Новият аржентински президент обеща епохална промяна

Либералният опозиционен кандидат Маурисио Макри печели президентските избори в Аржентина с около 53% от гласовете.

Обратно в новината

Коментари - Новият аржентински президент обеща епохална промяна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АРЖЕНТИНСКИЯ НАРОД САМ СИ НАДЯВА ХОМОТА!!!

О, че ще има епохална промяна - ще има. Тя ще е в полза на големите американски корпорации обаче, не на аржентинските граждани.

Що ли като чуя "лява политика", правя асоциация с лява резба?

Ами защото ти е лява резбата, защо!?

Традиционното левичарство и анти-американизъм на Латинска и Южна Америка започна да се пропуква... леко по шевовете :))) А "либералният" Маурисио Макри не е либерален, а консервативен. Поредната журналистическа простотия.

Дупе да им е яко на аржентинците.

Spirit

Скоро да се готвят е в Бразилия. Както е тръгнало май БРИКС ще се разпаднат преди презряните НАТО и ЕС. хахахах..............

Поредният ЦРУ пън.

М-даа, леваците се провалиха и у Аржентина. Някой да е очаквал друго ?! :-D

кво ти влиза или излиза? И освен това да си чувал, че е напълно нормално и естествено след няколко последователни мандата едно управление да бъде заменено от друго? Така било в т.нар. демократични общества, дори в Испания, Англия или да речем Германия? Я кажи защо почти цяло десетилетие цяла Южна Америка се управлява от леваци? Кажи де тапир?

БългАриец

Не се опитвай да мислиш- за теб е вредно. Псувай, като останалите леваци.

Едва ли някой се съмнява в това,че изборите са манипулирани и предварително предрешени?!Аржентина е следващата поробена държава от ФАЩ.Новият президент не е спечелил изборите,а е назначен от тях,за да им играе по свирката.

Хайде и тия изгоряха!Сега,ще тръгнат по нашият път!Жална им майка.

Провал на Киршнеризма, провал на социализма, провал на лявото. Губите и Латинска Америка. Некадърници. Пак ви свършиха чуждите пари за харчене.

Десните режими харчат свои пари,така ли?

обади се българския самозабравил се богаташ,един от 7-те млн.такива дето не си знаете имотите и парите в банките,няма как да разберете как хората по света се борят да оцеляват,как им е нужна защита от държавата,социални мерки,но няма смисъл да ви се обяснява,сития на гладния не вярва,но никога не се знае дали колелото на живота няма да се завърти и да се озовете отдолу,може да не сте все отгоре,бъдете малко по-скромни и не толкова надменни

Много интересно как в БРИКС са левичари след като и Русия и Китай водят по-дясна политика от България. Да в Китай управлява ККП ,но политиката им е по-дясна от българската. Защото не е достатъяно да се наречеш десен рефорнатор и да си такъв. Така,че кой газ пикае ще видия. А и между другото Аржентина вече беше под опеката на МВФ и във валутен борд и 2002 година разбиваха магазините от глад .Едва ли искат да стане пак същото,ама за някои всичко е само черно и бяло. Слагат клишета и си вярват.

Хахаха Китай и Русия десни. Ама вие сериозно ли? Дясна политика от съветски тип?!

Съветски, ама 2-ра икономика в света. Нека са леви, хак да им е.

от различният смисъл, който се вкарва в термина "дясно". Класическото дясно означава трудолюбие, ефективност, честност, почтеност, скромност, пестеливост, справедливост,...

... и алчност, ненаситност, безчувственост.

Като в България, например.

И там явно ще има циркове, каквито боко тъпо*о прави тук - преди две години ярстно протестира, че Олигарски щял да вземе 1,5 милиарда дълг, и да задължи поколения бъшгари да го връщат, а после самите герп одобриха вземянето на 15 милиарда лева дълг ... Аржентина отново ще попадне в лапите на МВФ.

Взимането е одобрено, но този дълг не е взет. Това са фактите. А ти си глупав.

Само Сирия отказа да завие "на дясно" доброволно и я напълниха с терористи.

Там не става дума за ляво срещу дясно, а за фамилен деспотизъм срещу демократично управление. Нещо си се объркал.

Мисля,че се хабиш в обясненията си.Г-жата ако е попиташ не може да ти каже нито столицата на Аржентина,нито да ти е покаже на картата.Но за сметка на това знае кой е най-добрия приятел на България,кой е най-умния в света,кой слага в малкия си джоб Кисинджър и Бжежински като международен аналитик:-))

Дългата демократична ръка на САЩ се протегна и този път ааааа сега гледайте как се отнемат територии????

САЩ трябва да са много велика и горда държава, щом като всяка демократична промяна се дължи на "дългата им ръка". Струва ми се налудничаво да се твърди, че от 2007 г. имат ляво управление, явно не дотам успешно, а изведнъж САЩ се намесва отново и опа! - печели десен. Интересно ми е как ще обосновеш досегашното ляво управление, като САЩ има такива дълги ръце! Що във Внецуела народът пъхти вече в простотията си комунистическа, но при далеч по-късптп растояние продължава да е в капана на лявата разруха? Елементарни сте това левите. Все дълги ръце ви се привиждат, но не виждате отзад с какво миризливо червено ако ви е оцапан задникът. И не го цапат дълги ръце, а си е ваш продукт, и мирише, мирише ужасно на бездарие и бедност.

отнемат, глупчо ?

епохална промяна = завой към САЩ?

Да бе...точно така. Да им се чуди на тези мелези защо не завият плътно към близка и братска БРИКС и по-точно към икономическия район Приамурие?? А пък новоизбрания президент един висок хубавец с италианска кръв!!!Къде ,къде по хубав и висок от Зума(ЮАР),от Дилма(Бразилия),от Пранаб Мухержи(Индия).Само В.В.Путин е по хубав от него-това е повече от ясно:-))

Формните мурзилки газ пикаят! Няма вече никой будала да се връзва на левичарските им идеи! БРИКС се свива като шагренова кожа!

А ти пък бълваш змии и гущери и се смееш ехидно,злорадо затова,че Аржентина е следващата поробена държава от ФАЩ.Новият президент не е спечелил изборите,а е назначен от тях,за да им играе по свирката.

Лупи -президент Лупи-президент. Щом бившия президент на Бока може да стане президент,защо бившия президент на бившия вече ЦСКА не може да стане президент на РБългария?

образован и ерудиран икономист, знае необходимите чужди езици и спокойно може да бъде добър президент, премиер на РБългария.

е безкрайно честен!!Точно такъв почтен и успял човек от род на активни борци е нужен на България.

Нали тролетариата броеше Аржентина към прогресивните сили??? К'во стана та им се изплъзнА???

Позакрепнаха аржентинците, създадоха блага, кайно време е пак да бъдат ограбени

Позакрепнаха? Рецесия 3 поредни години, дефолт 2014. Най-корумпираното политическа клика - Киршнеристите. ЗАКРЕПНАЛИ! У да те и левичара лъжлив дребен.

И тея тъпанари като укро фашагите-мвф ги влече... Простият народ наистина е в много...