БСП, АБВ и ”Движение 21” търсят общ кандидат за президент

С АБВ се обединихме около целта да променим модела на президентската институция, наложена от ГЕРБ, спечелвайки изборите. Не сме обсъждали имена.

Обратно в новината

Коментари - БСП, АБВ и ”Движение 21” търсят общ кандидат за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези на всички времена са гледали САМО себе си. И сега е така. Трябва да има президент защото, някой трябва да закрие "държавата".

Наблюдавам с интерес пируетите на изящната Татяна Дончева, която за мое удивление в един момент беше припозната като възможен партньор на десните в България. Но като се разчекна максимално между лявото и дясното, в крайна сметка загуби равновесие се пльосна в скута да партийната си майка БСП. Припознаха я за своя отново. Какво ли е да се завърнеш в бащината къща, на която бунтарски си затръшнал вратата с гръмовни приказки в стила на тинейджърите, ядосани театрално на родителите си заради някоя забелжка?

кмета на с.Чавдар -Пенчо Геров, ако наистина искате да спечелите, всичко останало е ала-бала и тинтири-минтири. Хеле пък тази мома Татяна - тя ще изгони всички гласоподаватели с празните си приказки с изключение на бандата хрантутничета около нея.

То едно ляво с плосък данък ? Гоце ренегата, Курнелчето от СДС и Дончева мултачката.

Кури,Кюфтето и Сирищника ще търсат общ кандидат?Ще намерат от трите пръста най-дългия

Казва се Манаф.

ТИЯ ни готвят магаре и затова го крият до последно. Така, както е завито, не се вижда дали е мъжко магаре. И може само с пипане да се установи. А като го напипаш вече е късно

тия ги интересува само КЕЛЕПИРА, едната от сдс, другата от мултигруб, на тоя му дайте всички СПА ХОТЕЛИ В БГ, ЕДИНСТВЕНИЯТ В СВЕТА СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ В ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА

Гоце кокалоядов си верва че е незаменим, абе предателю ако не беше БСП ти си просто един смотан историк без име и без история, наяде се ояде се и си мислииш че от тебе по кадърен няма - не стига ли ти беПРЕДАТЕЛЮ

Успех на левите! Лявото е модерното и съвременното не само в Европа, но и в света. Лявото не мрази, а развива нацията. То успява да защити националните интереси. Лявото е проевропейско, но със силно съхранен, защитен и утвърден национален интерес. Дай боже да изберат достоен човек, който да не ни срами и да бъде истински български Президент.

Събрахте се ,само не знам кога сте се разделяли.Та вие всички които управлявате сте производни на тумура БКП.Вие сте неговите ужасни метастази.Вие ще ни погубите всички, само вие ще останете.

"Сълрахме се",е как няма да се съберете,като имате общи цели-крадене,замитане,крадене,замитане.Вие никога не сте били политици ,вие сте едни долни престъпници.Кой ще издигнете?Доказан крадец и верен човек.В а.а да горите всички.

Партенка! Накрая ще се направят, че след дълги преговори са решили да сложат Гоце.

НАЙ - ПРЕСТЪПНАТА ПАРТИЯ - МАФИЯ ИСКА ПАК ПРЕЗИДЕНТ А ТО И СЕГАШНИЯ Е ТЕХЕН И ПРЕМИЕРА Е ТЕХЕН И КАТО ПАРТИЯ ГЕРБ Е ДЪЩЕРЕН КОЛТУК НА БКП - БСП - ДС

ТЪРСЕТЕ , УСПЕХ И НЕКА ДА Е КРАДЕЦ НЕНАДМИНАТ В ПРОФЕСИЯТА СИ . ЗАСЕГА СТЕ С ПОВЕЧЕ ОТ 30 - 40 - 50 МИЛИАРДА НАЗАД ОТ ГЕРБ .....................................ДЕРЗАЙТЕ

Повече НЕМА да видите президенство. Понеже нема кой да гласува за вас. То и за другите нема, ама поне 20 % ще съберат (цигани, техни фирми и т.н.) Но тия ПА въобще нема да видат власт. А Първанов и Калфин отдавна са бита карта!

Що бе май те удариха точно в G точката и затова квичиш а не пишеш контра коментар ? А ти много добре знаеш каква е тази точка знаеш я знаеш я !!!!!!!!

Гледам и не мога да повярвам нито на очите нито на ушите си.Сега към всичко друго лепнаха и устатата адвокатка на Гриша Ганчев и Илиа Павлов-плямпалника дончева.То остави дето са си руски мекерета, ами какво ще стане.Гласуваш за Първан получаваш Доган и .......Местан.Помним, ама много добре помнимпрезидента с фес на главата.ГЕРБ може да не са стока, но поне не позволяват на тези омразни муцуни от крадливото и антибългарско ДПС да си показват свинските зурли.Давайте пролетарии от всички крайща на България, сношавайте се.Така още повече ви намразваме и никога и посмъртно няма да ви допуснем да вършеете повече тук.Със стари уруспии, нов бардак не става.Бивш комунист и негър няма.

Ти вярно че не вярваш ни на очите си ни на ушите си.И си много прав че бивш комунист няма прав си че те и Баце и Цвъки и Цачка и да не ги изреждам гербаджиите какви са нали са комунисти или ти не знаеш ???!!!

Хахахахаха, гледам два минуса и се радвам, че Памперса и Бастуна сън не ги хваща тези червени тиквеници.

Ти пък си слагай плюсове те като ти слагат минуси !

Що не ми пусна коментара за Г - точката обиди ли те нещо или е истина ? Ха пусни го какво нецензурно има в него и защо не писа контра коментар на човека ?

големо тарсене падна у потурландия да се намери наи достоиният потур сас наи скасаните потури ,че да доиде на власт да си смени потурите и пак потур да си остане.

Хахах, Смешници и половина! Сложиха каруцата пред коня и от сега забуксуваха. Редно беше да се обединят около кандидатура, а не първо да се обединяват и после да търсят някой, който да се хареса на всички. Естествено такъв няма да се намери и ще има компромиси, недоволства, разправии, "дай си ми кукличката, на ти си парцалките" и в крайна сметка - нов провал. Така се получава обаче, когато се ламти за власт на всяка цена.

Тия са загубили връзка с реалността, Първанов стана президент благодарение на договорката с Костов за отказа на БСП от властта. Затова и беше абсолютно неизбираемата кандидатура на Неделчо Беронов тогава. Но Първанов явно се смята за втори Путин. А Калфин се кани да се кандидатира като Овчаров за кмет на София - до безкрайност. Аман от ренегати.

А кажете ми, при такива нагли пердета като тоя доносник, може ли нормален човек да пробие в политиката?

Гоцееее, казаха ти вече - разкарай се - ти си провален и компрометиран! Ти се доказа като руски президент, не като български! Ще ти сърбаме попарата още поне 10 години ,а ти си седнал пак да се навираш където не ти е работа! И започни да си миеш зъбите! казаха ти го вече 100 пъти - гадно е като си отвориш устата и да се виждат жълти зъби с храна от преди 3 месеца по тях! В тоя Сирещник като не те научиха, поне докато беше президент нямаше ли кой да ти каже?

Курнелия и Гоце ще правят Президентството филиал на Кремъл. В това се състои промяната:)

България е скапана държава защото се управлява от комунисти и слугата на Тодор Живков, но скоро Русия ще бъде смазана и агентурата и унищожена

Стягай багаж за по-дълго отсъствие - скоро ще живееш на остров ...белене ;)

Сега ще съберат едни мангизи за изборите и ...ще ги изпапкат. Следващия президент ще бъде същия като Плевнелиев, защото с нещичко трбява да показваме на съюзниците ни, че сме евроатлантици. Борисов е ни риба ни рак и едни ден е риба а на другия рак. Постоянно и като народ и като политически елит даваме грешни сигнали и в двете посоки. За да има баланс, следващия президент ще бъде отново евроатлантик. Ако не е и ако не обявява такава политика, то тези които които за зад сцената с политиците леко ще прегладнеят по европейски причини, защото Москва няма с какво да ги нахрани, а само едно Белене не стига за всички, дори и да решат нас да оставят гладни рискувайки да ядат този път бой.

Как ще го променят, ще го подарят на Путин ли?

НЕ СТАВАТЕ!!!!!

Тези всичките са стари кримки, изтъркани и до болка познати,компрометиране във всяко едно отношение. Но българина е тъп и пак ще гласува за тях.

Може герБ да се отстрани от президентската власт, но едва ли ще стане. Единственият подходящ и печеливш кандидат е Татяна Дончева, но мошениците от АБВ ще са против, както и бизнесмените и евреите в БСП. Дончева е интелигентна, образована, но трудно управляема и няма да издигнат нейната кандидатура.

"Рибата в морето а ТЕ сложили, тигана на огъня"!!!

По вашия модел, другари и другарки, плащаме днес 167 000 евро всеки ден, за да имате луксозни хотели и имоти. Пресметнахме и се оказа, че това са най-скъпите български хотели и имоти. 167 000 евро на ден. Сега смятаме колко недолекувани са това, колко гладни, колко нови работни места, колко майчински, колко образование и г.т полезни работи. Резултата ще ви съобщем на изборите, но отсега да знаете , че вашия модел не ни се нрави защото е пагубен за всички други освен вас. А вие сте една шепа.

По тяхна вина е, прав си, ама може и да не ги плащаме, ако си платим веднага дължимото. Сега Бойко ще чака да мине лятото, да се приеме бюджета за следващата година, там да се предвиди това плащане, парламентът да гласува нов кредит, пак да си поделят едни комисионни, и тогава да си платим барабар с лихвите, които дотогава ще станат поне 20 милиона евро. А може веднага да бръкне в БНБ и да плати този милиард - там спят над 50 милиарда държавни резерви, аз наистина не разбирам за какви случаи ги пазим.

Причината е ясна и не е Бойко. За да плати сега, трябва да актуализира бюджета. И тогава, на гласуването, първи ще скочат тези двамата. Пръванов и Нинова. Критиките ще са ужасни за тази актуализация и идват избори. И понеже и той не е цвете за мирисане, вероятно ще постъпи както казвате или по подобен начин.

в който ти ще си далече от мен....

Курнелия още на конгреса се закани да свали Бойко, но проблема в момента че той не си пада по нея и любовта и е несподелена. Как ще удовлетвори червения електорат не ми се и мисли - повечето не са на възраст за плътски удоволствия.

Вожда ти с това кръвно едва ли го вдига вече, ама Курнелия със сигурност го... развихря, а мутрата гасне.

освен че е КУРнелия, е и пияница, крадла. Ако не знаете, поревет в нета - за Булгартабак идруги...

В простотиите и цинизмите ли ти е силата,,Хихихи" ? Жалък си...

че казва истината

де ше правим ловен резерват наоколо?

Сирещник или Крушовица.

Ох Кори, изгоро...

Пак са тръгнали с голяма кошница за шлемове. Едва тътрят кошницата, а смятат и пълна с шлемове да я носят.Толкова са далеко в ляво и криво тези хора, че не са наясно дири с възможностите си. Всички анкети и социологически проучвания сочат, че базата на която могат да разчитат е два пъти по-малка от тази на опонентите им.

Ами да издигнат Бойко, само той отговаря на това условие - да е "лоялен член на НАТО и ЕС, но и гъвкав с позицията към Русия".

ГОЦЕ НЕ БИВА ДА БЪДЕ ДОПУСКАН В ПОЛИТИКАТА НИКОГА ВЕЧЕ!ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ВСЯКА БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ -ПЪРВАНОВ Е НАЙ-КОМПРОМЕТИРАЛИЯ СЕ ПОЛИТИК,ОБСЛУЖВАЩ МАФИЯТА!ПЪРВАНОВ,ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА И БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ-ТИ И СЕРВИЛНАТА ТИ ДС МАФИЯ-ДРУЖИНКА!

НА КОЛЕНЕ!!! НА КОЛЕНЕ ПРЕД НАШТИ СПАСИТИЛИ!!!

Ние в пресцентъра на Партияте сме убедени, че сплотяването на всички хора с леви убеждения за пореден път ще излъчи несломим кандидат, по твърд от желязо, който да застане зад целия български народ и да разгроми за пореден път герб, в името на Партията и на българия.

Много МИЛФ в това БиеСиеПие бе. Много сиса за смукани.

Зарплатата му я даваха другаре Хрушчов и Брежнев, за шикалки и шума. Ама дойде другаре Горбачев и секна кранчето.

Йоло Денев - Цецка Цачева, това са победителите!

Хахахаха И Кире Либерало.

И кака Сийка.