Цветя и запалени свещи в памет на Вацлав Хавел в Прага

В Прага съгражданите на починалия бивш президент Вацлав Хавел от снощи полагат цветя и палят свещи в негова памет на един от централните площади. За повечето хора в страната той остава борец за свобода.

Обратно в новината

Коментари - Цветя и запалени свещи в памет на Вацлав Хавел в Прага | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тебе няма ли да ти сменят CD-то, че вече и на останалите комунягите във форума им писна!

Моето CD е в постоянно серийно производство и търпи развитие. Но е време ти да смениш кумира си Костов и сие, защото освен СД-то ти, но и ти и близките сте тотално обрасли в мухъл и изпаднали в душевно разстройство.

Докторите са го уморили ! Може ли да умре така на 75 години ? Тия не са ли знаели от какво боледува ? Как може такова нещо ! Смърт за бялата мафия !!!!

Поклон пред паметта на Интелектуалеца, Писателя, Дисидента, Хуманиста, Демократа, Президента, Символа на нова Чехия и нова Европа.

Мир на прахта му,поклон и най-искрени съболезнования пред достойният му живот и дело!Отиде си една светла и силна личност,отдала много енергия за утвърждаването на демокрацията.Един голям Президент на народ,който не проспа времето,нито Прехода си от съветски танков комунизъм към ценностите на европейското развитие.Поклон пред паметта му!

10+