Първанов награди Ангел Марин с орден ”Стара планина”

Президентът Георги Първанов връчи орден "Стара планина" - първа степен с мечове, на вицепрезидента о.р. генерал-майор Ангел Марин на церемония в Гербовата зала на "Дондуков" 2.

Обратно в новината

Коментари - Първанов награди Ангел Марин с орден ”Стара планина” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо орден "Стара Планина" вече по-добре да се раздават "Стара Планина" кремвирши.

Това напомня много за стария изтъркан виц: "Как комунистите правели групов секс? - Събличали се голи и си закачали медали."

Липсата на генерал - щабна академия компенсира с ибрикчийство и политическо многобойство. Колко апартамента заграби от армията ? Каква мерзост. Похотливец, като този който го награждава. Станаха за смях в държавата. Два загубени мандата.

Моля споменете името на един генерал, който не е проститутка от 1995 насам! Тогава бяха уволнени последните хора с малко съвест!

Ееее, да наречеш министър - председателят ни така... бива ли?! :)

ХА,ХА,ХА - ЗА 10 ГОДИНИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ГО ВИЖДАМЕ И ТО ДА ПОЛУЧАВА НАГРАДА ЗА КАКВО - НЕЩО НЕ РАЗБРАХ.

хаха, тъпаците взеха да се награждават взаимно, сега марин трябва да награди гоце. добре, че го награди и ги снимаха, че иначе тоя не го бях виждал

тоя пък какво е направил?сигурен съм,че 90% от българите не го знаят какъв.помилва престъпници по заповед на гоце.това е всичко.

Една комунистическа свиня наградила друга такава за прилежното й свинстване.

Егати резила!

Правилно,голям резил!Както казва народът: "халваджията за бозаджията" А защо не дават медал и на любовницата му,която го вдъхновява?

На фона на раздадените ордени на крадците Доган и Царя, на контрабандиста и спонсор на БСП - Петър Манджуков, Марин требваше да бъде предложен за Нобелова награда.

Бърза справка в Уикипедия показва,че Ангел Марин няма генералско образование - завършил е обикновена академия в СССР,но не и генералщабна.Сигурно е произведен за заслуги - предателството спрямо паметта на Батак?

а сега пък Марин да закичи Първанов с нещо!

Дъртите пропаднали доносници си раздават един на друг ордени Егати смешната пародия е това БСП-БКП

Знае ли някой колко струва орден Стара планина на държавата, имам смътен спомен за 20000лв. но не съм сигорен?

От 22 януари 2012, започва новата президентска гротеска! Удобен палячо на президентския стол- плевня управляван от всички, от мутри, проститутки и безмозъчни идиоти!

Доста ,, мутри, проститутки и безмозъчни идиоти"/цитат/, има в РБ. Но Плевнелиев ще бъде Президент на всички, а не като Гоцката само на някои от левия сектор и ъндърграун. На които раздава президентски индулгенции...

Да ще бъде президент с единствена задача да топли стола за мутрата пет години!

Плевнелиев ще бъде президент на всички "мутри, проститутки и безмозъчни идиоти, както и на левия сектор и ъндърграунда" (сбор от цитати), гласували за него от герб. Нали това искаше да кажеш, свършила гротеДко?

Чудел се е какво да му подари за рождения ден и хоп "Стара планина".

За Марин има орден а за бат Коко Динев орден НЕМА .Къде е правдатааааааа.

Как да няма.Не се е наредил- не е получил.Той Гоце ги раздава като учителките в детската градина червените точки

Да припомня още една заслуга на Марин: ПОМИЛВАНЕТО НА ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ. БАНДИТ осъден с влязла в сила присъда за побой, рекет, изнасилване и др. Той отново е с чисто съдебно досие. Иначе не можеш да се кандидатираш за депутат.

Това изказване на Ангел Марин е единственото свястно, което съм чул някога. Не знам с какъв принос е като военен, закого и срещу кого, но като знам част от какво е бил, като знам каква смрад представляваше армията ни тогава, като знам какви глупости съм чул от неговата уста в свободен диалог при интервюта - нямам твърде по-добра квалификация от следната: болшевишка креатура с всички последствия за личността. Това не е ласкава квалификация - да уточня за накои, за които би прозвучала като положителна :-)

Браво, чудесно деяние. Искаме Първанов за премиер! Само той ще ни оправи!!!

Той вече ни "оправи". И с големия шлем и с Тройната коалиция и с великите постижения на Доганя като гидроинженер-философ.

Aaaaa...,не си прав,може и още суката-има елени за отстрелване, Белене,Бургас-Александрополис,нямаме побратимен град със родината на бог Ким Ир Сен...,Уго Чавес не е награден с орден Стара Планина,освен това само Коко Динев ли да има пристанище,а Батко и Братко едно село-може и други другари... Не си прав! Ти от другарите само оправяне пойскаи,дет се вика те знаят как става ''дайте да дадем,другари''...

Миро оризели Стара планина със безумните си стандарт. Гоце обезцени името с раздадените ламаринки. Цеко, един ден, ще стигне и до Стара планина (след Пирин и Витоша) и ще я изписти и нея. Все достойни българи!

До края на 2012 година всеки българин да бъде награден със орден "Стара Планина".

Сигурно го нагреждава за помилваните престъпници, по 400 на година. Много работа. Браво

ХАХАХААХХА!!!!!!! БРАВО НАКАРА МЕ ДА СЕ УСМИХНА

Гоце голям си смешко . Ти обезмисли значението на ордена СТАРА ПЛАНИНА.....:):)

Мисли по-бързо и пиши, че ще ти изтече времето! Распутин ли ще те сменя или Павелчо?

Не вярвах, че може да паднат толкова ниско. Не им прощавай Господи, те знаят какво правят.

Ами за тоя орден после ще му се прибави нещичко към пенсийката мисля. А точно добра работа с българите в чужбина направи човечецът когато на едни по-предни избори осигури 24 избирателни секции само в Истанбул, и по-малко в останалия свят, особенно Чикаго и Лондон. Там доста българи не можаха да гласуват, а много искаха. И помощниците му господата посланници оказали се повечето от бившето ДС също заслужават ордени "Стара Планина", но с ятагани. Нищо ново под слънцето и отново - Да го духат бедните.

браво за любовчията марин ,браво за екскурзианта марин,майстора на словото марин браво за

Чета новината и коментарите към нея и за пореден път се убеждавам,че доста комплексари си избиват комплексите,плюейки срещу всеки и всичко. Имал съм честта да служа под командването на ген. Марин и съм убеден,че може и да има слабости и грешки в работата си,но в никакъв случай не е глупав,неграмотен или безотговорен. Напротив,винаги се е отнасял сериозно към работата си и смело е отстоявал вижданията си за реформите в БА и то във време,когато много роптаеха скришом,но не им стискаше да кажат нещо на глас. Нарязването на ракетите беше държавна политика и едва ли някой от офицерите,служили в Ракетни войски е приел това мероприятие без болка в сърцето. Препоръчвам на новоизлюпените хейтъри да не се изказват неподготвени за неща,за които нямат никакво понятие.

Хахахахаха, ти уби коня и изби рибата едновременно. Чак се просълзих от смях. Много добра сатира, евала ти.

На бас се хващам че в джоба си още стискаш партийната книжка и документа за принадлежност към службите. Каква армия бълнуваш ти бре. Няма такова животно в България. Само на милостта на господ сме оставени. Нещастник!

И като сте имали такива болки защо не постъпихте като достойни български офицери и не си подадохте оставките.А се показахте и като хора без мозък-толкова ли не разбирахте, че след ракетите ще ви отрежат и вас.

ха сега да си спомним как др. генерал беше казал,че ако българската армия стане част от НАТО ще си скъса пагоните......какво се случи,паднаха ли му сами или го подгони амнезията???

ХаХаХа Голем смех. Утре ще бъде обратно- Марин ще награди Гошко.

Хората ,които наистина правят нещо стойностно обикновено не са в полизрението на обществото и дейността им остава непозната,но точно те заслужават отличия !Надявам се ,че Марин е от тях!Харесват ми думите му след получаването на приза.

Ти се надяваш, ама това са надежди-говежди. И свински мечти. Но пък да се споменава свинското за един кандидат на ДПС-=то е нетактично. Или тоа си е просто предател-еничарин. Ккакто всички българи-лизачи на гъза на Доган.

Та какво общо има това с ДПС! Или сега не виждаш, как Тиквата целува задника на Доган? А иначе ще стане от теб добра пържола за прасетата!

Смешната президентска пиеска свърши. Сценка последна - самонаграждаване на президентския екип. Следва забрава...

От 22 януари 2012, започва новата президентска гротеска! Удобен палячо на президентския стол- плевня управляван от всички, от мутри, проститутки и безмозъчни идиоти!

Заслужил си е наградата Марин и е прав, че и други генерали трябва да бъдат наградени.Та те всички ликвидираха и окрадоха армията без пушка да пукне!

браво,браяво гении на гениите,доносник на доносниците,добре сваршена работа

Кой беше тоя Марин.....

Оня, който каза, че командата "Бегом към НАТО" е опасна! И излезе прав!

Ами като е казал това що дири на поста на вице на Главнокомандващия на армия членка ан НАТО. Или като съветски агент по-лесно може да саботира и БА и НАТО и да шпионира в полза на Русия и КНДР.

От Батак е чичовата.

Това е гавра на гаврите, ама така е като не мислихте преди 10 години и дадохте президентската институция в лапите на този агент, вместо справилия се доста по-добре Петър Стоянов. Не послушахте приказката за "познатия дявол" и така...

Браво Марин, много добре наряза ракетите ! "Заслужена" награда!

Браво! Крайно време беше. Скоро свършва мандата и току ВИЖ останал без орденче. Все пак доста пандезчии помилва, все на Гоце хора. Напълно си го заслужи.

Абе тия доностници комунистически трябва не ордени а към Белене да се ориентират ,сега новият президент трябва да му го отнеме,те са срам за държавата ни.

Не е толкова страшно, че раздава "Стара планина" на килограм. Жалкото е, че наистина заслужилите притежават едно обезценено парче ламарина което вече 5 пари не струва.

Много прилича на момента във "Великия диктатор", когато Хинкел (Адолф Хитлер) награждава Херинг (Херман Гьоринг)

Вярно е че прилича. За съжаление е гротеска. Но и в това има чар. Чара на отиващите към забрава комунисти.

За съжаление комунисти отдавна няма! Има само партийни членове, които са станали такива за облаги! Като гледам и вие сте от вторите , за келепира!

ей тва нагло мръсно комуниситическо семе какво нещо е до последно ще раздадат каквото където могат измет мръсна

СРАМ И ПОЗОР! КАК ТАКА СЕ РАЗДАВАТ ТЕЗИ ОРДЕНИ ОТ ПЪРВАНОВ? НАЙ-МАЛКО ПЪК ТОЯ ЗАСЛУЖАВА ИЗОБЩО НЯКАКВА СИ НАГРАДА!

В същност кой е този, награденият? Не беше ли някакъв полуграмотен Батачанин?

ДАЙ ЕДИН И НА АЗИС :)))

това е върха на наглостта господа комунисти господ ще ви плати за целия български народ.има възмездие...

А така! Я си раздайте още неща,я парички я ордени!Заслугите са ви огромни...!Мерзавци!

Марин не беше ли оня, дето помилваше разни престъпници като циганския барон Цветелин Кънчев, за да не си цапа ръцете самият Гоце ?

Наистина си много объркан! Как смяташ, след 10 дена на кого ще се възложи задачата да помилва?

Но целтта беше да си измият мръсните ръчички с чисти парички.

Сега е редно Марин да награди Първанов с някое орденче! Смехорани!

точно и на мене ми идва тази мисъл, нека се наградят един друг подобаващо. Държавни пари - лесно се хачат.

Орден "Стара планина" първа степен с ловни карабини ;)

Със снайпер!

А може и с кожени гвоздеи. Той нали Гоце си пада по тънката част...

При тия "огромни"заслуги маршал трябваше да го произведе.