Коментари - Екипаж на боен турски кораб не отдаде чест на президента ни | Днес.dir.bg

Екипаж на боен турски кораб не отдаде чест на президента ни

Само екипажът на турския боен кораб "Йълдъръм" не се строи на палубата, за да отдаде чест на българския президент и главнокомандващ Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Екипаж на боен турски кораб не отдаде чест на президента ни | Днес.dir.bg

Коментари

До къде сме стигнали.

Пендели! Ще ядат хурката скоро! И пак ще еот нас!

Oficerite им, половината са в затвора, какво друго да се очаква. Чест се отдава, но първо трябва да я имаш. САЩ и Русия -Китай вече са им вдигнали мерника на биещите чело в земята.

По произход не повече от 25% от турците са тюрки от Средна Азия. Останалите са потомци на местни и европейски народи. Повечето турци знаят далечния си произход. Само потурчените албанци в Турция са 5 милиона. Няколко милиона са потурчените босненски сърби-мюсюлмани. И т.н. и т.н. Това, което ги обединява е религията и езикът.

Разоръжена България, България без икономика, без млади българи- и въоръжена до зъби Турция с мощна икономика и преобладаващо младо и фанатизирано население. Да са ви сладки бананите и портокалите!

КОГАТО ББ БЕШЕ НА ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ЕРДОГАН БЯХ В ТУРЦИЯ . В НОВИНИТЕ НЕ МУ ОТДЕЛИХА И 5 МИН.МНОГО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ОТДЕЛИХА НА ЗЕМЕТРЕКЕНИЕТО . НЕ ЗНАМ КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВА ББ ЧЕ Е , Е НЕ Е

Приятелите на герб и БСП!Тия наще политици не им пука за народа ,ако ще да го изколят фесовете до крак,тях ги интересува те да са добре,но и те ще отнесът ножа!Бойко се кланя на феса и си мисли,че като му прави свирки ще се отърве:)наивници!

Иван Шишман правил същото.

Кой направи от циганите в България Ислямисти и мюсюлмани? Къде спахте данс полиция и защо само плюскате нашия труд / предатели

dobrin

години,години ,години ,куде всте ми фесфга...

И къде са ония продажни българи и турци начело с дпс и дост за да твърдятколко добре се отнасят турците към нас, как добре ги посрещат в курортите? Кокошки, които не виждат по-далече от носа си. Турците ни мразят и единсвеното което искат е да завземат отново тези земи

Гаднярите от Турция винаги са имали отношение към нас като към рая. За това помага и поведението на плужеци на нашите политици.

винаги е имало антагонизъм между моряци и летци.

е ясно, че винаги ще се намери някой умник, като теб, който веднага да хване коча за рогата...или за опашката...или за мъте...

Каква чест да отдават турските военни на някакъв фатмак? Какво е направил този фатмак,че да му отдават чест? Само е пълнил гащи докато са го карали да учи как се хвърчи. Я,сядайте на сянка,"другари" журналисти.

слънчасалият си ти!Ако теб те качат на реактивен изтребител, като кацне ще свалят един найлонов чувал лаа...

турче ли си?Военен, ама от турската армия?!Видимо оправдаваш турците!

Глупак.

Вие си гледайте, те си действат. Да ви и военните, да ви и полититците, да ви и управляващите. Ислямизираха и радикализираха и циганите, дето нямат религия, а вие ми дремете и ходите на килимчето на султана!!!!

Крайно време е тУрция да бъде изключена от НАТО. Европейските концерни да си изтеглят плавно инвестициите.

Може и да не еплавно :-)

Какво стои зад това действие ли? Не е ли ясно? Вековна ненавист и омраза!И отношение като към роби!

Умишлено предизвикателство и неуважение--няма какво да се лъжем и те и ние да измисляме оправдателни причини.

abasador

ако, страните основателки на НАТО, като САЩ, Канада, Норвегия, Франция, Великобритания и т.н. продължават да се правят, че не разбират за какво става въпрос в европейското НАТО, това ще бъде следващата организация пред разпад, поради загуба на авторитет. Пример: ООН е нещо което съществува официално и само на книга! От години никой не го интересува и не зачита решенията и резолюциите на ООН. Тук е в сила поговорката, кучето си лав кервана си върви. Европейците (да не напиша ...гейците) с тяхният Евросъюз, не могат да опазят дори и собствените си граници, от тълпата полуграмотни негри и мангали, така наречените "бежанци"! Какво чакате господа от НАТО и ЕС, да падне тавана или.....? Ердоган срита Меркел, сега и Радев, питам се, защо не опита по този начин и с Орбан.....? Лек ден.

това били съюзнци в нато... предлагам да прекъснем дипломация с тях на г-н президента

ердоганя се прави на ербап, но всъщност е един прост ориенталски кебап

Да ,ама приятел с Путин и нашия каун не смее копче да му каже.

Като тиквуните си, върти Европа и САЩ на пръстите си, вади по милион души на митинг.... Това че не ти харесна не го прави цълвул, а теб.

С това действие Турция даде да се разбере, че за нея България е временно откъсната част от Отоманската империя.

Тъй си мислят само. Важно е не за турчалята, а за българите какво е България. Иначе турския екипаж, да го пращат по живо, по здраво на към Цариград, там да си козируват на държавниците-психопати.

Очаквам резултата от обсъждането да бъде оповестен, да видим какво искат да постигнат турците с това демонстративно неуважение.

Ами в 12 часа е време за поредната молитва.Шефа гледа отгоре.Който не се моли по пет пъти дневно-няма девици,няма и баклава.Машала

и кво сега - немой така - такъв велик летец, и да не му отдадат чест!!!

ЯВНО ИДИОТИЗМЪТ ПРИ ТЕБ Е НАСЛЕДСТВЕН.

тъпанарщината при теб от родата ти, тъпкана от турците ли е?

Лукавство и демагогия е част от източната политика ,така ,че турците показват пренебрежението си към Булгаристан ....,та нали си имат султан и смятат ,че сме им длъжни !!! Важното е Бойко д престане с навеждането ,за да не усети болка ,за едни приятна ,за други ...!

Може екипажът да се е състоял само от 1 човек - въпросният офицер ;)) Или може останалите членове на екипажа междувременно да са били тикнати в затвора по заповед на Ердоган с обвинение за участие в миналогодишния опит за преврат...

Турчилята може да ги е страх, че екипажът им ще избяга.

Ами Радев не е пощенския гълъб като боко между ердоган и меркел и за това не им допада на турците.. За мен това е само още едно потвърждение че Радев по турска гайда не е играе и му казвам браво..

Така им е казал оня техния манаф. Заповед изпълняват хората. А ние за какъв х.. сме ги поканили на военно учение тези? Кой ги покани? Май се сбъркахме пак чии да го целуваме.

Въпрос към Соломон Паси: Може ли България да разчита точно на този "съюзник" в НАТО за защита на своята сигурност? На чия страна от два "съюзника" в НАТО застава Соломон Паси, отявлен фен на НАТО: На страната на членуващата в НАТО Турция, превзела Северен Кипър посредством военна агресия, или на страната на също членуващата в НАТО Кипърска република, чиято северна територия е превзета с военна агресия от "съюзника" й в НАТО Турция? (Не ми се пита подобен въпрос зкъм Соломон Паси за територии в България в риск - от суеверие...Пу,пу!!!!

"членуващата в НАТО Кипърска република"???

На Паси децата говорят доста сносен турски. Учи вече девет години.

Ако вместо Радев на мостика беше Бойко наведен с гръб към турския кораб, те щяха всичките да отдадат чест със залпове от разпасаните си панталони!

Не ни трябва разузнаване за да разберем намеренията на Ердоган. Той не ги и крие. Само нашия "премиер" си е заровил главата в пясъка... и париците в чужбина.

Ами мангали какво искаш от мангасари, смотани фесове!

извика ли посланика на Турция да го пита с какво е бил зает екипажът.Това са стъпките, не бъдат ли направени, голямо тичане я чака.

Правилно са го преценили, то и аз да го видя по улицата ще си помисля, че е докер от товарна гара, а не президент!!!!!!

Шило

Е, ако беше се целувал с Ердоган, може би друго щеше да е. Ама, на. Че и каза истината за партията на Местан. Че е проердоганистка. Какво друго може да се очаква?

Тоя, Румен няма вид на президент, въпреки очебийната си прилика с последния комунистически диктатор, Т. Живков. На него му отдава чест само Десито!

къф е тоя президент бе - на българската рая ли

РЕЗАНАТА ПАТКА ПАК ЗАВИЖДА НА ГОЛЕМИТЕ НИ ПАТКИ

ОООО ЮСУФЧО ГЕНЕТИЧЕН ОТПАДЪК ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ . ПОЗДРАВЯВАМ МАЙКА ТИ И СЕСТРИТЕ ТИ . НО ТИ СИ ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕН И ЕДВА ЛИ ЩЕ ЗАГРЕЕШ КАКВО ТИ КАЗВАМ . ЧЕСНО КАЗАНО НИЩО ОСОБЕННО НЕ Е ДА ЧУКАШ ТУРКИНЯ .... ТОРБА С ЛАЙНА .

Сигурно са били на киличчетата за молитва. Изостанал народ с тази религия,застинала в 15 век. САЩ създадоха Франкейщайн и сега са велики и агресивни. Май пак ще допрем до Русия.

Да продължа....Икономическият бум на турците се появи след падането на желязната завеса. Сега не само на нас, но и на другите бивши соц-страни продават домати и парцали. Намериха пазари. Но икономиката е преходно нещо. Важното е да я управляваш успешно. И ние можем да се възродим икономически. При успешен мениджмънт и политическа далновидност България ще преуспее. Турците алъш-вериша им е историческа традиция и културна особеност. Но култура - йок!

Дами и господа, не се косете! Турците могат да важничат само пред нас. Турското бабаитство и перчене го знаем от историята. Не случайно е измислена поговорката и тя важи за тях: "Тръгна на война аслан и се върна н..сран". Руснаците са ги пердашили и още могат, но са в НАТО. Сега ги използват доколкото могат и американци, и руснаци. Всички ги ненавиждат, единствено англичаните може би ги уважават. Евала на турците само за това, че извличат изгода от ситуацията. Те са наясно, че никой не им желае доброто и при най-малката възможност ще я разкостят. Не са толкова велики, колкото се правят - Ердоган молеше Бойко да говори за него, да ги приемат в ЕС. Щом моли нашия незначителен европейски премиер, значи си остават регионална сила, с възможности колкото да шантажира съседите си.

Споко юнаци. То поледното ви робство на икономическа база скоро започва! Колко ли ще продължи.

ТИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА НАС ВЪПРЕКИ ЧЕ УЖ СМЕ СЪЮЗНИЦИ Д ВАС .... БЪДИ СИГУРЕН ЧЕ ПРИ НЕОБХОДИМОСТ РУСИЯ ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД НАС .

тя русията винаги е била зад нас и ни помпа яко от повече от 100 години. Гледай колко русофилчетата са се нароили от тая любоФФФ.

Това е огромен гаф, за който трябва да се търси обяснение от турския президент и турското правителство за неуважение и незачитане на българския президент!

Duncan ..няма палуба. Moже ли да сте толкова прости бе! Има ли кораб без палуба!? На какво стоят моряците тогава?

Това са турските морафети.Ай сиктир

Каквото повикало, такова се обадило. Избори,граница,туркиня,патриотите. Турски отговор за случката... Не стават така нещата. Решението е просто - Парламент - закон против двойното гражданство,. Така ще се оправят нещата без скандали. А и ще се пръждосат стотиците хиляди напълзели в страната ни мужици.

На такава гнусна провокация, здраве му кажи! Къде е ББ да се произнесе по случая?!

Мръсни, гнусни турчоля ! Турция е враг 1 на България, не го ли разбраха вече всички ! Мръсни фесове, 500 години са клали българите, Бог да ги убие дано ! Дано скоро от Турция нищо да не остане !!! ГАДОВЕ турски !

Първо - русия е враг номер едно., а Турция докато не е илязла от НАТО е наш съюник. Второ - не са 500 а са 381 години - защото последната българска крепост в Мала Азия пада през 1515 г.

И къде пише за нея ??

Наименованието "турчин" е определение, в случая прозвище, идещо от староесейския еврейски език. Селджуците и караманите, които основават Османската империя, воюват с особена, дива жестокост, разширявайки границите на държавата си. Поради това есеите ги наричат "гадове". Така между ХІІ и ХVІ век селджуци и карамани съпътстващо започват да бъдат обиждани или по-скоро проклинани като "турци" (т. е. "гадове")! Това налага султаните от ХVІ век, та чак до кърджалийските времена, да забранят употребата на това позорно определение, което в по-широко значение се тълкува като "гад", "гадняр", "гадина", "гадост", "гадория", "гаднярщина" и въобще всичко, което би те отвратило...

Какъв идиот трябва да си, за да приемаш турците за "партньор" в нато!?

Това е заради Каракачанов, а не заради президента... Като отговор за границата, изборите и туркинята дето искаве да гласува.... С турците - трябва кротко, докато не вкараме в строя 300 самолета,10 фрегати и тн и тн с Туеция - кротко, мирно и тихо, бе изцепките на "патриотите".

Това в тефтерчето на Левски ли го прочете?

Неграмотнико, Левски е бил против варварската Османска империя а не против турците, Чети история! България има вечни интереси, а не вечни неприятели. Само 4-6г преди съюза ни с Турция , турците са раорили Одринска Тракия, но когато интересите на страната ни налагат, тогава сме били съюници.

А защо въобще турски ръждасали гемии са били на учението

Защото при Кубадин в Добружа преди 101 г. 20000я турски корпус на Хилми паша на подчинение на ген Тошев е проливал кръвта си а България, срещу руски, и сръбски агресори.... Българи и турци рамо до рамо са защитавали България :)

Явно и тогава идиоти са управлявали България.

Коментари - Екипаж на боен турски кораб не отдаде чест на президента ни | Днес.dir.bg

Екипаж на боен турски кораб не отдаде чест на президента ни

Само екипажът на турския боен кораб "Йълдъръм" не се строи на палубата, за да отдаде чест на българския президент и главнокомандващ Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Екипаж на боен турски кораб не отдаде чест на президента ни | Днес.dir.bg

Коментари

До къде сме стигнали.

Пендели! Ще ядат хурката скоро! И пак ще еот нас!

Oficerite им, половината са в затвора, какво друго да се очаква. Чест се отдава, но първо трябва да я имаш. САЩ и Русия -Китай вече са им вдигнали мерника на биещите чело в земята.

По произход не повече от 25% от турците са тюрки от Средна Азия. Останалите са потомци на местни и европейски народи. Повечето турци знаят далечния си произход. Само потурчените албанци в Турция са 5 милиона. Няколко милиона са потурчените босненски сърби-мюсюлмани. И т.н. и т.н. Това, което ги обединява е религията и езикът.

Разоръжена България, България без икономика, без млади българи- и въоръжена до зъби Турция с мощна икономика и преобладаващо младо и фанатизирано население. Да са ви сладки бананите и портокалите!

КОГАТО ББ БЕШЕ НА ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ЕРДОГАН БЯХ В ТУРЦИЯ . В НОВИНИТЕ НЕ МУ ОТДЕЛИХА И 5 МИН.МНОГО ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ОТДЕЛИХА НА ЗЕМЕТРЕКЕНИЕТО . НЕ ЗНАМ КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВА ББ ЧЕ Е , Е НЕ Е

Приятелите на герб и БСП!Тия наще политици не им пука за народа ,ако ще да го изколят фесовете до крак,тях ги интересува те да са добре,но и те ще отнесът ножа!Бойко се кланя на феса и си мисли,че като му прави свирки ще се отърве:)наивници!

Иван Шишман правил същото.

Кой направи от циганите в България Ислямисти и мюсюлмани? Къде спахте данс полиция и защо само плюскате нашия труд / предатели

dobrin

години,години ,години ,куде всте ми фесфга...

И къде са ония продажни българи и турци начело с дпс и дост за да твърдятколко добре се отнасят турците към нас, как добре ги посрещат в курортите? Кокошки, които не виждат по-далече от носа си. Турците ни мразят и единсвеното което искат е да завземат отново тези земи

Гаднярите от Турция винаги са имали отношение към нас като към рая. За това помага и поведението на плужеци на нашите политици.

винаги е имало антагонизъм между моряци и летци.

е ясно, че винаги ще се намери някой умник, като теб, който веднага да хване коча за рогата...или за опашката...или за мъте...

Каква чест да отдават турските военни на някакъв фатмак? Какво е направил този фатмак,че да му отдават чест? Само е пълнил гащи докато са го карали да учи как се хвърчи. Я,сядайте на сянка,"другари" журналисти.

слънчасалият си ти!Ако теб те качат на реактивен изтребител, като кацне ще свалят един найлонов чувал лаа...

турче ли си?Военен, ама от турската армия?!Видимо оправдаваш турците!

Глупак.

Вие си гледайте, те си действат. Да ви и военните, да ви и полититците, да ви и управляващите. Ислямизираха и радикализираха и циганите, дето нямат религия, а вие ми дремете и ходите на килимчето на султана!!!!

Крайно време е тУрция да бъде изключена от НАТО. Европейските концерни да си изтеглят плавно инвестициите.

Може и да не еплавно :-)

Какво стои зад това действие ли? Не е ли ясно? Вековна ненавист и омраза!И отношение като към роби!

Умишлено предизвикателство и неуважение--няма какво да се лъжем и те и ние да измисляме оправдателни причини.

abasador

ако, страните основателки на НАТО, като САЩ, Канада, Норвегия, Франция, Великобритания и т.н. продължават да се правят, че не разбират за какво става въпрос в европейското НАТО, това ще бъде следващата организация пред разпад, поради загуба на авторитет. Пример: ООН е нещо което съществува официално и само на книга! От години никой не го интересува и не зачита решенията и резолюциите на ООН. Тук е в сила поговорката, кучето си лав кервана си върви. Европейците (да не напиша ...гейците) с тяхният Евросъюз, не могат да опазят дори и собствените си граници, от тълпата полуграмотни негри и мангали, така наречените "бежанци"! Какво чакате господа от НАТО и ЕС, да падне тавана или.....? Ердоган срита Меркел, сега и Радев, питам се, защо не опита по този начин и с Орбан.....? Лек ден.

това били съюзнци в нато... предлагам да прекъснем дипломация с тях на г-н президента

ердоганя се прави на ербап, но всъщност е един прост ориенталски кебап

Да ,ама приятел с Путин и нашия каун не смее копче да му каже.

Като тиквуните си, върти Европа и САЩ на пръстите си, вади по милион души на митинг.... Това че не ти харесна не го прави цълвул, а теб.

С това действие Турция даде да се разбере, че за нея България е временно откъсната част от Отоманската империя.

Тъй си мислят само. Важно е не за турчалята, а за българите какво е България. Иначе турския екипаж, да го пращат по живо, по здраво на към Цариград, там да си козируват на държавниците-психопати.

Очаквам резултата от обсъждането да бъде оповестен, да видим какво искат да постигнат турците с това демонстративно неуважение.

Ами в 12 часа е време за поредната молитва.Шефа гледа отгоре.Който не се моли по пет пъти дневно-няма девици,няма и баклава.Машала

и кво сега - немой така - такъв велик летец, и да не му отдадат чест!!!

ЯВНО ИДИОТИЗМЪТ ПРИ ТЕБ Е НАСЛЕДСТВЕН.

тъпанарщината при теб от родата ти, тъпкана от турците ли е?

Лукавство и демагогия е част от източната политика ,така ,че турците показват пренебрежението си към Булгаристан ....,та нали си имат султан и смятат ,че сме им длъжни !!! Важното е Бойко д престане с навеждането ,за да не усети болка ,за едни приятна ,за други ...!

Може екипажът да се е състоял само от 1 човек - въпросният офицер ;)) Или може останалите членове на екипажа междувременно да са били тикнати в затвора по заповед на Ердоган с обвинение за участие в миналогодишния опит за преврат...

Турчилята може да ги е страх, че екипажът им ще избяга.

Ами Радев не е пощенския гълъб като боко между ердоган и меркел и за това не им допада на турците.. За мен това е само още едно потвърждение че Радев по турска гайда не е играе и му казвам браво..

Така им е казал оня техния манаф. Заповед изпълняват хората. А ние за какъв х.. сме ги поканили на военно учение тези? Кой ги покани? Май се сбъркахме пак чии да го целуваме.

Въпрос към Соломон Паси: Може ли България да разчита точно на този "съюзник" в НАТО за защита на своята сигурност? На чия страна от два "съюзника" в НАТО застава Соломон Паси, отявлен фен на НАТО: На страната на членуващата в НАТО Турция, превзела Северен Кипър посредством военна агресия, или на страната на също членуващата в НАТО Кипърска република, чиято северна територия е превзета с военна агресия от "съюзника" й в НАТО Турция? (Не ми се пита подобен въпрос зкъм Соломон Паси за територии в България в риск - от суеверие...Пу,пу!!!!

"членуващата в НАТО Кипърска република"???

На Паси децата говорят доста сносен турски. Учи вече девет години.

Ако вместо Радев на мостика беше Бойко наведен с гръб към турския кораб, те щяха всичките да отдадат чест със залпове от разпасаните си панталони!

Не ни трябва разузнаване за да разберем намеренията на Ердоган. Той не ги и крие. Само нашия "премиер" си е заровил главата в пясъка... и париците в чужбина.

Ами мангали какво искаш от мангасари, смотани фесове!

извика ли посланика на Турция да го пита с какво е бил зает екипажът.Това са стъпките, не бъдат ли направени, голямо тичане я чака.

Правилно са го преценили, то и аз да го видя по улицата ще си помисля, че е докер от товарна гара, а не президент!!!!!!

Шило

Е, ако беше се целувал с Ердоган, може би друго щеше да е. Ама, на. Че и каза истината за партията на Местан. Че е проердоганистка. Какво друго може да се очаква?

Тоя, Румен няма вид на президент, въпреки очебийната си прилика с последния комунистически диктатор, Т. Живков. На него му отдава чест само Десито!

къф е тоя президент бе - на българската рая ли

РЕЗАНАТА ПАТКА ПАК ЗАВИЖДА НА ГОЛЕМИТЕ НИ ПАТКИ

ОООО ЮСУФЧО ГЕНЕТИЧЕН ОТПАДЪК ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ . ПОЗДРАВЯВАМ МАЙКА ТИ И СЕСТРИТЕ ТИ . НО ТИ СИ ГЕНЕТИЧНО ОБРЕМЕНЕН И ЕДВА ЛИ ЩЕ ЗАГРЕЕШ КАКВО ТИ КАЗВАМ . ЧЕСНО КАЗАНО НИЩО ОСОБЕННО НЕ Е ДА ЧУКАШ ТУРКИНЯ .... ТОРБА С ЛАЙНА .

Сигурно са били на киличчетата за молитва. Изостанал народ с тази религия,застинала в 15 век. САЩ създадоха Франкейщайн и сега са велики и агресивни. Май пак ще допрем до Русия.

Да продължа....Икономическият бум на турците се появи след падането на желязната завеса. Сега не само на нас, но и на другите бивши соц-страни продават домати и парцали. Намериха пазари. Но икономиката е преходно нещо. Важното е да я управляваш успешно. И ние можем да се възродим икономически. При успешен мениджмънт и политическа далновидност България ще преуспее. Турците алъш-вериша им е историческа традиция и културна особеност. Но култура - йок!

Дами и господа, не се косете! Турците могат да важничат само пред нас. Турското бабаитство и перчене го знаем от историята. Не случайно е измислена поговорката и тя важи за тях: "Тръгна на война аслан и се върна н..сран". Руснаците са ги пердашили и още могат, но са в НАТО. Сега ги използват доколкото могат и американци, и руснаци. Всички ги ненавиждат, единствено англичаните може би ги уважават. Евала на турците само за това, че извличат изгода от ситуацията. Те са наясно, че никой не им желае доброто и при най-малката възможност ще я разкостят. Не са толкова велики, колкото се правят - Ердоган молеше Бойко да говори за него, да ги приемат в ЕС. Щом моли нашия незначителен европейски премиер, значи си остават регионална сила, с възможности колкото да шантажира съседите си.

Споко юнаци. То поледното ви робство на икономическа база скоро започва! Колко ли ще продължи.

ТИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ЗА НАС ВЪПРЕКИ ЧЕ УЖ СМЕ СЪЮЗНИЦИ Д ВАС .... БЪДИ СИГУРЕН ЧЕ ПРИ НЕОБХОДИМОСТ РУСИЯ ЩЕ ЗАСТАНЕ ЗАД НАС .

тя русията винаги е била зад нас и ни помпа яко от повече от 100 години. Гледай колко русофилчетата са се нароили от тая любоФФФ.

Това е огромен гаф, за който трябва да се търси обяснение от турския президент и турското правителство за неуважение и незачитане на българския президент!

Duncan ..няма палуба. Moже ли да сте толкова прости бе! Има ли кораб без палуба!? На какво стоят моряците тогава?

Това са турските морафети.Ай сиктир

Каквото повикало, такова се обадило. Избори,граница,туркиня,патриотите. Турски отговор за случката... Не стават така нещата. Решението е просто - Парламент - закон против двойното гражданство,. Така ще се оправят нещата без скандали. А и ще се пръждосат стотиците хиляди напълзели в страната ни мужици.

На такава гнусна провокация, здраве му кажи! Къде е ББ да се произнесе по случая?!

Мръсни, гнусни турчоля ! Турция е враг 1 на България, не го ли разбраха вече всички ! Мръсни фесове, 500 години са клали българите, Бог да ги убие дано ! Дано скоро от Турция нищо да не остане !!! ГАДОВЕ турски !

Първо - русия е враг номер едно., а Турция докато не е илязла от НАТО е наш съюник. Второ - не са 500 а са 381 години - защото последната българска крепост в Мала Азия пада през 1515 г.

И къде пише за нея ??

Наименованието "турчин" е определение, в случая прозвище, идещо от староесейския еврейски език. Селджуците и караманите, които основават Османската империя, воюват с особена, дива жестокост, разширявайки границите на държавата си. Поради това есеите ги наричат "гадове". Така между ХІІ и ХVІ век селджуци и карамани съпътстващо започват да бъдат обиждани или по-скоро проклинани като "турци" (т. е. "гадове")! Това налага султаните от ХVІ век, та чак до кърджалийските времена, да забранят употребата на това позорно определение, което в по-широко значение се тълкува като "гад", "гадняр", "гадина", "гадост", "гадория", "гаднярщина" и въобще всичко, което би те отвратило...

Какъв идиот трябва да си, за да приемаш турците за "партньор" в нато!?

Това е заради Каракачанов, а не заради президента... Като отговор за границата, изборите и туркинята дето искаве да гласува.... С турците - трябва кротко, докато не вкараме в строя 300 самолета,10 фрегати и тн и тн с Туеция - кротко, мирно и тихо, бе изцепките на "патриотите".

Това в тефтерчето на Левски ли го прочете?

Неграмотнико, Левски е бил против варварската Османска империя а не против турците, Чети история! България има вечни интереси, а не вечни неприятели. Само 4-6г преди съюза ни с Турция , турците са раорили Одринска Тракия, но когато интересите на страната ни налагат, тогава сме били съюници.

А защо въобще турски ръждасали гемии са били на учението

Защото при Кубадин в Добружа преди 101 г. 20000я турски корпус на Хилми паша на подчинение на ген Тошев е проливал кръвта си а България, срещу руски, и сръбски агресори.... Българи и турци рамо до рамо са защитавали България :)

Явно и тогава идиоти са управлявали България.