тем подобни докога ще имате "сурат" да ни давате тон в живота? Айде марш при изкопаемите!

По големите букви,с които е написан коментарът,не разбрахте ли,че това не е ДС, а уважаемият от всички КАЛИТКО?

Г-н Първанов АБВ няма бъдеще а Вие сте умен човек и сте го разбрали.Хората най-после искат в България да става нещо истинско нацията ни да върви напред.Стига сме се въртяли в омагьосания кръг около бившата ДС.Тази държава този народ заслужава по-вече.

Най-обрият и успешен български президент! Спукайте се от злоба. Селският идиот е б.б.

ама ти верно ли си фен на агент Гоце Трипера (така ти го допълва автоматично гугъл като напишеш "първанов..." ) И не знам как ще кажеш на някого изобщо, че е селска идиот, при положение, че знаеш как изглежда Гоце :)

Притрябвало му на агента Гоце да издига кандидат за Президент. Той е издигнал две кандидатури, като и двете са си негови, на агента Гоце. Едната е за шеф на ГАЗПРОМ-България, ако не се случи другата - шеф на надзора на бъдещето АД - АЕЦ-Белене!!!

Гоше, глей-ся да ти кажа : -- Сбрахме се вчера със съсед(к)и, и от нашта китайскостенно-образна обител, пък и от доста съседни ; Та поговорихме си, пообсъдихме туй-онуй, ... после се поразгорещихме и за малко да изпотрошим и глави, и движими собствености ... хубаво, че някои от женорята са си укумуш -- и шамари изпораздадоха, и салатка/мезенце спретнаха, и такова-де ... от добре-изстудената донесоха -- абе Отворена Кръгла Маса и това си е ; Та накрая решихме да се приказуе : -- Всеки надлежен данъкоплатец -- кандидат(к)а за Президент !!! ... Та такива ми ти работи ... И `Да живей !` викахме (за всеки такъв), и `Шуми Марица` добре я докарахме всичките .( , от фъфлещите до тези с жълтото около устата, от тръскащите-полите до удрящите-калпака)

Умен ход. Така отлагат разпъването си на кръст от журналистите заради смешните изборни резултати, които ще докарат. Първанов продаде България на Русия за жълти стотинки и няма никакъв шанс, нито негов проект има някакъв шанс. Тоя псевдо-социалист милионер да иде да се успокои и да заживее кротко в Русия с държавна пенсия дадена му от Държавната дума.

Естествено, че няма кандидатура, кой ли нормален човек би застанал като избраник на компрометираното Гоце?! Освен някой древен старец от комунистическите редици, който вече от слабоумие не забелязва кой век е и коя година... Накрая и Гоцето естествено ще подкрепи мазната Мегленка, избраницата на няколко номенклатурни формации, за да й влеят някой и друг глас, но и това няма да й помогне - хората вече не са слепи и глухи!

АВРОРА ПРЕЗИДЕНТ! АВРОРА ПРЕЗИДЕНТ! АВРОРА ПРЕЗИДЕНТ! Така де, някакви мазни Фидоски ще ни се мотат...

А дедо Йоцо - вице!

защото след него, всеки селски идиот ще е по-добър...