Лидер на БСП предложи Евгения Живкова за кандидат-президент

Областният лидер на БСП в Добрич Владимир Калчев номинира Евгения Живкова за кандидат-президент, съобщи самият Калчев.

Обратно в новината

Коментари - Лидер на БСП предложи Евгения Живкова за кандидат-президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е като дядо си - с две ръце ще гласувам!!!!

Господи - прости им! Те вече не знаят какво правят!

Господи - прости им! Те вече не знаят какво правят!

Тия вече преминаха всякаква граница. Наглеците ни се подиграват в очите!

Умна и чаровна - наистина ли визираш точно тази г-жа? Ти виждал ли си я някога изобщо?

Нищо лично, ама е много проста!

Стига вече, това е нелепо и смешно. Дори и да се абстрахираме от тежкото й наследство, женицата е доста ограничена в интелектуално отношение и освен за мода и шопинг, за друго не може да говори. Бяха й дали една папчица с материали за правата на децата, когато беше депутат, тя прилежно си я наизусти и все едни и същи неща си повтаряше, обаче така президент не се става.

Ха така, червени наглеци, потърсете и други роднини: я на Милко Балев, я на Кубадински. Докарайте и някой роднина на Сталин от РАссия. Важното е властта да не се изпуска от селско-съветската каста, която превзе България през 1944.

Кумунисти мръсни. До няколко години електората ви ще го няма, поради смърт от старост, така че защо правите изобщо опити да влезете пак във властта. Искате потомък на тодор живков (нарочно без големи букви) да води държавата ни. Вие нормални ли сте?!?

kgb777kgb

Толкова са зле червените , че опряха до Жени !!! То като им гледа човек другите кандидати нещата са ясни ! Вижте дали не можете да приберете пак царчето под крилото на партията , та смехът да е пълен !!!

Жени Живкова няма да се кандидатира, тя си има бизнеса, има си живота и няма да рови в връсотията. Макар, че ако ни стане президент няма да ни излага по света, тъй като има достатъчно връзки и контакти и навремето е получила съответното възпитание, докато някой други от Банкя, Пернишко, Долно Конаре и т.н не могат да се похвалят със същото.

То пък царя като имаше връзки и разни приятели из арабските страни,много полза имаше от него,та толкова ще е и от тая фръцла!

И какъв точно й е бизнеса, понеже информирани хора твърдят, че т.нар. модна къща Jeny Style е най-обикновена перачница?

ПРИ КОМУНИСТИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ СТРАДАХ, ЧЕ БРАТА НА ДЯДО МИ Е БИЛ ПОЛИЦАЙ. НЕ ПРАВЕТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЦЕПКИ!!!!!!!!! ТЪРСЯТ СЕ КАДЪРНИ, НЕОПЕТНЕНИ И НЕПРОДАЖНИ ХОРА!!! БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!!! ДА СПРЕМ ПАРТИЗАНЩИНАТА!!!!!!!!!

ЗА НЕЯ БИХ ГЛАСУВАЛА! ТО ДРУГ НЕ ВИЖДАМ. КУНЕВА Е УМНА, НО ПРОДАЖНА. ОМРЪЗНАХА МИ ПРОДАЖНИЦИТЕ!!!!!

то от веселото село станахме - веселата държава ,няма друга европейска такава в която кандидатите за президент да са от престъпници - тракторо ,до модни дизайнери ,голем смех ама важното е че си верват

Кунева - Категорично НЕ!!! Винаги се е правила на много принципна и винаги всичко е пречупвала през личния си интерес. Стига сте я лансирали! Не я щем!

БСП-то упорито следват тенденцията да омерзят и отблъснат всички с леви възгледи, като лансират хора, живели цял живот в номенклатурно охолство и разкош, и пряко свързани с диктаторските династии. Безчет деца, снахи, внуци на червените велможи са във властта и нагло продължават да си въртят далаверите. Тези хора са по-вредни и от агентите на ДС.

Аз се предлагам сам, наздраве!!

ВРЕМЕТО И СИТУАЦИЯТА ИСКАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕ ЖЕНИ. ЧУВАМ КАК НАРОДА ПЕЕ И ИСКА МЕГЛЕНА КУНЕВА ПРЕЗИДЕНТ И ЖЕНИ ЖИВКОВА ВИЦЕ. ЗАЩО ДА НЕ СМЕ В КРАК С ДИЛМА РУСЕВ И БАЗИЛИЯ. НАРОДА ИМА НУЖДА ОТ САМБА,ТРУД И ПАРИ.

Прав си, Жоре! Сталин, Тито, Димитров! С Червенков напред! Петилетката за две години! Днес полупроводници, утре - проводници! Вечна Дружба, вечна дружба! С кръв сме я взели, само с кръв ще я дадем!

Господи! Слез и си прибери вересиите!

кандидатура, ама дали ще се съгласи! Аз лично бих я подкрепил!

Това е най сполучливият избор.Една прекрасна и борбена натура,която ще представи България пред света достойно

То пък царя като имаше връзки и разни приятели из арабските страни,много полза имаше от него,та толкова ще е и от тая фръцла!

Нали се беше уж "реформирала" БСП? Нали се разграничава от БКП? Ама си наложиха "плавния преход" от комунизъм към капиталистически комунизъм!!! Ако някой все още не може да си обясни защо 20 години тънем в това блато - ете затова - защото БКП/БСП яростно се съпротивляваха срещу политика базирана на плановете на Лешек Балцерович за шокова терапия!!! Ако шоковата терапия се беше състояла и у нас, сега щяхме да сме като поляците! Нямам думи просто! Това е все едно в Италия да предложат Алесандра Мусолини за президент!

какво като се състоя шоковата терапоия в Полша! И сега България Полша и Румъния са донори на евтина работна ръка:))))) А Полша е далеч зад Чехия, Словения, Словакия, дори Хърватска! Така че не давайте неудачни примери:)

Чудесен избор! На фона на мутрите и "демкратите" тя си е направо върхът!

По-добре Жени отколкото мутра или някоя кукла на конци.

И за глухите и за слепите е ясно, че "социалидти" няма. Има само проклети комунисти, изпокрили се под различни имена, заграбили народните пари и правещи се на "специалисти". Бандитска Скапана Пасмина /Б С П /.

Стойте си и си коментирайте германската политика защото живеете там. Мнението ви за България ще важи когато като си изберете "любимец" ще стоите тук да му сърбате попарата. Много е лесно да натресете на други на главата вашия глупав избор.

Аз не видях избор в предното писание, а само констатация която споделям напълно.

Като ви гледам пък умния български избор, не мога да се начудя дали и вие не се каните да бягате оттам и да ви е все едно какъв боклук ще сложите да управлява БГ? Досега единствения разумен избор беше ББ, а сега какво следва? Аз съм си добре в Германия,вие да му мислите...

иде пак златня век на др. живков

ЗАЩО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТОЗИ ВЕК СИ Е ОТИШЪЛ ?? ОТ АПРИЛСКИЯ ПЛЕНУМ ДО СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ДРУГАРИТЕ "ЧАВДАРЦИ" ИЛИ ТЕХНИТЕ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ. Създадения от шефа на царското разузнаване гешав "партизански"отред Чавдар включва свен познатия ни Тодор Живков и най малкия партизанин Дмитрий Яков Станишев, чийто син призна за свой най добър учител Бойковия цар. СЪЩИЯ ТОЗИ БОЙКОВ ЦАР ЗА МИГ НЕ ИЗПУСКА КОНТРОЛА ЪРХУ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА. България се превърна в държава с републиканска конституция която никой не спазва. Дълбоко в своята съшност ние сме си чиста монархия.

Ако гледаме сериозно за сега двама са най-подходящи за президенти М.Кунева и Й.Калфин

какви извратености говориш, бе? Кунева!?!? Я бегай да се скриете с тая безплодна кокошка. Трябва да е мно0го сбъркана тая кунева , а ко даже си помисли само да се кандидатира, но пък и да го направи, поне ще имаме възможността да и го върнеме с публично унижение, за отвратителното и комисарство, заради което всички потребители в българия страдаха и продължават да страдат. Аман от яловици в политиката

Добре - виждам нотки на убеждаване в думите ти за Кунева , но тогава остава Й.Калфин.Мисля, че той си заслужава да бъде подкрепен.

ПОДКРЕПЯМ JONI. Фамилията Живкови да чувам за Президент ми идва като че в повече! Стига сте ровили из нафталина другари от БСП-БКП !!! Май нямате никаква примамка за БГ избирателите, щом опряхте до тази. Мода-да! Живковисти-не!

ти какви искаш - мутри и милиционери! Хайде моля! Предпочитав друг тип хора:)

Тя става.НО! Няма да се кандидатира поади ясни причини.

Жени е умна жена. На пробит кораб няма да се качи.

ТА тази не беше ли Славкова?

Боже прибери си вересиите преди да направят следващата поразия с незнанието си.

Александър Александров е вторият български космонавт! Предложенията са пълен абсурд.

Александър Александров е вторият и последен български космонавт!

МЕГЛЕНА КУНЕВА е новият Президент на България. Не се излагайте с разни тодорживковщини.

Веднага след като отвори спрените блокове на АЕЦ.

В тая смешна сбъркана държава всичко е възможно.

опааааа...дядото ,бабата ,внучето и накрая кучето и ряпата може да се кандидатира за президент само да е от наща партя столетница. смях в залата ,ха,ха ,ха .....

Е та нали и ББ изкарва на преден план вечно дядо си????за да печели "съмишленици"

Добре е да имаш ламаринени очила. Наглоста за някой е непонятна.

Кикимора и половина. Не е живкова, а славкова.

Евгения е от първия брак на Людмила Живкова и баща й е Любомир Стойчев, един много скромен, добър и интелигентен човек.

Това би трябвало да е печелившата кандидатура на БСП /БКП/. Всички, все още живи, баби и дядовци на юруш ще гласуват за нея по носталгия за дядо и. Но, както някой беше казал - едно е да искаш, второ е да можеш, трето и четвърто е да го направиш. Много се съмнявам, имайки впредвид сегашната БКП т.е. БСП, да има куража да го направи.

Аз лично съм за!:) Ще се изкефя максимално!